Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 1 februarie - Ziua incapatanarii

Nativii zilei de 1 februarie sunt persoane destul de realiste. Nemultumiti de speculatiile abstracte, ei simt nevoia sa isi impuna ideile in fata celorlalti. Incapatanati, inflexibili si curajosi, ei stiu cand au dreptate si nu sunt dispusi sa cedeze sub nici o forma. Deoarece, de obicei, au o pregatire intelectuala temeinica si se pricep sa improvizeze destul de usor, ei sunt capabili sa evite situatiile compromitatoare si problemele pe care prefera sa nu le abordeze. Astfel, ei pot deveni niste adversari redutabili. O persoana nascuta pe 1 februarie este in mod caracteristic energica, dar adesea neastamparata ca un copil.

Problemele emotionale ii pot influenta negativ pe nativii zilei de 1 februarie, mai ales in anii tineretii. Rebeli, impulsivi si necontrolati, nativii isi vor crea probleme in mod repetat. Intre soliditatea lor mentala si vulnerabilitatea emotionala exista o contradictie, astfel incat de-a lungul timpului ei se manifesta ca doi indivizi diferiti. Daca nu isi vor folosi puterea vointei pentru a-si controla pornirile interioare, vor intampina greutati si vor trai un adevarat haos.

Nativii mai evoluati isi vor integra talentele multilaterale intr-o persoana cizelata si practica, insa acest lucru cere timp. Pana ce vor face acest lucru, carierele lor pot fi extrem de instabile. Ceilalti ii vor percepe confuzi sau preocupati si vor fi surprinsi de ce acestia nu au reusit sa realizeze mai mult in viata, in ciuda ambitiei lor.

In completarea manifestarilor sentimentale si intelectuale, latura senzuala a nativilor zilei de 1 februarie are nevoie sa fie exprimata si incurajata. Ea poate crea probleme suplimentare daca va scapa de sub control. Dintre calitatile mentionate anterior, in ierarhia personalitatii lor, intelectul este de obicei pe primul loc, latura senzuala pe al doilea si cea emotionala pe al treilea. Cel de-al patrulea domeniu ca importanta (mult prea des neglijat), acela al intuitiei ar trebui cultivat si luat in considerare cat mai mult posibil. Este important ca acesti indivizi talentati, dar haotici sa isi intareasca legatura dintre aceste calitati.

De asemenea anumite probleme intervin datorita faptului ca puterea ratiunii si logicii este atat de bine dezvoltata la nativii zilei de 1 februarie, incat poate eclipsa latura lor intuitiva. Cand ratiunea da gres, ei au tendinta de a se cufunda in zonele sentimentale si fizice. Pentru nativii zilei de 1 februarie controlul de sine nu este cel mai ravnit, ci intelegerea de sine si mai presus de toate integrarea personalitatii. Ei au ca obiectiv principal evolutia spre o fiinta profund sentimentala. Datorita vointei si hotararii lor pot ajunge departe.

SFATURI: Cultiva-ti puterile intuitive, sunt resurse naturale. Incearca sa fii mai rabdator si contemplativ. Nu fii prea nerabdator sa ii multumesti pe ceilalti. Fii propriul tau sef.

PUNCTE FORTE:

- Hotarat
- Inteligent
- Ferm

PUNCTE SLABE:

- Incapatanat
- Exagerat de rational
- Inconstient

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 2 februarie - Ziua clasei

Indivizii nascuti pe 2 februarie au clasa, sunt persoane cizelate, sofisticate, dar in acelasi timp intruchipeaza si multe alte calitati tipice (atat cele foarte bune, cat si cele mai rele) grupului social sau nationalitatii din care fac parte. Astfel, indiferent cat de neobisnuite sunt acestea, ei au tendinta de a ramane atasati de inceputurile lor culturale.

Nativii zilei de 2 februarie sunt capabili "sa faca imposibilul" si sa lase impresia ca nu depun un efort prea mare. Acest lucru se datoreaza faptului ca le este foarte usor sa actioneze in mediul lor. Desi dau impresia ca o asemenea fluenta vine de la sine, de fapt in spatele acesteia exista o disciplina foarte temeinica si multa munca. Cei nascuti in aceasta zi prefera sa lucreze din greu in particular, nu in public. Este extrem de important pentru imaginea lor ca ei sa ramana obiectivi, sa aiba controlul deplin in tot ceea ce fac. Nativii zilei de 2 februarie considera in general ca cea mai buna cale de a evita problemele este sa actioneze in felul lor. Totusi, indepartand dificultatile sau tinandu-se departe de orice fel de problema in relatiile interpersoanle, poate fi o forma subtila de presiune deoarece ceilalti vor fi obligati sa joace dupa regulile nativilor zilei de 2 februarie sau sa nu mai joace deloc. Abordarea controlata, dar usoara, poate fi exact modalitatea prin care ei vor scapa de problemele suparatoare cauzate de ceilalti. Intradevar, cei nascuti in aceasta zi cauta in general sa-si faca viata sa para o calatorie usoara.

