se poate mai urat?

se poate mai urat? | Autor: mami_stefi

Link direct la acest mesaj

M-am tot invartit,sa scriu,sa nu scriu..Uite ca scriu.Nu neaparat pentru mine ci,pentru familia mea,pentru copilasul meu,pentru scumpul meu sot si pentru mama lui.
Deci..
Aici in Italia locuieste si fratele sotului meu impreuna cu familia lui,sotia si cei 3 copii(unul de numai o luna).Ok,toate bune si frumoase pana aici,ati zice,toti impreuna,mai un ajutor,mai o vorba,mai o distractie.Si noi asa ne-am gandit la inceput,in 2010 and sotul meu imediat dupa nunta a venit in Italia,la insistentele fratiorului sau,pentru a-si gasi un loc de munca si apoi,sa ne aduca si pe mine si pe Stefan.Din pacate,un loc de munca ok si-a gasit abia dupa 7 luni.A fost o perioada groaznica pentru noi,eu ramasa acasa cu bebe mic-3 luni si el singur,stresat ca nu e langa noi dar nici nu lucreaza.In fine,au trecut toate si iata ca pe 24 mai anul trecut am venit si noi in Italia.Sotul inchiriase o casa,era totul ok.
Apoi au inceput 'problemele'.
1.Cumnata mea e o fata inchisa,tacuta,si oricat as fi cautat eu subiect de discutie,ea mi-o taia mereu.Ok,nu pot sa oblig omul sa vorbeasca cu mine.M-am limitat la conversatii simple,formale.
2.Noi neavand masina si trebuind sa ne facem actele + faptul ca nu prea stiam sa vorbesc lb italiana,cumnata ma ducea cu masina ici-colo.M-a ajutat enorm nu pot sa nu recunosc.I-am multumit mereu si mereu i-am platit 'drumul'.Dar nu aveam cum sa nu observ ca era nervoasa,ca facea totul in pripa,ba chiar uneori ma facea sa ma simt prost cu adresari gen 'Nu ti-a trecut prin cap nici macar asta?' sau 'Hai,lasa-ma pe mine ca daca faci tu chestia asta nu terminam nici maine!'.Am incercat sa dicut cu ea,sa o intreb daca are ceva personal cu mine,daca are probleme in familie,daca o pot ajuta cumva,macar sa stam de vorba,etc.Raspuns: 'Nu va bagati in familia mea!' scurt!
3.Am vazut cu ochii mei cum sotul ei o lovea..urat.. mi-e cumva si sa scriu asa ceva.Totul de fata cu cei mici care dormeau,ce-i drept,dar oricand se puteau trezi si ce aveau sa vada..Am plans de mila ei,si eu si sotul am incercat sa ne bagam si ghici cine urla la noi sa nu ne bagam?? Ea!
A 2-a zi a vrut sa se sinucida luand niste pastile.Din fericire,nu s-a ajuns acolo.
Si de data asta am incercat sa o ajut,ca e singura,nu are nici macar o prietena.Mi-a spus ca nu are timp de stat la povesti,ca are 2 copii de crescut(inca nu il aveau pe cel mai mic).

Sa nu va inchipuiti ca sotul o tine sub papuc si poate el nu ii da voie sa socializeze sau mai stiu eu ce.Nici pe departe.In casa lor canta gaina.Deci ea decide unde merg,ce fac,cine vine la ei,ea dirijeaza banii,cumparaturi,etc.Nu ca as avea vreo problema cu asta,ca fiecare face cum crede in/pentru familia sa,doar vroiam sa punctez ca daca in general ea e 'sefa',nu cred ca la capitolul socializare sa se schimbe ceva,sa fie el 'seful'.

4.De fiecare data cand mergeau in Romania dormeau la parintii ei,cu toate ca socrul meu locuia singur si cat timp stateau ei in Romania in concediu isi vedea nepoteii maxim 10 ore adunate pe parcursul a 2-3 saptamani.Am observat ca asta il macina pe socrul meu care in Decembrie a si murit.Ei zic ca din cauza bauturii.Ok,asa o fi.Dar dc o facea ? Pt ca era singur,pentru ca sotia si fii lui erau departe,zic eu.
Eu una daca as fi fost la 10 min de tatal meu as fi alergat intr-un suflet sa stau cu el,stiindu-l bolnav si singur.

