Esti insarcinata? Hai la Evenimentul Odiseea Sarcinii, pe 20 Mai 2018 in Bucuresti!
Informatie de calitate, Surprize, Cadouri. Locuri limitate! Vezi aici


Toate forumurile Desprecopii.com: liste de discutii  Clinica Virtuala Desprecopii.com

Cancer-terapii alternative

Citeste acest subiect pe forumul nou apasand aici
Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 9


danutza2


 Netherlands
84 Mesaje

Link direct la acest mesaj  Arata profilul Adauga semn de carte la mesaj  Reply with Quote

Cancer-terapii alternative

Cancer-terapii alternative
Introducere 1

De ce e important un asemenea subiect? Simplu: pentru ca intr-o zi, cancerul va bate si la usa ta. Poate nu va fi cancerul tau (acum se considera ca riscul e de 40% la femei spre 50% la barbati, pe durata intreagii vieti: http://www.cancer.org/Cancer/CancerBasics/lifetime-probability-of-developing-or-dying-from-cancer), dar poate fi al cuiva drag tie. Si cind asta se va intimpla, prima care va actiona este panica. Este omeneste. Dar panica ne face sa luam decizii gresite, decizii needucate, pentru ca nu avem atunci timp de educatie. Cine ne poate condamna? Nimeni. Singura solutie este sa ascultam doctorul, expertul. Dar el nu stie tot, el stie doar sa atace cancerul, nu si cauza lui. Si atita timp cit cauza nu este, la rindul ei, atacata, razboiul e rareori cistigat. Iar lupta este atit de grea, pentru trup, dar si pentru suflet.
Asa ca va implor sa nu dam la o parte acest subiect pentru ca nu este problema noastra sau pentru ca nu este problema noastra acum, sau pentru ca ne este frica, ci sa ii dam viata, sa ne educam, pentru ca sa nu bata si la usa noastra sau a celor dragi noua niciodata, sau daca va bate, sa il dam rapid afara pe usa din spate.
      (3 aproba) (0 dezaproba) |

Editat de - marius on 10/09/2012 14:37:28

danutza2


 Netherlands
84 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Introducere 2

Cred ca este vital sa acceptam ca exista asa-numitele “miracole” (veti vedea ca eu nu sunt de acord cu termenul, de-aici ghilimelele) si de-aia vreau sa incep acest subiect prin prezentarea unor astfel de cazuri. Asta ne da incredere, ne da speranta. Invatam, de asemenea, ca toti acesti oamnei nu au infaptuit acel “miracol” decit atunci cind si-au luat soarta in miinile proprii, au cautat informatia si, mai presus de orice, au crezut in ea. Aceasta luare a responsabilitatii a presupus ca au acceptat niste piedici uriase din partea sistemului medical si, poate, chiar a familiei. Unii dintre ei au intors total spatele medicinei ortodoxe, altii au combinat-o cu cea alternativa, oricare ar fi situatia, mesajul este acelasi si majoritatea dintre ei il expun in aceleasi cuvinte: Corpul meu a facut cancerul, deci corpul meu poate sa il si distruga. Stiu ca pare simplist, dar, iarasi, este totusi atit de logic.
Mergi la inceput

danutza2


 Netherlands
84 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Introducere 3
Inca o introducere (ultima, promit), pentru ca cine are intr-adevar darul cuvintelor o spune mult mai bine decit as putea eu vreodata; introducerea este de fapt sumarul cartii "Povesti ale supravietuitorilor cancerului. Ei au putut, si tu poti!" (si este una din cele 8 carti in care Jonathan Chamberlain a ales sa imparta editia anterioara a cartii "Cancer-ghid complet de recuperare"), aceasta carte se poate downloada gratuit de pe site-ul lui http://www.fightingcancer.com/books.php (celelalte 7, nu; costa, noi, intre 6 si 9 lire, fiecare).
Site-ul lui http://www.fightingcancer.com nu mai contine, din pacate alta informatie gratuita, acum 2 ani cind am dat eu de el avea mai multe :( (dar macar el ofera ceva gratis)

