Buburuze de mart-apr2013(10)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Uite carucioare 3 in 1 mai ieftine. La targ erau intr-adevar mai scumpe.
www.ibebe.ro/products/Carucior-Pooky-3-in-1.html#" target="_blank">http://www.ibebe.ro/products/Carucior-Pooky-3-in-1.html#
www.ibebe.ro/products/Carucior-Drift-3-in-1.html#" target="_blank">http://www.ibebe.ro/products/Carucior-Drift-3-in-1.html#
www.ibebe.ro/products/Carucior-Arte-3x3.html" target="_blank">http://www.ibebe.ro/products/Carucior-Arte-3x3.html

Felicitari fetelor care au ajuns in luna a 6-a.
Noi maine facem 21 saptamani. Inca 2 si ajungem si noi in luna a 6-a.

Carmensilva, uite aici linkul de la odiseea de mai-iunie. Daca vrei sa ramai la noi eu una cu draga inima iti urez bine ai venit. Singura problema o sa fie ca noi o sa nastem cam toate inaintea ta si cu bebei mici de tot mai greu o sa putem intra sa iti facem galerie cand o sa nasti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=175790&nm=Burtici-de-maiiunie-2013-14.


21+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Elena la noi la Cluj am auzit de relativ multi parinti care refuza vaccinurile, nu pentru ca sunt inconstienti, fara educatie sau dezinteresati de soarta copilului lor. Din potriva ii intereseaza foarte mult sanatatea copilului lor chiar daca asta uneori inseamna sa fii impotriva curentului si a sistemului sanitar si de invatamant.
Doua surse interesante de informare au fost pentru mine http://www.cristelageorgescu.ro/, http://www.pentruviatacluj.ro/vaccinurile-preventie-sau-boala-o-noua-patologie-pediatrica-dr-christa-todea-gross-editura-christiana-2012.
Eu cred foarte mult ca cel mai bun vaccin este un stil de viata sanatos si alimente cat mai neprocesate.
Acuma mai cred ca uneori si aceste vaccinuri sunt de folos uneori si pentru anumite cazuri. Eu de exemplu nu vad pentru ce sa imi vaccinez copilul cu anti Hepatita b, mi se pare ca doar ii bag in corp mercur si aluminiu degeaba, plus ca il expui pe copil la posibilitatea de a face soc anafilactic( mica, dar care exista vezi : http://www.iansvoice.org/).
La cumnata mea purtatoare de hepatita b acest vaccin este o binecuvantare, pentru ca baietelul ce l-a nascut nu este purtator de hepatita b si imediat dupa analize i-au si facut vaccinul ca sa nu ia copilul cumva virusul.
Deci depinde de la caz, la caz.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu auzisem de la o prietena care a citit mai multe in domeniu ca unele vaccinuri sunt suspectate de a provoca autism copiilor. Nu e insa nimic dovedit. Mie vaccinurile de orice fel imi fac rau si imi sunt interzise pentru ca am tiroida autoimuna. Copilului o sa ii fac doar vaccinurile obligatorii. Atat si nimic mai mult. Poate o sa i-l fac si pe asta pneumococic care nu e intre cele gratuite, ca am auzit-o intr-o seara pe Andreea Marin la TV la emisiunea lui Gadea prezentandu-i utilitatea si era si marturia unei mame al carei copil nu a facut respectivul vaccin si a fost sever afectat. Si daca o sa am si un baiat o sa-i fac si vaccinul anti oreion pentru ca la oreion exista riscul de sterilitate si n-as vrea sa n-am nepoti.
Astea de rotavirus, anti varicela samd mi se par inutile. Eu rotavirus n-am facut si vaccinata n-am fost, varicela am facut-o tarziu pe la 16 ani si de-aia cred ca a fost mai greu de suportat decat ar fi fost cand eram mica, dar n-a fost n capat de tara, oreion tot tarziu, pe la 12 ani l-am facut dar intr-o forma suuuper usoara iar sotul meu a facut rubeola (pojar) acum cateva luni, cu vreo 2 luni inainte sa raman eu insarcinata si nu i-a fost nici lui greu sa tolereze boala respectiva, mai se smiorcaia cand si cand ca il mananca pielea dar atat. Eu rubeola o facusem pe la 2 ani jumate, nu imi mai aduc aminte mare lucru, decat ca m-a infasurat mama intr-un cearceaf rosu stropit cu tuica sa imi iasa toate bubitele la suprafata.

