Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 18 septembrie - Ziua misterului interior

Persoanele nascute pe data de 18 septembrie sunt genul de oameni carora le place sa isi traiasca viata intr-un mod cat mai intim, chiar secret. Deseori, insa, din diferite motive vor ajunge sa aiba cariere publice. Lumea in care traiesc nativii este foarte intima. Putini oameni reusesc sa fie acceptati in aceasta lume. Se poate conta pe cei nascuti in aceasta zi, dar desigur nu pentru totdeauna. Sunt capabili sa puna capat brusc si cu hotarare unei prietenii sau unei relatii de dragoste. Este destul de dificil pentru cineva sa aiba o relatie cu acesti nativi. Fac exceptie cazurile in care partenerii sunt dispusi sa se confrunte cu frecventele schimbari de atitudine ale celor nascuti in aceasta zi.

Nativii acestei zile sunt capabili sa obtina succese extraordinare intr-un anumit domeniu, dar la fel de bine pot fi in mod constant victimele esecului si ale ghinionului. Frumusetea este un element foarte important in viata lor. Cei nascuti in aceasta zi sunt extrem de sensibili fata de orice fel de lupta, violenta sau competitie dureroasa. Din aceasta cauza, vor incerca sa evite orice astfel de situatie. Adevarul este ca nativii acestei zile nu sunt capabili sa faca fata situatiilor stresante si dificile. Indiferent cat de impunatoare sau atractiva ar fi prezenta lor, nativii zilei de 18 septembrie nu au prea multa incredere in ei.

Atunci cand sunt confruntate cu situatii complexe, persoanele nascute in aceasta zi fac fata provocarii destul de bine. Se intampla astfel pentru ca le place sa descopere noi solutii intr-o anumita problema. Isi doresc cu adevarat sa inteleaga lucrurile pentru a sti apoi cum sa reactioneze. Deseori, se vor retrage si se vor izola de lumea inconjuratoare. Vor face acest lucru pentru a putea face investigatii pe cont propriu despre subiectul respectiv. Nativii sunt oameni ganditori, meditativi si profunzi. Ei percep viata intr-un mod foarte serios, exagerand uneori cu aceasta atitudine.

Cei mai multi dintre nativii zilei de 18 septembrie pun foarte mare accent pe admiratia si credinta fata de ceea ce fac. Vor avea acest tip de sentimente indiferent daca activitatea lor tine de evolutia personala, de exprimarea artistica sau de interactiunile sociale. Sunt persoane care dau dovada de o dedicatie deosebita fata de un lucru. Din aceasta cauza, vor avea succes in activitatile in care este nevoie de concentrare si atentie deosebite si care cer ignorarea propriului ego. Aceasta suprimare a laturii afective poate duce la serioase probleme emotionale. Dar, in acelasi timp, poate oferi un aer misterios nativilor facandu-i astfel foarte atragatori. Cei care doresc sa se inteleaga cu cei nascuti in aceasta zi trebuie sa invete cand au nevoie de atentie si cand au nevoie sa fie lasati in pace. Mai mult decat in orice alta situatie, succesul unei relatii sta in puterea partenerului de a fi receptiv la nevoile pe care le au nativii.

Deseori, persoanele nascute pe data de 18 septembrie sunt intalnite departe de locul lor de origine, atat din punct de vedere geografic cat si din punct de vedere emotional. De cele mai multe ori, cei nascuti in aceasta zi prefera sa nu isi reaminteasca de trecut. In general, lasa trecutul in urma si rareori se intorc asupra unui subiect inchis sau asupra unei relatii ratate.

SFATURI: Invata sa fii mai perseverent. Conflictele sunt uneori necesare. Incearca sa intelegi limbajul propriului tau corp. Nu iti ignora latura fizica. Atitudinea ta misterioasa poate creea confuzii. Nu lasa sa se intample acest lucru.

PUNCTE FORTE:

- Serios
- Ganditor
- Estetic

PUNCTE SLABE:

- Izolat
- Nelinistit
- Negativist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 19 septembrie - Ziua aparentelor favorabile

Nativii zilei de 19 septembrie acorda o foarte mare importanta aparentelor. Sunt interesati in mod special de impresia pe care o ofera fizicul lor. In plus, sunt preocupati si de impresia pe care o lasa caminul in care traiesc, mediul in care activeaza si familia din care fac parte. Exceptand situatia materiala, aceste persoane sunt foarte organizate, uneori fiind chiar prea stricte. Sunt capabile sa ii coordoneze pe toti cei din jurul lor astfel incat sa se comporte ca o unitate care functioneaza la randament maxim.

Persoanele nascute pe data de 19 septembrie sunt fascinate de frumusete sub numeroasele ei aspecte si mai ales de senzualitatea formelor. De cele mai multe ori, hainele si accesoriile lor sunt impecabile. In cazul in care nativii vor fi neglijenti si dezordonati vor fi in acelasi timp constienti de impactul pe care il vor avea in societate. De obicei, insa, nativii prefera sa se imbrace elegant. In general, cei nascuti in aceasta zi adopta tenditele si valorile societatii in materie de imbracaminte si gusturi. Dar, daca isi vor dori sa atraga atentia vor fi capabili sa afiseze un "look" mai excentric. Cu toate acestea, indiferent cat de importanta ar fi aparitia lor si cat de tolerante ar fi tendintele modei, nativii vor da intotdeauna dovada de bun gust.

