Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 18 noiembrie - Ziua temperamentului

Indivizii extrem de spirituali nascuti pe 18 noiembrie sunt de obicei extrem de activi din punct de vedere intelectual si fizic. Una din caracteristicile lor principale este instabilitatea emotionala, desi din exterior pot aparea reci, calmi si stapani pe ei. In acest sens, ei sunt maestri ai auto-controlului si nu vor sa arate lumii ca de fapt clocotesc pe dinauntru. In cel mai bun caz, ei sunt capabili sa-si canalizeze in mod creativ energiile emotionale puternice direct spre activitatea profesionala.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de sociabili. Sunt cei mai fericiti cand se afla in centrul atentiei. Ei sunt adesea ambitiosi si este posibil ca in viata sa fie potriviti pentru roluri de conducere. Ambitia lor se manifesta in general in numele grupului social pe care ajung sa il reprezinte sau sa il intruchipeze. Chiar daca talentele lor sunt uimitoare sau modeste, ei prefera sa le dezvaluie in felul lor propiu. Astfel, nativii zilei de 18 noiembrie rezista presiunii de a cauta succesul inainte de a se simti pregatiti. Cand sunt cu adevarat pregatiti, poate aparea o problema pe care o dezbat cu ceilalti si care ii framanta pe ei insisi.

Cel mai adesea, insistenta nu este cea mai puternica latura a nativilor zilei de 18 noiembrie. Ei pot realiza mai mult bazandu-se pe intuitie, sensibilitate si viziune decat pot realiza multi altii prin eforturi sustinute si aplicatii temeinice. De asemenea, latura lor senzuala nu este la fel de bine dezvoltata precum latura lor emotionala. Ei sunt genul de oameni extrem de curiosi si au tendinta de a investiga. De obicei, cu cat acestia sapa mai mult, cu atat afla mai multe deoarece surprizele permanente sunt provocate de schimbarile lor interioare gen cameleon. Astfel, ei ii incurajeaza pe oameni sa devina fascinati de ei.

Nativii zilei de 18 noiembrie au nevoie de atentie si nu isi vor gasi linistea pana cand nu vor obtine acest lucru. In acest sens, ei sunt dornici de atentie, dar in acelasi timp manifesta un anumit grad de nesiguranta. De fapt, ei pot fi capabili sa justifice atentia pe care o solicita ca fiind interesanta si productiva. Produsul lor poate fi tangibil, dar cel mai adesea nu este tot una cu amuzamentul sau pur si simplu manifestarea energiei pozitive. In acest ultim sens, nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de atarasi de prieteni sau membri ai familiei care aduc raze de soare si rasete in vietile celorlalti. Fermecatori (desi, putem spune si egoisti, turbulenti, schimbatori sau la fel de bine imprevizibili), ei dau viata oricarui eveniment la care iau parte.

Deoarece nativii zilei de 18 noiembrie sunt adepti infocati ai interpretarii unui rol, uneori ei sunt acuzati de superficialitate sau iresponsabilitate. Asemenea sarcini de a examina mai indeaproape, in general se demonstreaza a fi incorecte. Insa, nevoia nativului zilei de 18 noiembrie de a atrage atentia este atat de mare incat ei trebuie intradevar sa se fereasca de compromiterea propriilor idealuri, atunci cand tintesc spre acest lucru.

SFATURI: Cerceteaza-te pe tine insuti la un nivel mai profund. Lasa-te purtat de valurile vietii. Fii constient de drumul tau in viata. Fii atent la indicatoare. Nu te indoi de intuitia ta dar, fii atent la efectele ei asupra celorlalti.

PUNCTE FORTE:

- Intuitiv
- Sentimental
- Sociabil

PUNCTE SLABE:

- Neajutorat
- Schimbator
- Turbulent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 19 noiembrie - Ziua reformatorului

Plini de un spirit revolutionar, cei nascuti pe 19 noiembrie isi construiesc in general un punct de plecare in ceea ce priveste schimbarea. Totusi, nu este de ajuns pentru ei sa fie doar rebeli. Reformatori, ei trebuie sa mestereasca cu gija ceva nou pentru a inlocui ceva vechi si sa il administreze in continuare pe acesta. Astfel, ei sunt un amestec interesant de radicalism si conservatorism, anarhie si stabilitate. Temele de control sau chiar represiunea poate figura proeminent in vietile lor, fie ca se revolta impotriva unor asemenea forte sau doar le repeta de unii singuri.