(voi incerca sa traduc cit mai multe din aceste povesti, iar apoi, cind voi termina cu povestile voi pune aici tot ce am gasit eu mai important din cartea pe care am amintit-o mai sus, pe care o am, nu in cele 8 parti, care, inteleg ca ar fi mai extinsa, ci editia veche).
Si acum il las pe el sa va convinga ;-) :

Luate individual fiecare dintre aceste povesti pot fi, si de obicei sunt, catalogate de doctori drept inexplicabile. In fiecare din aceste cazuri doctorul poate spune ca vindecarea a fost neasteptata, dar ca e "putin probabil ca terapiile alternative au avut un impact real". Tutusi, luate colectiv, cazul pe care il construiesc pentru potentialul unei varietati largi de terapii alternative de la dieta, plante, suplimente s.a.m.d. devine din ce in ce mai greu de respins.
Multi doctori vor pretinde ca ei cunosc multe cazuri triste in care pacientii au fost prost sfatuiti sa ia calea tratamentelor alternative si, la putin timp dupa, au murit. Dar ei nu vor mentiona de cazurile in care pacientii s-au supus unor tratamente conventionale dureroase si traumatizante, cum a facut sotia mea, si, la putin timp dupa, au murit. Fara indoiala, multi pacienti care iau calea alternativa mor - poate pentru ca nu au facut suficiente din lucrurile corecte sau s-au limitat la un singur lucru, sau orice alt motiv (dar, cu siguranta, s-au salvat pe ii insusi de o gramada de durere si probabil au trait mai mult decit se astepta). Dar ceea ce aceste povesti ne spun este ca multi oameni care au ales cai alternative chiar si-au vindecat cancerele sau continuua lupta cu cancerul, niciodata permitindu-si sa creada ca au invins, ci ca, pentru moment, ei cistiga. Si sa ne amintim de variatia extraordinara reprezentata de aceste povesti - cancer la sin, prostata, melanom, sarcom, cancere de colon, rinichi, vezica urinara, prostata si anus, tumori pe creier, limfom si mielom. Ceea ce functioneaza, functioneaza in tot spectrul de cancere.
De cite ore este nevoie sa apesi un intrerupator sa stii - cu certitudine de 100% - ca este o relatie cauzala intre apasatul intrerupatorului si aparitia luminii? De 2 ori, de 3 ori cel mult. De cite cazuri de persoane care s-au vindecat de cancer in moduri alternative e nevoie sa citesti inainte de a accepta ca poate este ceva adevarat in abordarile alternative in cancer?
Este speranta mea ca vei vedea ca promisiunea vindecarii de cancer prin metode de consolidare a sanatatii (si nu de deteriorare a sanatatii) este una reala. Unul din cei care contribuie la blogul meu a spus recent: "Curind in calatoria mea am inceput sa pun la indoiala metodele conventionale de tratament. Stateam intr-o dimineata la munca si mi-am intrebat un coleg: Oare de ce ar folosi Dumnezeu otrava radioactiva ca sa ma vindece? De ce ar vrea sa omoare tot ceea ce e bun pentru a omori ceea ce nu e bun? Logica in asta nu am gasit-o niciodata in mintea mea. Raspunsul care l-am dat este ca El nu ar vrea asta. Aceasta intrebare a devenit
forta din spatele deciziei mele de a gasi un remediu natural pentru cancerul meu."
Prin a pune aceste intrebari inocente descoperim goliciunea Imaratului medicinii conventionale.
[...] Este speranta mea ca aceasta carte iti va fi de folos in a lungi si a imbunatatii calitatea vietii tale, a celor pe care ii iubesti, a vecinilor, colegilor si poate chiar a cunostintelor intimplatoare.