5.Legat de moartea socrului...
O verisoara a sotului meu locuieste vis-a-vis de biserica unde era priveghiul.Aceasta are in curte un bar si un magazin.Fiind o noapte de decembrie,ne-a chemat femeia sa bem un ceai cald,eram obositi dupa un drum lung si inghetati.Am mers in bar(care era inchis,nu era muzica,nimic)si stateam de vorba.Am terminat ceaiul si cand am iesit afara cumnatul ii zice sotului meu 'Bravo mai,tata zace in sicriu si tu prin baruri!'.L-a afectat foarte mult asta pe sotul meu,dar nu a zis nimic.
A doua zi,verisoara aceasta a deschis barul,nu isi putea permite sa isi piarda o zi de vanzare.. Cine era dis-de-dimineata,cu cafeluta si ziarul in fata,in acorduri de manele la o masuta din bar? Cumnatul,desigur.

Offf si mai sunt atateeeea.
Acum de o saptamana noi ne-am mutat intr-un apartament.Si au venit si ei in vizita.Bineinteles ca s-au lungit la vorba,mai o bere,mai o gluma,etc.Inainte de a pleca copii vroiau sa ia cu ei acasa cate o masinuta ambele ale fiului meu.Mi-au cerut frumos voie.Le-am spus ca sigur ca le pot lua numai sa aiba grija de ele si sa i le inapoieze lui Stefan cand se plictisesc de ele.Cumnatul a inceput sa se agite,sa urle la copii sa lase masinutele jos.Oricat am incercat noi sa il facem sa inteleaga ca nu e ok sa urle la ei si in fond,ce-i asa mare tragedie ca imprumuta niste masinute de la verisorul lor?
Saracii copii,plangeau in hohote,tremurau,erau transpirati si il priveau temator ca si cand ar fi asteptat din clipa in clipa sa ii loveasca.
Alt frate al sotului era si el la noi si a incercat el sa il potoleasca,sa il calmeze pe cumnat.Acesta din urma a inceput sa arunce cu jigniri si cu injurii.Sotul meu l-a poftit frumos afara.
Duminica aceasta fac botezul celui mic.Initial ne invitasera,apoi dupa incidentul de saptamana trecuta ne-au lasat un mesaj cum ca 'invitatia la botez nu mai e valabila'. Ok.Zilele trecute se intalneste sotul cu el la o terasa,impreuna cu socrul lui,tatal cumnatei.Cumnatul se purta de parca nimic nu s-ar fi intamplat,ba chiar ii zice sotului ca ii va trimite un mesaj sa ii zica unde ne intalnim duminica pentru botez.
Astazi a fost la noi si l-am intrebat ce facem duminica,ce au pregatit,etc. Cica,mergem la biserica,apoi 'fac cinste' la restaurant. Si ii zic oarecum in spirit de gluma.. 'Hehe,inseamna ca trebuie sa ma interesez care-i cel mai scump fel de mancare de acolo.'
El cica: ee,basta sa te incadrezi in dar.
Ce daaar ???
'Pai trebuie sa dati dar,ca la nunta.'
O doamne.
1. nu ti o petrecere acolo ci,e o simpla masa.
2. la inceput ne spusesera ca noi vom fi nasii,sa ne pregatim.Au schimbat 3 perechi de nasi pana sa aflam ca noi de fapt nu mai botezam.
3. i-am adus deja cadouri bebelusului.
4. ca duci cadouri si bani pentru bebe stiam,dar sa mai dai si dar.. pentru o simpla masa restransa,cu familia...
Il intreaba sotul cam cat se da,ca noi nu stim..
Cica 'Pui si tu vreo 100euro de persoana..'
Ooooook!
Inainte sa plece arunca bomba 'Aveti grija mai ce comandati la restaurant,nu comandati paste sa ma faceti de rusine!'

