Dureri picioare si oase care pocnesc

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

La fel am fost si eu. Ma dureau oasele de simteam ca mor. Uneori doar surd dar persistent. Fratele meu mai mare la fel. Fetele mele amandoua la fel. A diferit poate varsta la care s-a intamplat dar asta a fost. Si doar la picioare gambe si pana la genunchi. Imi vine sa rad dar e un ras sec de ciuda cum se zice ca stiu cum a fost si acum la cei 45 de ani ai mei. Daria la cei 10 ani ai ei are si ea secvente cand se plange ca o dor oasele de la picioare, gambele apoi trece cum a venit si iar o apuca. Ioana a fost si mai rau. Plangea de durere. Apoi au trecut tot asa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Marius, cumva in perioada respectiva fetele tale faceau saptamanal antrenamente de dans sportiv?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer nu mai retin. Ioana are 16 ani. Daria insa se plange acum la 10 ani dar face sport zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Assa, nu strica sa-i faci exudatul, care este destul de important. Eu cand eram mica, acuzam dureri de picioare, maini, ai mei au spus ca sunt dureri de crestere, pana cand totusi mi-au facut exudatul si-a iesit streptococul hemolitic, care mareste foarte mult Aslo, ataca inima....elimina toate intrebarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Bine ca mi-ati zis de analizele astea, o sa il programez pentru ele chiar daca dr de fam. imi rade asa a zeflemea "sa las copilul in pace", dar eu stiu si merg pe instinct ca ceva tot trebuie sa gasim sa-i dam de cap.
Anya super idee cu oasele batrane, cred ca o sa-l distreze si o sa mai uite de durere.Magneziu i-am mai dat si eu asa de la mine pornire, cam 10 zile pe luna...
Chiar acum sun sa-l programez ca tot incepe vacanta si putem sa fim mai mobili in zilele astea libere.
Multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Revin...inca nu au primit rezultatele tuturor analizelor.
O dr. zice reumatism infectios, altul zice streptococ.
Urmeaza tratamentul pentru streptococ si deja e mai bine. Dar tot merge in carja. Dar cateva saptamani plangea de durere pur si simplu, fara sa miste piciorul, de pus jos nici nu se punea problema.

Mergi la inceput