Toate forumurile Generatia 'Desprecopii.com' / Teme specializate  Asteptand o minune in viata noastra !

3 medici de la Polisano - alaturi de noi - Q&A

Pagina precedenta | Pagina urmatoare

Autor Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator
Pag. din 18

drMoise



86 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Dupa curetaj uerin pot apare sinechii intre peretii cavitatii- un fel de bride- care scad rata de implantare a embrionilor si cresc numarul de avorturi spontane. Ele se pot diagnostica cel mai sigur prin histeroscopie.
Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna ziua!

v-am mai cerut ajutorul si in trecut si am facut asa cum mi-ati spus.....acum am nevoie iar de ajutorul dvs.

acum doi ani am ramas gravida din prima luna de incercari dar din pacate sarcina a incetat in evolutie
nu mi s-a facut chiuretaj, nimic iar la control dupa 2 sapt am primit acordul medicului sa incerc din nou.
dupa urmatoarea menstruatie am incercat si am ramas iar de prima data dar din pacate si a doua oara a incetat in evolutie dar de data aceasta mi s-a facut chiuretaj

intre timp am aflat ca sufar de o mutatie cu status homozigot, homocisteina foarte mare....

sunt pe tratament cu aspenter si multe vitamine printre care si acid folic

problema mea este ca nu am mai ramas gravida de dupa a doua sarcina pierduta, de dupa chiuretajul suferit

am facut luna trecuta hsg asa cum m-ati sfatuit si dvs. iar rezultatul a fost unul foarte bun: trompe permeabile, totul ok

spermograma sotului:
35 milioane de spermatozoizi
mai mult de 90% forme normale iar dupa 20 ore 50% cu miscari de progresie
volum 4 ml

mentionez ca dozarile hormonale le-am facut intre cele doua sarcini si aveam valori foarte bune, progesteronul in ziua 21 aproape de limita superioara

ce este de facut mai departe? timpul trece si am inceput sa ne descurajam. Dorinta este foarte mare iar durerea creste de la o luna la alta.
Stiu ca sunt tanara, am doar 25 ani si jumatate dar asta nu cred ca are legatura cu faptul ca ne dorim enorm.

am inteles ca nu pot face stimulare deoarece am probleme meri cu trombozele si coagularea sangelui
menstruatia e destul de regulata, in jur de 30 zile cu mult spotting (cam 2-3-4 zile inainte) apoi max 2 zile abundent dupa care iar vreo 3-4 zile doar pic pic....

la ecografiile facute anterior am avut endometrul destul de gros, foliculi mari in z 11 si care in z 30 nu mai erau, deci s-au spart, nu s-au vazut chisturi......cu alte cuvinte nimic in neregula

exista posibilitatea sa am vreo afectiune in interiorul uterului, ramasa de dupa chiuretaj si sa nu se vada la hsg?


Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac mai departe.

Va multumesc din suflet




Mergi la inceput

apalina



451 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite apalina un Mesaj Privat
buna ziua ,revin cu o intrebare si va rog sa-mi spuneti parerea dvs daca se poate : in urma unui control ginecologic medicul specialist imi spune ca am endometrul foarte subtire ,adica 5 mm in ziua 15 a ciclului,normal fiind 9 mm .Am primit un tratament pentru 2 luni cu vit E , amino arginin si pentoxifilin arena .Credeti ca acest tratament va da rezultate? adica endometrul meu se va ingrosa? si ce sanse as avea la fiv cu acest endometru? stiu ca se face un tratament de ingrosare a endometrului inainte de fiv,dar credeti ca ar ajunge la dimensiuni normale pentru fiv?si inca o intrebare : se poate pune un diagnostic de candida fara a face analize? am fact in mai cito si totul era normal ,acum un alt medic imi spune ca am candida la un simplu control si imi da flucomizin 1 ovul seara . multumesc mult pentru raspuns

Editat de - apalina on 21/10/2011 21:47:15
Mergi la inceput

apalina



451 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite apalina un Mesaj Privat
Mergi la inceput

apalina



451 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite apalina un Mesaj Privat
mai este activ acest topic?
Mergi la inceput

miky82



1832 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite miky82 un Mesaj Privat
Buna ziua, am rugamintea daca se poate sa imi spuneti parerea DVS in legatura cu analizele pe care le-am facut in z3. Va multumesc anticipat!

