Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 12 martie - Ziua marelui salt

Persoanele nascute in aceasta zi sunt curajoase, hotarate si destul de dure pentru a ramane in picioare in fata esecurilor si deazmagirilor vietii. Lupta nu le este straina celor nascuti pe 12 martie si se vor folosi de experienta lor variata pentru a depasi eventualele probleme. Ei par sa prospere si sa evolueze in urma depasirii obstacolelor de orice tip. Intr-o oarecare masura, ei sunt capabili sa preia oricare dintre abilitatile naturale cu care au fost inzestrati si sa le duca la limita. Uneori se intampla sa aiba un punct de vedere sau un concept ferm in legatura cu ce fel de persoana doresc sa devina.

Oricum, este important ca nativii zilei de 12 martie sa se mentina pe o directie deoarece au tendinta sa-si iroseasca energia in mai multe directii datorita multiplelor talente cu care sunt inzestrati. Cei care se lasa dusi de val, ar trebui sa se limiteze la cateva domenii inrudite.

Majoritatea personelor nascute pe data de 12 martie sunt neinfricate si se aventureaza in situatii riscante pe care majoritatea oamenilor le-ar evita cu orice pret. Probabil, ei considera ca cele mai mari recompense se acorda celor care au destinul de a pune toate lucrurile in ordine. Oricum, nu se poate nega faptul ca pericolul in sine ii atrage, la fel ca si controversa. In secret, le place sa se stie subiect de conversatie, desi aparent neaga acest lucru. Adesea, nativii zilei de 12 martie dau impresia ca nu vor nimic altceva decat sa fie lasati in pace in lumea lor misterioasa, privata. Aceasta se intampla pana in momentul in care nativii se dezvaluie brusc, uneori chiar laudandu-se cu propriile realizari.

De obicei, persoanele nascute pe data de 12 martie cred in ceea ce se afla dincolo de aici si acum – cu alte cuvinte, in alte planuri ale existentei, in alte realitati. Totusi, imaginea pe care o ofera este destul de inflexibila si de prozaica. Ei au un mod de a combina fizicul cu metafizicul, dezvaluindu-l pe primul, dar fiind destul de inteligenti pentru a-l pune pe acesta in slujba celuilalt. Ei stiu ca totul in aceasta viata este trecator. Fie ca sunt persoane religioase sau au cunostinte spirituale consistente, fie ca nu, ei recunosc ca exista principii si forme eterne care se afla in spatele acestui spectacol trecator. Totusi, nativii cu un nivel intelectual mai ridicat dau dovada de o remarcabila capacitate de gandire la un nivel abstract.

Nativii care sunt foarte entuziasti trebuie sa aiba grija sa nu se lase purtati de credinta lor in intamplari suprarealiste. Pana cand nu isi dezvolta o intelegere profunda a principiilor metafizicului si ezotericului, vor avea tendinta de a-si submina stabilitatea emotionala daca vor exagera cu permiterea acestui fel de ganduri. O dezvoltare simultana a scopurilor lumesti si spirituale li se potriveste in general mai bine, intensificandu-le viata de zi cu zi si promovand stabilitatea necesara pentru meditatii metafizice. Echilibrul este cheia pentru reducerea pericolelor asociate cu astfel de salturi ale gandirii si actiunii.

SFATURI: Stabileste un echilibru intre latura ta fizica si cea metafizica. Invata sa ai mai multa incredere si sa impartasesti. Lasa trecutul in urma si fereste-te de senzational. Invata sa iti exprimi partea cea mai buna din tine, dar nu-ti nega slabiciunile. Accepta totul asa cum este.

PUNCTE FORTE:

- Indraznet
- Intens
- Visator

PUNCTE SLABE:

- Nepasator
- Instabil
- Nesabuit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 13 martie - Ziua anticiparii profetice

Cei nascuti in ziua de 13 martie sunt plini de credinta si se poate spune ca de-a lungul vietii au schimbat cursul unor intamplari ale hazardului. Majoritatea persoanelor nascute in aceasta zi cred cu tarie in intamplari predeterminate; mai mult chiar, sunt predispusi sa faca previziuni despre lume si despre vietile altora. Adesea isi expun analiza asupra lumii si asupra problemelor acesteia. Nativii cu un nivel intelectual mai ridicat sunt atrasi de filosofie, spiritualitate, speculatii teoretice si sisteme stiintifice sau analitice. Au tendinta de a venera mintea umana si ceea ce poate genera aceasta, dar pastreaza totusi o mai mare veneratie pentru Universul din care fac parte.

