probleme urinare bebe

probleme urinare bebe | Autor: deargint

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor. Rog mamicile mai experimentate sa ma ajute cu ceva raspunsuri. Am un bebe de 6 luni care mie se pare ca nu face pipi cum trebuie:1. nu face pipi noaptea deloc (il schimb la ora 10.30, papa laptic peste noapte si cu toate astea pana dimineata cand se trezeste el de-a binelea, pe la 9.00 face si umple pampersul) 2. mie mi se pare ca jetul lui nu este ok cand face pipi. e primul copil si nu am vazut niciodata un bebe facand pipi decat in filme (fazele alea in care ii stropeste in gura ). adica al meu face in diverse moduri : cateodata cand ii schimb pampersul face cate un pic asa siruit pe langa puta, alteori l-am mai urmarit si face cu jet dar nu unul din ala de filme ci asa cam de 5-10 cm, alteori face un pic, se mai opreste, iar mai face...am fost cu el la spital si am primit raspunsul ca ei sunt mici si ca nu isi controleaza vezica bine, si de aceea are mai multe feluri de a urina. dar eu nu sunt multumita cu raspunsul primit. ati mai intalnit asa situatie ca a mea? oricum m-am programat si la o cistografie, dar peste 2 saptamani....pana atunci, daca aveti experiente, va rog....help!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rinara19 spune:

Buna eu am fetitza ,deci nu pot sa te ajut decat cu ceva pareri si ce as face eu in locul tau..am noua nepoti,baieti si stiu ca cum le desfacea pampersul cum tzasht pisu,eu in locul tau m-as duce la specialist si daca esti atat de convinsa ca ceva nu merge cum trebuie,as cere sa ii vedem rinichii ca sa fim siguri ca nu e ceva acolo malformatie,doamne fereste ca sa excluzi cele mai rele variante.

Apoi cand ai sa incepi diversificarea si consumand mai multe lichide si sucuri de fructe si legume,poate situatia se va imbunatatii,in orice caz,nu trebuie sa te panichezi,dar nici sa iti ignori instinctul de mama.Eu cu copilul meu simteam cand ceva nu era in ordine si mereu am avut dreptate.

Cauta sa mergi la specialisti,cere radiografii,ecografii,tot ce trebuie,urocultura.etc,ca sa elimini gandul ca ceva din pct de vedere al sanatatii nu e ok,apoi sa stai linistita.

Te pup si sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu e ok s anu faca peste noapte.

iti recomand un ff bun specialist, dr ovidiu limoncu, poate cel mai bun urolog pediatru de pe plaiurile mirotice.
il gasesti al fundeni, unde s-a mutat de la grigore alexandrescu.
are si al privat consultatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Dr.Voinescu de la Spitalul de pediatrie medlife este specialist in probleme urinare pentru bebe. Noi am fost cu baiatul la ei si ne-a placut.. Am impresia ca are consultatii numai joia.

Multa sanatate!

Mergi la inceput