Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 8 septembrie - Ziua enigmaticului perfect

Enigmaticele persoane nascute pe data de 8 septembrie nu sunt foarte usor de inteles. Aceste persoane sunt interesate sa indrepte orice lucru care merge prost, sa rezolve orice problema care poate aparea. In general, isi doresc sa imbunatateasca soarta familiei si a grupului social din care fac parte. Atunci cand aleg un drum, chiar daca este gresit, nativii isi vor mentine credinta ca actiunile lor sunt responsabile si rezonabile. Indiferent daca eforturile lor sunt incununate sau nu de succes, impactul pe care il au nativii zilei de 8 septembrie asupra mediului din care fac parte nu poate fi ignorat.

De multe ori, cei nascuti in aceasta zi sunt gresit intelesi de catre persoanele din jurul lor. Acest lucru se intampla datorita inclinatiei nativilor de a fi secretosi. In ciuda acestui fapt, nativii zilei de 8 septembrie pot fi reprezentanti sau chiar modele de viata ale unui grup din care fac parte. Acesti indivizi sunt actori admirabili pe scena vietii, fiind capabili sa joace foarte multe roluri. Totusi, nativii ar trebui sa se multumeasca sa joace foarte bine un singur rol.

Cei mai multi dintre nativii zilei de 8 septembrie au tendinta de a vedea lumea in doua culori: alb si negru. Ei considera ca soarta este influentata de fortele binelui sau de fortele raului. Acesti nativi joaca deseori rolul de protectori ai familiei, statului, partidului sau bisericii ai caror membri sunt. Vor lupta impotriva oricarui inamic care va incerca sa le umbreasca destinul. Ironia este ca, de multe ori, principalii dusmani ai acestor institutii sunt chiar nativii insisi. Din acest motiv este foarte important ca ei sa isi analizeze intentiile si sa evalueze foarte bine motivele care stau la baza acestor intentii. Cei care isi dau seama care este atitudinea potrivita vor da dovada de o mare responsabilitate in tot ceea ce fac. De asemenea, acesti nativi vor fi in permanenta constienti de efectele actiunilor lor.

De cele mai multe ori, nativii acestei zile vor fi capabili sa ii influenteze si sa ii controleze pe cei din jurul lor. Vor face acest lucru jucandu-si rolul foarte bine si folosindu-si in mod exceptional simtul umorului. La fel de bine insa ar putea sa conduca cu o seriozitate demna de invidiat. Cei nascuti in aceasta zi sunt rareori ignorati sau neluati in serios. Multi dintre ei sunt capabili sa castige respectul celorlalti. Unii dintre nativii zilei de 8 septembrie sunt capabili sa castige adoratia celorlalti, in timp ce altii nativi inspira frica. Este o provocare sa ai ca parinte, partener sau iubit un om nascut in aceasta zi. Pot avea incredibil de multe pretentii si pot fi foarte inflexibili, chiar tiranici. In acelasi timp, nativii zilei de 8 septembrie pot fi persoane pe care te poti baza si pe a caror sustinere poti conta. In general, sunt persoane destul de contradictorii si oricine va avea o relatie cu ei va fi fascinat de acestia.

Nativilor zilei de 8 septembrie le place sa se afle la conducerea grupului din care fac parte, indiferent daca este vorba de cel public sau de cel privat. Politica este domeniul care ii atrage in mod special. Chiar daca nu vor avea o pozitie importanta din punct de vedere social, nativii vor manifesta un interes deosebit fata de principalele probleme ale timpului lor. In general, atitudinea acestor persoane nu este foarte toleranta. Cei nascuti in aceasta zi vor avea o impresie proasta despre orice forma de schimbare. De cele mai multe ori, este destul de greu pentru cei din jur sa se inteleaga cu un nativ al acestei zile. Persoanele nascute pe data de 8 septembrie nu sunt usor influentabile si nu depind de parerile celorlalti. Vor continua cu fermitate drumul ales crezand, in sinea lor, ca stiu ce este mai bine pentru toata lumea.

SFATURI: Principiile tale nu sunt intotdeauna foarte usor de acceptat. Nu mai fi atat de dur. Acorda-le celor din jurul tau putin ragaz. Incearca sa fii tu insuti. Evita tendinta de a fi prea impunator si prea dur.