Persoanele nascute in aceasta zi, in special barbatii, sunt capabile sa supravietuiasca unor situatii care pentru altii ar reprezenta adevarate catastrofe. Indivizii de ambe sexe nascuti pe data de 13 martie pot accepta loviturile destinlui fara sa se planga si pot continua sa duca vieti extraordinar de creative si productive. In foarte multe dintre cazuri, nativii nu devin pe deplin constienti de talentul si norocul lor decat dupa anumite experiente. Astfel de imprejurari de proba le sunt de folos, fiind un fel de botez sau rit de trecere care le sporeste evolutia, le insufla mandria si curajul ca vor face fata viitoarelor dificultati. Este posibil chiar sa se inteleaga mai bine pe ei insisi si sa realizeze care este drumul lor in viata.

Evolutia si dezvoltarea personala se construieste in fabrica particulara a personalitatii unui nativ al zilei de 13 martie. Astfel, aproape toate persoanele nascute pe aceasta data inregistreaza progrese in evolutia proprie. Totusi, de-a lungul drumului, multi vor ramane pe margine din cauza atractiei fata de energiile ezoterice si metafizice carora nu le pot face fata in totalitate. Astfel de indivizi pasesc pe un teren riscant atunci cand au pretentia ca stapanesc sau chiar ca inteleg anumite aspecte. Oricat de mari ar fi erorile, ele sunt o parte importanta a dezvoltarii proprii. Una dintre dorintele nativilor este aceea de a fi sursa de inspiratie pentru altii si de a-si gasi discipoli care sa beneficieze de experienta lor.

In general, persoanele nascute in ziua de 13 martie ar trebui sa se abtina sa faca preziceri sau chiar sa emita anumite idei despre indivizi din apropierea lor deoarece ar putea influenta fara sa isi dea seama cursul intamplarilor viitoare din viata acestora. Asa numitele profetii referitoare la realizarea personala pot fi, in cazul lor, sinonime cu propriile asteptari. In orice caz, nu doar visele, ci si cosmarurile au o modalitate de a se transforma in realitate daca li se acorda prea multa atentie.

SFATURI: Relaxeaza-te putin. Nu te lua prea in serios. Admite ignoranta din cand in cand si te vei simti eliberat. Rezolva-ti problemele fara sa ii amesteci pe altii in ele.

PUNCTE FORTE:

- Tolerant
- Curajos
- Elaborat

PUNCTE SLABE:

- Hiperexigent
- Autosuficient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 14 martie - Ziua relativitatii

Persoanele nascute pe data de 14 martie au tendinta de a se intelege pe ei insisi raportandu-se la ceilalti. Pozitia lor intr-o familie sau intr-un grup social este extrem de importanta pentru ei deoarece acest lucru le defineste rolul si reprezinta structura activitatilor lor de zi cu zi. Din punct de vedere ideologic, tind sa fie deschisi mai multor abordari si de aceea li se va parea greu sa sustina puncte de vedere absolute. Pentru cei nascuti in ziua de 14 martie este o adevarata "specialitate" sa isi schimbe parerea. Chiar si cei care au aderat la un anumit set de principii vor ramane deschisi la alternativa studierii si modificarii acestora daca se ivesc circumstante adecvate.

Nativii mai evoluati ai zilei de 14 martie sunt capabili sa ia in considerare simultan mai multe planuri diferite ale existentei, fie emotional, fizic sau spiritual. De asemenea, sunt interesati de relatia dintre lumea personala (preocupari pentru aici si acum) si lumea universala (principii stabile, eterne). Majoritatea persoanelor nascute pe 14 martie cred cu adevarat in cateva principii absolute. Ei pot lupta o viata intreaga incercand sa descopere care este locul lor. Nativii recunosc ca inclusiv cel mai marunt fapt din viata poate fi privit din diverse puncte de vedere. De aceea, pot fi frustrati in incercarea de a reconcilia puncte lor de vedere diferite.

