Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 19 octombrie - Ziua planificatorului

Cei nascuti pe 19 octombrie sunt independenti, oameni de spirit si sinceri, ce aduc actiune in tot ceea ce ii inconjoara. Totusi, ei sunt hotarati si incapatanati in abordarea vietii. Datorita naturii lor argumentative ei iubesc sa participe in competitie, dar, de asemenea, pot provoca din nefericire conflicte si galceava oriunde merg. O tema constanta in vietile lor este dezvaluirea adevarului. Ei au un mare dezgust pentru motivele ascunse, manipularile emotionale subtile si pedepsirea prin tacere. Tind sa fie explozivi cand sunt nervosi, dar in general, dupa ce furtuna a trecut ei nu poarta ranchiuna si sunt deschisi impacarii. Posibil datorita faptului ca forta dominanta din spatele naturii lor provocatoare este dorinta, ei vor dori sa scoata adevarul la lumina.

Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 19 octombrie se pot teme teribil sa nu li se dezvaluie propriul adevar. In acest sens, ei pot deveni foarte defensivi, chiar paranoici, in obsesia lor de a se ascunde de cercetarea publica. Totutsi, ei se pot dezvolta prin renuntarea treptata la aceste defensive pana in monemtul in care vor ajumge la trimful personal pe care il dezvaluie in totalitate fara frica si fara rusine. Ei pot fi comparati cu cineva care se teme de inaltimi si in final reuseste sa escaladeze cel mai inalt varf. In acest sens, triumful asupra timiditatii sau introversiei ar fi mult mai maret decat pentru o persoana obisnuita.

O alta posibilitate pentru nativii zilei de 19 octombrie este sa stea deoparte pentru o vreme si apoi sa reapara cu un succes mai mare decat inainte. Singurul pericol in acest caz este ca, in timp ce vor sta retrasi, pot stagna sau se pot implica intr-un stil de viata sau o situatie din care nu vor mai avea niciodata ocazia sa iasa.

In general, nativii zilie de 19 octombrie isi fac prieteni buni si membri de familie credinciosi. Deoarece se manifesta ca niste spirite libere, ei pot uri tentativele de a se lega de acestia. Intradevar ei pot porni o rebeliune daca sunt fortati sa se angajeze in asemenea relatii. De asemenea, pot deveni extrem de critici cu cei apropiati lor si uneori vorbele lor dure vor rani mult prea tare.

Nativii zilei de 19 octombrie trebuie sa faca eforturi pentru a-si infrange reactiile defensive, in special cele privitoare la motivele si actiunile lor. De asemenea, ei trebuie sa evite posesivitatea asupra celor dragi. Acceptarea cu placere a unei pozitii secundare sau a unui rol de sustinator in functie de ocazie este un pas important in dezvoltarea spirituala a celor nascuti in aceasta zi.

SFATURI: Invata valoarea tacerii. Din cand in cand, lasa actiunile tale sa vorbeasca de la sine. Echilibreaza-ti dorinta de a fi independent cu nevoia de a fi insotit. Nu presupune ca oamenii te vor ierta la nesfarsit.

PUNCTE FORTE:

- Insistent
- Independent
- Activ

PUNCTE SLABE:

- Comentator
- Deranjant
- Posesiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 octombrie - Ziua modei

Nativii acestei zile dau impresia ca sunt tot timpul constienti de ceea ce se afla sau nu in actualitate. Uneori, au o influenta foarte mare asupra celor din jurul lor. Din aceasta cauza, chiar nativii insisi vor putea stabili anumite tendinte sociale, dar de cele mai multe ori se vor lasa condusi de standardele si moda societatii in care traiesc. Isi doresc nu numai sa fie acceptati in mijlocul unui cerc social, ci sa aiba si o mare influenta asupra acelui cerc. Acceptarea respingerii este foarte dificila pentru ei. Amanarile, intarzierile si dificultatile pe care le vor intampina nu vor face decat sa le mai tempereze spiritul.

De multe ori, nativii zilei de 20 octombrie vor trai o viata dubla. Isi vor castiga banii cu ajutorul carierei, iar toata energia creativa si-o vor investi intr-un hobby. Cei nascuti in aceasta zi vor avea o atitudine destul de rece fata de profesia lor. Inima lor romantica ii va indruma spre alte preocupari. Poate ca aceasta atitudine este cheia succesului lor. Intradevar, obiectivitatea si retinerea vor avantaja foarte mult activitatea profesionala a acestor indivizi.

In general, nativii au succes in lumea materiala. Au un fler deosebit atunci este vorba de bani si de finante, dar sunt atat de preocupati de acest domeniu incat pot deveni obsedati de el. De asemenea, sunt manageri foarte competenti. In mod paradoxal, nativii sunt vulnerabili din punct de vedere al sanatatii psihice. Din acest punct de vedere, sunt predispusi la numeroase maladii. De multe ori, sanatatea precara le va incurca planurile. Vor avea serioase probleme din aceasta cauza. Toata viata se vor intreba daca isi vor putea atinge scopurile pe care si le propun.

Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte incapatanati. Odata ce s-au hotarat intr-o anumita privinta, va fi foarte greu sa ii opresti sa actioneze in maniera respectiva. Un pas foarte important pentru evolutia lor va fi facut in momentul in care vor invata sa isi accepte greselile. Din fericire, nativii sunt foarte dotati din punct de vedere al capacitatii rationale. Aceasta calitate va fi dublata si de un serios control emotional. Deci, cineva se poate intelege cu ei facand apel la argumente logice. Nativilor trebuie sa li se demonstreze ca exista un mod mai bun de a face un anumit lucru. Numai in momentul in care sunt convinsi de acest lucru ei vor accepta sa il ia in considerare, dar probabil nu vor utiliza in mod potrivit noua opinie.

Imaginea personala conteaza foarte mult pentru aceste persoane. Nu vor trata superficial chestiunile legate de moda, stil si design. Nativii considera ca acestea sunt expresii ale personalitatii si individualitatii. Profesia lor va implica in mod direct sau indirect aceste subiecte. Indiferent de situatie, cei nascuti in aceasta zi sunt cosntienti de puternica impresie pe care o fac. Intr-adevar, vor fi de neuitat in ochii familiei, prietenilor, cercului social si de afaceri.

SFATURI: Nu te da batut. Incearca sa ai in minte tot timpul principiile de baza ale actiunii pe care o intreprinzi. Nu iti compromite sanatatea. Defineste-ti si clarifica-ti pozitia in mediul din care faci parte. Daca te lasi dus de val s-ar putea sa iti pierzi prietenii.

PUNCTE FORTE:

- Entuziast
- Logic
- Practic

PUNCTE SLABE:

- Incapatanat
- Autoritar
- Inclinat spre exces

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 21 octombrie - Ziua unicitatii

Nu poate fi pus la indoiala faptul ca nativii acestei zile sunt total diferiti de cei din jurul lor. Se deosebesc atat prin personalitate, cat si prin modul de a gandi. Sunt destul de atragatori si fermecatori in cadrul profesional si social. Cu toate acestea, vor avea o atitudine destul de provocatoare si dificila atunci cand vor avea in vedere afacerile personale. Intradevar, relatiile in care vor fi implicati vor avea o complexitate deosebita. Aceste relatii nu vor fi ajutate de natura critica si chiar potrivnica a nativilor. Cei nascuti in aceasta zi pretuiesc in mod deosebit linistea si armonia. Vor cauta intotdeauna mediile placute, dar in ciuda acestui fapt, vor fi deranjati de lucrurile mici. In plus, vor fi enervati in mod deosebit de greselile minore ale celor apropiati.

Persoanele nascute pe data de 21 octombrie au in primul rand o orientare cerebrala, dar, au si o latura emotionala accentuata care poate fi cauza multor probleme. Vor avea parte de o viata amoroasa zbuciumata. Se poate spune ca acesta este pretul pe care vor fi nevoiti sa il plateasca pentru faptul ca beneficiaza de calitati intelectuale exceptionale.

O preocupare principala pentru nativi o reprezinta incercarea de a scapa de influentele parintilor, societatii si cercului social din care fac parte. Isi vor petrece o mare parte din viata respingand tot ceea ce nu este credibil. Dupa o anumita perioada, vor ajunge sa dobandeasca un fel de detasare budista. In viata privata, le va fi mult mai dificil sa renunte la legatuile pe care le au, chiar si atunci cand vor intampina greutati mari. Ar putea petrece ani intregi cantarind motivele pentru care ar trebui sa continue si cele pentru care ar trebui sa renunte la o relatie.

Discursurile si cuvantarile sunt punctele forte ale nativilor. Le place sa vorbeasca si se pricep sa faca acest lucru. In viata profesionala sunt capabili sa influenteze si sa impresioneze multi oameni. Este destul de interesant faptul ca ei se gandesc foarte putin la vraja de care sunt inconjurati si care ii socheaza atat de mult pe ceilalti. Un numar mare de oameni isi vor aduce aminte chiar si peste multi ani de faptele minunate ale nativilor. Celor nascuti in aceasta zi le place sa rada si sa se amuze. De fapt, cu toate acestea, ei sunt persoane serioase si, in unele cazuri, chiar tragice. Au capacitatea de a fi amuzanti si de a-si juca foarte bine rolul pe scena vietii. Din aceste motive prezenta lor va fi cautata in orice grup social.

In calitate de parinti, nativii vor avea idei foarte clare in legatura cu ceea ce inseamna un comportament potrivit, dar nu inseamna ca au puncte de vedere conservatoare. Ei pretuiesc pur si simplu traditia. In viata de familie, cei nascuti in aceasta zi vor parea duri si dominanti. Din aceasta cauza, ceilalti nu le vor oferi suport emotional pana cand ii vor vedea ca sufera sau ca au o cadere nervoasa. Pentru a nu se ajunge in aceasta situatie, nativii ar trebui sa invete sa ceara si sa accepte ajutorul venit din partea partenerului sau a copiilor.