Persoanele nascute oe 19 noiembrie sunt adesea preocupate de consolidarea si administrarea puterii, fie ca este vorba de cea din cadrul familie, grupului social sau carierei. Ei sunt extrem de seriosi in ceea ce priveste felul in care trebuie delegata puterea lor si in ce sopuri. Este destul de probabil ca nativii zilei de 19 noiembrie sa ajunga in diverse grade conflictuale cu cei care nu sunt de acord cu metodele lor, dar exista putine sanse ca ei sa considere ca se comporta necorespunzator. Intradevar, ei pot avea ceva din complexul lui Nietzsche prin care justifica ceea ce fac cu principii filozofice. Astfel, ei isi asuma riscul de a pierde legatura cu valorile sociale preponderente. Asadar, ei trebuie sa isi observe viata si sa ramana deschisi la criticile celorlalti.

Increderea de sine a nativilor zilei de 19 noiembrie ajunge departe si poate fi considerata atat punct forte, dar si slabiciune. Multi dintre cei nascuti astazi cad prada la un moment dat unor evenimente tragice si risca sa isi destrame intreaga viata, atunci cand sfideaza soarta sau ii ignora avertismentele. Persoanele nascute pe 19 noiembrie cred in general in vointa, in special in puterea propriei vointe, dar ei trebuie sa invete si lectiile de restrictionare si precautie.

Nativii zilei de 19 noiembrie intra in roluri de cruciati si de campioni ai unei cauze. Principiile si politicile lor sprijina de obicei omul comun. Ei actioneaza bine fiind inteligenti si posedand informatii directe despre cei care ii inconjoara. Din cand in cand, datorita atitudinii lor argumentative, chiar antagoniste, ei tind sa aduca la suprafata ce este mai bun in oameni, dar si adevarul in diverse situatii. In cartea lor, nu exista o valoare mai inalta decat adevarul si dezvaluirea lui.

Cei nascuti pe 19 noiembrie sunt foarte atrasi de aceasta lume. Ei sunt extrem de fizici, senzuali, iubitori de familie si la zi cu tot ce se intampla. Foarte rar ei vor ignora starea prezenta a lucrurilor. Totusi, trebuie sa se feresaca sa nu devina senzationalisti si sa fie luati de val de cele mai recente izbucniri sau de ultima moda. Daca doresc sa reziste mult, este important sa tina cont de valorile traditionale si sa isi exercite influenta intr-o maniera stabila, solida si lipsita de isterie.

SFATURI: Invata valoarea tacerii, dar si a rebeliunii pe care o manifesti. Pregateste-te temeinic pentru provocarile vietii si stapanete-ti impulsurile. Nu te mai plasa mai presus de legi crestine si de umanitate.

PUNCTE FORTE:

- Contemporan
- Convingator
- Constructiv

PUNCTE SLABE:

- Preocupat
- Arogant
- Rezistent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 noiembrie - Ziua luptatorului

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt nascuti sa fie luptatori si astfel tind sa se implice in tot felul de batalii. Adesea controversate, ideile si personalitatea lor devin invariabil o concentrare a discutiilor si investigatiilor. Cei nascuti astazi pot afisa un sentiment de revolta desi ei sunt de fapt extrem de loiali familiei lor, companiei si cercului social. In general, acest lucru se datoreaza naturii extreme a vederilor lor si manierei lor puternice de a le exprima, starnind antagonism. Rareori ei isi vor cobori tonul retoric. Intradevar, ei prefera sa lupte in loc sa isi schimbe parerea.

Persoanele nascute pe 20 noiembrie pot fii extrem de sarcastice, dar adesea si extrem de amuzante. Ele au un talent deosebit de a testa slabiciunile celorlalti si le place sa rada de cei care sunt egoisti si pomposi. Din cand in cand, ei par ca nu sunt multumiti decat atunci cand ii aduc pe ceilalti cu picioarele pe pamant.

Nativii zilei de 20 noiembrie sunt extrem de practici per total. In special femeile nascute astazi pot face o impresie falsa de la prima intalnire, dar acest lucru se datoareaza mai mult capcanelor personalitatii decat caracterului lor. De obicei, ei au anumite lucruri foarte bine tinute sub control. Atat barbatii, cat si femeile nascute astazi au o natura sensibila si sunt destul de capabili sa isi pastreze masura cand sunt frustrati in mod repetat. Pregatirea intelectuala este astfel vitala succesului lor. Este important pentru ei sa invete sa isi controleze sentimentele, latura volatila, sa descopere cauza maniei lor si modalitatea de a-i face fata.

Cei nascuti astazi afiseaza adesea interes in activitatile antisociale, practicile ilegale si tot felul de operatiuni profesionale dubioase. Pana la un anumit punct in vietile lor ei pot fi tentati sa ia parte la astfel de activitati, dar cel mai adesea isi vor limita implicarea la nivel de studiu si amuzament. Este posibil ca acest lucru sa se intample in general deoarece ei se considera niste sustinatori ai legii (in forma ei cea mai pura). De asemenea, ei adera strict la standardele morale ale legii.