Si acum intrebarea mea intrebarile mele:
-E ceva in neregula cu ei sau cu noi?
-As putea sa fac ceva sa se schimbe situatia,sa avem si noi macar o relatie decenta?
-Cum pot lua atitudine in fata lor fara ca sotul si mama lui sa se simta prost?(ei ii cam permit orice si sigur s-ar simti lezati daca eu m-as 'razvrati')
-Cum pot copilasi avea o relatie frumoasa?
-Se poate mai urat de atat?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Pai sigur ca se poate...cum ar fi de exemplu...mesajul asta al tau in care iti barfesti toate rudele prin alianta si iti aeriseste rufele murdare in public.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nu cred ca a cere o parere inseamna in mod automat ca-ti speli rufele in public, in esenta a cerut doar o parere prezentand sit intr-un ansamblu mai amplu!!
mami_stefi situatia este destul de incurcata si este destul de greu sa gasiti o punte de comunicare, macar spre binele copiilor , pana la urma ei nu au nici o vina!!!
din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate daca sa vb deschis cu sotul tau si soacra ta , sa gasiti un mod "elegant" de a fi alaturio de nepoti!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

mie in tot acest mesaj cel mai rau imi pare pentru copii cumnatului tau.Saracii ce viata au cu asa un tata.De fapt de aici ar trebui pornit , de la cumnatul tau.Trebuie sa existe o modalitate de al responsabiliza.Nu asa se cresc copiii, mai ales ca o face fara fereala, de fata cu toti, dar culmea nimeni nu il poate trezi din grandomania lui (ca asa se vede )cu ceva de genu...ca ar putea ramane fara copii daca continua asa.Nimeni nu-i zice nimic, din contra toti vad ca stati sa va faca el din vorbe sau injuraturi.Nu e de joaca , iar ce face el acum lasa urme de nedescris.Inafara ca nu te poti intelege ok cu ei, asta e mult mai important.Sunteti atatia oameni acolo, chiar nu se poate face nimic?
Comportamentul sotiei lui poate fi si ca urmare a felului de a fi al sotului ei...Situatia ei o poate face sa fie ursuza .Nu cred ca ea e sefa in casa...daca incaseaza batai in vazul oricui de la sot.Cum e aia sa injuri mereu si oriunde si mai rau, sa lovesti .El nu poate fi oprit din toate astea?

PS: am recitit mesajul, spui ca v-ati bagat cand a fost ea batuta , dar ea s-a opus .Normal ca s-a opus ca tot ea o incasa acasa dupa ce plecati voi daca era de partea voastra.Vorbitul cu el se face intre 4 ochi, si cu ceva ce il poate face sa se opreasca , nu asa hai ma nu mai da, ca va rade in ochi.Cu asa oameni, nu merge cu vorba buna.Iar cand va mai spune ceva ce nu va convine, nu mai taceti si spuneti ok, ca va contiunua asa la nesfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Cred ca intotdeauna e loc de mai "bine", din pacate.
Eu una as avea o discutie intre 4 ochi cu dumnealui cumnatul si i-as spune clar. Daca isi mai abuzeaza familia are reclamatie la politie g a r a n t a t. As mentine un minim de relatii si nu i-as permite sub nici o forma sa ma calce pe bataturi.
Dar, eu sunt mai transanta de fel.

P.S. - daca tot si-a revocat invitatia la botez, nu m-as duce. Pai ce-i aici? Hopa Mitica? Ma supar nu va mai chem, ma gandesc mai bine ca imi prind bine banii vostri, va chem, dar cu atentie la consumatie! Chiar daca platiti, sa nu faceti consumatie de cat platiti. Nu v-a zis si cat profit intentioneaza sa scoata? Asta nu mai e masa in familie, ci afacere in toata regula.
Cel muuuult m-as duce la biserica, sa ii dau cadoul copilului si atat.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Io-s Gica-contra de data asta, dar am ramas cu o nelamurire.

Episodul cu masinutele.
Copiii au cerut voie sa le imprumute, voi ati fost de acord, cumnatul a inceput sa faca istericale ca nu au voie sa ia masinutele, sa le lase acolo.
In acest context, voi ce ati facut?
Pina la urma, cumnatul, tatal copiilor, decide pt copiii lui. Nici mie nu-mi place sa imprumutam asa jucarii cind mergem in vizita, nici nu-s foarte incintata sa ne imprumute alti copii jucariile. Bine, nu urlu sa-mi inspaimint copilul, dar incerc sa evit acest gen de situatii.
Dar de aici pina la a ajunge sa va spuna voua ca nu mai aveti ce cauta la botez, e cale lunga. Deci ceva, cumva, ati facut voi in acele momente.