PUNCTE FORTE:

- Serios
- Dinamic
- Eficient

PUNCTE SLABE:

- Autoritar
- Inflexibil
- Gresit orientat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 9 septembrie - Ziua cerintelor dificile

Persoanele nascute pe data de 9 septembrie se confrunta in mod repetat cu situatii foarte solicitante. De cele mai multe ori, aceste situatii sunt produsul firii lor complicate si nicidecum al destinului. Ar trebui sa invete sa recunoasca drumul cel mai usor. Nu este nevoie sa aleaga intotdeauna calea cea mai solicitanta. Daca vor reusi sa faca acest pas, viata lor va fi mai linistita si mai lipsita de evenimente neprevazute.

Nu trebuie pus la indoiala faptul ca nativii zilei de 9 septembrie sunt atrasi de provocari. Sunt persoane care se plictisesc foarte usor. Ele considera ca este insuportabil sa stea deoparte si sa asiste la aceleasi intamplari. De cele mai multe ori, vor oscila intre interes si dezinteres fata de persoane, situatii, locuri sau lucruri complexe in care nu vor dori sau sa se implice. Asemenea trairi pot izvori din sentimentul de neimplinire pe care il simt in interior nativii. Indiferent de succesul sau norocul de care au parte, cei nascuti in aceasta zi au uneori impresia ca lipseste totusi ceva. Intradevar, multi dintre nativii acestei zile simt inca din copilarie nevoia de a cauta acel element care lipseste din viata lor.

Persoanele nascute pe data de 9 septembrie dau dovada de o foarte mare complexitate emotionala. Din aceasta cauza vor fi foarte atragatoare pentru sexul opus. De multe ori, nativii acestei zile simt nevoia sa se lase ingrijiti si indrumati de catre cei care le ofera dragoste. In ciuda acestui fapt, isi vor pastra independenta si vointa. Din momentul in care acesti nativi s-au hotarat sa faca ceva, se vor lasa foarte greu convinsi sa isi schimbe drumul ales. De cele mai multe ori, sunt inclinati spre introspectie si sunt preocupati de evolutia personala. Din aceste cauze, vor realiza atunci cand vor face o greseala sau cand vor merge pe drumul gresit, chiar daca le va lua mai mult timp pana sa ajunga la aceasta concluzie. Unul dintre punctele slabe ale celor nascuti in aceasta zi este reprezentat de faptul ca exagereaza mult atunci cand este vorba de problemele personale. In plus, au tendinta sa caute ajutor il cele mai nepotrivite locuri.

In general, nativii acestei zile sunt oameni inclinati spre intimitate, dar de cele mai multe ori ocupatia si interesele ii vor aduce in contact cu societatea. Cei nascuti in aceasta zi se pricep sa simta si sa defineasca dorintele publicului. Uneori cunosc si felul in care pot fi satisfacute aceste dorinte. La un moment dat vor fi nevoiti sa aleaga modul de abordare al unei probleme. Nativii vor sti cand va fi nevoie de o abordare speciala si cand va fi nevoie de una absolut normala. Daca este cazul, vor fi apti sa gaseasca o cale de mijloc. Exceptand aceasta calitate, cei nascuti in aceasta zi au si darul de a sti cum sa profite de o afacere banoasa.

Pentru multe dintre persoanele nascute pe data de 9 septembrie viata poate fi o lupta continua, in ciuda temerilor si incertitudinilor pe care le au. Destul de surprinzator este faptul ca asemenea temeri ii pot conduce pe nativi catre un succes uimitor. Acesta este un alt motiv pentru care provocarile sunt atat de interesante si stimulante pentru ei. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi sunt confruntati cu diferite fobii. In acest caz, nativii zilei se vor expune pericolelor doar pentru a experimenta satisfactia de a-si infrange temerile. Ar trebui sa isi tina sub control latura salbatica. Daca nu vor reusi sa faca acest lucru, nativii vor avea tendinta de a-si dezvolta un comportament autodistructiv. Acest tip de atitudine nu va fi usor inteles sau temperat de cei din jurul lor.