Exista o latura copilaroasa a nativilor zilei de 20 noiembrie care ii mentine tineri atat fizic cat si psihic. Este ca un fel de calitate atemporala ce sfideaza varsta. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se purta cu copiii, iar familiile lor pot fi extrem de active. Nativii zilei de 20 noiembrie devin adesea modele de urmat pentru generatia tanara (care ii va privi ca pe niste cruciati unici) deoarece ei demonstreaza serioziate fata de viata, fapt ce este admirabil. De asemenea, datorita unei abordari prea plina de zel, este posibil ca nativii sa ii instraineze pe cei dragi lor. Astfel, ei trebuie sa se fereasca sa nu puna in pericol armonia familiei lor prin abordarea unui entuziasm lipsit de moderatie pentru munca si idealurile lor.

SFATURI: Controleaza-ti energiile. Este mult mai dificil sa nu faci, decat sa faci anumite lucruri. Cheia este autocontrolul. Intelege de unde provine mania ta. Invata sa si razi de tine. Incearca pe cat posibil sa eviti certurile, antagonismul si confruntarile.

PUNCTE FORTE:

- Activ
- Artagos
- Idealist

PUNCTE SLABE:

- Volatil
- Exagerat de zelos
- Obsesiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 21 noiembrie - Ziua elegantei

Persoanele nascute pe 21 noiembrie afiseaza o gratie si o eleganta naturala. Aceasta este exprimata prin limbajul corpului sau prin aprecierea si expunerea unor idei extrem de rafinate. Cei nascuti astazi sunt extrem de interesati de ceea ce este de actualitate in societatea contemporana. Ei considera ca au putin timp la dispozitie pentru a gandi demodat. Totusi, ei sunt extrem de ageri in aprecierea valorii tehnicilor uitate si ideilor care pot fi revazute si adaptate momentului actual. Astfel, nativii zilei de 21 noiembrie se afla adesea pe punctul de a descoperi o traditie trainica si stabila. Intradevar, ei pot experimenta mari conflicte cu generatiile precedente (cel mai adesea cu parintii) deoarece acestia nu pot vedea rostul actiunilor lor. Chiar daca le ia o viata de om, nativii zilei de 21 noiembrie sunt dispusi sa persiste in a dovedi celorlalti ca viziunea lor personala a fost corecta.

Inca de timpuriu in viata lor, nativii zilei de 21 noiembrie fac adesea greseli de judecata extrem de grave. In special in jurul varstei de douazeci de ani, ei pot afisa o atitudine de revoltare auto-distructiva, lipsa de directie si o nesiguranta generala in ceea ce priveste scopul propus (in comparatie cu prietenii si colegii pe care ii vad in jurul lor). Ei detin un simt puternic al mandriei si identitatii, invatand intotdeauna din propriile greseli. Un pericol, totusi, este acela ca nativii acestei zile pot deveni mai aspri datorita repetatelor lovituri ale vietii. Eleganta nativilor zilei de 21 noiembrie poate deveni mai stralucitoare pe dinafara. Un tip de eleganta intelectuala poate deveni din ce in ce mai necesara in ceea ce priveste ideile profesionale, in sens practic. Ambele tipuri tind sa eradicheze orice slabiciune, atat in aparenta, cat si in modul in care le abordeaza. Acesta ii poate duce la esec sau infrangere. Problema este ca asemenea nativi ai zilei de 21 noiembrie isi pot pierde din sportivitate, din flerul creativ si din simtul jocului copilaresc cu cat afla mai multe modalitati de a nu suferi. Ei trebuie, asadar, sa fie atenti sa nu se lase la voia intamplarii si sa se lanseze in cautarea perfectiunii si succesului. Ei vor uita usor un trecut mai putin complicat.

Nativii zilei de 21 noiembrie sunt implicati personal in cele lumesti si astfel pot neglija studiul real al lor insisi, la un nivel mai profund. Acest lucru implica o dezvoltare transparenta – eliberarea lor de temeri si de rigiditate. Daca peste ani ei au construit temeinic fortarete externe perfecte, din punct de vedere fizic si intelectual ei ar trebui sa invete din nou sa fie copilarosi si vulnerabili. Doar astfel ei vor fi capabili sa aduca fiinta lor interioara in legatura cu lumea din jurul nostru. Aceasta este speranta lor cea mai mare pentru un succes si o fericire durabila.

SFATURI: Dezvaluie-te. Exista anumite virtuti durabile. Serveste ce este mai bun si ce este mai creativ in tine insuti. Compatimirea este o otrava.

PUNCTE FORTE:

- Imaginativ
- Rafinat
- Sexual

PUNCTE SLABE:

- Instabil din punct de vedere emotional
- Autodistructiv
- Inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 22 noiembrie - Ziua eliberatorului

Tema dominanta in vietile nativilor zilei de 22 noiembrie este eliberarea. Femeile nascute in aceasta zi solicita adesea un tratament corect si autonomie si vor depasi orice obstacole care apar in calea dezvoltarii de sine, indiferent de riscurile implicate. Daca la un moment dat nu au suficient curaj sau vointa, ele se pot simti frustrate, dar mai devreme sau mai tarziu dorinta lor de a fi libere va fi pe deplin indeplinita. De asemenea, barbatii nascuti astazi afiseaza un spirit de libertate. Pentru a-si asigura o pozitie mai inalta ei trebuie sa se fereasca sa nu devina niste persoane autoritare. De altfel, ei urasc acesta postura.