Nu o spun cu rautate, o spun ca sa incerci sa fii un pic obiectiva. In relatiile interumane, de cele mai multe ori exista probleme de comunicare; odata depasite acestea, lucrurile decurg in general acceptabil de bine.
Eu cumnatei nu i-as face o vina din faptul ca se inchide in ea; e greu intr-o tara straina, cu un sot care te bate si cu 2-3 copii. Ce sa faca, unde sa se duca, cine sa o ajute acolo? Ii este, cred eu, de doua ori mai greu decit daca ar fi batuta "la ea acasa", linga parinti, neamuri, ceva.

Sunteti o familie mare si e frumos ca sunt atitia copii-verisori in "clan". Ar fi pacat sa se piarda legaturile intre ei. Vedeti - obiectiv si sincer - care este si partea voastra de vina in degradarea relatiei dintre familiile voastre, pt ca sunt sigura ca acolo, departe de casa, cu putina toleranta de ambele parti, relatia poate fi una frumoasa si de respect si sprijin moral reciproc.



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cricor

Pai sigur ca se poate...cum ar fi de exemplu...mesajul asta al tau in care iti barfesti toate rudele prin alianta si iti aeriseste rufele murdare in public.


Nu a fost nici o clipa asta intentia.Chiar ma intereseaza soarta copiilor lor,chiar vreau sa avem o relatie cat de cat normala(asta am inteles ca nu se poate-nu ii pot forta sa o faca,daca nu vor) si postand am cerut doar un sfat,pentru ca eu una nu mai stiu ce si cum sa fac.
Am prezentat situatia mai detaliat pentru a primi sfaturi mai precise.
Multumesc oricum ca te-ai deranjat sa scrii!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuk@ spune:

tu ce vrei sa o rupi definitiv cu ei sau mai speri ca ai ceva de salvat?

ca daca vrei sa ai o familie mare si fericita nu esti pe drumul cel bun

eu is mai transanta ori / ori in nici un caz daca ma simt jignita nu mai ling pe unde s a scuipat inchei capitolul

la un botez romanesc lumea da bani cash ca asa e la romani cadoul cand apare bebe pe lume nu se pune

eu zic ca trebuie sa vorbesti deschis sa spui transant ce te deranjeaza pt ca oamenii aia nu ti citesc gandurile

jucariile nici mie nu imi place sa plece ai mei de la alt copil cu ele si nici alt copil sa plece cu jucariile alor mei

desigur felul in care vb cumnatul cu voi nu e cel mai fericit probabil el se simte la fel de folosit ca si voi

cred ca o discutie sincera ar lamuri situatia daca te jelesti pe forum probleme tale raman la stadiu de discutie de dragul discutiei

si daca po sa treci de frecusurile astea ca de gradinita po sa apreciezi ajutorul dat de ei 7 luni din ce a trait sotul tau unde a stat?

intr o tara straina e foarte greu sa gasesteti pe cineva sa ai un ajutor cat de cat sa te descurci
deci pune in balanta toate astea si gandeste te daca se mai merita sa stai langa acesti oameni



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Io-s Gica-contra de data asta, dar am ramas cu o nelamurire.

Episodul cu masinutele.
Copiii au cerut voie sa le imprumute, voi ati fost de acord, cumnatul a inceput sa faca istericale ca nu au voie sa ia masinutele, sa le lase acolo.
In acest context, voi ce ati facut?
Pina la urma, cumnatul, tatal copiilor, decide pt copiii lui. Nici mie nu-mi place sa imprumutam asa jucarii cind mergem in vizita, nici nu-s foarte incintata sa ne imprumute alti copii jucariile. Bine, nu urlu sa-mi inspaimint copilul, dar incerc sa evit acest gen de situatii.
Dar de aici pina la a ajunge sa va spuna voua ca nu mai aveti ce cauta la botez, e cale lunga. Deci ceva, cumva, ati facut voi in acele momente.