SFATURI: Este foarte important sa castigi incredere in tine insuti. Iti poti permite sa meditezi mai mult. Atunci cand iti vei descoperi calitatile foloseste-le in interesul tau. Temerile si frica iti vor consuma toata energia, in cazul in care tu vei permite acest lucru. Tu esti singura persoana care le poate infrange. Incearca sa fii vesel si sa nu disperi niciodata.

PUNCTE FORTE:

- Cu discernamant
- Orientat spre provocari
- Introspectiv

PUNCTE SLABE:

- Temator
- Nesigur
- Cu prea multe nevoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 10 septembrie - Ziua idealurilor personale

Persoanele nascute pe data de 10 septembrie sunt preocupate in mod deosebit de traditie si de origini. Ele cauta sa se autodefineasca astfel incat sa devina parte integranta a traditiei intr-un mod practic si notabil. De cele mai multe ori, aceste persoane duc o viata linistita si fericita, dar din care nu lipsesc ambitiile personale. Vor da dovada de foarte mult stil in tot ceea ce vor intreprinde. Vor excela in domeniul lor de activitate, dar nu vor atrage atentia asupra lor intr-un mod nepotrivit sau nedorit. Desi sunt indivizi foarte dedicati carierei, nativii acestei zile nu vor fi niciodata prea ocupati atunci cand va veni vorba de familia lor. Intr-adevar, ei vor cauta in permanenta sa gaseasca si sa pastreze echilibrul intre responsabilitatile private si cele publice. Aceasta se va dovedi a fi o calitate foarte importanta.

Nativii zilei de 10 septembrie se vor simti foarte fericiti daca vor descoperi in tinerete o ocupatie care sa le mentina treaz interesul odata cu inaintarea in varsta. De multe ori, cei nascuti in aceasta zi vor pluti in deriva pe marea vietii. Abia mai tarziu isi vor gasi o profesie potrivita, isi vor alege un partener de suflet si isi vor intemeia o familie. Alegerile facute trebuie sa fie compatibile cu structura lor sufleteasca si sa le satisfaca nevoile si dorintele. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane foarte practice si rareori vor actiona in alta maniera. Indivizi foarte echilibrati si stabili, vor da intotdeauna impresia ca sunt stapani pe situatie si ca au tot ce le trebuie. Intr-adevar, in calitate de parteneri pot oferi liniste si siguranta celor care traiesc alaturi de ei.

Cu toate acestea, nativii zilei de 10 septembrie au si o viata interioara secreta, care le permite eliberarea pasiunilor. Ei sunt genul de oameni care isi calculeza fiecare miscare ci se vor lasa mai degraba furati de evenimentele care se desfasoara in jurul lor. Cei nascuti in aceasta zi sunt atrasi de persoane neobisnuite si interesante. Au pretentia ca viata lor sa fie in mod constant stimulata, considerand ca numai astfel vor simti ca traiesc. In cele mai multe cazuri, persoanele nascute pe data de 10 septembrie sunt conservatoare, dar, in ciuda acestui fapt, vor alege cei mai bizari prieteni, parteneri si colegi, oameni care le vor satisface nevoia de neobisnuit. Ocazional, nativii acestei zile vor incerca sa duca o viata iesita din comun. In acest caz, ei vor fi foarte stresati din punct de vedere psihologic.

Pentru nativii zilei de 10 septembrie nu este foarte usor sa faca fata stresului. Daca sunt pusi intr-o pozitie solicitanta in care le sunt urmarite actiunile, cei nascuti in aceasta zi vor simti o mare anxietate. Deseori prefera sa aiba alaturi o persoana mai deosebita care sa atraga atentia. In acest timp, ei vor lucra in spatele scenei pentru asigurarea succesului. Oricum, mai devreme sau mai tarziu isi vor da seama ca trebuie sa se ocupe si sa se concentreze asupra propriei vieti. In acest moment trebuie sa gaseasca curajul de a se baza pe fortele proprii si nu pe cele ale colegilor, partenerilor sau familiei.

