Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (70)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anne, multumesc de sfaturi, orice e bine venit !
Si eu ma gandeam la un patut gen ikea, recunosc ca nu stiam ca sunt mai ieftine pe net ca nu cautasem serios nimic. La noi probabil cumparaturile le va face fie mama/sot sau online, ca eu nu am de gand sa orbecai prin magazine nici acum si mai ales peste 28 de sapt , mai ales ca stiu de la finuti ca se gasesc greu chestii, si macar asa am cateva magazine unde ii pot trimite pe ei (care nu-s online) sau iau online cum ar fi chestiile de la organik. Pana atunci imi fac asa, idee De cumparat as mai cumpara eu, din istanbul, ca am gasit vreo 2 mag de copii acolo super si ca haine si ca preturi, dar mi se pare devreme totusi. Asa ca stau cuminte si citesc pe net


--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
16+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Fetelor nici eu nu stiu ce sa fac cu carutul . Din pacate eu nu am prea multe optiuni cea mai buna cred ca este peg perego pt tripleti si scoici , dar cineva care are tripleti mi-a zis ca e destul de mare si nu incape in masina si ea a preferat unul de gemeni si unul simplu dar ma gandesc daca nu incape un carut in masina cum vor incapea doua? Am sa ma mai gandesc pana nasc si o sa comand dupa aia carutul. ANJIO sper ca nu ti-am gresit numele nu te speria cu scurgerile si eu am avut pana la 16 saptamani si dr nu a putut sa imi dea nici o explicatie pt ca totul arata foarte bine, dupa cele 16 sapt s-au oprit si asta a fost a trecut. Legat de biberoane eu am cumparat de pe net DR BROWN mi le-a recomandat cineva fiind foarte eficiente impotriva colicilor si dau si o gramada de cadouri pe langa comanda. Daca va intereseaza scaune RECARO incercati sa sunati aici http://www.racingnick.ro/, desi este un site cu produse pt masini au si recaro pt copii a cumparat o prietena si a zis ca a fost foarte ok pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mammarutza, postarea ta mi-a dovedit inca o data ca asta e durata de viata a unui carut, cam 1 an. Apoi nevoile de mobilitate se schimba, ei devin mai dinamici si e nevoie de ceva mai usor.

Ralu, eu daca as pleca la istanbul sau oriunde altundeva unde s-ar gasi lucruri diferite decat la noi as cumpara.
Apropo de patut. Eu voi avea NEAPARATA nevoie si de un patut de voiaj-macar unul daca nu 2 de la bun inceput.De felul nostru iesim fff mult astfel incat si ei vor fi plimbareti. Daca aveti recomandari pt asa ceva v-as fi recunoscatoare.


Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

anne, inca nu stiu daca nasc la stat ori la privat. cred ca va fi o decizie de ultim moment. sunt sigura insa ca la bucuresti la privat au medici din interior care fac ecografii la bb-i.

brigit, noi am luat patuturi pliabile bertoni, cu 2 nivele, care mai tarziu se tranforma in tarc si care au fermoar exterior, pe unde se pot baga cand cresc: http://www.bebebliss.ro/bertoni-pat-travel-kid.html
noi le vom folosi si acasa, asa ca le-am luat saltele separate, bune: http://www.bebebliss.ro/bertoni-saltea-fibra-nuca-de-cocos-antialergica-eco-tex.html

pana acuma am cheltuit 9000 lei si tot mai avem de luat cateva maruntisuri care cred ca mai costa cam 1500-2000 lei. printre maruntisurile astea, luam si 2 port bebe manduca - sotul vrea musai...
asta e, sunt multe cheltuieli, ne asteptam. sa fie ei sanatosi si sa se nasca la un termen cat de cat ok - atata ne dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

la cheltuielile de mai sus, nu am trecut si mobila din camera lor, canapeaua pe care o vom lua ca sa am eu unde dormi si probabil ca vom pune si un aer conditionat, dar inca ezit fiindca nu sunt sigura ca e ok pt ei.
mobila a fost vreo 1700, canapeaua e vreo 1200 iar ac nu am idee - fiindca daca vom lua, luam d'ala care raceste si si incalzeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Brigit, stii ce greu ma abtin totusi, ca exact cum zici si tu tentatia e mare, mai ales ca unul din magazine are cate un nivel pe grup de varsta/sex. La fetite cel putin (ca asta e la parter) innebunesti de rochite , sunt atat de dragute si de diferite fata de ce am mai vazut ...si buune la pret. Nu zic ca imi trecea prin cap ca merita o excursie de cateva zile acolo doar sa aprovizionez cu hainute :) (cred ca daca aveam fetite, faceam sigur :) )