Editat de - marius on 10/09/2012 14:33:01
Mergi la inceput

danutza2


 Netherlands
84 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
DISCLAIMER (ca sa zic asa )
Imi doresc din tot sufletul ca acest subiect sa nu devina niciodata prilej de suparare. Eu sunt un om de stiinta care, totusi, crede mult. Combinatia asta imi da 2 trasaturi: intii consider ca e nevoie de foarte, foarte multa informatie pentru a putea lua o decizie buna oricind, dar mai ales cind e vorba de sanatate si apoi ca sunt foarte optimista, in general si cred cu tot sufletul ca trebuie, in orice moment, sa se gaseasca o cale. Asa trebuie sa fi lasat Dumnezeu. Atunci toata cautarea asta o fac cu si printr-o speranta nemasurata ca informatiile gasite vor ajunge, la un moment dat, sa arate lumina.
Spun asta pentru ca nu vreau sa se creada vreodata ca acuz pe cineva ca nu a facut sau nu face la fel, este ultimul lucru pe care l-as face. Nici un om care infrunta cancerul, el insusi sau cineva drag lui, nu face vreodata ceva gresit; toti facem ceea ce credem si stim ca e mai bine, cu tot sufletul si toata speranta. Si singurul lucru care ni-l putem reprosa este ca nu am invatat mai bine. Dar nici asta nu este o greseala, pentru ca si sa invatam e ceva ce trebuie sa invatam. Si facem asta doar daca avem speranta. De-aia sper din tot sufletul ca aceste povesti ne vor da mai multa speranta, ne vor convinge ca lumina o putem cauta si in alta parte. Si nu sper asta pentru ca vreau, punctual, sa va conving ca terapiile alternative sunt mai bune decit cele conventionale (este parerea mea personala, e evident, dar veti vedea ca unii dintre protagonisti le-au combinat, oricum), ci pentru ca, daca reusim sa credem asta, speranta creste, avem cel putin mai multe cai, daca nu avem chiar calea.
Mergi la inceput

danutza2


 Netherlands
84 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns  Reply with Quote
Povestea nr. 1

http://www.felicitycorbinwheeler.org/top-home
Felicity Corbin Weeler a scris, evident, 3 carti, se pot cumpara de pe site-ul ei, costa 20, 10 si 25 de lire, respectiv, ultima fiind de fapt un curs pe care il si preda (“Get well, stay well” – Fa-te bine, ramii bine). Sper sa nu va descurajeze asta, recunosc ca nici mie nu imi place sa vad cum oameni care au trecut printr-o asemenea trauma fac apoi bani pe asta, dar cred ca trebuie sa acceptam ca sunt totusi oameni, poate si noi am proceda la fel. Ce mi-ar placea sa vad ar fi niste preturi mai mici si eventual posibilitatea procurarii gratis a cartilor, in situatii speciale. Eu am sute de ore de cautare pe net despre informatii in tratamente alternative pentru cancer si atunci cind vad o prezentare pompoasa, fara aproape pic de informatie, urmata de un link pentru procurarea unei carti, atunci pur si simplu merg mai departe. Daca exista informatie, un fel de sumar a ceea ce respectivul pacient care s-a vindecat a facut, apoi o carte de cumparat, citesc si incerc sa inteleg informatiile si accept ca vrea sa faca si bani. Tot ce o sa pun la acest subiect va fi din ceea ce am gasit gratis si din putinele carti pe care le-am cumparat.