Unii dintre nativii acestei zile ar putea fi catalogati drept superficiali. Caracterizarea ar fi foarte potrivita avand in vedere preocuparea excesiva pentru impresia pe care o lasa. Oricum, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi vor fi preocupati in egala masura de evolutia lor interioara si de aspectul fizic. Cei mai multi dintre nativii duc o lupta destul de grea. Ei nu vor sti ce sa aleaga intre placerile usoare oferite de viata cotidiana sau satisfactiile mai mari dar mai greu de obtinut pe care le ofera o viata mai cumpatata. Cheia reusitei pentru cei nascuti in aceasta zi este reprezentata de puterea de a imbina placerile trecatoare ale vietii si preocuparea pentru aspectele mai importante ale vietii. Cei care vor reusi sa faca acest lucru vor putea sa profite de atractivitatea lor, de moda si de proprietatile materiale fara a se lasa condusi de acestea. In schimb, cei care nu vor fi capabili sa rezolve aceasta problema vor avea numai neplaceri. Vor deveni din ce in ce mai nemultumiti de viata lor si isi vor pierde treptat interesul pentru manifestarile frumusetii care erau atat de importante pentru ei. Pentru a putea ajunge la un stadiu mai dezvoltat de evolutie personala, cei nascuti in aceasta zi vor fi nevoiti sa treaca prin momente mai dificile. Pot trece la un moment dat printr-o etapa a vietii in care sa respinga proprietatile, mediile elegante, poate chiar si atat de atent ingrijita lor imagine.

Este posibil ca unele dintre persoanele nascute pe data de 19 septembrie sa cunoasca declinul financiar si/sau lupta pentru existenta zilnica. Aceste persoane vor da dovada de o mare hotarare, depasind statutul de oamenii modesti si luptand pentru afirmarea sociala. De obicei, in urma acestei lupte, nativii se vor schimba. Intradevar, o persoana timida, retrasa si tacuta poate deveni in cativa ani un om plin de succes, agresiv si increzator in sine. In orice caz, nativii acestei zile trebuie sa fie atenti la evolutia. Nu trebuie sa-si uite trecutul si pe cei care la un moment dat au insemnat totul pentru ei. Pastrarea contactului cu originile este foarte importanta pentru bunastarea psihica a celor nascuti in aceasta zi.

SFATURI: Fii sincer cu tine insuti. Nu iti uita radacinile. Fereste-te de orice forma de legatura excesiva cu latura materiala a vietii. Cauta sa atingi obiective spirituale si incearca sa nu le abandonezi. Incearca sa iti cultivi loialitatea si profunzimea emotionala.

PUNCTE FORTE:

- Elegant
- Cu bun gust
- Organizat

PUNCTE SLABE:

- Materialist
- Autoritar
- Influentat de societate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 septembrie - Ziua conducatorului

Persoanele nascute pe data de 20 septembrie sunt convinse ca au putereaa de a face fata oricarei situatii. Sunt foarte preocupate de interesele grupului din care fac parte. Vor face aproape orice pentru a asigura o evolutie armonioasa a proiectelor in care sunt implicate. Pentru unele femei nascute pe data de 20 septembrie acest lucru poate insemna dedicatie fata de familie si fata de prinicipiile casnice. Alte femei pot fi adeptele concentrarii asupra organzarii sociale sau a afacerilor in care sunt implicate. Barbatii obisnuiesc sa se asigure ca lucrurile merg bine si ca ofera o educatie buna familiei lor. In viata zilnica ofera sfaturi foarte bune asociatilor si prietenilor. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi stiu cum sa conduca o afacere din punct de vedere financiar si cum sa obtina succesul in acest domeniu. Sunt adepti ai investitiilor inteligente (mai ales atunci cand este vorba de aspectul casei lor, fata de care au o mare admiratie) si stiu sa castige bani.

Atunci cand lucrurile merg prost, persoanele nascute pe data de 20 septembrie au mare incredere in capacitatea lor de a repara si de a vindeca. Pentru nativi a vindeca poate insemna orice, incepand cu impacarea celor ceartati si terminand cu ajutorul oferit celor pe care ii iubesc. De asemenea, ajutorul poate varia incepand de la o rugaciune si terminand cu metodele traditionale sau cu masajul. Totusi, nativii nu trebuie sa exgereze in aceasta privinta sau sa isi supraevalueze puterile. Aceasta atitudine poate avea consecinte grave nu numai pentru ei insisi ci si pentru cei apropiati lor.