TSH 1.8853 (0.35 - 4.94 microUI/ml) CMIA

Prolactina 21.66 (1.2 - 29.93 ng/ml) CMIA

Estradiol 42
Faza foliculara: 21-251 pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
Faza luteala: 21-312 pg/ml
Menopauza (fara THS): <28 pg/ml
Menopauza (cu THS): <144 pg/ml CMIA

LH 6.24
Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml
Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml
Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml

FSH 6.36
Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml
Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml CMIA




In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mergi la inceput

drMoise



86 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Depinde de cauza! In cazul unei sinechii tratamentul medicamentos nu este suficient.Pentru implantarea unui embrion este nevoie conform studiilor de un endometru de minim 6 mm grosime.
Diagnosticul de infectie vaginala micotica este suspicionat clinic dupa aspectul secretiei dar certitudinea o da examenul de scretie vaginala.
Citat:
citat din mesajul lui apalina

buna ziua ,revin cu o intrebare si va rog sa-mi spuneti parerea dvs daca se poate : in urma unui control ginecologic medicul specialist imi spune ca am endometrul foarte subtire ,adica 5 mm in ziua 15 a ciclului,normal fiind 9 mm .Am primit un tratament pentru 2 luni cu vit E , amino arginin si pentoxifilin arena .Credeti ca acest tratament va da rezultate? adica endometrul meu se va ingrosa? si ce sanse as avea la fiv cu acest endometru? stiu ca se face un tratament de ingrosare a endometrului inainte de fiv,dar credeti ca ar ajunge la dimensiuni normale pentru fiv?si inca o intrebare : se poate pune un diagnostic de candida fara a face analize? am fact in mai cito si totul era normal ,acum un alt medic imi spune ca am candida la un simplu control si imi da flucomizin 1 ovul seara . multumesc mult pentru raspuns
Mergi la inceput

drMoise



86 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Sunt analize in limite normale care arata o rezerva ovariana buna!
Citat:
citat din mesajul lui miky82

Buna ziua, am rugamintea daca se poate sa imi spuneti parerea DVS in legatura cu analizele pe care le-am facut in z3. Va multumesc anticipat!

TSH 1.8853 (0.35 - 4.94 microUI/ml) CMIA

Prolactina 21.66 (1.2 - 29.93 ng/ml) CMIA

Estradiol 42
Faza foliculara: 21-251 pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
Faza luteala: 21-312 pg/ml
Menopauza (fara THS): <28 pg/ml
Menopauza (cu THS): <144 pg/ml CMIA

LH 6.24
Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml
Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml
Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml

FSH 6.36
Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml
Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml CMIA




In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
ovare polichistice, endometrioza descoperita laparoscop
Mergi la inceput

apalina



451 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite apalina un Mesaj Privat
si ce ar mai fii de facut? cu tratamentul care se da inainte de fiv pentru ingrosarea endometrului se poate ajunge la dimensiuni normale?
Citat:
citat din mesajul lui drMoise

Depinde de cauza! In cazul unei sinechii tratamentul medicamentos nu este suficient.Pentru implantarea unui embrion este nevoie conform studiilor de un endometru de minim 6 mm grosime.
Diagnosticul de infectie vaginala micotica este suspicionat clinic dupa aspectul secretiei dar certitudinea o da examenul de scretie vaginala.
Citat:
citat din mesajul lui apalina

buna ziua ,revin cu o intrebare si va rog sa-mi spuneti parerea dvs daca se poate : in urma unui control ginecologic medicul specialist imi spune ca am endometrul foarte subtire ,adica 5 mm in ziua 15 a ciclului,normal fiind 9 mm .Am primit un tratament pentru 2 luni cu vit E , amino arginin si pentoxifilin arena .Credeti ca acest tratament va da rezultate? adica endometrul meu se va ingrosa? si ce sanse as avea la fiv cu acest endometru? stiu ca se face un tratament de ingrosare a endometrului inainte de fiv,dar credeti ca ar ajunge la dimensiuni normale pentru fiv?si inca o intrebare : se poate pune un diagnostic de candida fara a face analize? am fact in mai cito si totul era normal ,acum un alt medic imi spune ca am candida la un simplu control si imi da flucomizin 1 ovul seara . multumesc mult pentru raspuns

Mergi la inceput
ionela73
ionela73



199 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite ionela73 un Mesaj Privat
Buna ziua,
am si eu o intrebare. am 39 de ani si ma pregatesc pentru FIV. Am avut o sarcina acum 5 ani, pierduta la 5 saptamani ( aveam un chist langa sarcina), acum 3 ani am avut o extrauterina ( operata) , sotul are oligoastenozoospermie. Intrebarea mea este daca trebuia sa fac si ceva analize genetice? nu am facut decat hormonale. Multumesc
Mergi la inceput

drMoise



86 Mesaje
Link direct catre acest raspuns  Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns
Daca este o sinechie uterina ea nu pote fi indepartata decat interventional (cel mai bine histeroscopic); prin tratament hormonal endometrul poate creste - asa cum am mentionat anterior trebuie sa ajunga la minim 6mm!
Citat:
citat din mesajul lui apalina

si ce ar mai fii de facut? cu tratamentul care se da inainte de fiv pentru ingrosarea endometrului se poate ajunge la dimensiuni normale?
Citat:
citat din mesajul lui drMoise

