Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

nu stiu ce inseamna 37+, 39+, 40+...... ce reprezinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

Bine v-am gasit pe toate! Ma bucur mult ca o sa fim si noi printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

Felicitari pentru puiutii pe car ii aveti. Sa fie sanatosi, mancaciosi si sa doarma linistiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

Neatza fetelor! Dara merci de parola!
A d I bun venit! scrie repede mesajele vreo 10 la numar.
fiica mea are un program de supt tare aiurea, se trezeste la 3 noaptea, adormita de la 10 sau 11, mananca dar tare putin cred ca adoarme,se trezeste la 6 din nou suge ce suge si porneste circul,sta in patut semidormita si tot maraie si se screme asta pana la 8 cand se trezeste si pana la 12 cere intruna de mancare, cred ca are o dragoste ptr tzata, nu imi explic, de luat a luat 1200 gr in 4 saptamani, deci ma gandesc ca se satura cu laptele meu, vi se intampla si voua la fel? ma ingrjioreaza intervalul de 8-12 cand numa la san ar vrea...dupa 12 doarme cam 3 ore suge si din nou 3 ore si tot asa pana la 10 seara, o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

Vad ca nu doar puiutu meu are chef de ...''nesomn'' Noi nu papam la san asa ca e ceva mai dificil cu adormitul. Daca nu vrea, nu doarme. Pot sa-l pun si-n cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

De mancat mananca bine, zic eu, avem (pe timpul zilei, ca seara ii dau mai putin) mese de 150 ml. Problema e ca nu adoarme tot timpul dupa ce mananca. Asta se intampla doar ziua, ca noaptea doarme bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_d_i spune:

colici mai aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!

Amy, la Ikea au protectii de saltea mare, cauciucata pe o parte si flausata pe ailalta. noi folosim, si e fb.

Dana, eu n-am fost la controalele de 6 sapt . nu-s mandra de mine, dar tot asa, simteam ca-s ok, si inca n-aveam chef/timp sa ma afisez cu fofo pe vo masa.
Eu nu imi pun pb daca ma iubeste I. Ma gandesc ca oricum legatura dintre noi e f speciala la un nivel care inca n-a iesit inca la suprafata, da si cand o iesi. e inca in putz, asa :D
bine, asta nu ma impiedica sa mai simt uneori si precum Tala :))
Tu cu familia sotului sunteti de credinte f diferite?

citat de la Tala
eram doar 2 tzatze umblatoare pt el, nu ma vedea mai sus de nivelul pieptului si chiar am dat in depresie din cauza asta. Iar acum ce sa zic ca asta mica il prefera pe tati care daca ar avea si o tzatza pe umar ar fi perfect
esti totalaaa!

ADI bine ai venit!
Danaang, nu mi se pare de ingrijorat programul vostru de noapte. seamana cu al nostru acum. spre dimineata incep nervisorii ca nu ii iese pasenta cu eliminarea. azi pe la 6 mi-am pus dopuri in urechi, sa scartaie in voie. oricum nu mai aveam cu ce sa il ajut, am mai picotit si eu o ora.
Abia astept sa il aliniez si pe iustin in dormitor langa ceilalti.


Incerc sa imi revin dupa inca un we greu in 5, tre sa ma mobilizez sa rastorn casa la loc, e jale ce e aici.
ma bucur ca ana a inceput sa se uite uneori cu interes la iustin http://family.webshots.com/photo/2357855190102206853IffFPR , fara sa simta nevoia de crize. dar mai e pana la armonie.

o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dana, in primele saptamani si mie mi s-a parut ca nu ma baga in seama ana si nu ma iubeste, dar acum, dupa ce a facut 2 luni e evident ca ma prefera ( de multe ori plange cand o ia altcineva in brate sau sta linistita la cineva, de ex mama sau soacra dar cand incepe sa planga nu o pot ele linisti, insa tace instant cand o iau eu); la fel, cand o schimb imi trage niste ochiade mai altfel mie si lu ta'su; eu cred ca e mai mult in capul nostru treaba asta cu cat ma iubeste copilul..treaba mea e sa il iubesc cu toata fiinta mea si restul vine de la sine.