Nativii zilei de 22 noiembrie afiseaza o lipsa de anxietate invioratoare atunci cand este vorba despre ce gandesc ceilalti despre ei. In general, se simt liberi sa isi faca propriile reguli in ceea ce priveste stilul lor de viata, moda si gustul si, mult mai important, urmeaza o directie a propriei busole morale atunci cand sunt implicate chestiuni importante.

Nativii zilei de 22 noiembrie nu numai ca sunt interesati de propria lor libertate, dar si de cea a altora. In familie si viata sociala, totusi, incercarea lor de a fi autoritari si de a pune restrictii incorecte poate crea din cand in cand lipsa de armonie. In toate aceste situatii, fie acasa, la serviciu sau in cadrul evenimentor sociale, nativii zilei de 22 noiembrie ar trebui sa incerce sa aiba mai mult tact si sa fie mai putin provocatori. Intradevar, tendinta lor de a supara pe toata lumea le va aduce faima de "scandalagii". De asemenea, este posibil ca acesta sa le compromita schimbarea reala. Asadar, ei trebuie din cand in cand sa isi ascunda adevarata intentie si sa-si atinga scopurile prin mijloace mult mai subtile.

Nativii care sunt destul de norocosi sa isi dea seama care le sunt aspiratiile, rareori isi gasesc odihna pana cand nu isi ating scopul. Ei nu numai ca intentioneaza sa isi asigure pozitia obtinuta, dar chiar sa-si imbunatateasca echipa de colegi si asociati. Drepturile omenilor muncii, promovarea, avantajele si oportunitatile educationale sunt chestiuni ce ii preocupa pe acesti nativi.

In calitate de parinti, cei nascuti astazi demonstreaza un interes viu pentru bunastare si dezvoltarea copiilor lor, uneori in mod excesiv. Anumiti parinti nascuti pe data 22 noiembrie, tradandu-si propriile credinte revolutionare, insista deseori in aderarea copiilor lor la o anumita ideologie. Altii isi incurajeaza copii sa gandeasca liber si sa actioneze din proprie initiativa. Datorita consideratiilor practice si limitarilor mediului inconjurator, abordarea lor genereaza nemultumire si revolta. Asadar, in ciuda preocuparii si atentiei lor, parintii nascuti pe 22 noiembrie par sa intre in bucluc in problemele familiale.

Datorita nevoii lor de provocare, nativii de success ai zilei de 22 noiembrie pot fi nemultumiti de monotonia pozitiei lor si se pot simti blocati intr-un anume rol. Adesea, ei tanjesc dupa vremurile de demult, cand luptau sa-si asigure locul ca indivizi. Cheia pentru acesti nativi este sa continue sa isi stabileasca obiective pentru care merita sa lupte, decat sa priveasca la trecutul plin de stralucire si sa isi neglijeze actualele preocupari.

SFATURI: Invata sa lucrezi in liniste, in spatele scenei, pentru a-ti atinge scopurile. In calitate de parinte, evita sa ai pretentii prea mari de la copiii tai. Orienteaza-te spre propria ta dezvoltare si spre propriile tale probleme. Iti vine sa crezi sau nu, lumea se poate descurca si fara tine pentru o vreme.

PUNCTE FORTE:

- Iubitor de libertate
- Incitant
- Neobosit

PUNCTE SLABE:

- Suprimat
- Tulburat
- Exagerat de provocator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 23 noiembrie - Ziua blasfemiei

Nativii zilei de 23 noiembrie afiseaza foarte repede dispret fata de orice forma deschisa de autoritate si represiune. Ei nu sunt genul de persoane care cred in lucrurile simple doar pentru ca asa trebuie. Acest lucru nu inseamna neaparat ca sunt incapabili de credinta sau atasament. Pentru acesti nativi, lucrurile trebuie sa fie justificate si sa demonstreze ca merita efortul depus. In cazul in care sunt porniti sa nu respecte nici o regula, fie ca reactioneaza in liniste, fie prin cateva cuvinte bine alese sau niste gesturi fizice care ii fac pe deplin intelesi, atunci cand vor sa exprime ceea ce simt. Rareori, poate niciodata, se vor da la o parte de la o confruntare. Una dintre cele mai mari probleme ale lor este tendinta de a provoca certuri si batai. Cei nascuti astazi demonstreaza o natura combativa cand sunt in jurul oamenilor pe care nu ii pot suporta. Daca nu sunt in compania celor pe care ii plac, ii iubesc sau cel putin ii respecta, este adesea mult mai bine sa ramana singuri.