De obicei, nativii acestei zile au opinii solide si intelepte, dar ar trebui sa evite sa aiba incredere nemarginita in abilitatea de a vedea adevarul in orice situatie. Este foarte important sa realizeze daca au capacitatea de a recunoaste atunci cand au gresit si de a repara respectivele greseli prin metode proprii. Unii dintre nativii zilei de 20 septembrie sunt capabili sa invete din propriile greseli (deseori chiar foarte mari) si sa inceapa totul de la capat. Persoanele care sunt capabile sa actioneze in acest fel vor evolua foarte mult si se vor maturiza. Persoanele care nu au aceasta putere sunt predispuse sa se confrunte cu tot felul de dificultati, de cele mai multe ori provocate chiar de ele. Nu sunt constiente ca sunt prea hotarate in privinta corectitudinii rationamentului lor. Intr-un final, vor fi nevoite sa recunoasca ca au trait o existenta plina de fals si de iluzii.

De multe ori, persoanele nascute pe data de 20 septembrie permit emotiilor sa le intunece si sa le influenteze gandirea, mai ales in dragoste. Animati de pasiunea pentru o anume persoana, nativii pot fi destul de caustici. In cele din urma, vor provoca multa suferinta tuturor celor implicati. In cazul in care cei nascuti in aceasta zi vor reusi sa se stapaneasca si sa fie rabdatori vor avea foarte mult de castigat. Cei mai potriviti sa le fie prieteni sunt oamenii care le impartasesc pasiunile si cu care pot lucra in acelasi domeniu. Nu este un lucru neobisnuit ca nativii sa devina parteneri cu prietenii lor. In acest fel, vor avea parte de succes in afaceri, in proiectele pe care le intreprind si chiar in domeniul artistic.

SFATURI: Invata din propriile greseli. Examineaza rezultatele si metodele prin care poti obtine aceste rezultate. Daca este necesar, nu ezita sa iti schimbi orientarea. Incearca sa iti stapanesti emotiile. Trebuie sa pretuiesti mai mult rabdarea.

PUNCTE FORTE:

- Organizat
- Cu spirit de observatie
- Abil

PUNCTE SLABE:

- Prea increzator
- Prea emotiv
- Increzut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 22 septembrie - Ziua energiilor nestatornice

Cei nascuti in aceasta zi sunt animati de o energie nestatornica de a incepe tot felul de proiecte noi. De obicei, isi duc la capat proiectul la care lucreaza. Apoi, imediat vor trece la unul nou. De asemenea, sunt capabili sa faca fata mai multor proiecte in aceelasi timp. Nativii zilei de 22 septembrie se plictisesc foarte usor si de aceea au pretentia sa cunoasca situatii si persoane cat mai deosebite. Pot fi uneori genul de oameni sociabili si dinamici. In alte situatii, pot avea un comportament singuratic si inabordabil. In ambele situatii, caracterul lor puternic se va manifesta cu siguranta in modul cel mai potrivit

Deseori, nativii acestei zile oscileaza intre a o atitudine defensiva si una ofensiva. Dintr-un anume punct de vedere, aceste atitudini coincid pentru ca cea mai buna ofensiva este o buna defensiva si viceversa. De cele mai multe ori pun in discutie probleme si idei legate de egalitate si corectitudine. Indiferent daca o fac in cadrul unui comitet de conducere sau in cadrul unui cerc personal, punerea in discutie a acestor probleme este foarte importanta pentru nativi. In general, subiectele pe care le propun sunt legate de distribuirea si folosirea puterii. In prezentarea argumentelor lor pot fi foarte ironici, spirituali si extraordinar de amuzanti. In orice caz, umorul nativilor zilei de 22 septembrie este pentru multi deplasat, batjocoritor si uneori chiar macabru.

De multe ori, cei nascuti in aceasta zi demonstreaza o mare lipsa de stabilitate. In general, profesiile pe care si le aleg sunt respectabile. S-ar parea ca munca lor sau profesia in sine sunt cele care aduc soliditatea de care are atata nevoie viata nativilor. Ar trebui sa fie mai atenti la riscurile conflictelor pe care le-ar putea provoca firea lor nestatornica. De obicei, conflictele cele mai periculoase sunt cele in care partea adversa este reprezentata de orice ar insemna puterea. Nativii zilei de 22 septembrie gandesc pentru ei insisi si nu vor tolera ca altii a le spuna ce sa faca, mai ales cei cu o inteligenta mai scazuta. Asadar, ar trebui sa fie atenti sa nu starnesca dusmania sau opozitia celor care traiesc alaturi de ei.

Persoanele nascute in aceasta zi s-ar putea sa ascunda o inima mare in spatele unui exterior inabordabil. In general, isi vor arata latura aceasta mai ascunsa numai persoanelor in care au incredere si pe care le pretuiesc. Chiar si pentru nativii insisi s-ar putea sa fie greu sa identifice aceasta parte a caracterului lor. Se va intampla astfel pentru ca sunt foarte clar orientati spre latura realista a vietii si pentru ca ironia sortii este prea evidenta pentru ei. Sunt foarte priceputi sa evalueze adevaratul caracter al unui om si sunt capabili sa caracterizeze orice persoana intr-un mod realist. De obicei, nativii ii vor pretui toata viata pe putinii prieteni pe care ii vor accepta in lumea lor. Uneori, este posibil ca unul dintre parinti sau, in cazuri exceptionale, ambii parinti sa faca parte dintre acesti prieteni.