Nativii acestei zile isi dau seama foarte bine care sunt atitudinile care impresioneza si care cer sa fie respectate. S-ar putea sa sufere de depresii pentru ca sunt indivizi prea constiinciosi si cred ca este dificil sau imposibil sa se relaxeze. Le este foarte greu sa reduca la tacere intensa activitate cerebrala si sa isi caute linistea interioara. Cei nascuti in aceasta zi sunt atrasi de orice tip de activitate. Sunt personalitati schimbatoare, dar au mare nevoie de stabilitate. Nevoia aceasta isi va face simtita prezenta atat in viata de familie cat si in viata profesionala.

SFATURI: Incearca sa iti linistesti sufletul. Uneori poti sa renunti in loc sa te implici. Lasa-i in pace pe ceilalti. Evita sa fii prea critic. Invata sa fii tolerant. Aminteste-ti cat de mare este puterea dragostei. Arata si celorlalti cat de talentat esti.

PUNCTE FORTE:

- Inspirat
- Atractiv
- Vorbaret

PUNCTE SLABE:

- Autodistructiv
- Dependent
- Certaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 22 octombrie - Ziua ispitei

Viata nativilor acestei zile este afectata de orice latura a tentatiei, atractiei, magnetismului sau seductiei. De cele mai multe ori, ei insisi sunt cei care dau nastere unor astfel de sentimente, dar le pot cadea prada in acelasi timp. In orice caz, va avea loc o criza atunci cand o persoana nascuta in aceasta zi va fi implicata intr-o situatie romantica. Acest moment va fi destul de dificil pentru toti cei implicati. Nativii sunt capabili sa dea nastere unor extraordinare resentimente si stari de gelozie. Sunt foarte puternici din punct de vedere emotional. De cele mai multe ori, prezenta lor va afecta individualitatea celorlalti. Cei nascuti in aceasta zi isi controleaza foarte bine emotiile. Daca isi propun, vor putea manipula sentimentele celorlati cu mare dexteritate si pricepere. Fapul ca sunt o amenintare pentru orice relatie nu este in totalitate adevarat.

Unii dintre nativi ascund o latura salbatica sub o atitudine distanta sau modesta. Aceste sentimente ascunse vor fi dezvaluite foarte rar si numai prietenilor apropiati. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt foarte priceputi sa isi arate emotiile, dar au talentul de a le descoperi pe ale celorlalti. Puterea lor de a influenta este foarte mare. Uneori este suficient sa intre intr-o incapere pentru a schimba starea de spirit a celor care se afla acolo. Desigur, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie foarte atenti atunci cand isi exercita aceste puteri. Nu este nevoie sa fie precauti doar de dragul celorlalti. Comportamentul lor poate avea si consecinte nedorite, care in cele din urma s-ar putea sa ii afecteze chiar si pe ei. In general, posibilitatea ca nativii sa raneasca este mai mare decat posibilitatea de a fi raniti. Au un mod anume de a se proteja, dar nu vor avea intotdeauna o atitudine agresiva sau defensiva. Vor reusi sa evite suferinta fiind mai decenti, mai moderati si mai responsabili decat persoana care se afla langa ei. Daca o relatie se va sfarsi, ei vor fi cei carora li se va simti lipsa. In plus, in mod sigur ei vor fi cei care vor avea constiinta impacata.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile au o latura rebela a caracterului. De obicei, in tinerete isi vor exprima orice atitudine de acest tip. Dupa aceasta perioada, se vor regasi in categoria conservatoare a societatii (mai ales in jurul varstei de 40 de ani) si probabil se vor intreba cum au ajuns in aceasta situatie.

Perechea potrivita pentru acesti nativi va fi o persoana foarte echilibrata si capabila sa raspunda sau sa evite vibratiile seducatoare pe care le vor raspandi. Probabil ca in fata unor astfel de indivizi, cei nascuti in aceasta zi isi vor lasa jos garda emotionala. Este foarte important ca nativii sa invete cum sa foloseasca puterea de seductie, atat a lor cat si a celorlalti. Astfel, vor putea gasi fericirea printr-o iubire sincera si neconditionata.

SFATURI: Nu abuza de puterea ta de a influenta. Incearca sa fii chibzuit si bun. Arata ca ai sentimente. Nu trebuie neaparat sa fii tu cel care detine controlul asupra situatiei.

