M-am hotarat.............adoptie(87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Gabriela, multumesc dar eu nu merit sa ma treci pe lista ta :)
Nioi nu ne atestam (inca) de vreo 2 ani tot filozofam despre ideea celui de al doilea copil si ne tot hotaram chipurile definitiv, cand asa, cand asa:)
Pentru noi e infinit mai greu de hotarat decat a fost la primul. Desi si atunci a durat o vesniciesi am avut griji din cele mai nastrusnice. Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

[quote]citat din mesajul lui sunshine2012

Loriana, Dacris asteptam vesti!!!!!!!

Apropo, nu stiti cand vor afisa directiile pe site-urile lor rapoartele de activitate? Cred ca doar atunci vom afla cateva informatii concrete.

"?
[/quote

Daca te referi la raport de activitate pe 2012 pe siteul "directiei noastre" a aparut raportul.]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina30 spune:

Neata, fetelor!
Gabi, multumim pt pupici
Manuelita, Gabi a facut lista pt pupici nu pt intrebari si vesti asteptate
Nu-i nimic, va fotarati voi atunci cand va fi momentul si asa cum va fi mai bine pt voi.
Noi am vrea, dupa ce vom adopta, sa incercam o alta varianta cu bebe biologic...
Poate reusim. Dc nu, sigur vom mai lua un copil.
Doamne, ce planuri imi mai fac si eu. dar ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Pai eu v-am zis de ieri ca nimic nou. Cand vom aparea pe lista ne vor suna. Deocamdata nimic.
Manuelita, te inteleg foarte bine. Sunt multe intrebarile si problemele care vin cu dorinta de a adopta al doilea copil. Nici noi nu suntem straini de ele.
Bineinteles ca te gandesti daca e cea mai buna decizie, ba este, ba nu este... oare cum o fi, oare se vor intelege... pentru ca nu vrei sub nici o forma sa traumatizezi cumva copiii... cel ce este deja la tine si cel care se preconizeaza a veni...
Intrebari, intrebari si multe indoieli si putine certitudini...
Noi am zis ca ne va ajuta Doamne-Doamne sa luam cea mai buna decizie atunci cand va trebui sa o luam. Pe de alta parte daca nu incercam, ma simt vinovata ca nu incercam.
Ma tot uit la minunea mea mica si imi spun ca daca ezitam atunci... nu, nu ma pot nici gandi ce s-ar fi intamplat daca ezitam atunci.
Cat este de minunata si de iubitoare, cat ne-a schimbat viata.
Sunt convinsa ca sunt copii care asteapta sa aiba o familie, care se deschid ca niste flori la soare daca sunt mangaiati de putina dragoste si intelegere.
Dar pentru asta trebuie ca noi sa le intindem o mana, sa ne punem pe tava inima, sufletul, toata iubirea noastra, chiar si cu riscul sa fim raniti. Sa vedem dincolo de culoare, dincolo de prejudecati.
Sau macar sa avem curajul sa incercam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2012 spune:

Buna fetelor!
Nu stiu cum sunteti voi, dar pe mine ma omoara asteptarea asta, mi se pare infinita. Mai ales cand stii cati copii sunt parasiti, stai sa te gandesti ce nu merge bine, cine nu isi face datoria? Raspunsul acela tampit, nu sunt copii, ma scoate din sarite. Copii sunt, ba sunt prea multi copii parasiti, oameni nu sunt care sa lucreze si sa isi faca treaba ca lumea. Si culmea, nimeni nu ii trage la raspundere.
Pff, sunt furioasa pe tot sistemul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Carmencat ai grait exact gandurile mele :) acealeasi intrebari, aceea frica sa ne gandimd daca ezitam atunci, daca si alta fiinta "perfecta" ne asteapta undeva si noi ratam ptr ca ezitam.
si cand sa pornesti cu elan incep iarasi celelalte ganduri:
daca nu il pot iubi ca pe primul, daca tulbur armonia asta dintre noi 3, daca fata desi isi doreste surioara (ne terorizeaza cuintrebari) va suferi cand va aparea nr 2, daca este ea pregatita sa imparta atentia si iubirea dupa ce abia a invatat si a prins incredere a acestea nu se vor termina niciodata si nu va mai fi niciodata pe locul 2.....
etc....
De obicei sotul concluzioneaza: eu nu mai vreau alt copil, chiar daca as ajunge sa il iubesc nu va fi niciodata ceva asa special cum e cu ea. si ne impotmolim. Pina data viitoare cand miorlaie iar si ma simt vinovata ca o umflam de jucarii , distractii si scoli inalte dar nu ii dam ceva mult mai important si mai vesnic decat toatea astea, si anume o sora/frate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Da, exact. Noi am trecut la pasul urmator. Am zis ca o sa fie bine si gata. O sa vedem. Primul pas e atestatul (iar) pe care l-am obtinut. Acum asteptam. O sa vedem, o sa evaluam din toate punctele de vedere, inclusiv al relatiei dintre copii. De data asta nu mai suntem singurii care trebuie sa ne potrivim. Suntem 3!
Dar eu am incredere ca o sa fie bine. Alexia este foarte prietenoasa, foarte sociabila, isi doreste foarte mult o surioara. Avem la jucarii... multe multe si niciodata nu a avut probleme cu impartitul. iar iubirea noastra nu se imparte. Se inmulteste. Fiecare este iubit cu totul si cu totul si din toate puterile si ea stie asta. A vazut si la catei. Nu ii iubim pe amandoi la gramada si nu ne impartim intre ei, ci fiecare este iubit din toate puterile si dragalit si rasfatat. Si daca ei au putut fi doi si atat de iubiti si nu s-au simtit frustrati, si daca a putut veni si un copil si iarasi fiecare a fost in continuare iubit la fel si total si i s-a oferit tot, ca si inainte... de ce nu am putea cu inca un copil?
Din pacate, surioara care va veni nu va mai gasi decat un catel. Cel de la care a pornit tot, toata dragostea si daruirea, cel care ne-a invatat sa iubim asa cum iubim, cel de la care am invatat ca nu exista egoism atunci cand iubesti, nu mai e printre noi, in lumea aceasta... dar cred ca se va bucura acolo pe unde alearga el acum sa afle ca viata noastra curge in continuare si ce a lasat el in urma, iubirea, o inmultim cu grija...
Si, cand vor mai creste fetele, o sa aiba si ele un catel al lor, ales de ele, de care sa aiba ele grija.
Asta asa... in amintirea bunului meu Otto, de la care a pornit tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loriana74 spune:

Buna dragelor! Noi asteptam ca Tribunalul sa elibereze certificatul de grefa. Abia dupa aceea putem o putem lua acasa pe micuta.
Va pup si va anunt cand vom fi trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Loriana Doamne ajuta sa fie cat mai repede posibil!
Noi tinem pumnii stransi sa fiti 3 repede, repede.

Fetelor imprumuturile bancare pot fi usor descoperite la aceasta ora si am inteles ca fiecare directie are un dept. juridic care face verificarile a ceea ce scriem noi in acte atunci cand depunem cererea. Asa ca fiti atente cu sfaturile date in ce priveste declaratii cu abateri de la realitate.

Eu personal nu as ascunde date, pt ca riscul e mai mare sa pierd daca acestea sunt descoperite.

Va doresc o zi frumoasa

Eu o astept cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trotil spune:

Buna fetelor
reusesc foarte greu si rar sa intru si sa scriu, dar va citesc constant.
Am reusit si eu sa depun dosarul, am o hartie de la directie in care se confirma ca toate documentele sunt in regula, datata 22.01.
De atunci nu am mai auzit nimic de la ei... astept...
Ah si cat de mult imi place sa astept.
va tin la curent.

Mult succes la toate lumea.

Mergi la inceput