cat, la nunta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

100 de euro de pers.Cine are mai mult poate sa dea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Multumesc mult pentru raspunsuri, am un punct de pornire. :)

Fiind ruda, sigur ca vrem sa dam mai mult. 100 de euro de persoana mi se pare rezonabil, chiar daca o socotim si pe fetita. Ea va avea locul ei, nu mai e la varsta la care sa stea in brate. Ne vom socoti asadar 3 persoane :).

Sunt binevenite raspunsuri, sa pot face comparatii...


pur si simplu...

Hobby

calator de profesie



Miha, e perfect 100 euro/pers.. In Bucuresti sigur se da mai mult. La noi se da aprox 200 euro/ pereche...acum depinde si de nunta si de locatie si de de de...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Si pe aici (Tm) tot cam atat se da,100 euro de persoana.

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult tuturor!

Locatia e un restaurant, in Satu Mare, nu cred ca e special. Adica e un restaurant frumos, vreau sa spun ca nu cred ca e nimic iesit din comun, de genul nuntii de la Predeal de care povestea cineva mai sus. Doar atat ca fiind rude, venind din strainatate, sa nu dam mai putin decat se cuvine. Cam asta e ideea :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NUUSSAA_ spune:

cam putin 100 de pers noi am dat acum o luna la restaurant 300 si nu era ruda...da acu depinde de multe lucruri ......distractie placuta sigur o sa vedeti cat dati la fata locului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Mihaela, Tudor a fost singur la 3 nunti,aici la noi in catun.nu am avut obligatie de participare ,a mers pentru ca ii erau prieteni mirii.la fiecare nunta a pus 100 de euro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da, asa am concluzionat, ca 100/150 euro de persoana dau cei care nu sunt rude. Depinzand desigur de local, oras, etc.

Ne vom orienta desigur, la fata locului.

Nu stiu insa daca se pune si faptul ca pentru noi e o cheltuiala in plus faptul ca venim de departe...probabil nu, ca banii aceia nu intra in buzunarul mirilor, desi ies dintr-al nostru . Nu de multe ori in viata facem asta, ca suntem familie tare mica, cum va spuneam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela ,eu cred ca 100 de euro de persoana e mai mult decat suficient .crezi ca mirii vor onora invitatia la nunta silviei?sau o sa trimita plic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia, hehe...io nu ma gandesc asa departe. Om vedea ce si cum mai multe la fata locului. Ca precis vom sta cu rudele si vom stii care cat va da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Trebuie sa iei in calcul mai multe lucruri. In primul rand vezi cum te simti. In al doilea rand te uiti cam cat au cheltuit mirii cu nunta (daca e nunta cu lautari e mai scump mult decat nunta cu DJ), daca meniul e bogat sau de baza, daca au moment artistic sau nu (la nunta mea am avut 2 momente artistice, vals vienez (2 perechi de dansatori profesionisti) si cabaret (vreo 10 fete care au dansat foarte frumos) si au costat pe masura. In principiu zic ca 300-350 euro e ok avand in vedere ca sunteti 3.

7+
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto, MTHFR C677T si A1298C heterozigote. Tratament cu Aspenter, Elevit, Euthyrox, Medyn, Magne B6, Vit C si Utrogestan

Mergi la inceput