M-am hotarat.............adoptie(87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

http://www.adoptiiromania.ro/files/statistici/118_dez_caracteristici%20copii%20adoptabili%20in%20prezent%20in%20bucuresti%2005.02.2013.pdf

Fetele din Bucuresti, cititi anuntul. Nr copii adoptabili din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Buna, fetelor!
Gabi si tu esti o fata puternica.
Irina, acum am inteles.Prietena ta a luat copiii in plasament dupa ce si-a luat atesttul si au devenit adoptabili cand aveau 2 ani si jum
Acum asa ceva nu se mai poate: adica sa fii atestat ca fam adoptatoare si apoi sa iei copii in plasament. Ti se retrage atestatul automat.
Oricum, pt copiii ei si pentru ea k a avut copiii acasa e micuti si i-a ingrijit asa cum trebuie, iar ei au deschis ochii pe ei.
Andre, atata timp cat un copil este in spital, el e ca si inexistent pt protectia copilului. Abia cand este aflat suf o forma de protectie se incep procedurile pt adoptie.
Si ai dreptate, de primesc multi bani, care de cele mai multe ori st redistribuiti.Nu stiu ce sti tu de 800 loei(la cat timp) dar suma e de 300 lui/zi. Si sa fim seriosi: n copil nu consuma 300 lei/zi. K nu se fac angajari suplimentare pt fiecare copil abandonat. Iar personalul nu poate fi acuzat, k nu fac fata 2-3 pers la cateva zeci de copii. Of...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafirash spune:

groaznic este ceea ce vad scris de voi,pe de o parte sunt tinuti in spital si se plang ca sunt multi si nu fac fata dar nici nu inlesnesc procedurile de adoptie,cat mai usor si rapid,pai de,cine ar mai avea loc de munca daca toti copiii abandonati ar fi luati in adoptie sau o mare parte din ei???ar ramne sistemul sanitar cu deficit de personal iar ei au tot interesul sa tina sistemul pe loc pentru cat mai multi trantori,ce s-ar face ei fara noi contribuabilii??vai de ei saracutii copii in ce conditii sunt tinuti,vorba unei fete,parca special ca sa devina mai tarziu traumatizati,mergem inainte,am auzit de o asociatie sos infertilitatea care ar milita pentru schimbarea legii adoptiei,voi stiti ceva despre aceasta asociatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trandafirash spune:

Valentina fii tare,nico Doamane ajuta sa fii sanatoasa sa iti cresti copilasii,fetelor stiu,sunt momente cand iti vine sa urli de durere ca nu poti face nimic,suntem neputinciosi in multe dar bunul Dumnezeu le rezolva pe toate,la el totul este cu putinta,rugati-va una pentru alta asa cum voi face si eu si veti vedea ca totul va fi bine.va poop.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Trandafirash
Cauti pe net de asociatie, k este.. e si pe FB.
Au facut multe lucruri. Tot ei au reusit si cu programul acela pt FIV platit de stat(o parte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

trandafiras, sunt mai multe ONG-uri care sustin adoptia: SOS infertilitatea, ador copiii (acesta a inceput o campanie "Reseteaza sistemul", catharsis (cei din aceasta asociata organizeaza o intalnire pe 14 feb la palatul parlamentului). Sa speram ca actiunile lor vor avea efect intr-un final...pentru copilasi si pentru noi.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iridessa spune:

Valentina, capul sus! Tu esti mai tare de atat, draga mea!
Ai trecut de momentul cel mai greu. Acum, cu trecerea timpului, fii tare, pentru toti ingerasii din viata ta, trecuti, prezenti si viitori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Iridessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosica spune:

Dragele mele fara voi nu pot o zi, chiar daca nu scriu va citesc si sunt alaturi de voi! Trandafiras eu sunt la menopauza de la 23 de ani, eu i-au tratament hormonal pe baza de gel: oestrogel si progestogel! ma simt bn dupa trat, dar cel mai bn te-ar recomada un dr tratamentul!
Nu avem nici o veste buna, nimeni nu a fost sunat?

Valentina draga meaazi s-a nascut Vlad Andrei!Parca azi am simtit emotiile nasterii...durerea...parca .....mi-as fi dorit sa nasc si eu odata in viata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

athosica sa va traiasca . am pierdut insa partea cu vlad andrei . cine este ?

Mergi la inceput