PUNCTE FORTE:

- Magnetic
- Fermecator
- Entuziast

PUNCTE SLABE:

- Neechilibrat
- Dominant
- Diversionist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 23 octombrie - Ziua farmecului contradictoriu

Persoanele nascute pe data de 23 octombrie gasesc foarte rar stabilitatea in viata. Vor incerca din rasputeri sa isi echilibreze energiile, dar, oricat de mult ar incerca, tot va exista un domeniu important in care vor fi mai deosebiti. S-ar parea ca, intr-un fel sau altul, in orice directie s-ar indrepta vor fi urmati de controverse. Adevarul este ca nativii se plictisesc foarte usor. Din acest motiv vor fi intr-o permanenta cautare a aventurii. In consecinta, nativii vor prefera sa aiba parte de acea situatie care altora li se va parea dificila si stresanta.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile nu sunt deloc priceputi sa faca planuri. Au un talent deosebit sa improvizeze si au tendinta de a rezolva problemele pe masura ce apar. Sunt genul de oameni impulsivi. Atunci cand vor fi confruntati cu o oportunitate, nu vor ezita sa profite de ea.

Uneori, nativii nu vor fi de acord cu felul in care decurg lucrurile din jurul lor. Atunci, vor avea sentimente negative sau critice. Acest punct de vedere aflat in dezacord cu parerile generale va fi exprimat intr-un mod destul de lipsit de finete. Pentru ca nu sunt adeptii unui limbaj vag si plin de ipocrizie, deseori cuvintele pe care le vor folosi nativii vor deranja pe cineva. In functie de cercul social si de mediul profesional sau cultural, nativii zilei ar putea fi considerati indivizi duri si lipsiti de tact.

Cei nascuti in aceasta zi au talentul de a convinge si de a castiga de partea lor grupuri care au deja un conducator. Intr-adevar, datorita sarmului si simtului umorului pot deveni persoane foarte populare, dar atunci cand va fi necesar le va fi foarte greu sa renunte la aceasta pozitie. Nativii acestei zile vor avea tendinta de a fi posesivi, gelosi si dominanti in orice relatie in care vor fi implicati. Odata cu inaintarea in varsta, ar trebui sa invete sa renunte din cand in cand sa isi manifeste puterea. De asemenea, ar trebui sa caute dragostea neconditionata.

De multe ori, nativii se vor surprinde in situatii grele si solicitante. Se va intampla astfel pentru ca sunt atrasi magnetic de aventuri si de provocari. Deseori, isi vor asuma rolul de eroi si vor sari in ajutor in cele mai imposibile situatii. Chiar si cei mai calmi dintre cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa se fereasca de instabilitatea si chiar de dezastrele din jurul lor. Accidentele de tot felul sunt un subiect obisnuit pentru ei. Nativii care vor avea parte de succes vor fi in mod sigur adeptii confruntarilor cu situatiile de criza.

Persoanele nascute in aceasta zi vor avea parte mai degraba de vieti active decat de vieti linistite. Sunt inclinati spre schimbari, chiar daca uneori aceste schimbari vor insemna instabilitate. Din aceste motive, posibilitatile de maturizare si evolutie rapida sunt mari. La nivel personal si spiritual, nativii sunt capabili sa faca foarte multe progrese de-a lungul vietii. Daca nu vor reusi, vor deveni pur si simplu amatori de senzatii tari, indivizi care vor trece usor de la o experienta la alta. Cel mai important obiectiv pe care ar trebui sa il urmareasca ar fi pastrarea drumului ales fara a se abate de la el. In general, este important sa-si gaseasca linistea interioara.

SFATURI: Cauta stabilitatea, pacea si armonia. Nu exagera in privinta controlului. Lucrurile ar putea merge bine si fara interventia ta. Profita de ocazie, asculta-ti adversarii si chiar dusmanii. Invata de la ei. Evita situatiile in care nu ai nici o sansa sa castigi.

PUNCTE FORTE:

- Energic
- Rapid
- Pasional

PUNCTE SLABE:

- Lipsit de diplomatie
- Posesiv
- Irascibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 24 octombrie - Ziua detaliului senzational

S-ar putea spune ca viata nativilor acestei zile este dominata de doua aspecte majore. Pe de o parte, sunt preocupati de descoperirile si revelatiile dramatice. Pe de alta parte, sunt foarte serios preocupati de orice detaliu al oricarui lucru. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt tipul de persoane dure si analitice. In general, din acest motiv vor simti nevoia sa se deschida si sa isi faca cunoscute descoperirile. Deseori, vor face aceste lucru intr-un mod entuziast si chiar excentric, dar in nici un caz nu vor fi considerati exhibitionisti. Nativii sunt oameni practici si profesionalisti. Isi vor lua munca in serios, mai ales din punct de vedere tehnic. In locul unde lucreaza, au o mare influenta asupra tuturor celor care ii privesc si ii asculta. Isi vor calcula actiunile astfel incat sa aiba exact impactul dorit. Nu poate fi trecuta cu vederea o alta calitate a nativilor si anume magnetismul pe care il exercita. Astfel, vor fi ajutati de acest atribut atunci cand vor dori sa atraga intresul si atentia celorlalti.