am fost azi la controlul de 2 luni (azi avem 2 luni si o saptamana) si e o grasana fata mea, are 6400g si 61cm (dr a zis ca arata ca un bb de 5 luni)..si sper sa nu am cand o fi mare o fetita obeza, ca acum are niste chiscutze de mama-mama; a zis ca daca creste asa doar cu san, aia e, o sa isi incetineasca ea ritmul mai incolo, sa nu ma sperii.

totusi pentru ca ea era anemica si a crescut f mult ne-a repetat analizele, ca cica si un copil sanatos care creste asa mult poate face anemie, cu atat mai mult fata mea care era deja anemica asa ca a plecat intepata si in piciorus (infanrixul hexa) si in manuta pentru analize..acum vad ca doarme la greu.

de asemenea are si ea, cum a avut si frac'su dermatita atopica si pe langa cremite ne-a recomandat niste hainute speciale, "dermasilk", va pun si voua linkul sa il studiati: http://www.dermasilk.ro/

dara, la noi cu cititul la 40 de zile a fost f simplu, mi-a citit o rugaciune in 2 minute si apoi a mers cu mine pe la icoane sa le sarut..in 5 minute a fost gata totul..eu care-s mai bisericoasa as fi preferat sa imi citeasca mai pe indelete, cum tin minte ca a citit preotul la matei, in fine, bine ca ai bifat si asta, a trecut..

amy, eu am luat niste aleze lavabile din ikea, parca am dat 25 ron pe ele..

adi, bun venit!

kovacs, si eu am patit cam la fel cu pusul la san..mereu daca plange si nu tace altfel, de aia a si ajuns asa grasana cred; ma gandeam ca ami repede de 2 ore sa u o mufez daca a supt bine..

aoleu, ronina..de la 13 la 24 treaza? las' ca recupereaza azi somnicul si te odihnesti si tu..

emma, nasol cu durerile de dinti..mereu se gasesc sa doara in cele mai proaste momente maselele astea.. la biserica am dus-o si eu in fiecare duminica dupa ce am botezat-o, duminica trecuta a cam carait, dar am reusit sa o impartasesc, ieri insa a dormit vreo ora, de eram cu mainile intepenite de tot




meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Sper sa n-am gura pocita, dar de 3 zile n-am mai avut show cu bilutza, a fost toata numai zambet, noaptea mi-a dormit in reprize de 6 si apoi 3 ore, iar eu am o privire normala acum si nu mai sperii lumea
Monna cum sa nu fie bun laptele tau? daca pediatra sau asistenta ce e ea zice ceva nu e musai sa si faci ca ea. Daca nu vrei sa introduci cerealele nu le introduci si gata!
Ronina eu cred ca sunt doar etape astea cu 'rontzait' tzatza toata ziua (si noi am avut una chiar in urma cu 2 zile). Tot la san adormim si noi cu mici exceptii cand prefera umarul lui tati sau cand el o plimba cu balansoarul (care nu e tocmai usor, dar asa avem noi talent sa ne complicam viata)
Dara si Dana eu ma gandeam ca daca o tin mult la verticala in principal sprijinita de fundulet ca sa o 'pocnesc' cu cealalta mana pe spate, practic isi sustine greutatea in mare parte in fund si ma gandesc ca nu e ok pt coloana, dar e adevarat ca daca nu fac asta a varsa probabil incontinuu.
Si noi avem dimineata program de supt a la long pana pe la pranz cu pauze minuscule de nani
Adi bine ai venit! si eu am un David - care chiar e de iubit
Niko m-am gandit mult la voi si ma bucur sa aud vesti bune
Emmaella esti o norocoasa!
Amy eu am cumparat protectie de saltea pt adulti si am taiat-o cum am avut nevoie (nu se destrama) - am iesit mult mai ieftin.
Sovi uitandu-ma la pozele voastre frumoase realizez ca sunt o salbatica. Eu n-am curaj sa ies cu amandoi singura (cred ca m-ar busi plansul in parc ) asa ca-l surghiunesc pe David cu mine in casa/curte. Gradina de legume e muncita de voi? arata bine.
pup

Mergi la inceput