Deoarece le place sa ramana independenti si de obicei nu se grabesc sa se alature unei cauze sau sa se alieze cu un grup, nativii zilei de 14 martie trebuie sa aiba grija sa nu fie considerati de ceilalti distanti sau superiori prin atitudinea afisata. Desi au un simt al umorului fin si nu le este frica sa isi exprime parerile cu tarie, sunt intr-o oarecare masura precauti atunci cand este vorba sa isi ofere prietenia.

In viata particulara, cei nascuti pe 14 martie au tendinta de a fi persoane deschise, intelegatoare si tolerante deoarece stiu ca nimeni nu poate avea dreptate absoluta intr-o situatie data si ca trebuie luate in consideratie toate punctele de vedere. Totusi, au si tendinta de a idolatriza obiecte ale afectiunii lor pe care nu le pot avea. Indiviizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi au adesea necazuri atunci cand fac favoruri membrilor familiei si sunt in general predispusi sa se complaca in evaluari relative in care o persoana are de pierdut prin comparatie cu alta.

Cea mai mare reusita a nativilor zilei de 14 martie ar fi sa poata aprecia pozitiv meritele unei anumite persoane sau ale unui anumit lucru fara a avea nevoie de comparatie. Ei admit atat asemanarea, cat si diferentele care caracterizeaza atat persoanele cat si lucrurile.

SFATURI: Fii mai exigent cu tine insuti in privinta propriei evolutii. Transforma-te in cea mai buna persoana care poti fi. Ai grija sa nu iti retii dragostea fata de anumiti oameni in timp ce o irosesti cu altii. Incearca sa te familiarizezi cu anumite principii de baza.

PUNCTE FORTE:

- Intelegator
- Flexibil
- Afectuos

PUNCTE SLABE:

- Sovaielnic
- Multumit de sine
- Neutru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 15 martie - Ziua inaltimilor

Multi dintre nativii zilei de 15 martie sunt preocupati sa ajunga intr-o pozitie inalta in domeniul lor, in cadrul unei companii sau intr-un grup social. In plus, ei au un talent natural de conducatori si calitati magnetice, ceea ce ii determina pe ceilalti sa ii urmeze. Unii dintre nativi nu sunt intotdeauna multumiti intr-o structura existenta si simt nevoia sa depuna eforturi in activitati in care ei sa joace un rol central inca de la bun inceput. Ca atare, odata ce si-au luat un angajament, le este foarte usor sa puna bazele unei familii sau ale unei afaceri.

Nativii isi doresc sa ajunga pe cele mai inalte culmi. Foarte multi dintre ei se simt atrasi de activitati fizice, planorism, scufundari, alpinism sau drumetii montane care le permit sa se bucure de priveliste. Indivizii mai putin increzatori nascuti in aceasta zi se tem uneori de inaltimi, dar pot depasi teama cu curaj si cu dorinta de a-i intelege radacinile psihologice. In unele cazuri, aceasta s-ar putea relationa cu un pact inconstient de a nu-si depasi parintele (de obicei de acelasi sex), o inhibitie care le poate limita eforturile. Astfel, nativii care evita locurile inalte se tem mai mult de esec decat de succes.

In general, persoanele nascute in ziua de 15 martie sunt preocupate inca de la o varsta frageda sa evolueze si sa ajunga sus. Daca sunt capabili sa isi exprime dorinta intr-un mod adecvat din punct de vedere social si sa inainteze cu miscari lente, dar sigure catre tinta lor, vor avea parte de succes. Totusi, daca actiunile lor vor fi precipitate sau daca vor fi construite in jurul invidiei, nesigurantei sau concurentei acerbe, se pot lovi de o mare rezistenta din partea celor din jur.

Alarma precautiei ar trebui sa rasune ori de cate ori cei nascuti in aceasta zi simt fiorii ambitiei fara sa aiba o tinta bine definita in minte. Aceasta nu arata in nici un caz faptul ca entuziasmul lor este o trasatura negativa ci doar ca eforturile trebuie bine calculate. Anumite aspecte fatale sunt legate de aceasta zi si pot schimba in mod inexplicabil cursul evenimentelor intr-o maniera cu totul neasteptata. Pentru cei nascuti in aceasta zi, singurul mod de a se pregati pentru astfel de situatii este sa isi consolideze abilitatile, increderea in sine, flexibilitatea si puterea de acceptare pana in punctul in care sunt pregatiti pentru aproape orice.

