Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (74)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

cred ca are dreptate anne, eu am nascut marti la 11, si miercuri la pranz mergeam la alaptat, aveam deja colostru (de fapt mi-au curs un pic sanii si inainte sa nasc), si dupa ce m-a stors o asistenta intr-o zi de am zis ca-i dau cateva bucati, vineri dimineata aveam lapte de ma spalam pe picioare (cand m-am tezit la 5 min, ma spalam pe dintii si m-am trezit ca-mi pica ceva pe papuci, am zis ca curge chiuveta, dar nu, imi picurau mie sanii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaradoi spune:

gata, sunt diagnosticata! am sindromul tahicardiei posturale ortostatice (POTS in engleza). m-am pricopsit cu el dupa sarcina. din pacate orice medicament anxiolitc si calmant (inclusiv pe baza de plante) sunt contraindicate in acest sindrom. asa ca, nu voi mai scrie asa mult in urmatoarea perioada (imi face rau sa ma gandesc la ce am patit cu sarcina si nici nu pot lua niciun calmant).

va mai tin la curent cu starea mea, cand pot.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Diana, am intrat sa vad ce se mai intampla cu voi fiindca stiam ca trebuia sa nasti. Imi pare tare rau ca le-ai pierdut. Desi am trait si eu o vreme cu teama asta, e ceva dincolo de ce-mi pot inchipui si nu ma pot pune in locul tau. Totusi - poate mai citesti - te rog sa ai grija de tine. Probabil acum nu prea ai chef de asta, dar e important sa iti vezi de sanatatea ta. Nu stiu ce as putea spune ca sa-ti ridic moralul. Vreau doar sa stii ca m-am gandit si ma gandesc la tine. La voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

diana, de cateva zile tot incerc sa iti scriu si imi vine tare greu...
am pierdut si eu un bb la 24 de saptamani (in 2010). a fost cumplit, inca ma mai doare, dar cu timpul s-a mai atenuat.
nu stiu cum sa te incurajez, ma simt neputincioasa. iti doresc multa putere. si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adriana, felicitari si sa fiti sanatoase toate 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

HELLEN, cu cat il dai? S-ar putea sa fiu eu interesata.
Noi am avut un ABC DESIGN - ZOOM, dar imediat ce au facut picii 1 an, l-am donat unei familii cu gemeni si mari probleme financiare. La acel moment erau proaspat achizitionate tricicletele si ei numai asta visau, iar cand ii puneam in carut urlau ca din gura de sarpe. M-am trezit ca odata cu angajarea bonei, care dorea sa-i scoata la plimbare, nu am carucior de gemeni.
Mai avem 2 caruturi din alea simple, tip umbrela, pe care le folosim cand ne plimbam in 4. Asa ca sotul, mester priceput , le-a adaptat pe astea 2, le-a unit oarecum. Dar "instalatia" e f. subreda si la denivelari nu prea face fata. E destul de complicat ptr. bona, dar astea-s conditiile.
Cu un ochi rad, cu unul plang dupa ABC-ul meu...

DIANARADOI, ma alatur si eu fetelor care ti-au transmis un gand bun. O sa te pomenesc in rugaciuni la Cel de Sus sa te vegheze si sa-ti dea putere sa depasesti aceste momente cumplite. Iti doresc din suflet multa sanatate!

Noi suntem bine cu totii, picii cresc, inteleg TOT, dar se fac ca nu inteleg decat ce le convine . Acum sunt cumintei, dar pana in urma cu vreo 2 sapt., am avut o perioada de zoo in casa, nu ne intelegeam om cu persoana, erau tare maraiti si nervosi non stop. Cred ca din cauza dintilor, ca am observat niste coltisori de masele iesite.
Vorbesc de toate, in limba romana, in limba maghiara (bona e maghiara) si in limba bebelusheasca . De la inceput de an, am ajuns la performanta de a face kk si altundeva decat in pampers, respectiv pe wc. Olita este exclusiv dedicata jocului, iar daca incerci sa-i asezi pe ea, se lasa cu scandal. Bineinteles, fac pe wc numai cand vor..., iar cand nu vor, daca ii intreb: "faci kk?", vine imediat raspunsul: "nu", dar intre timp vad cum se screm .

Hai ca va mai pove mai spre seara... la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariadan spune:

Mamici ce fel de tricicleta recomandati pentru aprox. 2 ani si jumatate? Ati fost multumite de vreo marca anume (la un pret rezonabil)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyana spune:

Buna fetelor,

Am nevoie de ajutorul vostru cu un sfat:

- la 13 saptamani aveam colul de 3.90
- la 16 saptamani avea 3.10
- acum, la 19 saptaman, are 2.90

Doctorita e multumita ca e inchis, nu a zis nimic de el, mie imi bate inima ca la iepurasi, a tinut cineva sarcina cu col atat de scurt? (in jurul meu aud numai de 3cm+ intre 20 si 30 saptamani).

Vinerea viitoare ma duc la morfo trim 2 si o sa vad cum se mai prezinta. O sa incerc sa stau cat mai mult in pat in weekend si seara dupa munca. La servici imi petrec timpul pe scaun, incerc sa stau cat mai intinsa, dar chiar ma agita subiectul

19+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragelor,
Am prins un moment de respiro ( care e asa de rar) si am intrat sa va salut. In primul rand va multumesc la toate pt cuvintele frumoase, mi-au mers la suflet .
Asa cum a spus Brigit am nascut miercuri cu anestezie locala ( si a fost cea mai buna alegere desi citeva minute pina au scos copii mi-a fost cam rau, ameteam, abia respiram) doua fetite superbe Antonia de 2950 gr si Bianca de 2450 gr.Ne-am externat sambata si atunci aveau parca 2700 si 2300 ( nu retin exact si nu am timp sa caut fisele). De joi mi le-a adus in salon, eu am inceput sa ma dau jos , sa le pun la san, sa beau ceairui si sa inghit pastile ca sa vina lapticul. Am avut mare noroc ca erau f harnice cu sanul desi curgea f putintel colostru , fetele mele isi cunosteau f bine treaba Pina in ziua de azi mancam la cerere ba san, ba completam cu lapte praf la biberon. De luni cred ca am facut si o mica febra laptelui ca ma dureau sanii ingrozitor, se facusera la piatra si plini de galme. In sfarsit azi va anunt ca au reusit fetele sa detensioneze situatia si totul intra pe fagasul normal. Ar trebui sa le cantaresc zilele astea dar imi e putin frica sper sa fi luat in greutate ca de mancacioase sunt.
Intr-o sapt am ajuns de la 73 kg la 61 kg( inainte de sarcina aveam 62 kg), dar de vina cred ca e si oboseala si nedormitul, desi usurel asa imi intru in ritm si totul va fi mai bine ( sper si eu )
Acum imi vin in minte 1000 de intrebari, dar tre sa fug asa ca promit sa mai scriu curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali79 spune:

Elyana, nu cred ca e o problema mare. Trebuie urmarit, asta e clar. Eu la 20 de saptamani aveam doar 1.8 cm de la 3.8 lungime cat pornisem. Cred ca daca mi-as fi facut cerclaj, as fi fost mai linistita. Si totusi, cu repaos si rabdare am ajuns la 37 saptamani si am nascut nazdravani de 3.4 si respectiv 3.3 kg... Bafta!

Balanta,!

Adriana, felicitari pentru minuni!

Diana, multa putere...



Mergi la inceput