Clubul "babelor" FIV-oase 25

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

fetele mele
urzica mea
o astept pe ralu mai bine
anaasta?
lara?
ari?
mie nu prea mi-a placut de pk. il vad sincer cu multe zeci de capete mai sus decat astia de pe plaiurile noastre dar dar dar.
m-a facut de multe ori sa citesc sa citesc sa citesc. sa obosesc intrebandu-ma. doar pentru ca spunea NU. iar eu ma chinuiam sa-l conving sa spuna DA. nu reusea verbal sa ma castige. cand am fost la hemato in budapest sa vezi ce repede m-a convins ala. mi-a zis ca sunt studii, ca unele spun da, ca unele spun nu dar mi-a spus studiile, mi-a spus procentele, a vorbit foarte calm.
si pentru ce m-am foit? pentru hemato...cand eu cine stie ce probleme mai am...
astea au fost cele mai mari probleme. nu insurmontabile dar pentru mine importante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si v-am spus. am avut incredere in el. am acordat incredere.
pana sa ma pregatesc de turul 2. aveam analizele vraiste, imi daduse protocolul, 225 u.i. si eu n-am ce face si-mi verific de capul meu analizele. cand vad sa pic nu alta. il intreb: mai vin sau nu? raspuns: intr-adevar nu arata bine dar sa maresc doza la 300!
n-am mai plecat si i-am si spus ca nu vin. cum sa fac 300 menopur cand eu aveam progesteronul 1 in ziua 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ana,data inca n-am aflat-o.
stiu doar ca e Februarie 1970.

si acu' ca nu ma mai pasioneaza subicetu'...presupun ca nici n-o sa mai cercetez.






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

subicetu'


ce marfa suna!!!!!




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Sabina, eu stiu ca nu are treaba cu hormonalele, adica nu e fitoestrogen sau asa ceva. La mine nu a modificat nimic, am considerat ca mi-a curatat sangele doar. Mi-am facut cate 1L cu fierbatorul de doua ori si la hotel in timpul tratamentului - era greu cu fierbatorul si apoi am renuntat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Seara buna dragelor
Din pacate nu imi pot cu parerea despre Pk, nu am avut placerea sa il cunosc, stiu doar din auzite de la alte fete; asa ca nu emit pareri nici pro, nici contra...Totusi ceva bun o fi facut el daca vorbiti asa frumos, nu? Cinste lui.
stiu ca si dr D tine legatura cu pacientele sale gravide din Romania, mereu le vad la consultatii ; si da e un lucru frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Sabi, scuze, am uitat... Urzica nu influenteaza hormnonal. Eu iau ceaiul pentru fier, acid folic si pentru ca are efect depurativ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Sabina, urzica, oricand o cana dimi, o cana seara, are beneficii multe (nu le mai enumar, ca s-a tot scris). Ralu a baut un ibric (900ml), doua/zi..
tannoo era sa lesin de ras..pai tu te certi cu tutunaresele?? moama, inseamna ca esti pornit rau, sa postezi acolo mesaje anti-tutu inseamna sa fii kamikaze (citeam si eu mai demult acolo)..am citit povestea ta cu Tutu, te inteleg, dar, vezi si tu..sunt pareri si pareri, oameni si oameni..uite, aici e fan-club PK..
Sami, eu zic ca poti sa scrii orice aici, tre' doar sa ai timp si chef
dap, stiu ca nu mai e activ site-ul lui de ceva timp; n-am nici cea mai mica indoiala ca, dr.T, e asa "above all", cu siguranta mi l-am inchipuit arogant, elitist, nonconformist, nonsalant, are the GOD Complex (pe de alta parte toti medicii-vedeta il au)..pentru mine, la un medic de exceptie (asa il percepeam), asta e ceva obisnuit..PK a fost o surpriza absoluta in sensul asta
te cred pe cuvant ca s-a schimbat, mai ales dupa ce si-a deschis clinica..in primul rand, cu siguranta primeaza business-ul acum, probabil in goana asta dupa bani e intr-o criza cronica de timp..
va spun sincer, eu il admiram (in secret, vb lui Alex, pentru ca n-aveam nici chef, nici timp, nici nervi de polemici pe forumuri) pe vremea aceea, cand era la Elias, in disputa permanenta cu seful sectiei de gine de-atunci (Radu Vladareanu), avea Tutu pana si nr. de mobil pus pe site-ul lui de infertilitate, si-l suna lume din toata tara.. eu n-am avut cum sa nu constat si admir desigur, nivelul de informatie medicala, cunostintele, dorinta de a iesi din sablon si pana la urma, timpul investit in meseria asta, pe care eu o consider, o vocatie..era normal, ca odata ajuns vedeta, sa primeze acumularea de capital, deschiderea propriului business, sa intervina superficialitatea, samd..ideea e ca, pot sa inteleg ambele pozitii vis-a-vis de Tutu, balanta mea e in echilibru perfect;
sunt doctori gineco, no name, care habar n-au de termeni/notiuni elementare din specialitatea lor si sunt infatuati si aroganti, fara motiv, doar asa, pentru ca pot sa fie..in cazul lui, da, admir cunostintele, e o personalitate, asta e realitatea..cu siguranta insa, cei ce au trecut prin experiente neplacute cu el, au ramas cu un gust amar..eu am mixed feelings, dar cu siguranta, l-am remarcat si retinut din miile de dr. anonimi..
ma bucur de detaliile (traite "live") oferite, tannoo, sami, ionela senk iu


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,cu siguranta Tutu nu trece neobservat.
si acum mai este la Elias...si tot sub "conducerea" lui Radu Vladareanu-alt infatuat la care amajuns cu pile si abia a catadicsit sa-mi vorbeasca...aa efort mare era pentru el.

mai bine m-am inteles cu Filipescu-asistentul lui Vladareanu.
pe vremea cand mai aveam si eu trompe...m-am dus sa-mi faca HSG si eram in c.u.r.u gol pe masa ginecologica...ma uitam la instrumentul ala barbar de dilatat si mi se uneau niste lacrimi uriase in barba cand a intrat Filipescu in operator.
s-a blocat cand m-a vazut si m-a intrebat:cum crezi ca mai pot sa lucrez eu acum cand te vad cu lacrimile astea de crocodil ???
am facut ca toate cele in timpul interventiei si dupa aceea a venit la capul meu si ma mangaia pe par si-si cerea iertare ca m-a facut sa plang




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

meyyyy...votati Clubu' nostru!!!




Mergi la inceput