Catalina, multumim !

--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot
16+
Multumesc Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

BRIGIT, noi avem 2 tarcuri i care copiii dorm in excursiile noastre mai lungi sau mai scurte. Unul este normal, de o persoana si al 2-lea este dublu. Cel simplu il folosim exclusiv ptr. dormit in deplasari, dar cel dublu troneaza de la inceput in living-ul nostru plin de jucarii. Are si fermoar ptr. ca picii sa intre si sa iasa. Este excelent ca ai loc suficient de a depozita tot arsenalul de jucarii, plus ca ei se joaca mult intrand si iesind. Ptr. mine a fost fffffff util: pana la 1 an, copiii mei stateau in el o ora pe zi (dimineata de la 9-10) si se jucau f. frumos cat timp eu mancam si imi beam linistita cafeaua . Asa i-am obisnuit de mici. Tarcul asta mare mi se pare de departe una dintre cele mai bune investitii. Eu am unul din acesta, cumparat direct din magazin, dar observ ca se poate comanda si online http://www.soffiplanet.ro/camera-copilului/patuturi-si-tarcuri/baby-design-tarc-de-joaca-jungle-3.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

CATALINA, eu am vazut "live" caruciorul de tripleti de la PEG PEREGO in magazin. E......cat un TIR . Eu zic sa cauti pe net dimensiunile exacte ale cadrului si sa vezi daca-ti incape in masina. In mod normal cadrul nu ar trebui sa fie cu mult mai mare decat la caruciorul de gemeni, ca la cel de tripleti ei stau oricum mai inghesuiti. Nici eu nu as merge pe varianta carucior de gemeni plus unul simplu ptr. ca nu are cum sa fie cu mult mai mare cel de tripleti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mamarutza, Balanta multumesc mult pt linkuri.
Sunt intr-adevar f multe chestii de cumparat, tentatiile sunt mari. Tarcul sugerat de mammarutza e fff fain, dar nu prea am unde sa il pun eu. le fac oricum un pat dublu din doua patuturi de lemn, iar ziua incerc sa il folosesc drept tarc cand sunt prea mari.

Balanta, noi am inceput sa pregatim renovarea camerei bebeilor, deja suntem la vreo 4000 de ron si abia am inceput. Am montat aerul conditionat, si noi am luat unul si cu incalzire, 12.000 btu, cls energetica a, poate fi programat sa porneasca si sa se opreasca singur, cu montaj cu tot a fost mai mult de 2.000 de ron, un lg, dar nu stiu sa spun modelul exact.
De mobila am dat comanda, in afara de patuturi ca astea le luam de-a gata.


Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza. EU nici nu m-am trezit bine si iar m-am bagat cu ochii in calculator sa caut carucioare si scoici.

Mammarutza acum realizez ca si eu citisem mai demult ca bb nu staau in carut pana la majorat dar am uitat. Am intrat in febra carucioarelor si am uitat ce citisem. Citisem ca o mama a schimbat 3 carucioare in 2 ani: unul cu landou, unul sport pt iarna, unul umbreluta pt vara...

Balanta, cum te simti in dimineata asta? La noi a plouat aseara dar eu nu simt mare diferenta :(

Ralu, nu-i asa ca si in Istanbul gasesti lucruri f frumoase pt fete, dar nu asa deosebite pt baieti? Fustitele iti iau ochii dar pantalonasii sunt de blugi si atat :(

Fetelor, va scot la un suc?


+ 24 Tudor si Stefan

Mergi la inceput