Nativii acestei zile pot avea personalitati autoritare care vor incerca intotdeauna sa isi domine familia si cercul social din care fac parte. Au o atitudine directa in aproape orice situatie. Vor spune clar ceea ce vor avea de spus. Cu toate acestea, in unele siutuatii, tacerea lor va fi mult mai expresiva. Intradevar, nativii cred ca lucrul pe care il fac si calitatea lui vorbesc mult mai bine de la sine. Din acest punct de vedere, nu vor avea nevoie de reclama sau sa li se acorde incredere.

Fiind pefectionisti din fire, se vor preocupa de cele mai mici detalii ale muncii sau creatiei lor. In calitate de pariniti, vor fi interesati de fiecare aspect al vietii copiilor lor. In calitate de prieteni sau de iubiti, vor fi foarte atenti cu persoana de langa ei. De fapt, pentru ei, cele doua trasaturi ale vietii lor, drama si detaliul, sunt intr-o puternica legatura. Este normala aceasta atitudine. Ei stiu ca puterea lor de a se exprima atat de convingator are de fapt la baza multi ani de studii si experiente. Rareori nativii acestei zile vor fi surprinsi vorbind sau actionand in necunostinta de cauza. Ei dispretuiesc tot ceea ce reprezinta falsul si sunt capabili sa recunoasca de departe informatiile dubioase si incorecte.

Din nefericire, este foarte greu de lucrat si de trait cu acesti nativi. Cei care traiesc langa ei trebuie sa fie ingaduitori si intelegatori cu faptul ca partenerii lor se lasa absorbiti de munca. Nu trebuie sa confunde aceasta atitudine cu respingerea. In orice caz, daca vor fi innebuniti dupa cineva, vor fi capabili sa le acorde in exclusivitate atentia. Vor renunta la orice altceva, fapt care va avea exact efectul opus celui dorit. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie atenti sa nu incerce prea mult sa isi domine mediul din care fac parte. In caz contrar, risca sa starneasca opozitia si dezacordul celorlalti. Astfel, vor incuraja disconfortul si pornirile rebele. Este de asemenea foarte necesar pentru evolutia lor personala sa isi tempereze gelozia si posesivitatea. Important este sa constientizeze faptul ca preocuparea exagerata pentru detalii in domeniul personal poate crea o mare presiune asupra celor din jurul lor. Ar trebui sa invete ca distractia este un antidot ideal impotriva stresului.

SFATURI: Invata sa lasi lucrurile sa mearga pe drumul lor. Nu trebuie sa incerci sa intelegi tot ce se intampla. In plus, nu incerca sa controlezi orice situatie. Gelozia nu poate fi indepartata usor dupa ce a devenit un mod de viata. Uneori, iti diminuezi puterile si influenta dezvaluind tot ceea ce faci.

PUNCTE FORTE:

- Magnetic
- Perfectionist
- Dramatic

PUNCTE SLABE:

- Gelos
- Pretentios
- Prea stresat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 25 octombrie - Ziua formei substantiale

Nativii acestei zile simt nevoia de a da o expresie concreta ideilor lor. Sunt indivizi extraordinar de inventivi, dar visurile si viziunile lor nu vor insemna nimic pentru ei daca nu vor avea o proiectie reala, fizica. In general, nativii au un comportament exterior foarte solid si normal. Desi, de multe ori sunt linistiti si tacuti, vor oferi un suport substantial familiei si prietenilor atunci cand vor avea nevoie. Sunt un important punct de sprijin pentru toti cei din jurul lor. Colegii, ucenicii sau angajatii se pot baza pe nativi fara a le fi frica ca vor fi dezamagiti.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi nu se vor multumi doar cu dezvoltarea laturii lor psihologice. Ei vor dori sa generalizeze sentimentele lor substantiale pentru forma si structura. Marea provocare pentru toti nativii va fi reprezentata de felul in care vor da glas fanteziilor lor si deci de modul in care isi vor face productiva intensa activitate psihica. Ar trebui sa se preocupe in mod frecvent de arta, politica, literatura, ecologie sau de orice alta activitate in care natura lor solida si substantiala poate oferi rezultate tangibile. Uneori, isi vor face cunoscute creatiile care vor fi cu adevarat originale. Aceste activitati vor implica sfere mai abstracte si teoretice ale vietii. In cele din urma, vor reusi sa progreseze. Intotdeauna vor fi nevoiti sa evite tendintele puternice de a-si pierde controlul si de a se orienta spre activitati autodistructive sau imorale.

Persoanele nascute pe data de 25 octombrie urasc haosul. In schimb, le place sa detina controlul asupra lucrurilor. Uneori, nativii sunt intoleranti cu acele persoane pe care le vor considera superficiale, obscure si lipsite de esenta. Ei pot fi chiar foarte severi cu acest gen de oameni. Atunci cand vor fi in jurul varstei de 20 de ani vor face eforturi mari pentru a-si inlatura incertitudinile. Vor intreprinde cautari indelungate intr-un domeniu oarecare si se vor stradui in mod deosebit pentru a reusi sa stapaneasca acel domeniu. In cele din urma, vor reusi sa isi construiasca o personalitate solida, dar actionand in acest fel isi vor pierde din sensibilitate. Ar trebui sa incerce sa nu mai fie atat de critici cu cei pe care ii considera mai imaturi decat ei.

