Andrei micul invingator are nevoie de o noua sansa

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia imi pare rau ca vestile nu sunt tocmai bune,de cati bani aveti nevoie?

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca


AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lavinia imi pare rau pentru cate sufera micutul Andrei. Eu ma rog ca Dumnezeu sa le gaseasca rezolvare la toate!
Pentru mine nu este o noutate sa mergi la doctorii din spitalele romanesti si sa nu gasesti nicio rezolvare, sa pleci cu mai multe semne de intrebare decat aveai cand ai intrat in spital si sa ti se cuibareasca in suflet sentimente de frustrare si neputinta totala.

Lichidul care s-a acumulat la caput a determinat hidrocefalie? Eu am auzit numai lucruri bune despre doctorul Stoica, neurochirurg pediatru la spitalul Budimex. Poate n-ar strica o consultatie la el pana reusiti sa plecati in afara...

RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR

Ajutati-ne sa strangem povesti
www.copiisuflete.ro/" target="_blank">Copii Suflete Sperante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Lavinia, spune-mi daca am inteles eu bine sau nu... A zis ca e extrem de urgent sa faca RMN pentru a vedea ce este acel chist la inimioara? Operatia nu are nimic?! Atunci ce era roseata aceea? La neuro nu este urgent?!
Te asteptam sa ne mai dai vesti despre Andreiut.

mamica de baietzel Darius

Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Lavi, urgenta consta in RMN cardio sau RMN neuro? Ori ambele?

informativ, la Munchen la Herzentrum RMN cardio este ~ 1100 euro + sau -, in functie de substantele folosite. RMN cardio la Bad este ~ 1100 euro. Despre RMN neuro nu am preturi informative.

sanatate lui Andreiutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dragele mele,
Aramos ei trebuie sa ajunga cu Andreiutz in Germania la un RMN neuro, lichidul este problema cea mai mare zic dr de aici, nici aritmia la inimioara nu este un semn bun dar lichidul si efectele sale sunt problemele cele mai grave.
Deci ei trebuie sa ajunga in Germania si le trebuie in jur de 2000 de euro, acum au scris dr din nou pt a-si face programarea si sa le zica exact cat sunt strict analizele si RMN-ul si apoi socotim si cazarea si transportul Zilele acestea o sa stiu mai multe. Intr-un mail anterior scris de dr Nadiei ii zicea ca-i costa mai mult dar cred ca se referea cu cazare si transport, acum asteptam raspunsul cu programarea si costurile strict pe RMN si analize. Pana acum s-au strans putini banuti, care au mers pe drumul la Timisoara si i-au mai cumparat medicamentele de care are nevoie lunar plus un vaccin...deci practic pt drumul spre Germania pornim de la zero.
ancadragoman am scris mai sus
katteryna da este parca asa retin ca este vorba de hidrocefalie, de la Tg Mures i-au zis sa masoare saptamanal caputul micutului si dc creste mai mult de 5 mm sa mearga de urgenta cu bagajul facut la Tg Mures, nu stiu ce inseamna asta dar sigur nu e de bine ...sa vedem cum o sa reusim sa-l ajutam pe Andreiutz si dc nu reusesc sa stranga banii cu siguranta vor merge si la alti dr, iti scriu si sanatate multa si voua
doina scuze, este adevarat ca m-am exprimat cumva ambiguu, de emotii, am trecut de la una la alta...este vb de RMN neuro nu cardio, lichidul este o problema mai grava zic dr decat chistul la inimioara, intr-o perioada chistul disparuse apoi a reaparut din nou...cat despre operatie nu a stiut sa le zica prea multe...a zis ca poate fi din cauza alimentatiei, din cauza hainelor, din cauza ca poate s-a atins acolo sau pur si simplu oranismul elimina firele ceeea ce a zis ca e mai mult ca sigur. I-a dat o crema cu care sa-l faca. Sper sa-i treaca si operatia sa nu aiba probleme si acolo
Andreea multumesc pt tot, RMN cardio cum am mai spus
Am sa va tin la curent dc primesc ok-ul din Germania, intre timp sper sa strangem si banutii pt a putea pleca acolo.
Am o intrbare....stiu ca se putea utiliza in trecut si cardul european, stiti oare dc e valabil si in prezent se mai deconteaza cheltuielile pe baza lui? Ca ar vrea sa-si faca si cardul european in caz ca intervine ceva sa aiba o rezerva.
Va si va multumim ca ne sunteti aproape!


Rareselul meu scump 23.mai.2009

Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna fetelor,
eu sunt din Cluj si aici exista Clinica de Neurochirurgie, unde se fac operatii de hidrocefalie; dr. Florian, ca de altfel toata echipa de doctori sunt foarte buni; e clar ca si aici trebuie cotizat, dar nu stiu cat... poate va ajuta aceasta informatie sau daca vreti ma pot interesa eu, dar am nevoie de toata fisa medicala a lui Andrei, cu diagnostic, analize, etc.
Sanatate multa puiului.
Laura

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=276273982430212&set=a.274154992642111.65663.141198859271059&type=1&theater da LIKE la poza sa castigam si concursul de poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lavinia cresterea capului inseamna acumulare de lichid. Stiu ca operatia consta in introducerea unui furtunel prin care se elimina lichidul. Am cunoscut o fetita de 3 anisori care facuse 12 astfel de operatii. Iti spun asta ca sa te intaresc si sa nu va speriati de nimic caci toate au de la Dumnezeu rezolvare!Te rog intereseaza-te si de doctorul amintit de mine stiu ca e dedicat meseriei si ca nu primeste atentii, dar acum nu asta conteaza ci experienta lui. As incerca sa il contactez eu telefonic dar mi-e teama ca o sa ma intrebe ceva si nu stiu tot istoricul medical al lui Andrei.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Sanatate multa lui Andrei!

Lavinia am depus si eu mai dev 20 Ron pt 2 produse donate de M.Confirma cand poti te rog.multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita69 spune:

lavinia dr bun e si in bucuresti la sp baltazar arsenie dr iliescu si dr tascu opereaza sute de cazuri de hidrocefalie starea de agitatie a lui andreutu este de la acumularea de lichid da dureri de cap si tensiune craniana cea ce il face sa fie agitat poate sa dea si infectii si s-ar putea ca roseata sa fie de la asta sfatul meu e sa luati trimitere de la dr de familie si de urgenta la bucuresti se face fara programare prima consultatie si daca il interneaza RMN il face fara baniim-am lungit mult dar cred ca e mai simplu asa si pt inimioara sa mergeti in germania si aici se da spaga dar e mai subtire si experienta au destula cei 2 dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

draga mea imi pare rau sa aud de ce se intampla cu puiu mic dar fiti tari caci toate se rezolva
aici la tm intradevar nu au atatea scule dar sa stii si o spun din inima caci dr lacatusu este foarte bun caci pe alex el sa zbatut si practic el la salvat doar ca nu are cu ce caci ce conditii sunt si cu ce are la dispozitia lui chiar nu ar putea dar sa stii casi da silintaa, cel putin cu noi si cu toti cei care au fost la el dar daca trb sa mergeti mai bine pe dincolo e mult mai sigur si au alte prioritati cum ar fi viata si nu banii sau cel putin calitatea vietii inainte de banii.multa bafta si ne rugam pt voi caci este un invingator si va fi bine inimioara va fi cea a unui invingator.multa sanatate

mamica de galusca alexandru gabriel
http://family.webshots.com/album/579645108kLLnRG

Mergi la inceput