De multe ori, nativii zile ii impresioneaza pe cei din jurul lor mai mult decat isi imagineaza. Intradevar, sunt foarte cababili sa socheze. Avand in vedere impactul puternic pe care il au, nativii ar trebui sa fie mai atenti la efectele actiunilor lor, atat asupra prietenilor cat si asupra dusmanilor. Sunt razboinici adevarati in lupta vietii. Ar trebui sa isi utilizeze armamentul si tacticile defensive intr-un mod intelept si cat mai practic. Trebuie sa evite sa se izoleze si sa se instraineze de adevaratele valori umane ale vietii.

SFATURI: Nu ii dispretui pe cei care sunt mai deschisi si mai naivi decat tine. Incearca sa iti descoperi latura inocenta a caracterului. Nu te limita la un singur tip de conceptii. Invata sa visezi si sa iti improspatezi fortele.

PUNCTE FORTE:

- Individual
- Receptiv
- Bine directionat

PUNCTE SLABE:

- Intunecat
- Precaut
- Acerb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 23 septembrie - Ziua depasirii limitelor

O caracteristica principala a persoanelor nascute pe data de 23 septembrie o reprezinta faptul ca au tendinta de a incalca orice restrictie. Acesti indivizi expansivi nu se vor simti liberi sa isi dezvolte si sa isi arate personalitatea pana cand nu au depasit o anume etapa. Acesta etapa este reprezentata de lupta cu anumite dificultati fizice sau formale si depasirea lor. Lupta aceasta este foarte intensa. De fapt, ea va continua mult timp, chiar daca uneori nativii vor reusi sa isi depaseasca problemele. Intradevar, viata inseamna pentru ei o serie de continue provocari cu care trebuie sa se confrunte si carora trebuie sa le dea curs. Din acest punct de vedere, nativii pot fi considerati adevarati razboinici spirituali.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi utilizeaza rezultatele pozitive ale luptelor lor in beneficiul celor din jur. Vor face acest lucru macar pentru a demonstra ambitia pe care care o au pentru a depasi obstacolele vietii. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acesta zi s-ar putea sa se blocheze in conflicte personale (care de obicei sunt rezultatul propriilor actiuni). Nu vor reusi decat sa isi faca mai multe probleme, in loc sa obtina rezultate pozitive. Este preferabil pentru acestia din urma sa se retraga pentru o perioada din valtoarea vietii. In timpul acesta, ar fi bine sa se orienteze spre o directie potrivita si sa isi canalizeze energiile spre servirea unei cauze care merita.

Daca isi propun, nativii acestei zile sunt capabili sa mute muntii din loc. Cu toate acestea, vor exista unele momente cand vor cadea in depresii sau cand vor avea o energie foarte scazuta. S-ar parea ca niciodata nu vor avea mai putina energie decat in aceste perioade. Cu siguranta nu este vorba de lene sau de plafonare. Pur si simplu nu sunt genul de persoane care sa simuleze entuziasmul atunci cand nu vor exista motive. Vor prefera sa nu faca nimic decat sa faca un lucru prost.

Cei nascuti in aceasta zi sunt atrasi de tot felul de evenimente, indiferent daca sunt mentale, emotionale sau fizice. Sunt oameni activi care nu se rezuma doar la vorbe. Cei mai multi dintre nativi nu au calitati extraordinare de comunicare. De obicei, vor spune in mod direct tot ceea ce au de spus. Uneori, nici nu vor folosi cuvintele pentru a se exprima. Chiar si cei care au darul vorbirii se vor exprima intr-un mod elegant, simplu, precis si economic. In mod sigur, nu vor suferi de logoree.

Persoanele nascute pe data de 23 septembrie pot fi extrem de fermecatoare si seducatoare. Cu toate acestea, la prima intalnire s-ar putea sa para distante si inabordabile. Unii oameni cred ca felul fermecator de a se purta al nativilor este o invitatie de a avea o relatie personala, mai ales una de natura sexuala. Toti cei care gandesc astfel vor face in mod sigur o greseala. Cea mai mare parte a celor nascuti in aceasta zi pun pe primul plan munca si pe cel de-al doilea plan placerea. In ciuda imaginii pe care o afiseaza, au putini prieteni. De obicei, nu pun pret pe discutiile de complezenta. De cele mai multe ori este preferabil sa ii admiri de la distanta in loc sa incerci sa ii abordezi. Privind din alta perspectiva, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie atenti sa nu se izoleze si sa nu mai fie capabili sa depaseasca un anume nivel emotional mai profund. De asemenea, ar trebui sa evite sa se preocupe de toate problemele cotidiene daca nu ii afecteaza din punct de vedere personal.

SFATURI: Este foarte important pentru tine sa iti folosesti timpul in care nu dai randament maxim in activitatea pe care o intreprinzi. In aceste perioade incearca sa intelegi ce merge bine si ce nu. Ar fi bine sa te pregatesti inainte sa incepi o noua lupta. Cheia succesului este reprezentata de aceasta pregatire.