O mare provocare pentru nativii acestei zile este incercarea de a nu se plafona. Ar trebui sa fie atenti incepand de la cea mai elementara manifestare fizica a personalitaii si pana la cel mai indepartat pas din evolutia lor. Obiceiurile, repetitia, confortul si siguranta financiara ii vor tenta sa devina linistiti si calmi. Vor ceda in fata dorintei de a avea parte de lux si de a vegeta. Astfel, isi vor neglija idealurile si planurile. Cei nascuti in aceasta zi s-ar putea sa fie confruntati si cu un alt pericol. In tinerete, vor incerca sa obtina reusite cat mai importante in plan fizic. Atunci cand vor imbatrani si aceste puteri vor incepe sa scada, nu vor mai sti cum sa reactioneze in legatura cu ei insisi. Vor avea posibilitati concrete de a evolua spre pozitii mai importante, dar vor trece cativa ani de lupte pana cand vor ajunge in aceste pozitii. Cei nascuti in aceasta zi sunt extraordinar de mandri de ei insisi, dar ar trebui sa invete sa ceara ajutor atunci cand au nevoie de el. De asemenea, este important sa invete sa le acorde si celorlalti sansa de a ocupa pozitia cea mai importanta, cel putin din cand in cand.

SFATURI: Atentie la tendinta de a lasa lcrurile sa treaca pe langa tine. Nu te plafona. Pastreaza-ti obiectivele in vedere. Nu renunta le idealurile pe care le ai. Nu incerca sa te izolezi si nici sa te ascunzi.

PUNCTE FORTE:

- Psihic
- Substantial
- Demn de incredere

PUNCTE SLABE:

- Intolerant
- Arogant
- Impacat cu situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 26 octombrie - Ziua indeletnicirilor organizatorice

Persoanele nascute in aceasta zi au un talent deosebit de a reforma, reorganiza si de a conduce tot felul de institutii. Pentru ei nu va conta daca va fi vorba de organizatii, cluburi, echipe, grupuri religioase, cercuri de afaceri sau chiar mari unitati politice. De obicei, nativii vor ocupa pozitii de conducere sau se vor regasi cel putin in calitate de consilieri. Au un talent deosebit sa tina alaturi si sa conduca pe drumul cel bun o mica unitate operationala. Sunt destul de capabili si nu se tem sa intreprinda actiuni individuale. Cu toate acestea, pur si simplu vor straluci atunci cand vor fi implicati in proiecte comune cu colegii si asociatii lor. In cele mai multe dintre cazuri, nativii isi vor lasa amprenta in orice astfel de activitate, dar nu vor uita sa puna binele grupului inainte de orice. Cu toate acestea, nu le place in mod deosebit sa renunte si sa sacrifice propriile dorinte si idealuri. Din aceasta cauza, s-ar putea sa caute situatiile in care odata cu bunastarea grupului vor obtine si succesul personal.

Nativii acestei zile stiu ce este puterea si cum functioneaza ea in societate. Se pricep la tot ceea ce implica banii. Deseori, vor cauta sa isi imbunatateasca situatia financiara printr-o relatie simbiotica cu organizatia din care vor face parte. Daca vor face parte din comitetul de conducere, vor face investitii inteligente si vor pune in aplicare strategii economice eficiente. Rareori vor actiona intr-un fel care sa puna in pericol proiectele pe termen lung ale grupului lor. Daca vor avea incredere in cauza pe care o sustin, nu vor ezita sa faca mari sacrificii pentru ea. Daca va fi nevoie, vor merge chiar foarte departe pentru a-si indeplini telul.

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici. Din aceasta cauza ii vor impresiona pe toti cei din jurul lor. Ocazional, ar putea avea un comportament nechibzuit si chiar nebunesc, dar de obicei emotiile si actiunile lor sunt foarte bine controlate si directionate. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi ar putea ridica controlul de sine la cel mai inalt rang. Este posibil ca ei sa devina lipsiti de intelegere. Ar putea chiar sa devina duri si insensibili cand vor fi confruntati cu orice fel de manifestare de slabiciune si de sensibilitate venita din partea celorlalti. De fapt, este mult mai bine ca semenii nativilor sa aiba exact atitudinea opusa. Daca vor afisa o fatada invulnerabila, le vor atrage atentia nativilor si ii vor determina sa renunte treptat la atitudinea aceea detasata. Experienta ar trebui sa fie cea care sa ii invete pe cei nascuti in aceasta zi ca adevaratul respect se castiga. Nu il pot obtine pur si simplu. Din nefericire, uneori sentimentul de teama poate fi foarte frustrant. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acesta zi nu vor recunoaste sub nici o forma ca teama pe care o vor inspira nu va fi echivalentul respectului.

