|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 nelli
membru incepator

Germany
238 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
Trimis la: - 01/09/2011 : 13:31:56
|
cred ca mai degraba complexul de B-uri ajuta, nu berea in sine. ar fi oricum, preferabile.
berea fara alcool nu e cu nimic mai buna decat berea cu alcool, dimpotriva, are mai multe chimicale in ea, tocmai pentru a avea un gust cat de cat apropiat de cel al berii normale (alcoolizate).
nici eu n-as incerca-o.
mai sunt si alte metode care ar putea sa te scape de greata: homeopatia, acupunctura, remediile naturale (suplimente cu ghimbir, de ex.).
la mine nu functioneaza nimic, asta e, indur si ma gandesc doar la rezultat...
7s+
________________ Traiesc in Orasul Alandala
Juridic@
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
nelli
membru incepator
 Germany
238 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
nelli
membru incepator
 Germany
238 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
Trimis la: - 01/09/2011 : 14:45:50
|
Berea nu e asa rea cum cred multi. Se pare ca un consum moderat ar avea urmatoarele avantaje: - reduce riscul pietrelor la rinichi, datorita fapului ca are putin calciu si mult magneziu; - reduce riscul aparitiei bolii Parkinson, dupa cum arata mai multe studii in domeniu; - creste nivelul colesterolului "bun", astfel incat scade riscul dezvoltarii diabetului si a bolilor cardiovasculare; - protejeaza de bacteria Helicobacter pylori, astfel incat esti mai in siguranta fata de ulcerul de stomac si chiar cancer; - sursa de antioxidanti: maltul si hameiul ajuta organismul sa absoarba mai bine antioxidantii; - sursa de siliciu: apa si orzul contine siliciu, bun pentru sanatatea oaselor si un ajutor in prevenirea Alzheimer-ului; - sursa pentru vitamina B12, care este esentiala pentru sanatatea sistemului nervos; - sursa de fibre: doua pahare de bere contin 10% din doza zilnica recomandata de fibre solubile.
Daca e fara alcool, atunci nu ii poate dauna fatului din punctul asta de vedere. Ideea e ca daca iti place si te ajuta sa scpai de senzatia de rau, poti sa bei un pahar-doua (nealcoolizata, dupa cum spuneai si tu) ca sarcinii nu ii dauneaza. Daca nu iti place si vrei sa bei doar pt ca iti taie greata, atunci incearca mai bine un pahar de apa minerala cu lamaie, uscaturi sarate (covrigei, saratele) sau alte remedii ce ti-au mai sugerat fetele.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
nelli