Nativii zilei de 23 noiembrie cred in regula de a trai si de a-i lasa si pe altii sa traiasca, dar daca sunt provocati, reactiile lor pot fi rapide si severe. De obicei, au obrazul subtire cand este vorba de anumite probleme sensibile. Acestea pot, din nefericire, sa devina niste butoane pe care le activeaza ceilalti. Astfel, o parte din pregatirea lor spirituala consta in aprofundarea modului in care devin mult mai rezistenti la provocari. De exemplu, ei trebuie sa isi creeze un nou set de butoane. Majoritatea nativilor zilei de 23 noiembrie experimenteaza intr-o mare masura lipsa de armonie in relatia cu cel putin unul dintre parinti. Aceste chestiuni rebele ale copilariei de obicei raman in ei insisi pana in faza de maturitate. Le vor trebui multi ani, ajungand chiar la patruzeci sau cincizeci de ani, inainte ca ei sa reuseasca se reorienteze, astfel incat sa fie capabili sa evite conflictul. Moartea unui parinte cu care nu au reusit sa se impace sau pe care nu l-au apreciat in totalitate poate fi devastatoare. Asadar, pentru nativii care au conflicte parentale nerezolvate, nu exista moment mai prielnic sa le rezolve decat prezentul.

Persoanele nascute pe 23 noiembrie de obicei au prezenta de spirit si un simt al umorului bine dezvoltat. Daca acest spirit de gluma nu isi gaseste locul in vietile lor, ar trebui sa fie dezvoltat, deoarece poate dezamorsa o multime de situatii potential explozive. Cand nativii acestei zile au invatat sa rada de ei insisi, vor progresa cu mult in propria lor evolutie. Spiritualitatea, in diversele ei forme, este tema care apare de obicei in jurul varstei de treizeci de ani, dar poate sa nu isi atinga cotele maxime pentru inca zece sau douazeci de ani. Prin meditatie si formele mai profunde ale gandirii, constientizarea si intelegerea, nativii zilei de 23 noiembrie pot scapa in cele din urma de aspectele negative ale personalitatii lor. Paradoxal, ei, cei blasfemitori, arata un mare potential pentru a se dezvolta. Ei vor deveni chiar figuri extrem de stabile si hotarate.

Pentru nativii zilei de 23 noiembrie, stabilitatea in activitatea profesionala si in viata de familie este esentiala pentru a putea sa se dezvolte. Stabilirea unei structuri zilnice valabile pentru afacerile de familie, dar si pentru cele profesionale, le stabilizeaza si le calmeaza instinctele salbatice. Totusi, ei ar trebui sa isi controleze nelinistea cand vine vremea sa treaca mai departe sau sa aspire la obiective mai marete. Altfel, ei se pot bloca sau pot stagna.

SFATURI: Controleaza-ti reactile. Nu ii lasa pe ceilalti sa iti activeze butoanele sensibile. Dezvolta-ti obiectivitatea – indeparteaza-te putin si observa-te. Nu inceta niciodata sa te dezvolti, din copilarie pana in ultimul moment al vietii.

PUNCTE FORTE:

- Individualist
- Spirit liber
- Amuzant

PUNCTE SLABE:

- Combativ
- Izolat
- Impulsiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 24 noiembrie - Ziua societatii ostile

Persoanele nascute pe 24 noiembrie sunt persoane extrem de energice in societate. Ele simt o mare nevoie de a le fi apreciate eforturile. Acest lucru nu inseamna ca nu petrec destul de mult timp singure. Ei nu vor pregeta sa demonstreze cat de speciali le sunt lor prietenii si cunostintele. Intradevar, nativii zilei de 24 noiembrie pot fi considerati prieteni loiali, dar si dusmani foarte aprigi.

Natura extrem de ostila a celor nascuti in aceasta zi poate duce la dispute si scandaluri, dar in acelasi timp le poate stimula dorinta de succes. Nativii zilei de 24 noiembrie nu sunt persoane care evita problemele. Desi sunt foarte capabili sa ii impace pe ceilalti cand este cazul, ei prefera sa infrunte pe fata adevarul in anumite situatii. De obicei, dragostea lor pentru discutii reprezinta de fapt o manifestare importanta a filozofiei lor in privinta societatii. Rareori ei vor fi fericiti daca nu sunt angajati in dezbateri aprinse pe o tema extrem de provocatoare.

Adesea, datorita conceptiei psihologice personale, nativii zilei de 24 noiembrie au o presimtire inca de la o varsta mai frageda. Ei considera ca sunt plamaditi dintr-un alt aluat decat toti ceilalti. Poate sa nu fie intotdeauna un sentiment prea placut pentru ei, deoarece ei doresc sa fie acceptati de ceilalti si sa faca parte din grupuri sociale. Intradevar, incercarea lor de a se simti normali poate deveni una din prioritatile lor vitale, iar aceasta dorinta de a se integra ii face mult mai vulnerabili la influentele negative.