Pentru nativii zilei de 15 martie este important sa hotarasca daca vor lucra cu altii sau nu in anumite imprejurari. Alegerea intre autoangajare si asociere, de exemplu, poate fi cruciala. Mai mult chiar, in viata particulara, persoanele nascute in aceasta zi se confrunta adesea cu decizii la fel de greu de luat in ce priveste angajamentul fata de partenerul pe viata, fata de situatia de a avea copii sau de a investi financiar intr-un camin costisitor, permanent. Nu de putine ori, nativii acestei zile lasa deoparte astfel de angajamente sau chiar aleg in cele din urma sa traiasca singuri, renuntantd la anumite recompense personale si oportunitati in favoarea uni stil de viata liber.

SFATURI: Desi s-ar putea sa nu fii satisfacut de pozitia in care te afli, invata sa te bucuri din locul in care esti. Controleaza-ti pornirile; ramai altruist. Bunatatea si generozitatea te vor rasplati de mult mai multe ori. Renunta la contacte subconstiente cu parintii.

PUNCTE FORTE:

- Ambitios
- Carismatic
- Entuziast

PUNCTE SLABE:

- Invidios
- Super competitiv
- Impulsiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 16 martie - Ziua inspiratiei realiste

Nativii zilei de 16 martie sunt capabili sa combine latura imaginara cu cea practica, latura imaginativa cu cea realista. Intradevar, ei au talentul de a-si echilibra laturile contrastante ale caracterului. Uneori, ei sunt coplesiti de latura fantastica, dar in general se incadreaza in limitele bunului simt.

Persoanele nascute pe data de 16 martie fac tot posibilul cand trebuie sa urmeze drumul de mijloc. Abilitatea lor de a face compromisuri este in general un lucru pozitiv. Daca sunt capabili sa aprecieze punctul de vedere al altei persoane si sa il adapteze, nativii vor avea o sansa destul de mare sa reuseasca in lume. Totusi, ei trebuie sa fie foarte atenti sa nu-si tradeze propriul set de valori in timpul procesului sau sa renunte usor la convingerile personale. Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi actioneaza in conformitate cu cea de-a doua situatie, in special pentru a castiga. Ei vor suferi enorm din acest motiv, simtindu-se vinovati si regretand mai tarziu.

Multi dintre nativii zilei de 16 martie obtin increderea celor favorizati de soarta. Acest lucru se datoreaza atat propriei sigurante de sine si ingaduintei, dar si norocului care ii urmareste in viata. Acest lucru este facilitat in continuare de capacitatea lor de a asimila partile pozitive din majoritatea situatiilor. Totusi, ei se expun adesea riscului de a trece cu vederea pericolul, nefiind suficient de preocupati de energiile negative si ignorand resentimentele celorlalti. Toate acestea pot iesi la iveala foarte rapid si ii pot afecta. Ei trebuie sa invete cum sa citeasca semnele prevestitoare ale unui dezastru sau ale unei dificultati iminente si sa se confrunte cu ele rapid. De asemenea, trebuie sa aiba un scop bine definit inainte de a actiona.

Desi pretuiesc valoarea intregului si finalitatii, latura mobila a nativilor ii determina adesea sa renunte la proiecte inainte de a ajunge sa le fructifice. Nu vor castiga nimic daca se vor invinovati singuri sau daca vor fi invinovatiti de figuri autoritare pentru asemenea actiuni. In consecinta, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa invete sa accepte aspectele provocatoare ale naturii lor. Din cand in cand, trebuie sa recunoasca ca eforturile sustinute si considerabile intr-o anumita activitate ofera o probabilitate mult mai mare de reusita.

Nativii zilei de 16 martie ar trebui sa se straduiasca sa isi gaseasca o ocupatie in care isi pot exprima atat imaginatia cat si latura pragmatica. Pentru anumiti nativi ai acestei zile poate fi dificil si obositor sa invete sa se descurce cu banii si sa fie perspicace in chesiunile financiare, insa acest lucru este de o importanta vitala pentru bunastarea lor. Cei nascuti pe 16 martie considera ca cele mai mari provocari sunt intemeierea unei familii, indeplinirea obligatiilor sociale si in general preluarea de responsabilitati. Totusi, aceste aspecte le aduc cele mai mari satisfactii in viata. Doar atunci cand chestiunile practice sunt tinute sub control, nativii zilei de 16 martie sunt capabili sa se bucure pe deplin de simtul libertatii pe care simt nevoia sa il exprime in impulsurile lor creative.

