Prematurii-Esente tari se tin in sticlute mici 23

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:



aniela,are 7 luni necorectate si 4 corectate,ori la 4 luni un strumf nu s erostogoleste.
noi ner-am rostogolit de la 5 luni necorectate, insa capsorul l-am tinut la 4 luni,iar in fundulet am stat la 8 luni,7 kg am avut la 1 an si 4 luni.
du-te la neurolog,daca tu consideri.
fa-i masaj zilnic.ajuta f mult.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniela13 spune:

Multumesc pentru sfaturi, la neurolog vrem sa mergem luna asta, sper sa gasim unul bun in ploiesti, ca sa nu mai batem drumurile pana in bucuresti, dar vedem ce gasim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

incearca si masaj si kineto,ca sa fii tu impacata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetcrina spune:

Dana ma rog la Dumnezeu sa treci cu bine ziua de azi, Filip sa fie bine, sa ajungeti sanatosi acasa!!! Fii tare si asteptam vesti de la voi! Un pupic pt Filip de la gemene!!! Sanatate!!!

Crina, mami fericita de Ana si Maria, 18 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

exact acum crina,ma gandeam si eu la Filip.
Dumnezeu sa te aiba in paza Sa si Maica Domnului sa te orcoteasca!
Ne rugam pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasima spune:

Fetelor, multumesc mult!Sint atit de impresionata de gindurile voastre bune!

Sintem deja acasa, ne-am intor pentru ca lucrurile s-au petrecut cu totul altfel de cum ma asteptam.
Filip nu a mai fost operat.
Dupa ce am ajuns acolo, ne-au internat , si am asteptat sa il vada doctorul.Care in momentul cind la vazut, Filp mergea mi-a zis ca nu se astepta sa fie asa de bine, ca intr-adevar merge schiopatind , dar merge si ca o operatie in momentul asta nu se justifica.Ca raportul intre riscuri si beneficii este foarte mic, drept pentru care ne-a sfatuit sa continuam cu gimnastica, sa-l ducem la inot si cam atit.
La inceput nu stiam cum sa reactinez daca sa ma bucur sau sa fiu dezamagita ca am batut atita drum doar pentru atit, dar mi-am spus ca este voia lui Dumnezeu si m-am simtit chiar usurata ca am putut sa evitam un lucru care cu siguranta ar fi fost destul de traumatizant pentru un copil de 2 ani.
Acum ma gindesc si ii multumesc lui Dumnezeu ca am un copil intreg la minte, inteligent, vesel si parca nici nu mi se mai pare defectul lui de mers atit de important.
Va pup si multumim inca o data pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetcrina spune:

Ma bucur din suflet ca totul s-a sfarsit cu bine! Sa nu-ti para rau ca ai batut atata drum pt o "consultatie" pana la urma, dar stii parerea unui specialist, si poti sta linistita! Poate cu gimnastica si inotul se va rezolva problema, incet incet! Ma bucur ca sunteti bine, sper ca ai gasit-o si pe Carina in conditii bune, si de-acum apuca-te si pregateste-le petrecerea, ca numai maine nu-i 2 iunie!!!!

Crina, mami fericita de Ana si Maria, 18 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasima spune:

Multumesc Crina!
Sa stii ca nu imi pare rau, am acum confimarea si din partea medicilor de acolo si , asta e, vom merge pe drumul mai lent dar sigur al kinetoterapiei.
Am gasit-o bine pe Carina, mi-au povestit bunicii ca l-a strigat pe Filip tot timpul.De altfel si Filip o striga pe ea, cind vedea ceva interesant vroia sa-i arate si ei, cind asculta cutiuta muzicala si auzea un vers"incotro fugi surioara" incepea sa strige Cari si se uita la noi intrebator.Ma durea sufletul cind il vedeam.
Cred ca e prima data cind stau despartiti si sint suficient de mari sa constientizeze asta.Acum 7 luni cind am mai fost plecati nu a parut sa realizeze ca sint despartiti asa de tare ca acum.
Asa e , ne pregatim de petrecere, sper sa fie frumos.Nu imi vine sa cred ca am copii de 2 ani.Parca in perioada asta , imi aduc aminte mai mult ca oricind, cum a inceput totul si ce drum lung am parcurs pina aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Sunt Ada. Acum 4 zile am nascut un baietelul prematur de 1100 g la 28 de saptamani in urgen#539;#259; la Polizu cu membrane rupte. #536;anse doar Dumnezeu #537;tie. De aceea va rog rugati-va si ptr. Nectarie.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasima spune:

Ada, sa va ajute Bunul Dumnezeu pe tine si pe Nectarie sa reusiti sa treceti peste perioada asta.
Si eu am nascut la 28 saptamini, cam aceasi greutate, la fel cu membrane rupte.A durat ca 2 saptamini incertitudinea, nu stiam daca vor supravietui copii iar medicii nu ne incurajau prea tare sa speram.
Dar cu ajutorul lui Dumnezeu acum copii vor implini 2 ani si sint minunati.
Incearca sa ai incredere, indiferent daca starea micutului este mai rea intr-o zi, nu dispera, increde-te in Dumnezeu si totul va fi bine.
Iti spun ca atita vreme cit ma lasam doborita de ginduri negre si imi imaginam cele mai rele lucruri ca se pot intimpla, parca nimic nu mergea bine.
Imediat cum mi-am propus sa gindesc optimist si am reusit sa nu ma mai gindesc la ce e mai rau, sa sper, sa ma rog sa plec acasa cu copiii si sa cred cu toata fiinta ca asa va fi, parca s-a schimbat totul si in starea lor.
Fii optimista, noi si multi alti copii de pe acest forum sint dovada vie ca minuni exista.


Mergi la inceput