Tratamente si gadgeturi pentru burtici

Tratamente si gadgeturi pentru burtici | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Tocmai pentru ca este o perioada atat de frumoasa din viata unei femei, sa ii dam toata atentia necesara ;)
Perioada sarcinii ar trebui sa fie una dintre cele mai frumoase din viata unei mame. Si, de cele mai multe ori asa si este, daca facem abstractie de disconfortul adiacent, firesc si el pana la urma, generat de felul in care ni se transforma corpul. Preocuparea viitoarelor mamici pentru tot ceea ce tine de garderoba bebelusului si de amenajarea camerei acestuia sau de achizitionarea celor necesare pentru ca totul sa se desfasoare cat mai frumos posibil dupa producerea momentului magic, este din ce in ce mai des dublata de preocuparea fata de propria persoana. Si nu e nimic rau in asta, atata timp cat acest lucru include si grija fata de burtica ce creste.

In frunte cu starletele hollywoodiene, viitoarele mamici apeleaza din ce in ce mai des la tratamente pentru sporirea confortului sarcinii si nu ezita sa-si satisfaca mici capricii care sa le accentueze sentimentul ca sarcina este o perioada speciala din viata lor.
Cititi in continuare: www.desprecopii.com/info-id-10702-nm-Tratamente-si-gadgeturi-pentru-femeile-insarcinate.htm" target="_blank">Tratamente si gadgeturi pentru femeile insarcinate