glande mamare la bb

glande mamare la bb | Autor: ita2v

Link direct la acest mesaj

buna ziua am si eu o mica nelamurire fetita mea de 8 luni are 2 umflaturi micute la piept dar medicul a zis ca e ok ,normal pt fetite ca sunt gladele mamare s/a mai confruntat careva dintre voi cu asa ceva?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetita mea are in pozele de la 2 saptamani sanii umflati si rosii...nu mai stiu cum se numeste treaba asta, dar e normala. I-am pus (la indicatia dr pediatru) comprese cu betadina si si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

S-ar putea sa fie de la lapte, nu stiu ce fel de lapte ii dai, dar daca vaca(?) e hranita cu ceva hormoni (?) asa se manifesta. Nu stiu exact sa-ti explic, am auzit si eu.


Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

daca ai inceput diversificarea alimentatiei si ii dai zilnic sau foarte des carne de pui "din comert", este posibil sa fie o dereglare hormonala, din cauza hormonilor existenti in carnea de pui. pediatra fetitei mele mi-a spus ca in ultima perioada a avut destule cazuri de acest gen.
incearca sa faci rost de carne de pui crescut la tara, am inteles ca in anumite magazine se gasesc si pui bio.
ce altceva mai mananca si bea fetita ta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sara_Maria spune:

Am inteles ca este destul de intalnita la nou-nascuti, pt ca in viata intrauterina preiau din hormonii mamei. Explicatie mai pe larg gasesti in cartea Mama si copilul a lui Capraru. La 8 luni, ma gandesc ca poate fi de la laptele matern. Oricum e legat de activitatea hormonala. Ar fi bine sa pui o intrebare si la un medic specialist - endocrinolog, oricum nu te ingrijora.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Nu este nici o problema si e indicat sa nu palpezi si sa atingi prea des zona respectiva a copilului. Se va resorbi intr-un interval relativ, in functie de copil.
Este datorita hormonilor din sarcina, mai ales daca ai luat si tu, ca mama, in perioada respectiva.

Mergi la inceput