|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 inbox
outbox

Romania
1698 Mesaje
20 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 17/11/2012 : 20:42:55
|
Pai si de ce nu i-ati scos de la ghiseu, daca tot ati mers pt extras? Bancomatul mai da erori.
Noi luna trecuta am patit-o. Aveam vreo 1000 de lei pe card, am incercat sa-i scoatem...au fost ok toti pasii, pana cand atm-ul numara banii...iar cand sa-i scoata...a dat eroare, nu i-a mai scos, si cand am inceract sa parcurgem din nou pasii, 0 lei . Am mai incercat o data, tot 0 lei. Am sunat la ei, stau 30 de min pe fir pana am vb cu cineva...si imi zic ca, da, se vede ca a fost o eroare, si ca isi cer scuze...ne suna ei. Noi plecasem la cumparaturi, si alti bani nu aveam. Am mai incercat iar, la alt bancomat...banii, in cont! I-am scos. Ne-au sunat de la banca dupa 6 zile!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 17/11/2012 : 22:19:08
|
Cu Raiffeisen am patit- o si eu acum o luna. Merg in Cora Lujerului, fac cumparaturi de 600 si ceva roni, platesc cu cardul de debit din tara unde locuiesc, platesc la casa 65 , prima data da eroare, scoate casiera si zie, asa e de azi dimineata, o sa vedeti ca a doua oara merge, da iar cu cardul , evident tranzactie acceptata, iau amandoua chitantele emise de pos, plec si ajung acasa si verific tel pe car am setata optiunea sa ma anunte la fiecare operatiune care se face in contul respectiv. Stupoare, suma fusese retrasa de 2 ori din cont. Sun la Cora, ei ma plaseaza instant la banca emitenta a cardului, sa vb cu ei ca este o eroare, etc. Fac scandal, ca nu mi se pare normal, sun la Raiffeisen, ca era pos de la ei, o cucoana ma abureste sa sun in strainatate sa le spun ca refuz tranzactia, desi era card de debit si banii fusesera retrasi instant din cont, ma cert cu cucoana de la Reiffeisen, sun iar la Cora si amenint ca ma duc peste ei, sa rezolve problema ca asa ceva nu se poate, mai ales ca cea din Cora din contabilitate stia de probl de la casa 65 , sunt iar in Raiffeisen si er operatorului sa vb cu un superior, moment in care incepe sa se schimbe abordarea si sa incerce sa vada ce se poate face, si brusc banii sunt inapoiati pe card. So, mari nesimtiti Raiffeisen, daca o lasam moale ca sunt la banca emitenta a cardului si asteptam 2 sapt pana Cora golea pos- ul, banii ramaneau la ei si cine stie daca si cand ii mai recuperam. Am faut scandal si am pierdut aproape 2 ore cu ei in tel, am rezolvat problema! O bulina mare neagra ptr Raiffeisen. Acum platesc numai cu cash peste tot!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|