http://www.felicitycorbinwheeler.org/my-healing : (Vindecarea mea, in cuvintele ei)
Dumnezeu m-a binecuvântat cu o vindecare completa a cancerului pancreatic in faza terminala cu informatii bazate pe Biblie. Am scanurile pentru a dovedi aceasta!
Medicii informati din întreaga lume încep sa recunoasca instructiunile lui Dumnezeu de vindecare, dar multe ramân adânc înradacinate în tratamente ortodoxe de chimioterapie si radioterapie. Daca sunteti în cautarea unui leac non-toxic si de durata si o viata sanatoasa pentru dumneavoastra si pentru copiii dumneavoastra, cititi mai departe ....
Unul din trei dintre noi are acum cancer. Unul din cei trei copii ai mei a dezvoltat brusc limfom Hodgkin stadiul 4b când avea optsprezece ani si studia la Universitatea din Londra. Ea a murit numai doi ani mai târziu, în ciuda "celor mai bune", tratamente ortodoxe de chimioterapie si radioterapie disponibile. Am trait în spital, în Anglia cu ea în ultimele sase luni. In tot timpul tratamentului dur, care a inclus un transplant de maduva osoasa, care în cele din urma ucis-o, ea si eu am stiut ca trebuie sa fie o cale mai buna. I-am promis ca voi încerca sa o gasesc, pentru ca alte persoane sa nu trebuiasca sa treaca prin ceea ce a trecut ea. Otravirea repetata a chimioterapie si arderea de la radiatii din spitale universitare de renume din Marea Britanie nu au oprit cancerul sa se întoarca, si de fiecare data ea a fost mai slaba si mai putin capabila de recuperare. Ea a murit în cele din urma, cu mare gratie si curaj, înconjurata de familia ei iubitoare înapoi acasa, în Jersey, de Paste 1989.
Lucrând ca cercetator în Camerele Parlamentului de la Londra, am vrut sa stiu de ce oamenii tineri pot avea aceasta boala îngrozitoare, si am început sa investighez cauzele. Multi dintre tinerii care erau tratati la spitalele oncologice veneau din zone unde existau centrale nucleare, si pentru un timp am simtit ca apropierea de Cap de la Haga era cauza de cancer la copiii din Insulele Channel. Radonul din fermele noastre de granit a fost, de asemenea, suspectat. Confirmare stiintifica în cele din urma a venit atunci când testele de apa de la ferma noastra au aratat un nivel ridicat de toxicitate care patrunsese pâna la nivelul putului, de la produsele chimice pulverizate in ferma de catre proprietarii anteriori. Ne-am poluat lumea naturala si frumoasa în multe feluri, iar poluarea asta ne ucide.
Am studiat la Londra si în America. Am cercetat în Europa, Orientul Îndepartat, Africa de Sud, Australia si Noua Zeelanda. Cu toate acestea, nu am gasit raspunsul, pâna când nu am fost diagnosticata cu cancer pancreatic, in stadiu terminal, în septembrie 2003.
M-am dus la biserica mea din Londra pentru rugaciune dupa ce mi-au fost date doar câteva saptamâni de trait. Eram într-o durere sfâsietoare, doar partial controlata de morfina, sufeream cumplit de greata si icter si pierdusem un sfert din greutatea corpului meu în doua saptamâni. Un stent a fost montat de catre un consultant gastroenterolog pentru a ajuta icterul, în cel mai bun spital militar din Londra, dar dupa o saptamâna de teste, s-a decis ca tumoarea era prea mare pentru a fi operata. Nu mi s-a dat nici o speranta, nici un tratament.
În biserica s-a rugat pentru mine un pastor femeie. Apoi ea mi-a spus ca fusese anterior asistenta medicala. Singura speranta, a spus ea, era un tratament al cancerului bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la dieta noastra, în primul capitol din prima carte a Bibliei. Un spital de cancer crestin în Mexic, a ajutat deja mii de pacienti de cancer cu un succes fara precedent. Tratamentul lor a fost bazat pe semintele pe care Dumnezeu ne spune sa le mâncam în Geneza. În Geneza 1:29 si 30, Dumnezeu spune "Iata, va dau toata iarba ce face samânta de pe toata fata pamântului si tot pomul ce are rod cu samânta în el. Acestea vor fi hrana voastra. Si pentru toate fiarele pamântului si toate pasarile cerului si toate târâtoarele care se misca pe pamânt - tot ce are suflare de viata în ea, dau plantele verzi pentru hrana."
