|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
|
ligia13
membru matur

Romania, Brasov
2425 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 03/12/2012 : 21:40:45
|
Deci mai stiti ce va ziceam ..ca am fost plecat o saptamana si ca am emotii cu lectiile!
Ei bine...temerea mi s-a adeverit ..exact in seara in care scriam , copilul luase un S.. Si bunica nu-si pusese ochelarii, deci nu vazuse notele pe fise!
Si azi ma duc la sedinta, toate bune si frumoase ..dupa sedinta raman sa o intreb pe doamna despre o altercatie...cu niste jucari..bla bla! La care ea spune ..lasati jucariile..dar despre S-ul pe care l-a luat ?! Mama ..sa cad jos. Radu S? ..Cica da ..la fisele de saptamana asta ! Nu le-ati vazut! Va rog sa semnati de acum in dreptul fiecarei note!
Ii explic frumos ca am lipsit de acasa o saptama si ca ca n-am vazut fisele, asha ca o rog sa-mi dea dosarul cu fise. Mi le-a dat si intr-adevar , la fisa, din 7 cuvinte de facut in silabe si sunete , gresise 4! Toate din aceeasi cauza...de fapt una era o poza cu o pasare. Iar el facuse "pasarica" si era taiata! Iar restul erau ureche, racheta,chitara! Iar pentrut el che si chi erau un singur sunet! Adevarul e ca el chiar in ziua in care am plecat mi-a zis ca le-a spus doamna ca ce , ci, che, chi, ge, gi...sunt doar un sunet! Dar cred ca el n-a fost atent, ea n-a fost prea explicitasi pac!
Mai erau niste pariti de fata care ziceau ca si ai lor au inteles la fel de la doamna!
Ma rog, eu n-am repetat nici o data cu el asta si bunica nici atat, deoarece in carte si in caietul special nu apar deloc astfel de cuvinte!
Acu in seara asta sper ca s-a lamurit!
Si in plus a zis ca vorbeste continuu ..in ore si mai nou se intoarce la colegul din spate!
Pff..am facut niste fire albe!
Mai aiurea e ca l-am mustruluit un pic in seara asta, l-am intrebat de ce vorbeste. L-am intrebat de ce nu mi-a spus de S! Si cica nu stia! Ca nu se uitase pe fise! Daca Oma i-a spus ca are numa FB a fost fericit!
In fine...de suparare s-a deranjat la stomac! Cau stau cu el, cu masaj! Acu bea un Biotics. Dar sunt sigura ca de suparare! Asha face mereu! O data m-au sunat de la gradi sa-l iau dupa ce-l certasem tare de dimineatza ca nu stiu ce facuse!
E asha sensibil!
Da ne facem noi mari!
Va pup!
Eu si Raducu (22.04.2005)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Trimis la: - 04/12/2012 : 08:36:50
|
Al meu e prea perfectionist. Ieri a avut o zi incarcata: scoala, inot, engleza. De la engleza l-am luat eu si m-am oprit cu el in doua magazine, in drum spre casa, sa iau ceva sa gatesc. A inceput sa-mi planga ca el cand isi face lectiile, sa mergem mai repede acasa. La 7 s-a apucat de ele. A facut o pagina in caietul special de romana - ceva cu niste cuvinte si propozitii la care atrebuit sa stau sa-l indrum, apoi la mate a zis ca e simplu si l-am lasat in pace (avea de copiat ceva de pe o fisa pe care luase fb). Cand zic ca e gata si hai la masa...nu, ca vrea sa faca si la engleza, desi nu vea a doua zi. Noroc ca la asta l-am trimis pe fratele lui sa-l ajute si am reusit sa fac ciorba. A...si a facut si doua randuri de E ca nu prea ii ieseau si nu era multumit (hotararea a fost a lui). Azi de dimineata, la intrarea in scoala incrpuse sa boceasca ca "daca nu a facut suficiente teme acasa ?". Daca pe fiul meu mai mare trebuie sa-l verific sa-si faca lectiile constincios, pe asta micu' trebuie sa-l opresc.
Anya
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
Ana71
membru junior

Romania, Bucuresti
900 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 04/12/2012 : 11:23:33
|
Buna,
Anya, si a mea e perfectionista.
Nu prea stiu cum sa gestionez treaba asta. Ma irita ca o vad ca sufera aiurea, pentru niste litere care nu-i ies cum ar vrea ea. Scrie foarte frumos dar daca i se pare ei ca o liniuta ar fi putut fi trasa mai bine...se enerveaza. Plus ca vrea ca totul sa faca singura. Nu accepta ajutor (lucrul asta mi l-a spus si doamna). A avut de colorat, decupat si lipit pe un carton niste figurine la engleza....treaba de mare amanunt (sau cel putin asa a facut ea, s-a straduit sa-i decupeze pana si cerceii figurinei aleia). Plus ca daca le da de colorat ceva, la mate de exemplu (gen sa coloreze 7 pasarele...ea trebuie sa coloreze intr-un fel ciocul, altfel ghearele, pene colorate diferit). A primit de la Carrefour un carton mare de desenat ceva legat de sarbatori. Jumatate de zi a stat cu el si a desenat. Venea din ora in ora si imi mai arata. Ce-i drept i-a iesit foarte frumos, dar sigur va concura cu multe mamici si bunici (stiu din experienta cu Victor ). A doua zi, a venit cam nemultumita de la scoala pentru ca unor copiii le-au facut parintii desenele (i-a intrebat doamna si ei au spus ). Ma tot intreba daca mi se pare corect. Am recunoscut ca mamaie i-a facut cateva cartoane din astea lui Vic 
Ligia, in unele situatii ce, ci, ge, gi sunt doar un sunet (desi 2 litere). Che si chi, in anumite situatii sunt 2 sunete sau un sunet(intotdeauna 3 litere). Ma rog, in clasele mici mi-au scos peri albi sunete vs litere. M-am lamurit, odata cu Vic in clasa a 5-a cand a inceput fonetica. Dupa parerea mea, doamna voastra a exagerat cu exemplele alea. Nici n-au facut toate literele si ii ameteste cu grupurile de litere si sunete.
Noi la romana suntem la I mare si la mate la scaderea cu 2. In rest, asteptam Mosul. Serbarea va fi pe 18, speram sa inchiriem o sala, doamna ne-a spus ca fiecare copil sa pregateasca ceva (poezie, cantecel, in orice limba doreste) pana vineri si apoi doamna se va ocupa de montaj (ordinea in care vor intra, etc).
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|