Depinde de cauza! In cazul unei sinechii tratamentul medicamentos nu este suficient.Pentru implantarea unui embrion este nevoie conform studiilor de un endometru de minim 6 mm grosime.
Diagnosticul de infectie vaginala micotica este suspicionat clinic dupa aspectul secretiei dar certitudinea o da examenul de scretie vaginala.
Citat:
citat din mesajul lui apalina

buna ziua ,revin cu o intrebare si va rog sa-mi spuneti parerea dvs daca se poate : in urma unui control ginecologic medicul specialist imi spune ca am endometrul foarte subtire ,adica 5 mm in ziua 15 a ciclului,normal fiind 9 mm .Am primit un tratament pentru 2 luni cu vit E , amino arginin si pentoxifilin arena .Credeti ca acest tratament va da rezultate? adica endometrul meu se va ingrosa? si ce sanse as avea la fiv cu acest endometru? stiu ca se face un tratament de ingrosare a endometrului inainte de fiv,dar credeti ca ar ajunge la dimensiuni normale pentru fiv?si inca o intrebare : se poate pune un diagnostic de candida fara a face analize? am fact in mai cito si totul era normal ,acum un alt medic imi spune ca am candida la un simplu control si imi da flucomizin 1 ovul seara . multumesc mult pentru raspuns


Mergi la inceput
Pag. din 18 Subiectul precedent Subiect Subiectul urmator  
Pagina precedenta | Pagina urmatoare

 Subiect inchis
Mergi la:
Forum DC © desprecopii.com - marca inregistrata La inceputul paginii
(c)




DESPRECOPII.COM - NAVIGARE
Preconceptie
Planificarea unui copil
Perioada conceptiei
Infertilitate
Ovulatie
Metode de tratare a infertilitatii
Conceperea unui copil sanatos
Alegerea sexului copilului
Adoptie
Sarcina
Sarcina la inceput
Calculul datei nasterii
Odiseea Sarcinii
Teste in sarcina
Nume de copii
Momente cheie in sarcina
Factori de risc in sarcina
Alimentatia in timpul sarcinii
Frumusete, sport si sex in sarcina
Pierderea sarcinii
Album: Miss Odiseea Sarcinii
Staruri+in+Odisee
Nastere
Pregatirea pentru nastere
Nasterea: modalitati si calmare a durerii
Pregatirea pentru nastere
Starea depresiva postpartum
Recuperarea mamei dupa nastere
Nasterea povestita de mamicile DC
Bebelusul 0-12 luni
Bine ai venit acasa!
Alaptarea bebelusului
Igiena & ingrijirea nou-nascutului
Sanatatea bebelusului
Dezvoltarea in primele 12 luni
Diversificarea si hranirea bebelusului
Bebelusii gemeni
Nou-nascutul: semne de ingrijorare
Copilul 1 - 3 ani
Bolile copilului intre 1-3 ani
Educatia unui copil inca bebelus
1-3 ani, varsta crizelor de independenta
Trecerea de la scutec la olita
Grafice de crestere
Dezvoltarea intelectuala intre 1-3 ani
Alimentatia intre 1-3 ani
Copilul 3 - 6 ani
Inteligenta emotionala a copilului
Educatia copilului intre 3-6 ani
Repere de dezvoltare fizica intre 3-6 ani
Sanatatea copilului intre 3-6 ani
Sportul intre 3-6 ani
Alegerea unui animalut de casa
Alimentatia copilului intre 3-6 ani
Copilul 6 - 10 ani
Repere de dezvoltare intre 6-10 ani
Sanatatea copilului intre 6-10 ani
Copilul de 7 ani
Copilul de 8 ani
Adolescentul
Pubertatea - pe intelesul parintilor
Scoala si notele
Sanatatea adolescentului
Dezvoltarea adolescentului
Siguranta copiilor pe internet
Utilitare: Calculatorul Ovulatiei | Calculul nasterii | Nume de copii | Dosarul bolilor | Doctorii raspund | Top 50 articole | Cele mai noi articole | Actiuni umanitare | Portalul taticilor | Viata de familie | Hai sa ne jucam | Concursuri | Carte de Bucate | Portalul Comunitatii Desprecopii | Galeriile Comunitatii | Toate Forumurile DC | Subiecte active | Mica Publicitate | Copilul tau pe coperta Revistei Desprecopii.com