21+
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4886&n=LECTII-PIAN-CHITARA-CANTO
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Clexane 0.2 alternat cu 0.4, Elevit alternat cu Medyn, Magne B6, Vit C, Euthyrox 100 zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Mara eu de mult nu mai incredere in industria farmaceutica , pentru ca am prieteni care lucreaza/au lucrat distribuitori pentru diferite firme la diferite ranguri, si nu poti sa iti dai seama ce mizerii se fac firmele de farma cu doctorii si casa de asigurari in cardasie.
Pentru ei copiii nostri sau noi sunt doar un CNP producator de venit( mai sunt si exceptii de la regula dar putine, si acei oameni au de suferit din punct de vedere profesional daca se opun). Nici o firma nu o sa-ti dea despagubiri pentru ca al tau copil ramane invalid sau moare din cauza unei vaccin sau macar sa-si recunoasca vina. Iti vor zice in cel mai bun caz cu indiferenta ca faceti parte din acea infima de 0.0 nu stiu cat de cazuri cu reactii adverse si atat.
Daca Doamne fereste ajungi acolo nu te mai intereseaza ca esti 1 la un milion de cazuri.
Plus ca daca copilul trece aparent cu bine de vaccinuri, zici vaccinurile nu fac nimik rau si peste 1, 2 sau 10 ani te trezesti cu autism, scleroza in plagi sau alte boli din astea si atunci doctorul iti va spune ca din cauza predispozitiei genetice, etc.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Am uitat sa va spun astazi este Sf. Stelian, ocrotitorul pruncilor si al copiilor! Sf. Steliane ajuta-ne sa ne nastem copiii sanatosi si tot asa sa ii si crestem!

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
23 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

Hello!!! se pare ca saptamana a inceput in forta. ma bucur sa va gasesc relaxate dupa un weekend linistit.
am vazut ca se discuta despre vaccinuri. acest subiect prefer sa nu-l ating, este decizia personala a fiecareia dintre noi daca il va face copilului sau nu , astfel ca nu este ok sa ne dam cu parerea in functie de ceea ce am citit noi pe nu stiu ce pagina de internet sau am auzit in parc discutie intre alte mamici. doctorii in care aveti incredere va vor da toate argumetele pro si contra, iar voi veti decide in consecinta.
la odiseea lui tudor au fost mari scandaluri cu privire la vaccinuri si niciuna dintre noi nu a luat decizia in functie de ceea ce s-a scris aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaionascu spune:

Ma bucur sincer ca vorbim despre vaccinuri, pt ca asa cum spune Felicitas, sunt multe nereguli.
As putea sa va spun despre acel vaccin contra "bolilor copilariei" ca este ceva ce noi nu am facut cand eram mici, este relativ nou. Vaccinul in general este valabil pana la maxim 10 ani, in niciun caz pe viata. Prin urmare, noi acum nu avem imunitate la hepatita in urma vaccinurilor din copilarie.

Bolile copilariei se numesc asa deoarece e normal sa le avem in copilarie. Posibil sa fie uneori si forme mai grave, insa ele se intampla, trec si daca copiii stau acasa, nu-si sparg bubele etc, cand se termina totul ei vor avea imunitatea intarita. Atunci cand aceste boli nu se intampla la vremea lor si se intampla mai tarziu, poate chiar cand sunt adulti, mai ales pentru baieti e o situatie mai delicata, intrucat exista riscul sterilitatii. Prin urmare, let it be cand sunt copii, ca e normal ca toti copiii sa aibe bolilele astea, daca sunt expusi, e mai grav sa li se intampla cand sunt adulti. Acest vaccin este valabil 5-10 ani(trebuie sa cercetez exact cat), adica pazeste copilul sa nu faca bolile copilariei in copilarie si fereasca Sfantul, daca face cand e adult si nu mai are imunitate? Ce se intampla atunci?
In plus, un amanunt care pe mine m-a dezgustat a fost continutul acestui vaccin, respectiv, printre altele tesut de fat avortat. WTF?

