Nasterea in apa: pro si contra

Nasterea in apa: pro si contra | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Nasterea in apa este un subiect care a suscitat mult timp interesul viitoarelor mamici datorita numeroaselor avantaje pe care diversele studii le-au scos in evidenta. Asa cum era de asteptat insa, controversele referitoare la nasterea in apa nu au intarziat sa apara. Sa vedem deci ce spun specialistii pro si contra despre nasterea in apa. www.desprecopii.com/info-id-7519-nm-Nasterea-in-apa-pro-si-contra.htm" target="_blank">citeste mai departe

Asteptam reactii si opinii ale mamicilor care au nascut in apa.



Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona32 spune:

Da, eu am nascut in apaacum 2 ani jumate la maternitate Isis din Constanta. As repeta oricand aceasta experienta si o recomand oricarei femei care doreste sa nasca pe cale naturala. Deja aveam experienta unei nasteri naturale(mai am o fetita de 4 ani jumate) , insa la un spital de stat. Travaliu lung, greu, epidurala, iar in momentul expulziei nu am mai fost in stare de nimic asa ca m-am ales si cu o epiziotomie de nu am stat in sezut o luna. La al 2-lea copil am ales sa nasc la Isis deoarece medicul meu Dr Mohamed Zaher acolo asista nasterile....a fost o alegere perfecta. Am intrat in apa pe la sfarsit cam cu 15 minute inainte de expulzie. Nu mi s-a facut epiziotomie, nu m-am rupt nici un centimetru , iar apa m-a ajutat extraordinar de mult.
Nu este o fitza am nascut de 2 ori pe cale naturala dar diferenta intre cele 2 experiente este uriasa.
Am intrat in aceasta seara pe forum cu un alt motiv , dar tot legat de nasterea in apa , de maternitatea Isis. Am deschis un topic separat, pentru femeile trebuie sa afle ca nasterea naturala dupa operatia e cezariana este posibila.
va tin la curent

Mergi la inceput