De vreo luna poate si mai bine imi amortesc mainile ingrozitor in timp ce dorm. Mi-am facut analizele si in afara de lipsa de fier totul a fost ok. Analizele le-am facut acum vreo 6 luni dar mi-e groaza sa ma duc sa-mi fac alt set, alta umblatura pe la n doctori. Am luat fier, Magne B6 o perioada dar acum durerile au devenit cumplite. Nici sa dorm numai pot in ce hal imi amortesc. Aveti cumva vreo idee? Un sfat... Multumesc.
Eu am patit-o pe timpul sarcinii,acum mama mea e internata pt. aceleasi probleme, eu am studiat si este sindrom de tunel carpian, iar mamei mai are de-i facut maine ceva investigatii dar tot spre asa ceva inclina si medicii.Gasesti informatii pe google si poate iti regasesti simtomele.
354 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 27/02/2011 : 18:11:56
Am cautat pe net dar nu regasesc sintomele la tunelul carpian. Imi amorteste mana cu tot cu degete, toate degetele, ambele maini. E mai rau la stanga dar si dreapta e amortita. Si in ultima luna de sarcina mi s-a mai intamplat dar at dr a spus ca este normal. Dupa ce am nascut o perioada a fost ok apoi durerile au revenit. Mai citeam pe net de lipsa de calciu din oase ...o sa iau si niste calciu sa incerc...
12528 Mesaje 25 Prieten(i)
Trimis la: - 27/02/2011 : 20:54:35
Daca ai la abele maini AVC-ul iese din discutie, oricum e teribil de rar la per. tinere fara probleme de sanatate. Sindromul de tunel carpian apare la o ingura mana, nu la ambele, in urma pozitiilor vicioase si a suprasolicitarii. fa-ti o ionograma serica si consulta un medic, aici doar te baga lumea in sperieti :))))))
354 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 27/02/2011 : 21:26:16
Am avut probleme cu greutatea dar in sens invers suna cam aiurea... dar, dupa nastere in 3 luni am slabit 35 kg in conditiile in care mancam normal. Am pus totul pe seama copilului care nu ma lasa sa dorm. Dormeam cel multtt 4 ore/noapte iar ziua nu reuseam sa adorm deloc. Durerile sunt groznice. Acum doua seri am inceput sa plang de durere iar azi-noapte am inceput sa tip la sotul meu ca a pus mana pe mine de am trezit si copilul. Desi cand e vb de copil imediat sun doctorul pt mine sunt tare delasatoare...o sa vb cu medicul de familie pt ionograma aia... Multumesc mult
354 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 27/02/2011 : 21:41:51
Imi amortesc de nu le mai simt dar cand ma trezesc si incep sa se dezmorteasca ma injunghie asa...e o senzatie groaznica de durere. Stiu ca nu e normal, eu nici nu am realizat...am crezut ca este normal pt ca in sarcina am luat f mult...vreo 40 kg. Credeam ca e normal si organismul revine la forma initiala . Mai tarziu o dr mi-a spus ca nu prea e normal si de aici si starea de irascibilitate. Dar a trecut destul de mult timp de atunci...adica vreo 8-9 luni....asa de tarziu sa apara reactiile astea?