Nativilor zilei de 26 octombrie le place sa faca planuri, dar sa le si respecte. Daca vor ocupa o pozitie autoritara, in mod sigur nu vor ezita sa reamenajeze si sa reorganizeze de al un capat la altul unitatea din care vor face parte. Vor face acest lucru chiar daca vor starni opozitia multora. Pentru ca sunt indivizi pragmatici, sunt capabili sa foloseasca metode de lucru foarte eficiente. Este posibil sa nu isi poata ilustra castigurile in termeni umani. Copiii care vor avea parinti nascuti in aceasta zi, vor sti ce asteapta acestia de la ei. Privind din alt punct de vedere, copiii nascuti in aceasta zi se vor astepta sa fie condusi de parintii lor. In cele din urma, vor ajunge sa resimta orice nesiguranta si incertitudine in indrumarea pe care o vor primi.

Responsabilitatea este un subiect foarte important pentru nativii acestei zile. In general, vor adera la principii stabilite cu fermitate. In orice caz, ar trebui sa fie atenti sa nu cedeze in fata beneficiilor venite de pe urma puterii. Astfel, s-ar putea sa piarda legatura cu centrul lor moral.

SFATURI: Gaseste drumul de mijloc intre desfrau si ascetism. Nu te astepta la prea multe din partea celorlalti si a ta. Doar atat este posibil, atat si nimic mai mult. Pastreaza-ti clara in minte viziunea despre omul care ai dori sa devii. Nu te indeparta prea mult de acea imagine.

PUNCTE FORTE:

- Cu constiinta de grup
- Apt din punct de vedere financiar
- Organizat

PUNCTE SLABE:

- Incapatanat
- Represiv
- Rigid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 27 octombrie - Ziua impulsului

Cei nascuti in aceasta zi sunt indivizi puternici cu un caracter dinamic si impulsiv. Sentimentele lor intense pot fi exprimate printr-o larga gama emotionala. Aceasta gama poate incepe cu o atitudine pozitiva a unui spirit usor de indragit. Se poate incheia cu acea atitudine inraita a unei pasiuni intunecate. Nu este surprinzator faptul ca acesti nativi sunt capabili de mari schimbari de dispozitie. Este foarte important sa invete sa isi contoleze latura emotionala. Daca isi vor permite sa devina negativi ar putea cauza distrugeri mari, de cele mai multe ori chiar in propria viata si ocupatie.

Indivizii care au latura negativa predominanta sunt introvertiti. Ei sunt predispusi la blazare, depresii si la impulsuri autodistructive. Mai ales ultimele doua situatii vor fi deosebit de periculoase. Aceste stari se vor instala atat de repede incat, apropiatilor nativilor le va fi destul de greu sa le previna. Indivizi mai veseli nascuti in aceasta zi sunt genul de oameni extrovertiti. Ei isi vor directiona energia spre exterior. In orice situatie, isi vor incuraja prietenii si asociatii. De asemenea, vor participa in mod constructiv la imbunatatirea mediului in care vor trai. In orice caz, ambele tipuri de nativi au o mare energie creatoare care le va anima orice activitate.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi si doresc sa dea impresia ca se poate conta pe ei fara nici un fel de probleme in orice situatie. Din acest motiv, este posibil sa isi neglijeze si sa isi ignore propria sensibilitate. Exteriorul lor impresionant poate ascunde un psihic surprinzator de fragil. Atunci cand depasesc anumite limite este posibil ca nativii sa fie expusi pericolului unei caderi nervoase.

Nativii zilei de 27 octombrie au foarte mare nevoie de suportul, aprobarea si aprecierea prietenilor si a membrilor familiei. Se poate spune chiar ca devotamentul celorlalti fata de ei are cea mai mare importanta intr-o relatie. Insa, cei nascuti in aceasta zi pot fi si manipulatori abili ai sentimentelor celor apropiati. Sunt capabili sa obtina puterice impulsuri emotionale, dar sunt la fel de priceputi si cand trebuie sa obtina aprobarea cuiva.

Persoanele nascute in aceasta zi sunt genul de oameni care cauzeaza repetate unde de soc. In aceeasi masura, numai prin prezenta lor, printr-o privire sau doar prin gandire vor determina variatii ale starii de spirit. Pe de o parte, ar trebui sa fie foarte precauti in ceea ce priveste posesivitatea si gelozia. Privind din alt punct de vedere, ar trebui sa fie atenti si la tendinta de a-i neglija si indeparta pe cei din jurul lor. Aproape in orice moment, vor face in mod inconstient anumite lucruri. Niciodata nu vor aprecia corect impactul pe care il vor avea asupra celorlalti. Din aceste motive, este crucial pentru ei sa realizeze cat de influenti si cat de puternici sunt. Aceasta situatie este intalnita mai ales in cazul indivizilor care vor avea multe responsabilitati si de care vor depinde multi oameni (cum ar fi copii, partenerii, parintii, prietenii apropiati, colegii sau angajatii).