Ea mi-a amintit ca am eliminat cele mai multe din aceste seminte si enzime vii si naturale din dieta noastra, de aceea ratele cancerului sunt în crestere. De exemplu, strugurii sunt acum produsi în masa fara semintele lor pretioase, care contin enzime vii de prevenire a cancerului. Painea din supermarket se face din grau rafinat, cu germenii de grau eliminati, în timp ce bunicii nostri au mâncat pâine cu cereale integrale, inclusiv semintele datatoare de viata de mei.
Ea m-a invatat, de asemenea, ca cea mai bogata sursa de esenta semintelor este samburele de caisa. Faimos biochimist Dr. Ernst Krebs, cunoscut de cei cu studii medicale pentru "ciclul Krebs", a dezvoltat aceasta substanta datatoare de viata intr-un lichid numit laetrile, care poate fi administrat intravenos. Acesta a primit statutul de vitamina si este cunoscuta sub numele de vitamina B17. Acest laetrile intravenos, sau vitamina B17, bazat pe Cuvântul lui Dumnezeu din Geneza, era singurul lucru care ma putea vindeca în cele câteva saptamâni pe care le mai aveam. Dumnezeu poate face minuni atunci când dam ascultare Cuvântul Sau. Ea mi-a dat adresa unui site pe care sotul meu si eu l-am putut cerceta.
Am obtinut vitamina B17 a doua zi. Am inceput dieta din Geneza cu seminte, sucuri si plante verzi, am luat enzime, am facut clisme detoxifiante, si am primit fiolele de laetrile trimise de la spitalul din Mexic. Apoi a trebuit sa gasesc un medic care are cunostinte sa mi le administreze. Medicul meu din Jersey nu a avea nici o formare în B17. El mi-a aratat, în jurnalul sau medical ca aceasta contine cianura puternica si i-a fost frica sa o administreze. Citisem deja ca acidul specific hidrocianic este eliberat doar în contact cu celula de cancer, si este inofensiv pentru celulelor obisnuite, dar el a fost de neclintit. Am incercat alt medic, care mi-a spus ca B17 nu ar functiona. A fost interesant ca unul a crezut-o prea puternica pentru a fi sigura, iar altul nu a crezut-o suficient de puternica. Pentru mine, se baza pe Cuvântul lui Dumnezeu, si am încredere în el complet.
Apoi, un prieten m-a prezentat unui tanar medic femeie care lucrase cu bolnavi terminali. Ea a înteles B17, si mi-a administrat-o o data la doua zile intravenos de treisprezece ori. În doua luni durerea s-a redus, si dupa un an scanul a aratat tumora redusa la doar o cicatrice. Trei ani dupa diagnostic, nu exista în prezent nici un semn de cancer, medicii numesc vindecarea mea un "mister medical."
Familia mea, la fel ca majoritatea familiilor britanice, credea în a manca o "dieta echilibrata", care cuprindea în principal mâncare gatita, proteine animale, sare, zahar si cereale rafinate. Mâncam oua si bacon la micul dejun, beam suc de portocale ambalat, cafea bogata in cafeina, ceai si mâncam ciocolata. Am baut foarte putin alcool în familia noastra, dar am baut lapte, am mancat fripturi, si deserturi dulci facute cu smântâna si zahar. Am încercat alimentele delicioase noi, oferite de-a lungul ultimilor treizeci de ani în supermarketuri. Citeam continutul pe etichete si nu eram ingrijorati. Am crezut ca aveam o dieta sanatoasa, dar am avut multe de învatat.
Cancerul este o boala de deficienta nutritionala, precum scorbutul sau pelagra. Acesta nu este cauzat de o bacterie, un virus sau o toxina misterioasa, ci de lipsa unei substante pe care am eliminat-o din dieta noastra. Aceasta substanta este vitamina B17, derivata din seminte si enzimele vii din legume si fructe proaspete si din plantele pe care Dumnezeu ne spune sa le mancam în Geneza.
Acum stim de ce ne îmbolnavim. În ciuda tuturor rugaciunilor noastre, Dumnezeu nu ne poate vindeca atunci când noi ii nesocotit regulile de baza pentru dieta noastra.
Osea 4:6 spune ca "oamenii mei mor din cauza lipsei de cunostinte" ..