Nu o spun cu rautate, o spun ca sa incerci sa fii un pic obiectiva. In relatiile interumane, de cele mai multe ori exista probleme de comunicare; odata depasite acestea, lucrurile decurg in general acceptabil de bine.
Eu cumnatei nu i-as face o vina din faptul ca se inchide in ea; e greu intr-o tara straina, cu un sot care te bate si cu 2-3 copii. Ce sa faca, unde sa se duca, cine sa o ajute acolo? Ii este, cred eu, de doua ori mai greu decit daca ar fi batuta "la ea acasa", linga parinti, neamuri, ceva.

Sunteti o familie mare si e frumos ca sunt atitia copii-verisori in "clan". Ar fi pacat sa se piarda legaturile intre ei. Vedeti - obiectiv si sincer - care este si partea voastra de vina in degradarea relatiei dintre familiile voastre, pt ca sunt sigura ca acolo, departe de casa, cu putina toleranta de ambele parti, relatia poate fi una frumoasa si de respect si sprijin moral reciproc.



IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 18+


Total de acord,pisigri,fiecare decide pentru copilul/copii sai.
Dupa reactia cumnatului (eu tot zic ca e exagerata,nu era nevoie sa urle la ei,sa ii injure,sa ii faca sa planga si sa tremure),m-am pus pe jos langa copii,sa-i linistesc,si le-am spus ca de data asta nu pot lua masinutele pentru ca nu e loc in masina lui tati,dar ca ne vedem a doua zi si ne jucam iar cu ele pana seara tarziu cand mergem la culcare,sa nu mai planga ca sunt baietei mari si ca o sa le facem cadou de ziua lor alte masinute si mai frumoase,etc.Se linistisera la un moment dat,pana s-a repezit taticul lor la ei urland ca daca mai e nevoie sa le zica odata ii da cu capul de pereti de nu se vad!
Apoi au urmat schimburile de replici intre cei doi cumnati,sfarsind cu sotul meu poftindu-l afara,cerandu-si scuze totusi cumnatei.

sa vezi ce mi-a zis cand am intrebat-o daca nu ii lipseste o prietena,cineva cu care sa vorbeasca,sa se mai descarce,ca stiu ca nu ii e usor. 'Sa stau cu cineva la o cafea?!! Eee,in timpul asta am atatea de facut in casa! Si oricum,prietenii nu sunt ca sa te ajute,vor numai sa 'te faca' de bani! '

Ok,cred ca si noi avem partea noastra de vina,doar ca sincer,nu o gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristinuk@

tu ce vrei sa o rupi definitiv cu ei sau mai speri ca ai ceva de salvat?

ca daca vrei sa ai o familie mare si fericita nu esti pe drumul cel bun

eu is mai transanta ori / ori in nici un caz daca ma simt jignita nu mai ling pe unde s a scuipat inchei capitolul

la un botez romanesc lumea da bani cash ca asa e la romani cadoul cand apare bebe pe lume nu se pune

eu zic ca trebuie sa vorbesti deschis sa spui transant ce te deranjeaza pt ca oamenii aia nu ti citesc gandurile

jucariile nici mie nu imi place sa plece ai mei de la alt copil cu ele si nici alt copil sa plece cu jucariile alor mei

desigur felul in care vb cumnatul cu voi nu e cel mai fericit probabil el se simte la fel de folosit ca si voi

cred ca o discutie sincera ar lamuri situatia daca te jelesti pe forum probleme tale raman la stadiu de discutie de dragul discutiei

si daca po sa treci de frecusurile astea ca de gradinita po sa apreciezi ajutorul dat de ei 7 luni din ce a trait sotul tau unde a stat?

intr o tara straina e foarte greu sa gasesteti pe cineva sa ai un ajutor cat de cat sa te descurci
deci pune in balanta toate astea si gandeste te daca se mai merita sa stai langa acesti oameni



https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu




Stai linistita ca sotul meu a platit chirie cat timp a stat la ei,a pus banii pentru mancare,cheltuieli,etc.Deci nu 'l-au tinut' ei pe banii lor nici o zi.
Ba chiar intr-o zi ramasese fara bani si cumnatul cu familia i-au spus ca ei mananaca in oras in seara aceea si l-au intrebat daca merge si el.Sotul meu i-a raspuns ca ar merge dar a ramas fara bani.
'Aaa,ok atunci ramai acasa!'.In conditiile in care cand ieseau impreuna sotul meu de multe ori platea toata consumatia.
Ok,nu cred ca era musai o obligatie din partea cumnatului sa i-o intoarca,dar aici vorbim de recunostiinta,generozitate si dragoste de frate .. ceea ce tind sa cred ca acest cumnat nu poseda.