Totusi, nativii uita uneori ca mai exista si altcineva pe langa ei, cineva care poate avea propriile idei si conceptii. Iesirile neasteptate, confruntarile rapide, dar mortale sunt caracteristice in relatiile cu nativii zilei de 2 februarie. In ciuda exteriorului lor impaciuitor, ei sunt indivizi temperamentali care nu fac fata prea bine situatiilor de stress. In cazuri extreme, ei sunt prea putin sau chiar deloc interesati de contactul cu oamenii.

Majoritatea nativilor prefera mai presus de toate munca lor si hobby-ul care este in mod frecvent de natura tehnica. In acest caz, ei demonstreaza o latura mai evoluata a naturii lor, neavand obiective prea sociale sau prea personale, ci mai degraba obiective pe care se vor stradui sa le realizeze. Pe de alta parte, daca sunt prea absorbiti de interesele lor speciale, nativii pot deveni neatenti sau neglijenti cu preocuparile obisnuite. Nu este ceva iesit din comun faptul ca ei se vor baza pe ceilalti sa aiba grija de aceste probleme, astfel incat ei sa nu fie nevoiti nici macar sa se gandeasca la ele. Astfel, desi traiesc pentru responsabilitatile lor la nivel universal si uneori social, la nivel personal ei vor evita asemenea responsabilitati in mod regulat.

Persoanele nascute pe 2 februarie se pot cufunda atat de mult in lumea lor proprie incat vor avea dificultati din ce in ce mai mari in comunicarea cu cei din jurul lor. Astfel, nativii mai putin evouluati ai acestei zile carora le lipseste talentul, dar mentin aceasta pretentie, pot fi dificili si iritanti. Cei mai evoluati dintre nativii zilei raman proaspeti si imbietori, dar si plictisitori. Intradevar, membrii familiei si prietenii apropiati sunt adesea frustrati atunci cand doresc sa se confeseze nativilor zilei de 2 februarie si sunt dornici sa devina mult mai intimi. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa reziste impulsurilor de a se distanta si sa devina mai disponibili.

SFATURI: Fii mult mai constient de propria persoana. Tine cont de limbajul celorlalti. Ramai umil si pastreaza un simt al originilor tale.

PUNCTE FORTE:

- Sofisticat
- Dinamic
- Original

PUNCTE SLABE:

- Izolat
- Distant
- Dezinteresat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 3 februarie - Ziua realismului incitant

Majoritatea celor nascuti pe 3 februarie acorda o atentie deosebita detaliilor profesiei lor si apreciaza foarte mult latura tehnica. Ei dau dovada de talent in tot ceea ce intreprind, o usurinta incontestabila in abordarea materialelor si abilitatea de a lua lucrurile separat, de a le asambla si de a le face sa functioneze cum se cuvine. Nativii au si un simt fin al sincronizarii, de obicei alegand exact momentul oportun de a actiona in afaceri sau in dragoste. Acest domeniu din urma va fi tratat de acestia ca un "hobby", ce capata atentie deplina pe o perioada nelimitata de timp.

Nativii acestei zile sunt foarte realisti in ceea ce priveste aptitudinile lor. Indiferent ca sunt sau nu originali, ei vor stapani fiecare aspect al meseriei lor. Punctualitatea nu este punctul lor forte. Ceilalti nu trebuie sa astepte ca acestia sa ajunga la timp. Nativii zilei de 3 februarie sunt rabdatori si perseverenti si faptul cel mai surprinzator este legat de abilitatile lor. Oricat de capabili ar fi, din punct de vedere emotional ei pot intampina probleme majore, mai ales atunci cand vor sa aiba relatii intime normale. Doar sugerarea acestui lucru ii va speria. Barbatii nascuti in aceasta zi, in mod special, pot fi etichetati drept "speriati de implicare". Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 3 februarie solicita adesea situatii neconventionale extreme, cel mai frecvent in sfera sexuala.