Nota proprie:
http://www.felicitycorbinwheeler.org/my-healing contine textul pe care eu m-am straduit sa il traduc mai jos (scuzati eventualele erori si accept, evident, orice corecturi).
Linkul urmator va trimite direct la modalitatea de functionare a vitaminei B17: http://www.felicitycorbinwheeler.org/how-it-works , dar este foarte sumar. Pentru cei interesati exista numeroase pagini de net cu informatii despre vitamina B17 si valoarea ei in tratarea cancerului. Iar pentru cei sceptici, nici macar nu trebuie sa va ginditi la vitamina B17 administrata intravenos, este suficient sa incepeti sa mincati pere/ mere cu tot cu simburi si sa incercati sa inlocuiti cerealele pe care le consumati (inclusiv faina) cu varianta lor integrala. Dar sper sa avem ocazia sa discutam mai pe larg pe aceasta tema. Toate povestile au in spate o carte, un site, mereu exista persoane de contact in cazul in care va indoiti de autenticitate.
Inca o data, sunt deschisa la orice comentariu, inclusiv negativ. Suntem aici sa invatam si cum o putem face altfel decit prin comunicare? Va multumesc ca ati citit, urmeaza Povestea nr. 2. (miine probabil).

Editat de - marius on 10/09/2012 14:34:10
Mergi la inceput

rall

Donator pentru SaraDonator pentru dianaDonator Parohia GlodeanuDonator TeodoraDonator proiect ursiciDonator Bazar, Caseta cu bijuteriiDonator Maria RubiDonator R. MoldovaDonator AndreiDonator  3 sateDonator  Mos Nicolae 2011
 Mexico,
2600 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite rall un Mesaj Privat  Reply with Quote
danutza, subiectul e fascinant pentru mine (ca multe altele dealtfel), chiar daca pana de curand nici macar nu cunoscusem vreun bolnav de cancer vreodata.

Consider ca o dieta echilibrata, cu suplimente, superfoods, plante verzi, legume, seminte, fructe, carne te ajuta. Am in dulap peste 30 de borcanase cu diferite suplimente, peste 30 de pungute cu diverse superfoods. Le cumpar pentru ca asa ma simt bine si consider ca ajuta. N-am mai fost racita din 2003, de ex.

Dar, DAR, in acelasi timp, sunt convinsa ca in cazul unui diagnostic grav, a unui cancer agresiv de ex. (ca totusi, sunt cancere si cancere), ele pot fi pur si simplu prea putin pentru vindecare.

Am mai scris aici despre ea, am o buna prietena care de peste 10 ani mananca foarte sanatos, din gradina ei, cu superfoods, cu perioade de timp in care bea doar sucuri, etc etc, tot ce-ti poti imagina. E cu toata informatia la zi, vorbea despre amigdalina de multi ani (samburii de caisa din povestirea ta), despre terapia Gerson si cate si mai cate. Si cu toate acestea, a fost diagnosticata cu Triple negative breast cancer. Si-a dat un an intreg ragaz de a rezolva asta prin terapii alternative, impotriva a tot ceea ce medicii o sfatuiau. Au pus-o sa semneze o multime de acte, multe dintre care sunau ca si cum s-ar condamna la moarte daca renunta la chimioterapie, care era tratamentul standard pentru cancerul ei.

100% increzatoare in fortele naturii cu care isi impletise viata armonios pana atunci, a decis sa incerce tot ce stia. Timp de un an a tinut de la posturi pana la tratamente cu zeci de suplimente, de la mancat doar sucuri verzi, pana la internari in clinicile Gerson. Tumoarea ajunsese de proportii considerabile.

Cu mare greutate a renuntat pentru ca efectiv nu mai avea variante de incercat iar boala i se agrava cu fiecare zi. A fost extrem de dificil pentru ca toata viata fusese convinsa, ca si tine cumva, ca orice cancer se poate rezolva. Acum, a concluzionat ca sunt cazuri si cazuri si ca fiecare trebuie sa aleaga pentru sine, nu va mai fi avocatul vindecarii naturale dincolo de orice. Initial atitutinea ei era superioara, "nu voi face in veci chimioterapie, chimio e otrava. Plecati de aici medicilor cu otrava voastra".

Acum, e la a doua tura de chimio, dupa o prima runda + radioterapie. Are un san taiat, tumoarea nu mai este in corp, asteapta inca rezultatul dupa a doua si ultima runda.

Cred ca e cel mai lung post pe care l-am scris pe DC, dar ceea ce vreau sa subliniez e ca.. sa nu considerati niciodata ca singura cale e calea voastra. Nu va impuneti asta nici in propria viata, nici nu o impuneti altora.

Informatia e putere, insa atunci cand face parte dintr-o viziune de ansamblu.