In fine, eu sunt impotriva acetor vaccinuri, pentru ca stiu ca sunt doar o alta unealta si "vanzare de speranta" a celor din industria farma. Cand am vreme mai multa, o sa-mi caut arhivele si sa va prezint mai multe detalii ce le-am descoperit si consider ca trebuie sa fim in cunostinta de cauza cand luam deciziile, sa stim si pro si contra.

Pana nastem, voi mai cerceta si va povestesc. Intre timp, pentur ca n-am boli sau altele, cat sunt gravida vaccinul = grija sporita la stilul de viata :)

Doamne ajuta sa ne fie bine!

21+ cu bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaionascu spune:

Pity,

Acum ca mi-am scris parerea pe forum, sper sa nu deranjeze pe nimeni. O scriu pentru cei care vor sa analizeze problema din mai multe unghiuri. Evident si normal este ca fiecare sa decida pentru propria familie, nimeni nu tre sa-ti impuna nimic.
Eu una am vrut sa stiu cat mai multe despre minunatele vaccinuri, dupa ce, a fost o adevarata istorie cu vaccinurile anti gripale fara efect sau cu efecte adverse, iar cand am auzit de medici ca nu accepta acest vaccin si am fost sfatuita sa nu-mi fac, am stat si mi-am pus problema bebelului. orice mama vrea ce e mai bun pt al ei prunc, prin urmare, acum, mamele au acces la atatea informatii si vorbesc despre every tiny detail, de aceea, ignoranta e mai greu de tolerat; prefer sa discut, sa stiu care-s riscurile si daca mi le asum, le fac in cunostinta de cauza. probabil nu sunt chiar singura care gandeste asa.

Astfel ca imi cer scuze ca am atins subiectul si deranjez pe cineva. ideal este sa discut cu facts, nu cu pareri, prin urmare, voi reveni atunci cand am informatii clare si structurate, bazate pe studii si pareri ale medicilor.

21+ cu bebe baietel

Citat:
citat din mesajul lui Pity27

Hello!!! se pare ca saptamana a inceput in forta. ma bucur sa va gasesc relaxate dupa un weekend linistit.
am vazut ca se discuta despre vaccinuri. acest subiect prefer sa nu-l ating, este decizia personala a fiecareia dintre noi daca il va face copilului sau nu , astfel ca nu este ok sa ne dam cu parerea in functie de ceea ce am citit noi pe nu stiu ce pagina de internet sau am auzit in parc discutie intre alte mamici. doctorii in care aveti incredere va vor da toate argumetele pro si contra, iar voi veti decide in consecinta.
la odiseea lui tudor au fost mari scandaluri cu privire la vaccinuri si niciuna dintre noi nu a luat decizia in functie de ceea ce s-a scris aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

nu am nimic impotriva acestor discutii, departe de mine, eu oricum parerea nu mi-o formez de un site, ci de la persoane avizate care sa-si spuna parerea, intotdeauna apelez la specialisti si nu la barfele de pe net, insa sunt peroane care pot fi influentate si care vor lua decizii si in functie de ceea ce gasesc aici.
ceea ce am putea face noi, ar fi sa cosmetizam putin ideile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Pity eu nu as blama un parinte pentru ca face sau nu face vaccinurile, l-as blama daca i-ar fi indiferenta acesta chestiune si face vaccinurile doar pentru ca asa zice doctorita.
Si cea mai buna sursa de informare ar fi o persoana care lucreaza sau a lucrat in acest domeniu al vaccinurilor care sa fie si impartiala, nu orice doctor, cu orice specializare care asa a invatat la facultate.
Numai ca nu fiecare are in familie sau in cercul de prieteni o astfel de persoana, asa ar fi ideal.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
23 saptamani+

Mergi la inceput