PUNCTE FORTE:

- Creativ
- Aventuros
- Entuziast

PUNCTE SLABE:

- Nelinistit
- Depresiv
- Dependent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 24 septembrie - Ziua hoinarului

Cei nascuti in aceasta zi sunt hoinari prin natura lor. Le place in mod deosebit sa calatoreasca sau sunt atrasi, intr-un fel sau altul, de tot ceea ce tine de calatorii. De cele mai multe ori, aceasta inclinatie spre calatorii si hoinareala isi face simtita prezenta la modul propriu. De asemenea, poate fi o metafora pentru cautarea unor noi aventuri spirituale si emotionale. Cititul, gandirea, visarea, calatoritul - acestea sunt tipurile de activitati pe care le agreeaza nativii. Le va placea sa faca toate aceste lucruri indiferent daca sunt hoinari la propriu sau la figurat.

Unii dintre nativii zilei de 24 septembrie calatoresc mult in tinerete. Mai tarziu, se dedica unei existente care s-ar putea sa para linistita. In schimb, unii nativi sunt atinsi de microbul calatoriilor in perioada de mijloc a vietii. Acestia sunt capabili sa renunte la tot pentru a putea raspunde chemarii. Cei mai multi dintre nativii acestei zile nu ajung niciodata sa se stabileasca cu adevarat intr-un loc. Vor trece chiar si peste locul despre care au spus ca reprezinta tot ceea ce isi doresc. Vor pleca in cautarea unui nou proiect, loc sau anturaj. De fiecare data vor spune ca acela va fi ultimul obiectiv pe care trebuie sa il atinga. Indivizii mai constienti de caracterul lor ajung la un moment dat la concluzia ca nu exista pentru ei ceva care sa dureze permanent. Vor realiza faptul ca hoinarelile si cautarile lor vor mai dura o mare perioada de timp.

Unii dintre nativi s-ar putea sa ajunga sa fie fericiti. Ei vor face un compromis cu ei insisi stabilizandu-se permanent intr-un anume loc dar, cu siguranta, vor face mici calatorii de cate ori se va ivi ocazia. Chiar daca sunt obligati sa stea intr-un anume loc, cei nascuti in aceasta zi vor gasi o posibilitate sa evadeze. Vor face acest lucru prin lectura, cu ajutorul filmelor si televizorului. Astfel, vor avea o extraordinara viata fantastica.

Pentru persoanele nascute pe data de 24 septembrie va fi destul de dificil sa aiba o viata de familie sau o relatie care sa ii multumeasca. Nu sunt oameni cu care sa te intelegi sau pe care sa ii multumesti usor. Cer foarte mult de la cei langa care traiesc si chiar de la ei insisi. Partenerii trebuie sa fie intelegatori cu ei si cu nevoia lor de schimbare si diversitate. Vor face deseori apropouri si remarci de tot felul, dar mai ales de natura sexuala. Din acest punct de vedere, nativii s-ar putea sa caute forme neobisnuite de exprimare sexuala. Daca nu vor face acest lucru in viata lor obisnuita, il vor face macar prin lectura si prin imaginatie. Intradevar, cei nascuti in aceasta zi manifesta un interes destul de scazut atunci cand este vorba de activitati cotidiene si de oameni obisnuiti. In mod evident, nativii acestei zile au o mare nevoie de stabilitate. Trebuie sa fie atenti la stimulii emotionali si mentali prea puternici

Acestia s-ar putea sa le darame si putina stabilitate pe care o au. Acesti nativi au mintile atat de active si gusturile atat de neobisnuite incat intampina reale probleme in abordarea oricarui aspect al vietii normale. Unii dintre ei s-ar putea chiar sa fie visatori care traiesc cu capul in nori. Alti nativi s-ar putea sa obtina rezultate surprinzatoare in domeniile tehnice. De cele mai multe ori sunt intalniti indivizi care au ambele caracteristici. Unii cred ca nativii sunt oameni ciudati prin excelenta. Cu toate acestea sunt prieteni demni de incredere si pe care te poti baza. Sunt persoane foarte sufletiste. De asemenea, sunt genul de persoane care folosesc simtul umorului pentru a trece peste aproape orice situatie. Se amuza ei si ii amuza si pe ceilalti.

SFATURI: Incearca sa fii mai organizat. Viata ta nelinistita poate fi atragatoare pentru o perioada dar, la un moment dat, s-ar putea sa devina foarte obositoare. Poate ca, celorlalti le-ar placea sa poata conta mai mult pe tine. Nu te teme sa iti folosesti talentele. Concentreaza-te asupra unui singur lucru si incearca sa il duci la bun sfarsit.

PUNCTE FORTE:

- Cu imaginatie bogata
- Darnic
- Cu spiritul liber

PUNCTE SLABE:

- Nervos
- Nestatornic
- Nevropat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 25 septembrie - Ziua satiricului simbolic

Persoanele nascute pe data de 25 septembrie au o relatie destul de curioasa cu societatea in care traiesc. Pe de o parte, sunt dependenti de ea pentru ca au nevoie de sustinere in drumul spre succes. Din alt punct de vedere, sunt foarte critici si capabili de multe ironii atunci cand se confrunta cu eventualele disfunctionalitati ale societatii. Prin aceasta atitudine s-ar putea chiar sa arate felul in care ar putea fi imbunatatit mediul in care traiesc. Aparentul lor negativism ar putea avea rezultate pozitive.

