Problema pastila de a doua zi !!

Problema pastila de a doua zi !! | Autor: adolescentul

Link direct la acest mesaj

Buna ziua ! Am o problema oarecum grava. Sa incep cu inceputul, sambata trecuta (17.11.2012) am avut un contact sexual cu prietena mea, protejat, dar s-a intamplat o neplacere si a fost nevoita sa ia pilula de a doua zi, Escapelle, pilula luata in maxim jumatate de ora de producerea incidentului. Toate bune si frumoase pana astazi, sambata (24.11.2012) cand am observat ca a avut o sangerare, dar totusi am avut un contact sexual. Dupa 2 ore de la cele intamplate, prietena mea s-a sters in zona intima si era ceva rosu. Acuma intrebarea mea este, stiind ca dupa pilula de a doua zi sunt unele sangerari, este vreo problema ca are sangerarea aceasta de culoare maronie ? Daca am avut contact sexual dupa sangerarea aceasta ? Cat timp tine sangerarea aceasta ? Exista riscul sa fie insarcinata ? (stiu ca nu prea este forumul potrivit, dar incerc si eu in mai multe locuri, disperarea este maree !!)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adolescentul
Dupa 2 ore de la cele intamplate, prietena mea s-a sters in zona intima si era ceva rosu. Acuma intrebarea mea este, stiind ca dupa pilula de a doua zi sunt unele sangerari, este vreo problema ca are sangerarea aceasta de culoare maronie ? Daca am avut contact sexual dupa sangerarea aceasta ? Cat timp tine sangerarea aceasta ? Exista riscul sa fie insarcinata ? (stiu ca nu prea este forumul potrivit, dar incerc si eu in mai multe locuri, disperarea este maree !!)


Pai e singerare rosie sau maronie? In general singerarea se aseamana cu cea de ciclu. Nu e problema ca ati avut contact sexual, puteti face asta si in timpul ciclului daca sunteti ok cu ideea.

Singerarea nu e doar normala ci trebuie sa vina dupa pilula de a doua zi. Deci eu cred ca e absolut ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ca un profan ce sunt... de ce nu mergeti frumos la medicul de specialitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ca un profan ce sunt... de ce nu mergeti frumos la medicul de specialitate?


Pai poate chiar sunt adolescenti si stii cum e, medicul ginecolog e un fel de bau-bau.

Adolescentul, daca v-ati inceput viata sexuala, prietena ta e musai sa dea pe la ginecolog o data pe an pentru control de rutina, Pap test si eventual poate o trece si pe pilule anticonceptionale daca vrea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adolescentul spune:

Ne-am inceput viata sexuala de mult, cam acum 3 ani pot spune, si face controlul anual la ginecolog, dar ginecologul ei este un bun prieten de familie al lor, si daca mergem cu o astfel de problema se afla si iese mai urat. Asa am vrut sa ma relaxez cat de cat pana voi gasi altul la fel de bun si sa mergem la el. Sangele da, este maroniu si are un miros, zice ea. Cam cat timp tine aceasta sangerare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sunt convins ca orice vizita si control la un medic specialist ginecolog ar fi fost si ramane cea mai corecta decizie si ce mai pertinenta opinie. Si nu exista un singur medic ginecolog deci nu cred ca exista aceasta constrangere in mod realist. In plus opinia avizata vine doar de la un medic specialist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu
[ Nu e problema ca ati avut contact sexual, puteti face asta si in timpul ciclului daca sunteti ok cu ideea.




neaparat cu protectie!!! poate ramane insarcinata si in timpul ciclului!

in rest subscriu la spune marius.


"Un om are dreptul sa se uite in jos la altul, doar atunci cand ar trebui sa-l ajute sa se ridice."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adolescentul spune:

am "rezolvat-o". Maine avem programare la ginecolog, o sa scriu ce a spus d-na doctora, in caz de se mai loveste cineva de aceasta problema . Va multumesc mult pentru raspunsuri,sfaturi si opinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O decizie corecta!

Mergi la inceput