SFATURI: Incearca sa tratezi oamenii cu blandete si consideratie pentru ca te vor rasplati in acelasi fel. Asculta atent ceea ce iti spun altii. Atunci cand nu muncesti, gaseste o metoda prin care sa iti consumi in mod constructiv energia.

PUNCTE FORTE:

- Vivace
- Energic
- Puternic

PUNCTE SLABE:

- Depresiv
- Gelos
- Autodistructiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 28 octombrie - Ziua cercetarilor

Persoanele nascute in aceasta zi cred cu tarie ca trebuie sa fii bine pregatit in orice situatie. In general, inainte sa faca ceva, isi vor acorda un anumit timp pentru a putea intelege toate aspectele pe care la va implica acea situatie. Vor proceda in acest fel inainte sa isi investeasca timpul, banii sau energia intr-un lucru si chiar inainte sa vorbeasca. In plus, atunci cand isi vor propune ceva, vor face cercetari permanente pentru a se ajuta in obtinerea scopului final. Nativii isi vor face intotdeauna toate temele. S-ar parea ca aceasta este psihologia lor de viata. Ei urasc mai mult decat orice neplacerile provocate de situatiile in care nu vor fi indeajuns de bine pregatiti. Eforturile lor pot atinge cote extreme. Vor fi foarte nelinistiti atunci cand vor fi confruntati cu un termen limita, o intalnire sau cu necesitatea de a pastra ordinea si disciplina la locul de munca.

In anumite situatii, cei nascuti in aceasta zi ar putea avea parte de necazuri si neplaceri mari. Este vorba de acele situatii in care vor impune celorlalti standardele lor. Nu ar trebui sa judece si sa aiba pretentii pe masura acestor standarde pentru ca fiecare om are limitele lui. Nativii ar trebui sa se poarte in consecinta. Ar trebui sa invete sa accepte glumele facute pe seama lor si distractia care va urma apoi. Daca isi vor permite sa aiba cateva mici slabiciuni va fi foarte bine pentru pastrarea sanatatii lor. Cei mai multi dintre nativi nu fac nici o diferenta intre cariera si viata privata. Unii dintre ei ar putea avea un comportament exact opus: acasa vor adopta o atitudine relaxata si uneori chiar neglijenta. Poate ca cei din urma vor ajunge sa fie fericiti. In mod sigur, ambele tipuri de persoane vor cere multa intelegere din partea celor cu care vor trai.

Este extrem de important pentru cei nascuti in aceasta zi sa vada dincolo de fenomen si sa inteleaga felul in care merg lucrurile. Intradevar, conceptiile lor in aceasta privinta sunt foarte serioase. Dupa parerea lor fiecare lucru este facut pentru a sluji imbunatatirea vietii oamenilor. In mod paradoxal, nu le pasa prea mult de o adunare de oameni. Au o mare aversiune fata de orice fel de aglomerare.

Nativii zilei de 28 octombrie impun standarde foarte ridicate celor cu care au o relatie personala sau de prietenie, dar vor fi indeajuns de sensibili pentru a le acorda celorlalti sansa de a-si face cunoscute intentiile. Ar trebui sa evite sa fie prea severi si prea didactici cu proprii copii.

Prezentarea adevarului si formelor sale este o preocupare centrala in viata nativilor. In mod foarte frecvent, va exista riscul sa devina sarcastici si taiosi (si in consecinta sa fie lipsiti de popularitate). Ar trebui sa evite sa se amestece si sa se contrazica in situatiile in care nu sunt doriti. Ar avea mult mai mult de castigat daca ar face eforturi substantiale pentru a-si cultiva si folosi diplomatia. Ar fi bine sa invete sa faca cunoscute anumite lucruri intr-un mod mai placut si cu mai multa atentie.

In general, nativii acestei zile sunt foarte priceputi sa manuiasca banii. Vor intentiona sa isi construiasca o baza financiara care sa prezinte siguranta. Inteleg si aplica la fel de bine amblele concepte: investitia si economia. In viziunea lor, acumularea puterii este importanta doar pentru ei. Se vor ajuta de aceasta putere pentru a lucra pentru binele familiei, grupului social din care fac parte si chiar pentru binele oamenilor in general. In orice caz, trebuie sa evite sa aiba un comportament rigid si atitudini dominatoare. Astfel, vor reusi sa limiteze spontaneitatea celorlalti, poate chiar si pe a lor.

SFATURI: Incearca sa cultivi latura sensibila a caracterului tau. Uneori trebuie sa iei lucrurile exact asa cum sunt, fara a mai studia cauzele care le-au produs. Nu mai fi atat de pretentios si nu mai judeca atat de aspru. Permite spontaneitatii sa isi faca simtita prezenta. Trebuie sa te ingrijorezi si sa te temi de adevaratii dusmani.

PUNCTE FORTE:

- Curios
- Meticulos
- Interesant

PUNCTE SLABE:

- Cu multe pretentii
- Taios
- Se amesteca in lucrurile care nu il privesc

Mergi la inceput