Este destul de ciudat faptul ca atunci cand sunt intalniti in afara sferei lor de actiune, nativii sunt considerati simbolul locului din care provin. Oricum, s-ar parea ca nimeni nu poate fi mai critic si mai constient de valorile cartierului, orasului, zonei sau statului in care traiesc decat nativii. Asadar, relatia lor cu locul de origine este un tip interesant de simbioza. Aceasta relatie poate fi considerata uneori avantajoasa, alteori dezavantajoasa pentru ambele parti.

Nativii zilei de 25 septembrie pot fi de asemenea buni reprezentanti ai familiei sau cercului social din care fac parte. In plus, este posibil ca ei sa intruchipeze aspiratiile si valorile colegilor si perechilor lor, dar cu siguranta isi vor pastra mandria in orice situatie datorita atitudinii lor critice si intrebatoare.

Cei nascuti in aceasta zi intampina greutati in a-si deschide sufletul si in a-si exprima emotiile intr-un mod cat mai sincer intr-o relatie. Prima impresie pe care o ofera este aceea de oameni distanti si reci, insa in realitate au o nevoie enorma de afectiune. S-ar putea ca motivul pentru care sunt atat de distanti cu cei din jur sa fie lungul sir de suferinte de care au avut parte. Intr-adevar, o viata emotionala retrasa si/sau faptul ca sunt introvertiti fata de oricine ii poate caracteriza foarte bine pe cei nascuti in aceasta zi.

Persoanele nascute pe data de 25 septembrie au o imaginatie foarte bogata. Insa, in acelasi timp, sunt extraordinar de precise si exacte. Prin natura lor sunt perfectioniste. Vor face un lucru de nenumarate ori pentru a descoperi greselile si pentru a inlatura eventualele puncte slabe. Pretentiile pe care le au de la cei din jurul lor nu sunt deloc diferite de pretentiile pe care le au de la ei insisi. In mod destul de ciudat vor accepta criticile venite din interiorul grupului din care fac parte. Cu toate acestea, nu vor reactiona bine la criticile aduse la adresa acestui grup din partea unor persoane care nu fac parte din el. De fapt, s-ar putea sa devina excesiv de defensivi.

De multe ori, nativii acestei zile sunt capabili sa stabileasca o relatie puternica cu societatea, cu grupul social si\sau cu cariera lor, insa nu vor reusi sa stabileasca o relatie la fel de profunda cu un individ. De multe ori, cei care au o legatura personala sau emotionala cu nativii vor simti intotdeauna ca va exista ceva de care nu vor avea niciodata parte. Din acest punct de vedere, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie atenti sa nu isi creasca copiii in asa fel incat sa se simta neglijati.

SFATURI: Tendinta ta de a fi aspru si critic s-ar putea sa iti aduca necazuri. Aminteste-ti ca vorbele sunt uneori mai dureroase decat orice alta lovitura. Nu iti refuza orice placere a vietii.

PUNCTE FORTE:

- Muncitor
- Hotarat
- Orientat spre teluri inalte

PUNCTE SLABE:

- Inchis
- Intens
- Neiertator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 26 septembrie - Ziua atitudinii rabdatoare

Cei nascuti in aceasta zi sunt perfectionisti prin natura lor. Ei stiu ca exista o singura modalitate de a face corect un lucru – sa-l faca in mod repetat. Intr-adevar, nativii sunt genul de oameni care cred ca exercitiul este drumul spre perfectiune. Sunt orientati spre latura tehnica a lucrurilor. Intotdeauna vor aspira spre perfectiune in arta si in meseria lor. Sunt indivizi foarte critici care stiu cum sa isi atinga scopurile, dar au si darul de a-i invata pe ceilalti cum sa faca acest lucru. Daca nu ii vor invata la modul teoretic, o vor face la modul practic. Nativii pot oferi o extraordinara inspiratie tuturor celor care ii admira.

In mod sigur, aceasta atitudine nu ii va opri din munca. In viata privata, nativii zilei de 26 septembrie au tendinta de a deveni obsesivi, constrangatori sau ambele. Atitudinea aceasta s-ar putea sa duca la un comportament casnic destul de nevrotic. Se vor comporta ca si cand le-ar fi frica sa nu cada cerul peste ei fara sa fi rezolvat problemele zilnice ale vietii. In acest fel, cei nascuti in aceasta zi risca sa faca absolut mizerabile vietile familiei si prietenilor si in cele din urma propria lor viata. Nu este nevoie sa fie mentionat faptul ca nativii vor fi sefi si supraveghetori foarte exigenti.

Pe nativii zilei de 26 septembrie ii caracterizeaza increderea in logica, pretuirea si folosirea ei in viata de zi cu zi. Ei cred ca sunt putine problemele tehnice ale domeniului lor de activitate care nu pot fi rezolvate prin aplicarea unor principii rationale. In mod paradoxal, comportamentul lor poate fi extrem de incapatanat si lipsit de logica. Asadar, sunt personalitati complexe cu care uneori nu te poti intelege foarte usor.