Lucruri f interesante pe care le puteti citi (or asculta, toate textele sunt disponibile si sub forma de mp3) sunt aici: http://skeptoid.com/episode_guide.php?cat=5 (categoria medicina alternativa) sau http://skeptoid.com/episode_guide.php?cat=15 (categoria sanatate). Asta da un punct de start de evitare a miturilor daunatoare.
Mergi la inceput

rall

Donator pentru SaraDonator pentru dianaDonator Parohia GlodeanuDonator TeodoraDonator proiect ursiciDonator Bazar, Caseta cu bijuteriiDonator Maria RubiDonator R. MoldovaDonator AndreiDonator  3 sateDonator  Mos Nicolae 2011
 Mexico,
2600 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite rall un Mesaj Privat  Reply with Quote
Si un alt caz, celebru de data asta, e cel a lui Steve Jobs. Medicii sustin ca primele celule canceroase au aparut in corpul sau cand avea 28 de ani, avand o tumoare pancreatica cu o rata de creste f mica.

Ei bine, in perioada aceea Jobs tinea zile intregi de post negru si acorda o importanta deosebita alimentatiei, bea sucuri naturale (parca cele de morcov erau favorite, nu mai tin minte, e descris in biografia lui), incerca tot felul de alimente minune. O mare parte din viata a fost vegetarian.

Si totusi a murit de cancer la o varsta relativ tanara, cel mai probabil din cauza unei expuneri prelungite la plumb, din perioada in care asambla calculatoare in Silicon Valley.
Mergi la inceput

tzitziri

Donator  3 sate
 Romania, Bucuresti
3232 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite tzitziri un Mesaj Privat  Reply with Quote
Cand am citit titlul postului, am sperat sa fie cu totul altceva.Am sperat sa se inceapa acea campanie de care se discuta in cadru mai restrans de constientizare a ceea ce inseamna cancer si cum putem sa il descoperim la timp.

Ca persoana care stie pe propria piele ce inseamna cancer (de san), nu pot decat sa citesc pe diagonala si sa sper ca se va face totusi acea campanie.Pentru ca aceea e sansa reala pentru preventie si tratare din timp. Vorbesc de sanse reale, nu de vorbe si teorii.


Ma bucur de prietena lui Rall ca s-a trezit la timp (si nu vreau sa para tonul meu superior, pentru ca nu o judec - dar e dovada ca nu asta e solutia).Ma bucur ca pare o forma incipienta si ca sansele sunt reale sa fie bine.

Eu sper inca la acea campanie de constientizare...acum nu am energie sa ma gandesc eu la ce as face pentru a trage un semnal de alarma (voi naste peste cateva zile si ultimele 4 luni mi-au schimbat total viata), dar chiar imi doresc sa particip activ la o astfel de campanie. Pentru ca din pacate cancerul e o realitate.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
36+


Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Mergi la inceput

histamina

Donator Andrei
 Romania, bucuresti
4321 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite histamina un Mesaj Privat  Reply with Quote
danutza, ce scrii tu acolo este teorie.
atat.
am doi colegi plecati la domnul cu terapii naturiste. cel putin ea putea fi salvata.cancerul de san era doar in stadiul I.a mancat la grau incoltit si alte ierburi,totul crud pana a murit cu zile.
tzitziri, ma alatur si eu campaniei.

danutza,te invit la mine acasa si daca vei gasi macar un aliment care nu e eco, bio sau cum vrei sa-i spui,iti dau salariul meu pe o luna.
nu am fumat, nu am baut alcool, nu am pierdut noptile, nu m-am drogat, n-am mancat mancare cu coloranti si totusi,fara nenorocitele alea de pastile pe care trebuie sa le iau zilnic, ma duc mai repede de cat cred langa tatiana,bogdan si monica.

dragut gestul tau,dar e mult mai eficienta o campanie de prevenire a cancerului care sa includa si componenta de alimentatie sanatoasa.