Noi avem prieteni/cunostiinte aici si am invatat de mult sa ne descurcam singuri.Cu tot ce ne-au ajutat a trebuit sa le platim,ziceau ei ..fara sa apucam noi sa ii intrebam,ba chiar uneori daca ii intrebam ceva,sau ii rugam sa ne duca undeva ziceau de la inceput-ok,30 euro te costa!.In conditiile in care ei consumau mototrina de maxim 10.Daaaar,e masina lor,e timpul lor,e ajutorul lor.. nu ii invinovatesc pentru asta,dar eu una nu as proceda asa.

Am incercat si sa fiu mai transanta,sa le spun clar ce ma deranjeaza-rezultat:3 saptamani nu am vorbit deloc,sotul era destul de afectat(era si dupa moartea socrului) si soacra-mea ma evita(cred).
Am vorbit cu amandoi(sotul si soacra) si le-am explicat ca trebuie sa facem ceva sa nu ii mai permitem sa se comporte asa,ca nu face bine nimanui un astfel de comportament.La care soacra: 'Lasa-l mama,ca el mereu a fost mai independent,mai rebel si oricum acum nu ne putem baga noi in familia lor.'
Cumnatul a jignit-o adesea pe soacra-mea,a facut-o sa se simta prost de nenumarate ori.
Offf,acum astept ziua de maine cand se muta soacra la noi si mai incerc o discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmencat

Cred ca intotdeauna e loc de mai "bine", din pacate.
Eu una as avea o discutie intre 4 ochi cu dumnealui cumnatul si i-as spune clar. Daca isi mai abuzeaza familia are reclamatie la politie g a r a n t a t. As mentine un minim de relatii si nu i-as permite sub nici o forma sa ma calce pe bataturi.
Dar, eu sunt mai transanta de fel.

P.S. - daca tot si-a revocat invitatia la botez, nu m-as duce. Pai ce-i aici? Hopa Mitica? Ma supar nu va mai chem, ma gandesc mai bine ca imi prind bine banii vostri, va chem, dar cu atentie la consumatie! Chiar daca platiti, sa nu faceti consumatie de cat platiti. Nu v-a zis si cat profit intentioneaza sa scoata? Asta nu mai e masa in familie, ci afacere in toata regula.
Cel muuuult m-as duce la biserica, sa ii dau cadoul copilului si atat.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

In seara aceea cand am vazut cum isi abuza sotia,i-am spus ca am sa chem politia,ca nu e normal ce face.
Cumnata a inceput sa urle,sa se agite sa nu o faaac,sa ma gandesc la copii.
Aici daca ai probleme in familie(violenta,comportament indecent sau inadecvat)sau tendinte suicidale intervine asistenta sociala si iti pot lua copii.

Si cand te gandesti ca in seara aceea chiar ne-am simtit bine,am ras,am depanat amintiri.Barbatii ramasesera jos in sufragerie,mai aveau jumatate de pahar de vin.Eu urcasem in dormitor iar cumnata a mers si a luat sticla de vin si a aruncat-o incepand sa il faca in toate felurile pe sotul ei.
Offf! :(

Edit ca uitasem sa scriu despre botez.
Eu nu as merge dar , sotul meu vrea sa mergem,plus ca o sa vina si soacra mea..Atat sotul,cat si mama lui isi doresc o familie unita,frumoasa,mai ales acum ca nu mai e tatal respectiv sotul lor.Sa fiu tocmai eu cea care strica tot? Adica ma gandesc ca acum,la botez sa fie totul ok si apoi sa avem discutii in particular.E bine oare ceea ce intentionez sa fac ?

Mergi la inceput