Indiferent cat de mult doreste un nativ al zilei de 24 noiembrie sa duca o viata lipsita de griji, el va fi ingrijorat datorita provocarilor interne sau externe. Acest lucru incurajeaza adesea dorinta de a se distra. Pe de alta parte, ei au tendinta de a cauta refugiu prin izolare sau posibil printr-un fel de oscilare intre aceste doua modalitati de evadare. La un nivel mult mai profund, totusi, succesul relatiilor lor sociale este cel care le da incredere nativilor zilei de 24 noiembrie si le confera senzatia ca valoreaza ceva si apartin unui grup. Astfel, ei se conving ca nu sunt chiar atat de diferiti de toti ceilalti.

Nativii zilei de 24 noiembrie sunt persoane active si amuzante – saritoare, perspicace si in general pozitive cand sunt implicate in viata din jurul lor. Destul de frecvent, nativii zilei de 24 noiembrie se vor inconjura de o armata (sau cel putin de trupe temeinice) de prieteni care ii protejeaza si ii apreciaza. Ei vor organiza evenimente sociale, incepand cu cinele amicale si pana la petrecerile inflacarate. Sa manace si sa bea cu prietenii este una din cele mai mari bucurii ale celor nascuti astazi.

Persoanele nascute pe 24 noiembrie care ajung sa se accepte asa cum sunt in realitate (si actioneaza in spiritul eliberarii din aceasta nevoie de conflict) isi pot construi o viata productiva si stabila. In plus, ei pot considera ca diferentele dintre ei insisi si ceilalti sunt punctele forte ce ii ajuta sa se incadreze intr-un rol unic, foarte important pentru cariera lor

SFATURI: Incearca sa-ti echilibrezi viata. Fii mult mai responsabil fata de tine insuti si da-ti seama ce este cel mai bine pentru tine. Nu fugi de probleme. Daca nu te consideri un om obisnuit, accepta si bucura-te de acest lucru.

PUNCTE FORTE:

- Loial
- Spiritual
- Implicat

PUNCTE SLABE:

- Evazionist
- Izolat
- Certaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 25 noiembrie - Ziua efortului sustinut

Persoanele nascute pe data de 25 noiembrie stiu cum sa-si pastreze energiile pentru actiuni de lunga durata. Totusi, prin acest lucru nu sugeram ca ei asteapata ca lucrurile sa se intample de la sine – ei le vor provoca! Dinamici si productivi, ei au si o latura mai retinuta a personalitatii lor care le confera demnitate. Indiferent cat de energici ar fi in preocuparile de zi cu zi, in relatiile cu ceilalti ei vor demonstra ca sunt persoane sensibile, ponderate si chiar tacute. Nu exista nimic haotic in energia abundenta pe care acestia o afiseaza. Desi sunt persoane dinamice, vor manifesta acest lucru uniform si neprecipitat.

Nativii zilei de 25 noiembrie prefera adesea atat sa lucreze, cat si sa fie singuri. Astfel, o tema incontestabila a vietii lor este atasarea (de obicei prin nastere, casatorie, sau succesiune) de o alta individualitate puternica. Pentru un timp, nativul zilei de 25 noiembrie poate sta in umbra acestei individualitati, dar mai devreme sau mai tarziu va izbucni pentru a actiona in felul lui propriu. Relatia lor poate continua pentru multa vreme in armonie, intr-o maniera amiabila, dar adesea se poate termina prin deces, divort sau printr-o revolta a nativului zilei de 25 noiembrie. Acest lucru se intampla deseori din dorinta de a-si exprima puterea propriului drept si din dorinta de a fi recunoscut in mod individual si distinct. O astfel de situatie adesea este pusa in practica datorita viselor si fanteziilor nativului zilei de 25 noiembrie din perioada de tinerete, ce implica admiratia pentru una sau mai mule figuri romantice.

Nu este deloc surprinzator faptul ca nativii zilei de 25 noiembrie admira extrem de mult individualitatile capabile si talentate. Realizarea este un lucru de pret pentru cei nascuti astazi. Ei pot realiza mari succese in domeniul lor de activitate. In cazul in care vor esua sa faca acest lucru, ei vor suferi caderi nervoase si depresii profunde. Un alt pericol este acela ca ei lucreaza atat de asiduu si atat de eficient pentru a deveni indispensabili pentru cei care se bazeaza pe ei. Astfel, ei vor reusi destul de greu sa progreseze, sa fie mai flexibili in stilul de viata sau chiar sa se retraga. De obicei, exista una sau mai multe activitati preferate pe care le pot desfasura acasa si care vor lua locul activitatii profesionale obisnuite, mai ales cand inainteaza in varsta. Adesea, cei nascuti in acesta zi vor dori sa se retraga intr-o viata de meditatie si studiu spiritual.