http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea
Mergi la inceput

madyrizi

Donator Bazar, Caseta cu bijuteriiDonator Andrei
 Romania, bucuresti
3043 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul  Trimite mesaj yahoo luimadyrizi Adauga semn de carte la raspuns Trimite madyrizi un Mesaj Privat  Reply with Quote
am stat mult sa ma gandesc inainte sa scriu ceva aici.
sunt furioasa, frustrata, indurerata.
sunt furioasa pentru ca nu putem face mai mult pentru apropiatii nostri, care mor sub privirile noastre, fara sa putem face ceva.
sunt frustrata ca nu reusim, ca natiune, sa ne intereseze mai mult oamenii, sa le oferim un ajutor omenesc/ uman atunci cand sunt in momente grele. aici nu ma refer la ajutorul pe care am incercat noi sa-l dam, ca si comunitate, ci birocratia/ hartogaria asta pe care ne place s-o practicam + indiferenta la boala unui om pe care sistemul ne-a invatat asa de bine s-o aratam.
indurerata pentru ca am pierdut 2 oameni dragi din cauza acestei boli perfide si nu ma pot impaca cu gandul (mama mea si monica sunt aproape de sufletul meu).
am citit, ieri pentru prima oara, capitolele din subiectul deschis de monica. impresia mea generala a fost ca s-a batut cu morile de vant. nu pentru ca a incercat sa invinga boala (o admir mult de tot pentru asta) ci pentru toate piedicile pe care le-a intalnit in calea ei, cand toate usile ar fi trebuit sa i se deschida numai la auzul unei asemenea boli. jignitor, perfid, inuman.
nu dam importanta cuvenita unei vieti de om.

imi pare rau daca vi se pare ca ma plang sau ca am zis ceva urat, dar trebuia sa ma descarc undeva .
Mergi la inceput

Victoria_mami


 Canada, Hamilton
5511 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite Victoria_mami un Mesaj Privat  Reply with Quote
Ca si madyrizi, si eu sunt foarte dezamagita de acest subiect. In loc sa fie o campanie pro-depistare a cancerului, mie imi pare a fi o campanie anti-tratament. Multi au murit din cauza acestor convingeri, total gresite, ca 3 seminte pot trata cancerul si ca medicina traditionala omoara. Din pacate, sunt personal implicata, am vazut multi, mult prea multi copii cu cancer in ultimii 2 ani. Din toti acesti copii, 1 a murit , unuia i s-a reintors si restul s-au tratat! Medicina traditionala a tratat 96% (aproximativ, evident) din copiii tratati cu cancer in ultimii 2 ani, tratati la spitalul McMaster din Hamilton, Ontario! Nici nu vreau sa ma gandesc cati din acesti copii nu ar mai fi azi cu noi, daca parintii ar fi gadit "Ah, ii imbuib cu seminte si le trece!" Iar povestile de mai inainte mi se par exact atat: povesti! In primul rand, sunt multe care nu se leaga. Ex. care sare in ochi de la o posta: fiica ei a murit in '89. Ea a fost diagnosticata in 2003, dar in acesti 4 ani citez: "Am studiat la Londra si în America. Am cercetat în Europa, Orientul Îndepartat, Africa de Sud, Australia si Noua Zeelanda. Cu toate acestea, nu am gasit raspunsul, pâna când nu am fost diagnosticata cu cancer pancreatic, in stadiu terminal, în septembrie 2003." In doar 4 ani a facut toate astea? Trebuie sa fii cel putin o super-femeie! si sa lucrezi undeva la 48 de ore pe zi!!! O simpla cercetare, ca sa fie facuta ca lumea dureaza cel putin 2 ani! Ea in 4 ani a facut cercetari in 4 colturi ale lumii, timp in care a studiat in Londra si USA.

Oricum, azi nu am timp sa stau foarte mult, ne pregatim ptr. petrecerea Victoriei, de terminarea tratamentului, 2 ani de remisie, tratata de medicina traditionala! Eu nu pot sa spun decat ca multumesc tuturor oamenilor de stiinta care au inventat/descoperit toate 'otravurile' care mi-au salvat copilul. Si al meu si al multor alti parinti!

________________________________________
Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA


Mergi la inceput
Pag. din 9 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina urmatoare

Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)
DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com