SFATURI: Reafirma-ti in mod constant increderea in viata. Fereste-te de tendinta ta spre negativism. Cauta noi orizonturi si evita complezenta. Straduieste-te sa exprimi ce este mai bun in tine.

PUNCTE FORTE:

- Imaginativ
- Practic
- Activ

PUNCTE SLABE:

- Fantezist
- Extenuat
- Neglijent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 17 martie - Ziua aerianului

Persoanele nascute pe data de 17 martie traiesc vieti incitante si sunt atrasi de zbor, muzica, dans, miscare si calatorii. Au capacitatea de a se pierde intr-o activitate sau experienta, abandonandu-si numeroaselor cerinte ale ego-ului de-a lungul acestui proces. Indivizii extrem de evoluati nascuti in aceasta zi sunt capabili sa se angajeze in asemenea activitati in timp ce concomitent isi exprima un simt puternic al sinelui. Indivizi mai putin evoluati au tendinta de a fi exagerat de explicativi sau pasivi, nefiind capabili sa-si directioneze vietile in mod eficient.

Nativii zilei de 17 martie sunt foarte fericiti atunci cand sunt implicati intr-o cauza care le permite sa-si exprime latura lor sociala. Fara un asemenea mediu, nativii zilei de 17 februarie manifesta tendinta de a deveni izolati. Daca petrec prea mult timp singuri, ei isi vor construi un invelis protector, izolandu-se de grijile si preocuparile lumii. La un anumit moment dat, nativii trebuie sa iasa din ascunzatoare si sa nu le fie frica sa-si etaleze unicitatea si frumusetea.

Nativii zilei de 17 martie trebuie sa invete sa se implice in activitati realiste. In plus, ei ar trebui sa-si consolideze pozitia pentru a garanta ca proiectele lor vor fi de durata, iar identitatea si reputatia nu le vor fi afectate.

Nativii pretuiesc tot ceea ce este nou in lume. Multi dintre ei se plictisesc repede de conventiile invechite si ideile depasite, dorind sa implementeze noi metode cu o vigoare si o inocenta tinereasca. Din nefericire, ei pot respinge realistii ocazionali care, desi sunt cinici sau obositori, pot prelua conducerea cu mai multa putere. Indivizii cei mai evoluati ai acestei zile pot reusi sa-si pastreze optimismul si energia, devenind in acelasi timp mult mai realisti si eficienti in implementarea planurilor lor.

Din dorinta lor de a evita sa fie catalogati intr-un anumit fel sau doborati de responsabilitati, nativii zilei de 17 martie ii inseala uneori pe cei care vor sa ii doboare. Evitarea poate deveni rapid un dispozitiv pe care il folosesc pentru a-si apara pozitia. Daca doresc sa aiba succes, nativii zilei de 17 martie trebuie sa invete sa fie mult mai temeinici, mai atenti si mai putin toleranti cu aspectele schimbatoare, neserioase ale naturii lor. Asociatii, familia si prietenii lor pot fi incantati de schimbarile lor, dar in final le vor cere nativilor sa revina cu picioarele pe pamant si sa se implice in preocuparile de zi cu zi. Prin implicarea in astfel de activitati realiste, prin creativitatea lor, nativii zilei de 17 martie pot contribui efectiv la viata din jurul lor.

SFATURI: Ancoreaza-te in experienta. Implica-te mai mult in domeniile mai practice ale vietii, fara a-ti pierde insa entuziasmul. Ia parte la sarcinile zilnice si invata din ele. Devino mult mai consecvent in activitatile tale. Nu face atat de repede schimbari.

PUNCTE FORTE:

- Adaptabil
- Expresiv
- Entuziast

PUNCTE SLABE:

- Anihilator
- Ineficient
- Deconectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 18 martie - Ziua intoarcerii

Tema intoarcerii figureaza in mod proeminent in vietile celor nascuti pe data de 18 martie. Nativii care au cel mai mare success sunt capabili sa realizeze evolutii ciclice. Nativii mai putin evoluati au tendinta de a se repeta la nesfarsit si de a se impotmoli in chestiunii ce nu le permit sa avanseze si sa se dezvolte.