In ceea ce priveste preocuparile realiste pe care le indrageste o persoana normala, nativii zilei de 3 februarie au o atitudine de genul "l-am obtinut usor, il pierd la fel de usor". Daca situatia nu se rezolva, ei sunt capabili sa renunte la ea si sa mearga mai departe. In masura in care sunt implicati banii, ei par sa fie norocosi si chiar capabili sa colecteze bonusuri. Insa, in acelasi timp, este mult mai probabil ca ei sa piarda bani foarte repede, sau mai rau chiar, sa nu stie ce s-a intamplat cu ei, ca si cum le-au scapat printre degete. Majoritatea nativilor zilei de 3 februarie intampina dificultati in realizarea stabilitatii in vietile lor, insa cu un stil de viata flexibil ei isi pot asigura un fel siguranta. Adaptandu-se foarte rapid, nativii zilei de 3 februarie sunt mai putin amenintati decat majoritatea celorlalti atunci cand apar schimbari de situatie si chiar situatii nesigure.

Nativii ar trebui sa traiasca mai mult la un nivel profund, insa, rareori se intampla acest lucru. Sa aiba de-a face cu fapte, detalii, tehnici, sa afle ce este bun pentru ei si ce nu, sa incerce - intotdeauna sa incerce – o metoda provizorie sau gresita poate deveni un mod de viata. Intradevar, un partener intelegator cu o mare stabilitate si incredere in sine este necesar pentru a echilibra o asemenea personalitate pretentioasa din punct de vedere fizic si in acelasi timp estetic. Nativii zilei de 3 februarie care nu sunt sortiti sa isi urmeze drumul insotiti de asemenea indivizi de incredere, vor merge pe drumul lor linistiti, pretuindu-si libertatea.

SFATURI: Mentine-te pe pozitie. Incearca sa rezisti pana la sfarsitul actiunii si nu renunta atat de usor. Cateva reguli nu vor omori pe nimeni. Nu te inspaimanta in fata sentimentelor. Mai devreme sau mai tarziu toti trebuie sa ne asumam responsabilitati.

PUNCTE FORTE:

- Tehnic
- Minutios
- Perfectionist

PUNCTE SLABE:

- Neserios
- Dificil din punct de vedere emotional
- Decadent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 4 februarie - Ziua improbabilului

Nativii zilei de 4 februarie prefera in general o abordare indirecta a lucrurilor. Datorita neconventionalismului lor, ei fac uneori o impresie mai putin obisnuita asupra celorlalti. Anumiti nativi ai zilei de 4 februarie realizeaza de timpuriu faptul ca ei nu percep lumea la fel ca ceilalti si prefera sa abordeze un comportament ciudat. Alti nativi ai zilei de 4 februarie incearca sa fie extrem de corecti, dar de obicei nu reusesc sa realizeze acest lucru, ajungand in cele din urma sa fie considerati "omul nepotrivit in locul nepotrivit". Cei mai fericiti nativi ai zilei de 4 februarie sunt cei care reusesc sa fie ei insisi, fara a se baza pe aprobarea sau aprecierea celorlalti.

Modul neobisnuit in care nativii isi indeplinesc sarcinile poate fi atat amuzant, cat si alarmant. Adesea, pentru a realiza cele mai simple sarcini, ei pot folosi metodele cele mai ocolite si bizare. Ei ar putea fi considerati artificiali sau chiar perversi, cu exceptia anumitor situatii ciudate in care aceste metode par sa functioneze. De exemplu, ei pot avea un sistem de completare a informatiilor sau de ordonare a intalnirilor care i-ar putea tulbura pe ceilalti. Sunt capabili sa obtina ceea ce au nevoie foarte repede si sa detina controlul asupra lucrurilor. In perceptia lor neobisnuita, ceea ce este inainte poate fi lasat in urma, susul sa fie josul, stanga sa fie dreapta si tot asa. Anumiti nativi ai zilei de 4 februarie pot chiar avea un grad de sinestezie care ii face sa perceapa sunetele drept culori si culorile drept sunete, sa vizualizeze cuvintele ca pe niste forme si posibil sa-si aminteasca faptele si numerele prin asociatii sclipitoare.