Cel mai adesea, in cariera lor, cei nascuti astazi pun pret inainte de toate pe excelenta, in al doilea rand pe putere si in ultimul rand pe bani. Astfel, ei sunt destul de darnici si nu vor ezita sa imparta din averea lor (desiguri in termenii lor proprii). Intradevar, nativii zilei de 25 noiembrie, de obicei lasa o mostenire destul de buna, fie ca este vorba de o familie bine crescuta, avere sau proprietati, sau contributia lor la arta sau stiinta.

Simtul extrem al moralitatii este dezvoltat la persoanele nascute pe 25 noiembrie. Uneori, datorita ideilor lor codificate in ceea ce priveste ce este bun si rau, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa evite sa impuna celorlalti sistemul lor de valori. Ei trebuie sa fie atenti sa nu devina exagerat de rigizi sau autoritari. Toate tipurile de asteptari pot crea dificultati nativilor zilei de 25 noiembrie. Asadar, este in interesul lor pe termen lung sa reziste tentatiei de a formula pareri dure si pripite in ceea ce ii priveste pe oameni si circumstantele care ii blocheaza pe toti cei implicati in relatii si posturi stabile.

SFATURI: Fereste-te sa fii prea critic si sa ii condamni pe ceilalti. Incearca sa devii independent. Evita legaturile dureroase si fanteziile. Renunta la vicii si fii mult mai comunicativ.

PUNCTE FORTE:

- Constant
- Temeinic
- Realizat

PUNCTE SLABE:

- Moralist
- Rigid
- Autoritar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 26 noiembrie - Ziua manierelor distinse

Persoanele nascute pe 26 noiembrie demonstreaza ca au maniere neobisnuit de distinse atunci cand intreprind ceva. Neincadrandu-se intr-un model standard, cei nascuti astazi se deosebesc de semenii lor. Ideile lor tind spre latura filosofica si expanisva, insa ei manifesta si un pragmatism destul de pronuntat, fiind persoane cu picioarele pe pamant. Extrem de concentrati sa realizeze si sa izbandeasca in viata, nativii zilei de 26 noiembrie isi considera creativa propria munca. De asemenea, dezvoltarea personala este mult mai importanta decat toate onorurile si recompensele pe care lumea le are de oferit. Anumiti nativi ai acestei zile ajung sa vada viata in sine ca pe o sarcina creativa si sa pretuiasca experientele zilnice. In acelasi timp, mintile lor aspira la cele mai romantice si mai extravagante idei.

Deoarece este imposibil ca nativii zilei de 26 noiembrie sa renunte la latura practica sau la latura imaginara a personalitatii lor, ei trebuie sa incerce o sinteza a celor doua laturi. Aceasta contradictie aparenta poate consuma o mare parte a energiei lor pentru multi ani. Daca nu vor gasi o modalitate de a le impaca pe amandoua, ei nu vor reusi sa realizeze nimic din ceea ce sunt capabili sa realizeze in mod normal. De obicei, cheia acestei sinteze este experienta de viata, dar pana ce nu se realizeaza aceasta sinteza in vietile celor nascuti astazi, ei vor oscila cand intr-o parte, cand in alta. Astfel, in loc sa abordeze sarcini de baza, logice si pragmatice, ei vor opta pentru cele extravagante. Succesul lor poate fi realizat intr-o anumita masura in oricare dintre laturile spectrului. Insa, ei vor avea un sentiment de nemultumire deoarece o parte din potentialul lor este risipit.

Pentru nativii zilei de 26 noiembrie, relatiile cu persoanele iubite pot fi problematice, in primul rand datorita individualismului lor si dragostei de libertate. Acestea vor surclasa adesea dorinta lor de a avea un partener permanent. Multi dintre cei nascuti pe 26 noiembrie sunt alternativ, cand entuziasti si calmi, cand incapabili si chiar lipsiti de dorinta de a se implica intr-o relatie de durata. De obicei, ei pretuiesc prietenii, dar sunt capabili si de mari intimitati cu acestia. In cele din urma, totusi, ei insisi sunt cei care vor respinge in relatiile pe care le au, uneori in virtutea unui anumit tip de "premonitie" mentala. Ei au o presimtire ca vor fi respinsi si actioneaza in mod impulsiv. Astfel, ei pot fi periculosi pentru cei cu care sunt implicati.

Nativii zilei de 26 noiembrie pot fi reticenti in ceea ce priveste casatoria sau asumarea responsabilitatilor fata de copii. Cei care aleg sa ramana celibatari pot fi nefericiti din cand in cand datorita faptului ca isi petrec viata singuri. Insa, ei considera ca este mai bine decat sa se implice intr-o relatie permanenta si neschimbatoare. Acestui tip de nativi ai zilei de 26 noiembrie le place sa isi afiseze ostentativ individualitatea. Ei considera ca este dificil atunci cand moravurile sociale devin prea asupritoare. In acelasi timp, fie ca sunt implicati din punct de vedere emotional sau nu, majoritatea nativilor zilei de 26 noiembrie se descurca bine in societate atunci cand isi dau seamna ce vor cu adevarat si integreaza elementele disparate ale personalitatilor lor.

