Mamici si viitoare mamici de gemeni&tripleti (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dimineata m-am trezit cu gandul la prajituri, asa ca l-am trimis pe sot sa imi ia.
oricum deja mancasem iaurt cu paine de secara bruta, ca sa pot lua gynipralul. dar pt prajituri, intotdeauna se gaseste loc in burta mea .
la pranz o sa iau ciorba acra de vacuta si muschi de vita la felul doi. cica din vita s-ar asimila mai bine fierul (stau extrem de prost cu sideremia ).

mi se pare ca burta imi creste pe zi ce trece. vad si la camasile de noapte, dar si in oglinda.

amary, problema asta cu dantura era tot ce lipsea din peisaj . aveai probleme cu calcemia dinainte oare? eu nu cred sa am masea fara plomba, iar cu calciu sunt la limita inferioara .
contractii...da, si eu stiu ça e normal sa mai apara pe un uter asa mare, dar important e sa fie cat de cat tinute sub control. gynipral ai mai luat?
ai un target la care sa ajungi cu bb-ii? de genul 37-38 sapt daca totul decurge ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

fetelor, tocmai am vazut un reportaj in care prezentau pretul kg de cirese. 60 lei / kg. balanta_tm, parca tu intrebai daca au aparut ciresele. eu mananc aproape in fiecare seara capsuni, iar aseara am incercar niste pepene, dar nu mi s -a parut grozav. super target 37-38 saptamani

30 &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

da, eu in sarcina asta am o treaba cu ciresele
vineri mi-a luat sotul cu 20 lei/kg, dar din alea romanesti (eu le prefer pe alea, ca sunt mai tari, desi mai micute acuma in luna mai). alea de import erau 35-40 lei kg si erau cam moi (la soacra mea in piata erau cu 50 lei, deci da, f posibil ca la voi sa fie cu 60).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

wow, deci exista si mai ieftine!!! sa-mi trimit sotul sa caute k si eu am pofta de cirese.
salexa, da un semn de viata!

30 &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Balanta, iau si Gynipral, apropos, cele care luati cum mama lui il impartiti in doua, ca numai de pe jos il adun Am incercat cu un cutit, cu dintii....
Cu dantura, stateam f. bine, dar de abia am terminat cu alaptatul in martie, din sept sunt gravida, iau Clexane de la 6s,ce sa mai zic, numa' de tabla daca erau, rezistau
Pe multe gravidutze le am auzit de sfecla rosie, eu imi fac mereu salata din ea, si cu Tothema zilnic am reusit sa ajung la 10 hemoglobina si sideremia la limita minima...Suficient pentru o sarcina gemelara, nici nu cer mai mult....

Cu target-ul ar fi tare bine sa depinda de noi, dar din pacate...Oricum din ce stiu eu si ce a zis si dr. dupa 34-35 s pot respira singurei si daca ies sanatosi din burtica, desi au mici probleme de adaptare, recupereaza...
Daca cititi in urma in capitole (ca m-a pasionat si asta), o sa vedeti ca unii s-au nascut la 34s, grasi si sanatosi, altii la 36-37s si tot au avut probleme de adaptare, iar, chiar ieri citeam, unii la 39 si au avut in jur de 2kg (desi la eco li se spusese ca sunt mult mai mari...).



Amary 34+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Irip, mi-ai facut pofta cu capsunile, ciresele nu-mi plac neam...Cat e kg de capsuni, sunt romanesti?
Eu mananc in fiecare dimineata un bol de fructe (multe amestecate) pe stomacul gol, nu-mi placeau fructele nici inainte, da' acu... Pt. iesitul afara sunt excelente

Amary 34+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irip spune:

amary, am inteles de la sotul meu ca pretul per kg de capsuni este intre 6-8 lei. acum mananc unele din Grecia caci alea romanesti nu-mi plac. e posibil sa fi nimerit noi asa, mai fara gust.
voiam sa te intreb daca in afara de contractii, ai mai simtit si vreo durere prin burtica sau pe jos. eu pana acum 2 zile nu am simtit vreo chestie mai aparte, dar ieri am
stat cam despuiata si cu aerul conditionat pornit si parca am simtit un oarecare disconfort. m-am cam speriat si azi am pus niste pantaloni lungi, am luat aseara si un no spa pe langa nifedipinul obisnuit. mie mi-e frica de orice disconfort si ma panichez imediat.

30 &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary09 spune:

Irip, daca nu te-a durut mai nimik pana acum esti norocoasa, pe mine ma inteapa frecvent ovarele, uterul, cand ma intorc, toate se modifica de la locul lor si uneori chiar mi se pare chiar normal sa te intepe una alta... Spre final, cand te ridici o sa ai senzatia continua sa mergi la toaleta desi poate ai fost cu 5 min inainte, iar uneori nu-mi dau seama ce ma deranjeaza in burtica....

Amary 34+ de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Amary, am inteles. imi pare rau ca esti in situatia asta. 8 kg in 2 luni? Nu te supara, dar mi se pare ok. Iar 17 kg nici nu mai vorbesc. Bravo!

Ciresele ajung pana la 70 de lei/kg in anumite orase dar aveti grija cu capsunile. Pot dezvolta alergii si dermatite bbilor.

Fetelor, voi cand i-ati simtit pe bb? Stiti cand va intrebam daca pe toata sarcina se pastreaza pozitia initiala a lor? La mine in stanga e tudor iar in dreapta e stefan. De la 17 saptamani il simt pe tudor zilnic. Il simt chiar si in exterior. Astept insa reactia lui Stefan. Pana acum parca am simtit ceva miscari dar foarte usoare si nu pot baga mana in foc ca era el. in exterior nici nu mai vorbesc...nu l-am simtit deloc. E posibil sa fie decalati? Sa-l simt mai greu? Azi chiar ma panicasem, dar l-am pus (sa nu radeti de mine) pe sot sa asculte si in stanga si in dreapta si mi-a spus ca in stanga e un spectacol iar in dreapta se balaceste dar in ritm lento Stefan. Sa nu spuneti ca sunt nebuna, dar m-am linistit.



+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Aaa si inca ceva. Cand misca, mai exact cum ii simtiti? Sunt momente cand stau linistita si ma trezesc cu un ghiont si atat.... si sunt momente cand parca as avea un mixer in burta...in locul unde misca parca se invarte burta si se strange...e o senzatie aiurea pe care eu nu stiu sa o descriu.

+ 18 Tudor si Stefan

Mergi la inceput