Desi nu sunt intotdeauna eficienti atunci cand au de-a face cu restrictiile unui sistem deja existent sau cu un set de reguli, trebuie mentionat faptul ca nativii zilei de 4 februarie pot fi extrem de eficienti in realizarea obiectivelor pe termen lung, in special atunci cand au sansa de a-si structura mediul de munca. Cei nascuti in aceasta zi lucreaza bine in cooperare cu ceilalti, afiseaza calitati umane profunde si in general sunt admirati pentru sinceritatea lor. Desi rareori se vor afla in postura de conducatori, ei sunt foarte fericiti sa fie in mijlocul actiunii si se comporta destul de bine in conditii de stres.

Nativi zilei de 4 februarie se plictisesc foarte usor. Daca petrec mult timp singuri, de obicei incearca sa se mentina ocupati avand multe hobby-uri, proiecte sau activitati in desfasurare. Stilul lor activ este datorat faptului ca ei trebuie sa petreaca mult timp desfacand nodurile pe care le-au legat neintentionat. De asemenea, ei au tendinta de a regresa sau chiar de a o lua din nou de la capat.

Persoanele nascute pe 4 februarie sunt extrem de active, folosindu-si energia pentru a-si duce la bun sfarsit multiplele sarcini. Dozarea constructiva a puterilor ii poate ajuta sa reusesca. Adesea, ei sunt preocupati de mai multe activitati in acelasi timp si datorita faptului ca trebuie sa-si imparta energia nu vor reusi sa le finalizeze pe unele dintre ele. In general, nativii care invata sa isi duca la bun sfarsit proiectele unul cate unul isi vor dezvolta potentialul la maxim.

SFATURI: Anumite ganduri este mai bine sa le tii doar pentru tine. Lucreaza pe cont propriu si lamureste anumite neclaritati. Excentricitatile tale sunt fermecatoare dar ii pot irita uneori pe oameni. Invata sa mai si razi din cand in cand.

PUNCTE FORTE:

- Sincer
- Activ
- Amuzant

PUNCTE SLABE:

- Imprastiat
- Irealist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 5 februarie - Ziua elocventei linistite

Nativii zilei de 5 februarie confera gratie si fluenta celor mai multe activitati. Ei au o modalitate convingatoare, dar discreta de a anunta faptul ca sunt implicati intr-o afacere. Desi sunt mai putin elocventi in ceea ce priveste cuvintele, nativii zilei de 5 februarie au o prezenta fizica solida ce sugereaza ca te poti baza pe ei in caz de urgenta. Nativii care au intradevar darul de a se exprima verbal prefera de obicei sa vorbeasca intr-o maniera directa si succinta. Discursul lor este plin de imaginatie si are un farmec convingator.

Nativii zile de 5 februarie sunt intuitivi in analizele lor referitoare la situatia prezenta. Nu toti vor fi de acord cu ei in toate privintele deoarece punctele lor de vedere exprimate cu incapatanare au tendinta de a starni opozitie. Siguranta de sine si prezenta lor intr-un fel joviala ii poate deranja destul de mult pe ceilalti. Cel mai adesea, nativii le acorda celor care ii asculta doar o singura sansa de a intelege ceea ce au de spus. Daca sunt intelesi gresit, ei nu se vor obosi sa clarifice acest lucru sau sa mai explice inca o data. Astfel, nativii zilei de 5 februarie trebuie sa devina mai degraba adepti ai aplanarii diferentelor aparute. Ei isi vor dedica timpul pentru a ilustra cat mai profund posibil ce vor sa spuna si in final vor afirma ca sunt pregatiti sa asculte si sa coopereze.

Nativii zilei de 5 februarie fac adesea apel direct la sentimentele celorlalti. Insa punctele lor forte sunt de fapt intelectul si abilitatile de concentrare. Sunt persoane sentimentale, dar succesul lor este direct proportional cu abilitatea lor de a pastra sub control latura incitanta a naturii lor. Nativii mai evoluati ai zilei de 5 februarie manifesta un echilibru care poate fi foarte linistitor, in special in situatiile dificile in care ei sunt solicitati sa conduca. Totusi, acest simt al increderii poate starni uneori iritare, in special daca ei adopta o atitudine condescendenta.

