|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 ali
membru junior

Romania
1221 Mesaje
1 Prieten(i) |
|
|
|
|
Danutza26
membru incepator
 Romania, pitesti
128 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 28/10/2011 : 10:49:07
|
iata cateva info interesante, postate pe un alt forum :
"asa... am cumparat pana acuma 5 astfel de tigai. experienta ar fi urmatoarea:
prima, o marca italiana, cu interior alb si exterior rosu, luata din selgros, aproximativ 100ron (nu e din cele care le au acum la promotia cu punctele). rezultat: nu se lipeste de ea, se comporta ca o tigaie teflonata, dar uleiul ars se depune in timp pe marginea interioara, daca o vreau curata trebuie s-o bag la cateva folosiri in masina de spalat vase unde detergentul puternic care-l foloseste masina o scoate din boale, daca nu a apucat sa se inegreasca prea tare. ceramica din interior arata oarecum asemanator cu coaja de portocala si cred ca asta contribuie la problema. am dus-o in pod ca era si un model mare (28cm) si incomod.
a doua o tigaie tot rosie cu interior alb, luata tot din selgros, o marca ieftina, cu ceramica de pe interior lucioasa. isi face f. bine treaba, nu se prind de ea alimentele prajite, face probleme totusi la maner, se cam topeste de la caldura flacarii si trebuie strans din timp in timp. i-am dat-o mamei ca ea are aragaz electric si nu cred ca o sa mai aiba probleme cu manerul. cei care aveti si voi aragaz electric puteti s-o luati ca-si face treaba bine, am vazut ca sunt in auchan, e modelul de tigaie ceramica mai ieftin de la ei. (au doua modele acum la vanzare)
un model cu exterior negru, si interior gri inchis cumparat din metro: initial a fost ok treaba, dar dupa ce o bagam in masina de spalat vase se prindeau alimentele de ea ca dracu. am urcat-o in pod.
acu am doua modele luate din auchan (modelul mai scump care-i acum la vanzare). arata bine, interiorul e lucios si manerul pare de calitate. le folosesc de doar doua sapt, se tin bine, nu se lipesc de ele alimentele (sa nu va asteptati la ceva revolutionar, se comporta ca o tigaie teflonata in privinta asta). n-am apucat sa le bag in masina de spalat vase sa vad cum se comporta dupa. revin cu impresii dupa prima spalare. "
Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 28/10/2011 : 13:20:17
|
eu mi-am luat prin primavara de la Cora tigaie din aceea cu exterior rosu si interior alb si sunt f multumita. nu se lipeste nimic, se curata f usor. am spalat-o si in masina, dar mai mult ca moft, pt ca nu prea avea nevoie. eu folosesc o cantitate infima de ulei si uneroi chiar deloc. mai greu mi-a fost sa ii gasesc un capac potrivit. inital sotul a luat-o pe cea mai mare de 28, pe urma mi-am luat-o eu si pe cea mai mica de 24cm.
--------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|