Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (69)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

felicitari irip , sa-ri traisca si sa fiti sanatosi si fericiti
ati vazut ca nu au fost diferente mari la greutati?
miruna tu urmezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

hello fetelor,

multumesc pt sustinere! suntem ok. eu nu i-am vazut pe copii decat atunci cand i-au scos si mi i-au dat sa-i pup. sunt f obosita. duminica s-au rupt membranele si am fugit la spital. pot sa spun k acele cintractii dureroase sunt exact k durerile din perioada ciclului. a fost oribil. o durere de nesuportat. pt k am ramas traumatizata acum cer calmante. mi-e greu sa ma intorc p parti.nu stiu cum voi cobori maine din pat. lohiile curg..daca va faceti tampoane din vata si fasa sa le faceti lungi ( sa acopere fundul si dodoasca) eu mi am facut dar nu au dimensiunea buna. am fantezii culinare. as manca orice.

35 &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

da,Anna,zicea Irip ca la baietel s-a potrivit greutatea,iar la fetita o mica diferenta a fost.Am vb cu dr meu si maine la 12 ma duc la Polizu,vedem cum stau lucrurile si se ia decizia....mai stau acasuta sau ma mut la spital.Irip,draga de ea,i s-a rup apa aseara pe la 17-18.oo,a ajuns la spital si abia azi,pe la 10 se pregatea sa intre la cezariana....colul s-a sters definitiv de dimineata,iar dilatatia abia ajunsese la 3,dupa o noapte de contractii,destul de dureroase a zis ea,ca la ciclu.Cam atat stiu,am lasat-o sa se odihneasca.Va tin la curent.Pupici

35+ sa nasc cat mai aproape de termen si sa fie gemeneii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Irip,gand la gand,am postat amandoua in acelasi timp,te puuuo

35+ sa nasc cat mai aproape de termen si sa fie gemeneii sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmammarutza spune:

IRIP, prima data cand te dai jos din pat e mai greu. Adica ti se pare imposibil de realizat miscarea, dar dupa aceea va fi tot mai usor. Imi pare rau ca nu am scris mai devreme cu privire la tampoanele de vata. Intr-adevar, trebuie sa fie f. lungi ca lohiile curg, nu gluma, si sa fie "acoperite" cu un strat sau doua de tifon, ca sa nu se lipeasca. Intoarcerea pe o parte sau alta eu am putut sa o execut fara mai dureri abia dupa vreo 6-7 zile, dar sunt si destul de rea de durere . Cu foamea "after party", ce sa mai zic...As fi ros peretii a 2-a zi pana la pranz, cand mi-au dat o supa chioara cu 2 firisoare de morcov. Insa a fost cea mai buna supa de pe mapamond . Pana nu pornesc "vanturile", nu prea ai voie mare lucru . Insa important e sa te misti, ca atunci vor porni mult mai repede. Eu tn minte ca prima data m-a ajutat o asistenta sa ma ridic, iar mai apoi, dupa o ora am reusit sa merg singura la baie, vreo 4 m, in vreo 5 minute pe care le-am simtit a fi 5 ani, dar tare am mai fost mandra de realizarea mea .

Oricum, toate astea trec, iar intalnirea cu bebelushii merita orice efort.
Irip, multa putere in continuare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinaexl spune:

Felicitari fetelor si bebelusilor!!!!! Am o intrebare cu riscul de a parea prostuta si neinformata ce sunt lohiile? Si curg indiferent prin ce metoda nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

irip, felicitari!!!
sa fie sanatosi bb-ii iar tu sa te recuperezi repede si sa ai lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brigit, ecografia la viena a fost ieri. deocamdata suntem ok. doar mi-a schimbat forma de magneziu pe care sa o iau in continuare.

fetelor, nu stiu cat de des am sa mai intru aici, fiindca vreau sa fiu linistita in ultimele saptamani de sarcina si trebuie sa recunosc ca anumite vesti m-au pus pe ganduri. in mod cert, cand o sa am ceva important de comunicat, o sa intru si o sa va anunt. intre timp, va doresc bebelusi la termen si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Catalina, uite cate ceva despre lohii http://www.reclamamascataatentie/nastere/dupa-nastere/Despre-lohii-sangerare-vaginala-dupa-nastere-a5977.html. Toate avem de invatat asa ca intreaba cu tupeu :)))

Balanta, chiar ma gandeam la tine. Ai grija de tine

+ 22 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dragele mele se pare ca avem si noi doua inimioare ; desi va zic sincer ca nu ma asteptam la asa veste, o imbratisez cu mare drag , dar si cu o mare teama.... stiu cit e de greu, sper sa ma ajute Dzeu si sa fie bine pina la capat
Irip sa iti traiasca bebelusi, ma bucur mult ca sunteti bine toti trei
In rest sper sa ma primiti si pe mine ,se pare ca suntem cei mai mici, avem 6 sapt si 3 zile, si sigur o sa am nevoi de ajutorul vostru pe parcurs; pina acum tot ce stiam se oprea la un beta pozitiv...

Mergi la inceput