Nativii zilei de 5 februarie sunt indivizi cu multe fete, pe care le demonstreaza de cele mai multe ori. Astfel, ei vor da foarte mult inapoi. Ei traiesc adesea vieti interioare secrete, fara a permite accesul celorlalti. Multi dintre nativi poseda obiceiuri ciudate si ritualuri nevrotice care le confera un sentiment de bine. Persoanele nascute pe 5 februarie pot fi foarte protectoare cu cei ce le sunt dragi lor. Ei insisi pot avea nevoie de sustinerea si protectia indivizilor foarte puternici sau a organizatiilor. Cel mai adesea, nativii zilei de 5 februarie muncesc pentru grupuri sau organizatii si contribuie cu foarte multa energie cand este vorba de familie si prieteni. Ei nu activeaza in mod frecvent pe cont propriu sau ca artisti izolati. Chiar si cei care sunt patroni lucreaza la anumite proiecte in colaborare. In general, nativii zilei de 5 februarie trebuie sa invete sa ii lase pe ceilalti sa ii ajunga din urma, cat mai rapid posibil. Ei trebuie sa faca un efort pentru a fi mai temeinici, astfel incat munca lor sa reziste la un scrutin intens.

SFATURI: Acorda si celorlalti o sansa. Nu astepta ca toti ceilalti sa se miste la fel de repede. Incearca sa fii mai transparent si exprima-ti motivele mult mai clar. Oamenii nu pot intelege intotdeuna pozitia ta.

PUNCTE FORTE:

- Usor
- Fluent
- Gratios

PUNCTE SLABE:

- Neasteptat
- Antagonist
- Superior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 6 februarie - Ziua popularitatii

Nativii zilei de 6 februarie simt nevoia de a fi faimosi in mediul lor social. Intradevar, ei doresc sa fie admirati si pretuiti de catre cei apropiati. Ceilalti ii vor considera extrem de norocosi pentru ca pot atrage atat de multa atentie. In realitate, nativii sunt de obicei destul de nesiguri in ceea ce priveste adevarata lor valoare. De aceea, vor cauta sa ii sustina pe ceilalti si in acelasi timp sa-si satisfaca intr-o anumita masura si propriul ego. A tanji dupa dragoste si apreciere poate fi o povara pentru inima unui nativ al zilei de 6 februarie.

Incercand sa explice popularitatea celor nascuti in aceasta zi, oricine poate considera ca infatisarea, farmecul personal si atitudinea lor expansiva sunt decisive in acest sens. In plus, abilitatea nativilor de a atinge coarda sensibila a celorlalti si increderea pe care o inspira sunt la fel de importante.

In mod firesc, desigur, stilul de viata ce pune accent pe popularitate implica si opusul acesteia – lipsa de popularitate. Aceasta stare extrem de nefavorabila frustreaza ambitiile nativilor zilei de 6 februarie si trebuie depasita. Pentru a-si recapata sau a-si mentine statutul favorit, nativii mai putin evoluati ai zilei de 6 februarie vor merge pana la capat, ajungand chiar sa-si schimbe punctele de vedere, sa renunte la prieteni sau chiar sa-si modifice aspectulul fizic. Pot fi comparati cu niste flori ce se intorc intotdeauna dupa lumina soarelui atunci cand vor sa obtina aprobarea celorlalti. Nativii mai evoluati ai zilei de 6 februarie sunt de asemenea capabili sa se schimbe cu timpul, insa apreciaza si isi sustin latura constanta si unica. In cele din urma, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa depaseasca nevoia lor de a fi apreciati prin concentrarea mai intensa asupra valorii lor interioare. Ei trebui sa descopere ce au in comun cu ceilalti si cum pot fi de folos familiei sau comunitatii.

Intradevar, este foarte important ca nativii sa-si dezvolte valorilor interioare, fara a se lasa influentati de nevoia lor de a fi apreciati. Ei trebuie sa se ridice la nivelul increderii pe care ceilalti le-o acorda. Acest lucru nu este atat de usor deoarece ei vor atrage atentia fara nici un efort si din acest motiv pot uita ca respectul trebuie castigat.

SFATURI: Priveste-te cu atentie facand abstractie de parerile celorlalti. Descopera-ti adevarata natura. Fii mult mai transparent. Cultivarea puterii interioare reprezinta un avantaj important.

PUNCTE FORTE:

- Sociabil
- Placut
- Priceput

PUNCTE SLABE:

- Inconstient
- Nesigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 7 februarie - Ziua paradisului

Persoanele nascute pe 7 februarie au propria viziune asupra societatii si manifesta dorinta de a indrepta nedreptatile existente. Desi se numara printre cele mai idealiste persoane, se pot insela uneori deoarece sunt severi, ironici, chiar cinici cu cei care nu ii inteleg. Este adevarat ca nativii zilei de 7 februarie sunt extrem de critici cu viata asa cum se prezinta aceasta, dar nu fara sa aiba idee de cum ar putea fi altfel. Eforturile lor de a trai dupa propriile idealuri si speranta ca ceilalti le vor urma exemplul nu sunt intotdeauna realiste.