Cei mai puternici dintre nativi ii atrag pe ceilalti prin intuitie si spirit de conducatori. Ei isi urmeaza in mod agresiv visele si idealurile. Desi vor intampina piedici in activitatile lor, ei nu renunta si eventual se intorc sa isi implementeze cu orice pret planurile, cu o vigoare reinoita. Sa termine, sa inceapa din nou, sa reinnoiasca – acestea sunt cuvintele cheie pentru acesti indivizi perseverenti care au o viziune bine definita asupra destinului personal.

Nativii zilei de 18 martie au propriul simt al timpului, stiu sa aprecieze cand este momentul oportun sa initieze o activitate si sunt punctuali. Dau dovada de rabdare atunci cand asteapta ivirea unei oportunitati. Persoanele mai putin evoluate nascute in aceasta zi se expun riscului de a se cufunda intr-o lene acuta si vor fi incapabili sa avanseze. Rabdarea lor devine astfel o scuza pentru inactivitate. Astfel, un echilibru corespunzator intre actiune si lipsa de actiune este esential pentru cei nascuti in aceasta zi.

Nativii zilei de 18 martie se concentreaza in general asupra imaginii per ansamblu, dar uneori devin neatenti cu detaliile. Acestea pot aparea la suprafata mai tarziu si ii vor incurca. In plus, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa se fereasca de generalitati. Cand cerintele specifice sunt stabilite de societate, activitate profesionala sau familie, ei trebuie sa actioneze fara intarziere. Pentru anumiti nativi ai zilei de 18 martie, problemele pot aparea in relatiile cu copiii lor. Cand copiii vor trece prin nerabdarea caracteristica tineretii, parinti nascuti pe 18 martie se vor simti agasati de atitudinea lor. In aceste conditii, ei nu vor mai actiona in nici un fel si se vor lasa prada frustrarii, supararii si revoltei.

Nativii zilei de 18 martie pot lucra cu succes in calitate de agenti de bursa, emisari sau agenti, devenind astfel punctul de intalnire a doua lumi. In calitate de mediatori, diplomati sau arbitri, ei sunt capabili nu numai sa vada valabilitatea diferitelor puncte de vedere, dar in acelasi timp sa sugereze modalitati in care doua parti in razboi pot fi apropiate cat mai mult. Totusi, in cadrul respectivului proces, ei trebuie sa se fereasca sa-si compromita propriile credinte. Cultivarea onestitatii emotionale este o provocare importanta pentru acesti indivizi priceputi. De asemenea, ei nu trebuie sa-si lase viciile sa le distruga activitatile sau sa treaca fara mila peste sentimentele celorlalti.

SFATURI: Nu-ti fie frica sa te impui cu fermitate atunci cand este vorba de propriile convingeri. Evita metodele expeditive ce nu se potrivesc cu standardele tale etice. Nu lasa compromisul si acceptarea aparenta sa fie o scuza pentru inactivitate sau pasivitate.

PUNCTE FORTE:

- Intuitiv
- Puternic
- Diplomat

PUNCTE SLABE:

- Vorbaret
- Compromitator
- Obsesiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 19 martie - Ziua perseverentei

Persoanele nascute pe 19 martie sunt inzestrate cu tenacitate si stiu sa-si foloseasca farmecul in favoarea lor. Nativii sunt atat visatori, cat si infaptuitori, fiind capabili sa-si transpuna ideile imaginare in realitate. Orientati in general spre exterior, ei intentioneaza sa ii castige pe ceilalti de partea lor. Din cand in cand, nativii trebuie sa incerce sa schimbe realitatea exterioara pentru a se confrunta cu aspectele ei interioare. Desi pare ciudat, prin tenaciatea lor, cei nascuti pe 19 martie vor avea un succes surprinzator.

Persoanele nascute pe data de 19 martie par uneori puerile. Desi sunt persoane expansive care dau impresia ca se afla in alta lume, ei sunt de fapt puternici si profesionisti. Astfel, ceilalti ii considera paradoxali deoarece alterneaza atitudinea imaginativa cu cea realista.

