Clasa I 2011-2012 [3]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

De la gradi se da o fisa medicala? Noi nu avem asa ceva. Nu avem decat un fel de caiet cu rezultatele evaluarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Fetelor care nu ati cumparat inca tricouri pentru sport poate mai bine asteptati sa vedeti ce li se cere de la scoala, fiindca asa am facut si eu cu Alex (baietelul cel mare care acum e in cls IV) cumparasem tricouri albe si cand colo le-a dat de la scoala tricouri albastre cu numele fiecaruia scris pe ele...
La ei(scoala 280) este si o uniforma a scolii... pantalon negru/fustita neagra, camasuta/bluza alba , vestuta sau sacou(pentru sezonul rece) si o cravata cu bulinute haios colorata ce merge si la fetite si la baieti.

Am cumparat si noi ghiozdanel si caiete pentru bobocica (nu am gasit tip I si sugative ) dar ni le achizitioneaza mama pana venim noi sa le avem deja cumparate... in rest am luat de toate din listuta prezentata de voi

Adeverinta pentru sport stiu ca este nevoie la fiecare inceput de an scolar



Monica-Elizabet

Retete in imagini






Monica, si la noi uniforma e camasa alba si pantaloni negri, plus sacou negru.
Tu de unde cumperi uniforma pentru Alex?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Simona noi am cumparat si pentru Ruxi si pentru Alex de la un magazin micut de la Sebastian(pe partea cu BCR mergand spre Kauf..) are niste scarite in fata...este la parterul unui bloc..am vazut ca are mai multe uniforme si sacouri rosii, albastre, etc...poate are si uniforma voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am fost azi la mag Victoria si am cumparat de acolo o curea din piele (speciala pt copii), la 20 ron. Ma declar multumita de achizitie. Ca idee, tot acolo am vazut uniforme negre de baieti cu preturi plecand de la 135 ron (sintetice) pana la 240 ron (cu lana). Camasile albe porneau de la min 35 ron.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Bine v-am gasit !
Intram si noi in clubul scolarilor cu baiatul cel mare.

Pana acum am luat tot ce ne-a dat doamna invatatoare pe lista de rechizite.Am luat si uniforma bleumarin, o camasa cu maneca scurta si una cu maneca lunga, albe amandoua.As mai lua cateva, dar mi-e teama ca va zice ca le trebuie alta culoare decat alb. Uniforma noastra are in compozitie si lana 45%,bumbac 45% si poliester 10% , parca . Am mai vazut un tip de uniforma , fara lana in compozitie , de la o firma turceasca Harut si mi-a placut cum arata. Pare mult mai subtire decat cea pe care am cumparat-o eu si nici nu pare a fi din cea care se boteste foarte repede .
Voi de care ati luat ? Care e rolul lanii din compozitie ?

Inca mai cautam stilou pentru stangaci cu penita si rezerva( asta e dorinta invatatoarei).Avem luat, dar nu e pentru stangaci .

Pentru sport d-na vrea trening rosu toata clasa , asa ca i-am luat trening de la Champion care avea hanorac rosu, iar pantaloni de la decathlon .Are si cateva tricouri rosii , dar si albe ,polo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

in legatura cu campaniile de vaccinare din scoli, parca la 7 ani e ceva vaccin obligatoriu, nu?
as vrea sa pot refuza vaccinarea copilului la scoala, credeti ca se poate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

'Neata,

Naty, nu mergem la Cervantes, mergem la scoala 196 - "Garcia Lorca", e scoala cu clasele I-VIII. Da, multi de-aci se duc mai departe la Cervantes, si nu stiu daca mie imi convine chestia asta . Da' om vedea noi ce-o mai fi peste 8 ani...

Roxanaz, sa-l purtati cu succes
Scaunul ala vad ca e din plastic. Nu transpira sau ceva daca-i in pantaloni scurti, de ex?

manuela, bun, deci avem ghiozdane la fel . Sa ne traiasca!

gabiarama, trening rosu toata clasa?! Apai, fie vorba intre noi, deja mi se pare ca se exagereaza, zau asa... Am inteles ca uniforma, am inteles ca tricouri albe, da' asta cu trening zau ca n-o mai inteleg.

Adeverinta de la medicul de familie n-am, cred ca trebuie sa ma ocup si de asta. Copie dupa carnetul de vaccinari am dus cu dosarul de inscriere, nu cred ca le mai trebuie alta. Si de la gradi am primit fisa medicala cu evaluarile pe care le faceau acolo - masurat, cantarit, etc - si teancul de avize pe care le-am carat toata gradinita... Pe-alea nu le-am dus la scoala, normal .

Duminica am intrat in Auchan sa fac cumparaturi, am pescuit 2 tricouri albe, simple - am zis ca-s bune la sport - si niste strampi.
La rechizite era lume destula si am auzit de vreo 3 ori discutii "nu cumparam acum, asteptam sa vedem ce va zice doamna".
Si am avut asa o viziune apocaliptica: 12 septembrie, seara, raion de rechizite - puhoi de lume, bataie pe ultimele caiete, imbranceala sa ajungi la o cutie de acuarele, si privind la o doamna cam nehotarata: "Ma scuzati, cumparati blocul asta de desen? Daca nu, dati-mi-l mie"
Asa ca facut stanga imprejur si am cumparat 2 caiete de mate, 2 caiete tip 1 si 2 caiete tip 2 (ca n-am stiut de care trebe!), 1 bloc de desen, un set de rezerve de cerneala, un set de acuarele la tub, un set de pensule cu planseta de acuarele. Sa fie. Stilou avem, creioane colorate avem sa dam si la altii, ceva hartie colorata gasim. N-avem plastilina.
Ma rog, noi n-avem nici birou, nici scaun, dar cumva, om trece de prima saptamana de scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Soleil, merci, abia astept s ail vad si eu, ca a sosit azi la pranz. copchilu era acasa, cica ii place "asa si asa"
e de plastic scaunul... nu m-am prins daca e asa mare problema cu transpiratul, la noi e cald oricum iarna... vara nu prea. sa stii ca si eu m-am gandit ca va fi nebunie de pe 12 incolo - si is aceleasi rechizite si acum, caiete precis le trebuie, creioane, acuarele, etc.
am luat 3 tip I, 3 tip II, 3 mate. n-am gasit maculatoare, recunosc

R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

hello

in legatura cu campaniile de vaccinare din scoli, parca la 7 ani e ceva vaccin obligatoriu, nu?
as vrea sa pot refuza vaccinarea copilului la scoala, credeti ca se poate?


da, se poate, ca primesti hartiuta cu o zi-doua inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, dar nu sunt cam scumpe camasutele pt clasa 1? Eu i-am luat din zizi mall, cu 13 ron. Foarte bune si sunt din bumbac. Iar uniforma de la magazinul de pe sebastian cum spune Monica, la preturi de bun simt. Nu va dati seama, ca ei vor creste si dupa 3 luni, alte camasute, alte fustite, etc.. Bianca mea e slabutza, si nu puteam sa-i iau o fustita mai mare, ca ar fi stat ca pe gard, dar multumesc Celui de Sus , ca nu sunt prea scumpe. (22 ron un petic de fusta)
Exista cineva inscris la sc 280? Daca da, la ce invatatoare?

cu drag,

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00


Mergi la inceput