Nativii mai putin deschisi criticilor sunt considerati uneori inocenti sau naivi, in primul rand datorita modului lor natural de a fi si atitudinii lor tineresti. Intradevar, ei pretuiesc foarte mult sinceritatea tineretii si cauta sa o pastreze vie in ei insisi. In general, ei considera ca ceea ce este mai aproape de divinitate, valorile universale si naturale sunt cele mai importante.

Nativii zilei de 7 februarie sunt de obicei judecatori perspicace ai caracterului, sufletului si personalitatii umane. In general, ei isi aleg prietenii cu foarte mare atentie. Daca isi asuma reponsabilitatile unei familii si au copii, ei pun accentul pe corectitudine si de obicei incearca sa ramana deschisi la punctele de vedere ale copiilor lor. Ei considera ca putem invata foarte multe de la copii si copilaria trebuie sa fie cat mai fericita cu putinta. Ei nu sunt adeptii cruzimii manifestate fata de cei slabi si lipsiti de protectie. Suferinta umana are un efect daunator asupra psihicului lor. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi se implica in diferite cauze in cadrul comunitatii sau la un nivel mult mai inalt.

Nativii zilei de 7 februarie pot ajunge foarte departe cu gandurile lor si astfel vor resimti constrangerile autoritatii, fie parentale, fie sociale. Cei nascuti astazi refuza sa fie sufocati de cei care se simt amenintati de ideile lor. Pretuiesc spontaneitatea si le place sa ii vada pe ceilalti exprimandu-se in mod cinstiti si direct, chiar daca nu sunt de acord cu ei. Se opun categoric suprimarii, inflexibilitatii, obiceiurilor repetitive si tendintelor reactionare pe care le considera fatale pentru caracterul uman.

In incercarea lor de a-si impune parerile, nativii zilei de 7 februarie pot intampina o rezistenta puternica din partea indivizilor mult mai practici. De aceea, trebuie sa se multumeasca uneori doar sa prezinte problemele existente, sa propuna sugestii si sa permita celorlalti fie sa accepte, fie sa refuze. Daca vor incerca sa isi impuna ideile cu forta, trebuie sa fie pregatiti sa infrunte respingerea si ostilitatea celorlalti.

SFATURI: Desi nu poti schimba prea mult in lume, te poti perfectiona pe tine insuti. Ia masuri pentru depasirea propriilor slabiciuni. Stabileste un exemplu pentru ceilalti. Ramai deschis si chiar idealist pe masura ce te maturizezi.

PUNCTE FORTE:

- Uman
- Natural
- Spontan

PUNCTE SLABE:

- Irealist
- Exagerat de permisiv
- Nemultumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 8 februarie - Ziua previziunii

Persoanele nascute pe 8 februarie au adesea un psihic extrem de dezvoltat sau abilitati proiective. Ei sunt capabili sa isi formeze o conceptie despre cum ar trebui sa fie o situatie si sa o transpuna in realitate, nu numai printr-o creatia fizica, ci prin puterea sugestiei, prin trecerea in revista a dorintelor lor si ghidarea celorlalti in aceasta directie. In plus, ei sunt capabili sa descifreze semnalele din jurul lor destul de corect, sa stie cand este cel mai potrivit moment pentru a aborda un subiect sau cand sa faca o mutare din punct de vedere fizic. In chestiunile financiare, ei au un simt al momentului oportun, ce ii informeaza cand sa investeasca banii sau sa renunte la tot si cand este momentul potrivit sa inceapa sau sa termine o relatie de afaceri. Oricine este tentat sa spuna ca nativii zilei de 8 februarie pot prevede intr-o anumita masura viitorul, insa este posibil sa fie vorba mai degraba de un fel de deschidere a lor spre sugestiile extrem de stimulatoare privitoare la oameni si lucruri. Intradevar, anumiti nativi ai zilei de 8 februarie au psihice complete. Ei sunt capabili sa depisteze ceea ce ceilalti considera foarte dificil. Ei sunt de asemenea capabili sa-si transmita gandurile si mesajele la distanta, ca niste transmitatori. Chiar si o persoana obisnuita nascuta in aceasta zi are cel mai adesea un al saselea simt foarte puternic.