SFATURI: Fa un efort sa te intelegi cu ceilalti. Poti fi mult mai normal decat crezi. Asculta-ti inima. Nu te teme sa iti oferi dragostea.

PUNCTE FORTE:

- Interesant
- Spirit liber
- Unic

PUNCTE SLABE:

- Tulburat
- Nehotarat
- Inconsecvent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 27 noiembrie - Ziua amuzamentului incitant

Nativii zilei de 27 noiembrie fie genereaza situatii incitante, fie sunt atrasi de acestea, fie ambele. Ei sunt foarte rapizi si poseda o calitate incitanta care pare sa le caracterizeze actiunile. Cei nascuti astazi pot fi extrem de impulsivi si rareori se vor opri sa se intrebe daca se indreapta pe drumul cel bun. Adesea, intuitiile lor sunt corecte, dar pot gresi la fel de bine in acest sens.

Persoanele nascute pe 27 noiembrie adesea le dau celorlalti impresia ca sunt tipul de persoane nervoase. Atat din interior, cat si din exterior ei par sa fie intr-o continua miscare. Sunt capabili sa isi exercite imensa energie pentru a termina in conformitate cu termenul limita pe care il au. Astfel, ei reprezinta membri de baza ai unei echipe. De asemenea, ei stiu dinainte de ce au nevoie colegii lor, atat din punct de vedere tehnic, cat si emotional. Din acest motiv, ei vor deveni sefi excelenti. Fiind tipul de persoane lipsite de autoritate, ei nu tind sa se revolte impotriva restrictiilor care le sunt impuse. Astfel, ei se vor simti destul de incomod in postura de a-i disciplina pe ceilalti. Libertatea absoluta de actiune este cerinta lor de baza si doar cei care inteleg acest lucru vor fi capabili sa traiasca in armonie cu acestia.

Frustrarea este evidenta in orice nativ al zilei de 27 noiembrie care este prizonier al unui stil de viata inflexibil sau care este legat de un partener rigid din punct de vedere moral. O asemenea frustrare poate izbucni pe neasteptate datorita nerabdarii si temperamentului nativilor. Mania este adesea o problema serioasa pentru cei nascuti astazi, fie ca este exprimata in mod deschis sau este bine pastrata in ei insisi. In cazul din urma, asemenea emotii se pot transforma foarte usor in depresii sau in sentimente de autocompatimire.

Persoanele mai evoluate nascute pe 27 noiembrie sunt organizate stratospheric, iar cele mai putin evoluate sunt organizate catastrofic. De obicei, totusi, cei nacuti in aceasta zi nu oscileaza. Ei considera ca tot ce este bun sau rau nu dureaza la nesfarsit. Totusi, este dificil pentru nativii zilei de 27 noiembrie sa persiste intr-o situatie care se prevede clar ca nu va dura. Din fericire, ei par sa traiasca din plin momentul.

Nativii zilei de 27 noiembrie se pot descurca surprinzator de bine in situatiile de familie deoarece iubesc copii, animalele si doresc sa isi faca caminele comfortabile si sigure. Sunt cei mai fericiti cand au si stabilitate si libertatea de a hoinari, o combinatie care nu este atat de usor de obtinut, din nefericire. Datorita atitudinii lor lipsite de autoritate, ei se pot simti mult mai confortabil daca isi vor trata copii ca pe niste prieteni sau frati. Acest lucru poate cauza probleme reale copiilor care simt nevoia de a avea un tata sau o mama puternica. Va trebui sa caute acest lucru in alta parte.

Violenta este tema ce figureaza in mod constant in vietile multor persoane nascute pe 27 noiembrie. Nativii fie ca sunt predispusi la violenta, fie atrag in mod inexplicabil violenta din mediul inconjurator. Sa invete sa isi echilibreze energiile, sa faca fata supararilor si iesirilor necontrolate si sa calmeze apele tulburi reprezinta provocari sprirituale majore pentru ei. De obicei, evolutia lor personala va creste direct proportional cu capacitatea lor de a intelege si de a-si canaliza aceste energii.

SFATURI: Controleaza uraganul din interiorul tau si ghideaza-ti puterile in directii constructive. Incearca sa te intelegi mai bine. Nu te teme sa ceri iertare sau ajutor celorlalti.

PUNCTE FORTE:

- Rapid
- Intuitiv
- Impulsiv

PUNCTE SLABE:

- Pripit
- Revoltat
- Frustrat

Mergi la inceput