Anumiti nativi ai zilei de 19 martie sunt adevarati exploratori care ajung pe taramuri necunoscute unde nimeni nu a indraznit sa mearga. Adesea, insa, ei sunt indivizi pragmatici ce actioneaza metodic. Oricare ar fi natura actiunilor lor, nativii zilei de 19 martie avanseaza de obicei in linie dreapta, convinsi ca principiile lor sunt corecte. Totusi, datorita lipsei de obiectivitate, ei se pot abate de la drumul lor sau chiar se pot indrepta intr-o directie gresita.

Este intradevar important ca nativii zilei de 19 martie sa-si schiteze drumul cu mare atentie deoarece, odata convinsi ca tinta este buna, vor dori sa il urmeze pana la capat. Ei sunt, de asemenea, foarte muncitori si capabili sa actioneze fara a astepta recompense. Isi vor urma cu tenacitate obiectivele, chiar daca ar insemna o repetitie nesfarsita a aceleiasi sarcini. Nativii par sa nu se plictiseasca niciodata de activitatile lor, uneori incetinind intentionat ritmul pentru a le prelungi. Temeinicia este unul dintre punctele forte ale nativilor si de obicei garanteaza un rezultat corespunzator al activitatilor lor.

Oricat de muncitori si temeinici ar fi nativii zilei de 19 martie, ei trebuie sa invete sa fie mult mai realisti in privinta propriei persoane. Este extrem de important sa acumuleze cunostinte si sa-si constientizeze limitele. De asemenea, trebuie sa faca un efort pentru a-si controla impulsurile egoiste. Prin adoptarea unei atitudini modeste, ei pot obtine succese remarcabile in activitatile pe care le intreprind.

SFATURI: Incearca sa te cunosti mai bine pe tine insuti. Examineaza-ti motivele. Fereste-te sa ai influente nefaste asupra celorlalti si invata sa-i respecti. Cultiva modestia si controleaza-ti egoismul.

PUNCTE FORTE:

- Convingator
- Neobosit
- Temeinic

PUNCTE SLABE:

- Inconstient
- Incapatanat
- Inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 martie - Ziua labirintului

20 martie este o zi plina de semnificatii deoarece este considerata ultima zi de iarna si sfarsitul anului astrologic. Persoanele nascute in aceasta zi sunt inzestrate cu talente neobisnuite, dar au parte si de probleme speciale. In multe privinte, sunt considerate cele mai evoluate persoane ale anului deoarece zodiacul este considerat o harta a evolutiei fiintei umane. Pe de alta parte, ei pot considera dificil sa initieze anumite activitati importante, sa lase trecutul in urma si sa ia decizii cruciale care implica schimbari majore.

Calitatile expansive si optimismul nefondat al nativilor zilei de 20 martie le creeaza uneori suferinta. Modul lor visator de a fi exercita o atractie magnetica, dar de asemenea ii predispune la lipsa de realism in conceptiile lor. Totusi, daca cei nascuti in aceasta zi reusesc sa-si descopere adevarata chemare si partenerul de viata potrivit, ei vor fi protejati de multe lucruri negative.

Talentele celor nascuti pe 20 martie sunt in general numeroase si variate. Astfel, nativii vor incerca in timp mai multe variante pentru a gasi calea dreapta pe care trebuie sa o urmeze. Ei se pot lasa influentati de catre cei aflati in pozitiile de raspundere. Intr-o oarecare masura, sunt inclinati sa venereze anumite persoane, adesea cu pretul sacrificarii propriului ego. Romantismul lor, un produs al imaginatiei bogate, ii poate transforma in cenusa in acest sens. Prin supraevaluarea celui pe care il venereaza, ei au tendinta sa se subevalueze in mod inconstient pe ei insisi. Acest lucru poate duce la o lipsa de incredere in sine de care nu sunt intotdeauna constienti. Nativii trebuie sa se fereasca de depresii. Prietenii apropiati sau rudele ii pot ajuta sa se mentina pe drumul cel bun.

Nativii acestei zile sunt adesea atrasi de fenomenele psihice. Ei pot avea multiple talente in acest domeniu, dar nu trebuie sa se lase complesiti de ele. Asemenea excese ar putea duce la o abandonare a realitatii ce ar fi devastatoare nu numai pentru ei insisi, dar si pentru cei dragi lor. Daca pot folosi aceste talente cat mai moderat, ei vor realiza mari succese in viata.