Nativii zilei de 8 februarie sunt foarte puternici din punct de vedere conceptual. Ei isi rezerva timp pentru a examina problema in mod obiectiv si pentru a vedea cum ar trebui actionat. Nu se pripesc si nu fac multe incercari pentru a realiza ceva, expunandu-se astfel posibilitatii de a gresi. Adesea ei dau impresia ca traiesc intr-o alta lume populata de idei. Ei pot fi intelectuali sau proiectanti, arhitecti sau cititori de harti, muzicieni sau oameni de stiinta sau priceputi operatori pe calculator. Cu siguranta, insa, ei nu sunt niste visatori frivoli. Adesea, ceilalti vor fi surprinsi sa descopere acest lucru deoarece vor presupune in mod gresit ca nativii zilei de 8 februarie sunt rupti de realitate sau ca nu au nici o legatura cu ceea ce se intampla. De fapt, nativii zilei afiseaza o mare capacitate de a intelege chestiunile extrem de tehnice.

In ciuda talentelor lor, vietile emotionale ale nativilor zilei de 8 februarie tind spre instabilitate si chiar haos. Daca nu si-au descoperit niciodata sau nu si-au dezvoltat latura conceptuala a naturii lor si daca si-au folosit toata energia in relatiile interpersonale, ei pot pierde destul de mult timp in acest sens. Ei nu reusesc sa mentina legatura cu persoana potrivita sau devin atasati fara speranta de persoanele nepotrivite. In principiu, ei gresesc atunci cand preiau responsabilitati ireale, pe care nu sunt in masura sa le realizeze. Exista o latura extrem de docila a naturii lor. Aceasta ii poate determina sa dea foarte mult chiar daca primesc foarte putin in schimb sau sa doreasca sa fie in centrul atentiei. Din nefericire, abilitatile lor psihice nu par sa ii ajute in alegerea partenerilor lor. In mod frecvent, ei doresc ca lucrurile sa decurga usor, cat mai bland, dar cu persoana nepotrivita acest lucru este in cele din urma dificil, daca nu imposibil. Nativii zilei de 8 februarie ar trebui sa reziste acestei tentatii, in masura posibilului si sa gaseasca un echilibru propice intre a da si a primi in egala masura.

SFATURI: Cauta sa fii mult mai realist in viata personala. Incearca sa-ti dezvolti o judecata mai buna. Rezolva-ti propriile probleme. Fereste-te de tendintele autodistructive.

PUNCTE FORTE:

- Conceptual
- Intuitiv
- Tehnic

PUNCTE SLABE:

- Dependent
- Confuz emotional
- Pasiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 9 februarie - Ziua vitalitatii

Invidizii nascuti pe 9 februarie sunt activi, atrasi de intamplarile incitante si in acelasi timp genereaza un flux de energie pozitiva. Ei sunt cel mai adesea extrem de spontani si oarecum ciudati. Daca si-ar canaliza energiile in loc sa le imprastie, ei ar putea fi mult mai productivi.

In calitate de membri de familie sau prieteni, nativii zilei de 9 februarie se pricep de minune sa ridice moralul celor mai tulburati. Familiarizati cu suferinta, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi invata din experientele trecute fiind astfel capabili sa-i indrume pe ceilalti. Ei au talentul de a transforma situatiile potential negative in situatii avantajoase pentru ei.

Pe masura ce inainteaza in varsta, cei nascuti in aceasta zi devin mai intelepti si ii privesc cu intelegere si compasiune pe cei care se confrunta cu dificultati. Ei pot afirma cu incredere "am mai trecut odata prin asta si stiu cum este".

Nativii zilei de 9 februarie sunt supravietuitori, isi pastreaza speranta si lupta cu provocarile vietii chiar daca au trecut prin experiente nefericite. Nu este deloc surprinzator ca intelegerea si intuitia lor sunt foarte apreciate in cercul lor social.

Unii dintre nativi par uneori doborati de experientele prin care au trecut insa ei vor lupta sa-si mentina atitudinea pozitiva si vitalitatea. Asemenea oameni interesanti si profunzi sunt angajati intr-o batalie constanta intre latura intunecata si cea luminoasa a personalitatii lor. Ei sunt luptatori agresivi, explozivi sau imprevizibili. Cand sunt intr-o dispozitie deosebit de buna raspandesc in jurul lor lumina. In schimb, daca sunt suparati, ceilalti trebuie sa dispara cat mai repede.