De cele mai multe ori, persoanele nascute pe data de 26 septembrie au o a doua sau chiar o a treia ocupatie, vocatie sau hobby pe care le pastreaza doar pentru ele. Aceasta ocupatie variaza mult in functie da parerea pe care o au nativii despre ei insisi. Activitatile ascunse si secrete prezinta o mare fascinatie pentru cei mai multi dintre nativi. S-ar putea sa le placa foarte mult sa isi tina ascunsa o anumita parte a vietii.

Cei nascuti in aceasta zi sunt extremi, bine directionati si foarte hotarati. S-ar putea sa fie indivizi idealisti. Rareori se vor indeparta de la principiile practice ale vietii. Desi le place sa faca multe teorii, nativii sunt preocupati doar de finalitatea a ceea ce fac si de succesul sau insuccesul de care vor avea parte.

Cei mai multi dintre nativii zilei de 26 septembrie au un minunat simt al umorului. Unii oameni s-ar putea sa puna pe seama umorului subtilele ironii ale nativilor. In orice caz, rareori criticile lor caustice vor trece neobservate. Daca nu sunt atenti, isi vor face multi dusmani in acest fel. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi isi fac simtita influenta intr-un mod puternic. Aceasta s-ar putea sa aiba un efect asemanator unui val intr-un lac. Isi va face simtita prezenta din ce in ce mai departe si probabil ca va supravietui mult timp. Chiar si cei care nu ii agreaza pe cei nascuti in aceasta zi vor admira genialitatea si meticulozitatea de care dau dovada acestia in munca lor.

SFATURI: Incearca sa nu mai fii atat de intens in tot ceea ce faci. Prin aceasta atitudine s-ar putea sa ii deranjezi pe ceilalti. Invata si invata-i si pe altii. Uneori greselile sunt necesare. Perfectiunea s-ar putea sa nu fie cel mai important obiectiv. Incearca sa fii mai relaxat. Ocazional, iti poti permite sa stai fara sa faci nimic.

PUNCTE FORTE:

- Tehnic
- Influent
- Persistent

PUNCTE SLABE:

- Obsesiv
- Secretos
- Constrangator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 27 septembrie - Ziua eroului ambiguu

Persoanele nascute pe data de 27 septembrie sunt atrase de latura enigmatica si paradoxala a vietii. La prima vedere par oameni deschisi si destul de normali, dar la o abordare mai profunda se va observa ca au foarte multe slabiciuni.

De obicei, nativii acestei zile vor reactiona normal in cele mai multe dintre situatii. Desi in ochii celorlalti nimic nu va fi neobisnuit, nativii vor avea intotdeauna parte de indoieli si de nesiguranta. Poate ca se intampla astfel pentru ca au prea multe pretentii de la ei insisi. Vor cauta perfectiunea si deseori au tendinta de a poza in eroi sau in martiri. De-a lungul acestor cautari, s-ar putea sa devina depresivi datorita faptului ca nu vor putea atinge niciodata imposibilele obiective pe care le-au stabilit. Cei nascuti in aceasta zi ar putea sa isi mai coboare standardele. De asemenea, ar putea sa fie mai toleranti cu defectele umane. Intr-adevar, in acest fel s-ar putea sa fie mai fericiti, dar mai putin deosebiti.

Esecul si succesul sunt doua constante care alterneaza in viata nativilor acestei zile. Datorita faptului ca se tem foarte tare de nereusita si datorita nesigurantei legate de aptitudinile lor, nativii au mari sanse de succes. Din nefericire, nu sunt condusi spre succes de dorinta de a il obtine ci de credinta ca il merita. Vor fi mobilizati de gandul ca nu au nici o alta optiune. Din acest motiv, nu se poate spune ca nativii sunt persoane ambitioase. Totusi, s-ar putea sa para ca au aceasta calitate

Deseori, nativii zilei de 27 septembrie au o viata emotionala linistita. Acest lucru nu este o consecinta a caracterului lor singuratic. Viata ii va aduce pur si simplu in aceasta situatie. Sunt indivizi extrem de sensibili. Le place sa lucreze in liniste, dar se vor regasi deseori in compania unor oameni si situatii dure si neiertatoare. In mod frecvent, vor avea sentimente confuze legate de cariera si de drumul pe care l-au ales, indiferent de succesul pe care il obtin. Crizele si depresiile nu sunt un lucru deloc obisnuit pentru cei nascuti in aceasta zi. In aceste perioade, nativii vor avea nevoie de sprijinul unui prieten bun, al unui membru al familiei sau al unui consilier care sa le aminteasca de valorile umane. Vor avea nevoie sa fie mai linistiti in legatura cu ei insisi.

In general, cei nascuti in aceasta zi sunt persoane multilaterale. Le place mult sa exploreze toate aspectele muncii lor si tot ceea ce este legat de ele. Prin natura lor, nativii stiu sa aprecieze un lucru si le place sa fie apreciati la randul lor. Sunt oameni care muncesc destul de mult. De obicei, reactioneza bine sub presiune si dau dovada de calm profesional. De prea multe ori calmul de care dau dovada in viata profesionala le va afecta si viata privata. Nativii acestei zile ar trebui sa analizeze felul in care cariera le poate afecta caracterul.