Cei nascuti pe data de 20 martie au o sensibilitate aparte pentru muzica si arta, fiind atrasi in mod special de exprimarea vocala. Cantatul poate deveni un hobby sau chiar o profesie pentru cei cu talente muzicale.

Datorita grijii fata de sentimentele celorlalti, nativii sunt interpreti fini ai actiunilor semenilor lor, dar si buni consilieri ale caror sfaturi sunt cautate de ceilalti. In acest sens, ei trebuie sa ramana obiectivi deoarece opinia lor inseamna mult si poate avea un impact serios asupra clientilor, colaboratorilor sau prietenilor.

SFATURI: Sentimentele tale pot fi distructive. Mentine-ti calmul si ramai in permanenta legatura cu centrul tau. Directioneaza-ti energiile spre obiective realiste. Observa-ti propria viata.

PUNCTE FORTE:

- Logic
- Sensibil
- Versatil

PUNCTE SLABE:

- Irealist
- Nesigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 21 martie - Ziua norocosului

Persoanele nascute pe data de 21 martie sunt destinate sa ajunga in cele mai inalte pozitii si, odata ajunse acolo, stiu sa se mentina. Pana in momentul in care isi vor da seama cat de ambitiosi sunt, nativii se vor simti adesea inexplicabil de frustrati.

Nativii zilei de 21 martie sunt individualitati puternice, obisnuite sa conduca, dar au si o latura iubitoare de placeri care ii poate domina in cazul in care pierd controlul.

Cei mai evoluati dintre nativi sunt capabili sa echilibreze cele doua laturi ale personalitatii lor. Oricum, majoritatea nativilor acestei zile penduleaza intre o stare de relaxare si o stare de incordare, nefiind capabili parca sa atinga o stare de mijloc intre cele doua.

Mai devreme sau mai tarziu, dorinta nativilor de a conduce va iesi la iveala. Daca reusesc sa ajunga in varf in domeniul pe care si l-au ales, cu greu vor mai renunta la aceasta pozitie. Nici interesele, sanatatea subreda, batranetea sau nemultumirea nu ii vor putea convinge sa renunte. Ei vor renunta la spiritul lor competitiv numai datorita laturii lor iubitoare de placere.

Majoritatea nativilor nu sunt facuti sa fie conducatori pe termen lung pentru ca nu sunt suficient de autoritari si de duri. Cele mai potrivite domenii in care isi pot face o cariera sunt cele care implica politica si o structura ierarhica bine definita.

Nativii zilei de 21 martie au un oarecare aer de vedete si astfel atrag atentia celorlalti. Atat la serviciu cat si in societate, ei devin un fel de modele pentru cei din jur. Se pricep sa abordeze oamenii si sunt foarte convingatori atunci cand isi impartasesc parerile sau fac sugestii. Nativii care ocupa pozitii importante in societate sunt persoane populare care stiu sa se integreze in orice mediu social. Prin natura lor activa si pasionala, nativii exercita asupra celor din jur o atractie sexuala incontestabila. Adevarati zdrobitori de inimi, nativii ii pot rani pe ceilalti pentru ca sunt prea grijulii atunci cand ar fi mai bine sa renunte si sa se desparta de ei. Oricum, prietenii si partenerii nativilor zilei de 21 martie se bucura ca i-au cunoscut pentru ca acestia imbogatesc viata celor de langa ei.

Nativii zilei de 21 martie nu obisnuiesc sa amestece viata privata cu cea publica. Ei au de obicei un camin sau un refugiu unde accesul este permis numai anumitor persoane. Probabil ca problema cea mai mare a nativilor este nehotararea lor in ce priveste scopul si dorintele lor in viata. Pana in momentul in care iau o decizie in acest sens, ei vor fi asemeni unui foc de artificii: apar si dispar din cand in cand.

SFATURI: Ai incredere in tine si in ceea ce poti face. Fereste-te de tendinta de a pluti in deriva. Actioneaza cu un scop bine stabilit.

PUNCTE FORTE:

- Atragator
- Expresiv
- Deschis

PUNCTE SLABE:

- Nehotarat
- Dependent de placere
- Suparator

Mergi la inceput