Puterea vointei celor nascuti pe 9 februarie a demonstrat in diverse ocazii deosebite ca poate fi cu adevarat remarcabila, dar, din nefericire, constanta si consistenta scopului poate lipsi in mod dureros. Multi dintre nativi sunt predispusi la autocompatimire si astfel ei ar trebui sa evite alcoolul si alti factori depresivi. Majoritatea celor nascuti in aceasta zi trebuie sa se straduiasca sa aduca stabilitate in vietile lor, sa beneficieze de intelegerea partenerului si sa cultive increderea in general.

SFATURI: Ramai cu capul sus. Nu te lasa doborat de negativitatea celorlalti. Conserva-ti energiile. Ia in considerare cu grija efectul pe care il ai asupra celor din jurul tau si cerintele pe care le ai de la ei. Nu este intotdeauna usor sa te cunoasca cineva.

PUNCTE FORTE:

- Vesel
- Vivace
- Productiv

PUNCTE SLABE:

- Imprastiat
- Tulburat
- Suferind

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 10 februarie - Ziua recunoasterii

Nativii zilei de 10 februarie cauta in general sa obtina aprobarea unui grup destul de vast si le place sa fie apreciati de cei care sunt in tema cu respectivul subiect. Multi dintre cei nascuti pe 10 februarie isi doresc sa fie recompensati cu prisosinta si recunoscuti de catre cel mai mare esalon al societatii sau culturii. Nativii mai evoluati reusesc sa atraga recunoasterea fara sa se straduiasca prea mult sau sa-si compromita integritatea. Ei urmeaza increzatori o viziune personala atat de intensa astfel incat ceilalti vor fi invinsi.

Intr-adevar, este extrem de neobisnuit pentru nativii zilei de 10 februarie sa-si schimbe modalitatile de actiune pentru a deveni mult mai cunoscuti. Atitudinea lor este in principiu "accepti sau renunti", nu neaparat pentru faptul ca sunt genul de oameni combativi sau conflictuali cu orice pret ci pur si simplu pentru faptul ca sunt siguri pe ei si actioneaza in stilul lor propriu. Din nefericire, ceilalti ar putea considera aceasta atitudine drept incapatanare si inflexibilitate. Din acest motiv, cei nascuti astazi trebuie sa gaseasca un partener foarte intelegator sau care ii iubeste exact pentru aceste excentricitati.

Persoanele nascute pe 10 februarie sunt capabile sa perceapa cu usurinta sentimentele celorlalti, insa personal nu sunt foarte expansivi cu sentimentele lor. Ei par sa isi canalizeze toate energiile in activitati captivante, pastrand totusi un grad de detasare emotionala. Aceasta obiectivitate poate sta la baza succesului lor. In calitate de actori pe scena vietii, ei recunosc ca au o mare responsabilitate fata de familie, prieteni, asociati si stiu cum sa procedeze pentru ca lucrurile sa mearga bine.

Nativi zilei de 10 februarie trebuie sa invete sa nu se plaseze intotdeauna in centrul atentiei, sa ofere si altora sansa de a se afirma. Intreaga problema a responsabilitatii este foarte interesanta pentru nativi. Multi dintre ei manifesta un puternic simt al responsabilitatii fata de lume si fata de viata, dar este posibil sa uite de responsabilitatea fata de persoanele apropiate. Astfel, membrii familiei lor se pot simti uneori ignorati, prietenii se pot simti folositi sau colegii neglijati. Sa le pese, sa impartaseasca, sa faca sacrificii – acestea sunt temele pe care nativii zilei de 10 februarie ar trebui sa le aiba in vedere cand actioneaza in scopul realizarii obiectivelor lor.

Cei nascuti in aceasta zi se expun riscului de a ajunge recunoscuti, pretuiti, dar singuri. Aceasta soarta poate fi evitata daca vor recunoaste semnele de avertisment ale izolarii incipiente si vor lua masuri pentru a schimba aceasta situatie. Nu este niciodata prea tarziu pentru cei care au hotarat sa stabileasca legaturi cu ceilalti.

SFATURI: Nu trece cu vederea chestiunile marunte. Sarcinile simple pot ajuta natura ta abstracta. Evita sa fii luat de val de scopul activitatilor pe care le intreprinzi. Aminteste-ti sa iei parte la ceea ce se petrece in jurul tau.

PUNCTE FORTE:

- Individualist
- Increzator
- Empatic

PUNCTE SLABE:

- Nervos
- Implicat
- Izolat

Mergi la inceput