SFATURI: Incearca sa nu te retragi prea mult in tine insuti. Invata sa fii mai increzator si mai tolerant. Ar trebui sa ai incredere in calitatile cu care esti inzestrat. Toti facem greseli – doar suntem oameni. De ce esti atat de inspaimantat? Fericirea exista si pentru tine – trebuie doar sa o accepti.

PUNCTE FORTE:

- Hotarat
- Cu succes
- Calm

PUNCTE SLABE:

- Prea sensibil
- Nesigur
- Retras in sine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 28 septembrie - Ziua cuceritorilor

Nativii zilei de 28 septembrie sunt capabili sa castige si sa pastreze atentia oricarei persoane. Acest lucru nu inseamna neaparat ca nativii sunt mai frumosi din punct de vedere fizic decat marea majoritate a oamenilor. Mai degraba, inseamna ca au un sarm seducator care poate topi inimile inghetate si care poate face sangele sa curga mai repede. Uneori pot fi exasperanti si deranjanti, dar asta face parte din puterea lor stimulanta.

Cei nascuti in aceasta zi au talentul de a aduce durerea care se potriveste perfect cu dorinta lor de a multumi. De obicei, efectul pe care il au nativii asupra celorlalti depinde de starea in care sunt sau uneori de ocupatie sau interesele primare. Au un accentuat simt al dreptatii, simt care arata ca vor suferi cel putin la fel de mult ca si cei implicati intr-o anume situatie. Din acest punct de vedere s-ar parea ca sunt dezarmant de simpli si umani.

Persoanele nascute pe data de 28 septembrie au multi iubiti de-a lungul timpului, cel putin in tinerete. Vor fi satisfacute de toate aceste relatii. A spune ca sunt greu de multumit nu este foarte adevarat. In schimb, s-ar putea spune ca este greu de trecut peste tendinta lor de a se plictisi repede si peste faptul ca permit unor diferente de personalitate sa ii enerveze. Este bine ca nu sunt persoane foarte calculate in orice actiune, cel putin nu atunci cand este vorba de planuri mari. Daca este nevoie, pot avea rezultate exceptionale in aceasta privinta. Nativii se pot lasa influentati de dragoste, seductie si sex (de obicei in aceasta ordine) doar din placere. Rareori motivele pentru care vor face acest lucru vor fi pline de viclenie. Au puterea de a profita cu usurinta de cei din jur, indiferent daca acestia sunt constienti sau nu. In ciuda acestui fapt, foarte rar isi vor permite sa se foloseasca de aceasta calitate.

Distrugerea unor lucruri este o preocupare importanta din viata nativilor. Poate fi vorba de orice, incepand de la suferintele romantice si pana la desfiintarea unor idei, pana la zdrobirea fizica. In mod sigur, aceasta atitudine nu implica faptul ca nativii ar avea porniri sadice. S-ar parea ca, menirea lor este de a distruge pur si simplu orice forma de defensiva venita din partea celorlalti. Vor reusi sa faca acest lucru folosind un lung si variat sir de arme. Cei nascuti in aceasta zi isi vor gasi un adversar pe masura atunci cand acesta va fi intruchipat de un obiect imobil. Sunt atrasi de provocari de orice fel. Considera ca nu va fi o lupta adevarata pentru a obtine ceva, chiar daca ii va costa mult timp. Exceptie vor face cazurile in care vor intalni un adversar cu adevarat puternic. Iubesc in aceeasi masura frumosul si puterea. Vor fi lipsiti de orice fel de aparare atunci cand vor intalni un individ extrem de senzual. Se poate spune chiar ca venereaza frumusetea. Din acest punct de vedere, ar trebui sa fie atenti sa nu exagereze cu dragostea fata de un anume obiect si sa nu ajunga sa il divinizeze. Atentie sporita trebuie acordata tendintei de a avea acest tip de sentimente chiar pentru ei insisi.

Se poate spune despre persoanele nascute pe data de 28 septembrie ca nu sunt tocmai potrivite pentru viata de familie. Cu toate acestea, se poate conta pe ei si chiar dau dovada de o loialitate dusa pana la extrem. Este posibil ca nici macar in cazuri exceptionale sa nu isi paraseasca prietenii care au o anumita problema. Cei care traiesc sau au o relatie cu nativii trebuie sa inteleaga faptul ca acestia sunt foarte atragatori, dar au si slabiciuni. De multe ori, cei nascuti in aceasta zi nu arata ca au prea multa vointa. Atunci cand se vor confrunta cu o pasiune vor fi asemenea unei frunze in vant. Chiar daca gresesc, vor face acest lucru in perfecta cunostinta de cauza.

SFATURI: La un moment dat in viata, s-ar putea sa fii nevoit sa iei decizii importante cu privire la actiunile tale. Lupta cu tendinta de a fi delasator. Durerea ar putea fi redusa daca faci anumite alegeri timpurii in viata. Evalueaza-ti periodic progresele.

PUNCTE FORTE:

- Romantic
- Cu bun gust
- Magnetic

PUNCTE SLABE:

- Distrugator
- Inclinat spre exces
- Usuratic

Mergi la inceput