Persoanele nascute pe data de 10 septembrie nu-si pot permite sa se plafoneze. Ar trebui sa gaseasca puterea de a cauta domenii mai interesante in care sa actioneze si cu ajutorul carora sa evolueze. Nativii ar trebui sa caute pacea si fericirea interioara. Aceia dintre ei care vor reusi sa faca acest lucru vor infrunta cu mai mult succes evenimentele din jurul lor. Obtinerea succesului social este rareori scopul urmarit de cei nascuti in aceasta zi. De cele mai multe ori, se vor afla in cautarea unui lucru mai deosebit si profund.

SFATURI: Acorda-ti mai multa atentie. Ia in considerare atat dorintele, cat si nevoile. Urmeaza-ti drumul ales. Foloseste-ti calitatile cu care ai fost inzestrat din plin. Nu ii judeca prea dur pe cei din jurul tau. Largeste-ti orizontul pentru ca astfel vei putea sa iti largesti si perspectivele de viitor.

PUNCTE FORTE:

- Capabil
- Pragmatic
- Demn de incredere

PUNCTE SLABE:

- Frustrat
- Nelinistit
- Nervos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 11 septembrie - Ziua alegerilor dramatice

De obicei, vietile persoanelor nascute pe data de 11 septembrie depind foarte mult de deciziile vitale si dramatice pe care sunt fortate sa le ia. Aceste decizii ii pot afecta pe nativi inca din tinerete, in jurul varstei de 16 ani. Mai tarziu, viata si cariera lor s-ar putea sa se desfasoare linistit, dar dupa ce isi vor gasi drumul in viata se vor confrunta cu numeroase si neasteptate momente de rascruce. Intr-o societate limitata, cel mai mare drept al unui individ este puterea de a lua singur hotarari. Nativii stiu sa profite de acest lucru si sa foloseasca puterea cu ajutorul deciziilor pe care le iau.

Nativilor zilei de 11 septembrie le place sa socheze si se mandresc ca au curaj sa faca fata provocarilor riscante. De multe ori se vor lauda cu faptele lor extraordinare si vor respinge tot ceea ce este plictisitor, mediocru si lumesc. Cu toate acestea, cei nascuti in aceasta zi au mare nevoie de stabilitate, aceasta fiind gasita numai in caldura si iubirea oferite de mediul familial.

In mod constant, in viata nativilor isi va face simtita prezenta conflictul intre parerea pe care o au despre ei insisi (se considera persoane foarte noncomformiste) si adevarata lor personalitate (care de cele mai multe ori este foarte conventionala).

Persoanele nascute pe data de 11 septembrie pot fi foarte critice si moralizatoare. In mod paradoxal, ele pot fi atat adeptele unei iubiri libere, fara ingradiri, dar si adeptele unei fidelitati extraordinare. Nativii nu vor considera ca exista contradictii intre aceste doua atitudini. Cei nascuti in aceasta zi sunt adesea dispusi sa isi expuna public atributele fizice. In acelasi timp, in alte privinte se dovedesc extrem de moralisti. Un subiect important pentru viata acestor nativi este emanciparea sexuala.

In privinta convingerilor politice, este posibil ca nativii sa aiba vederi destul de liberale. Ei cred in emanciparea femeilor si a grupurilor minoritare, dar si in evolutia oamenilor oprimati. Cei nascuti in aceasta zi dispretuiesc orice tip de atitudine condescendenta a celor care detin puterea sau din partea politicienilor, atitudine indreptata spre oamenii de rand. Nativii resping orice gen de falsa emotie sau compasiune. Mai presus de orice, urasc snobismul. Pentru cei nascuti in aceasta zi sentimentele umane sunt sacre. Considera ca nimeni nu ar trebui sa se joace sau sa profite de aceste sentimente. Cu toate acestea, nativii sunt inclinati sa ii influenteze emotional pe cei din jurul lor. La fel de bine ar putea fi acuzati de manipulare in aceasta privinta. In mod clar, cei nascuti in aceasta zi stiu cum sa obtina ceea ce doresc, indiferent de felul in care obtin acest lucru. De cele mai multe ori, inteligenta lor deosebita ii va ajuta sa isi prezinte cazul intr-un mod direct, logic si clar. Sunt manageri extraordinari si au talente organizatorice deosebite. Sunt capabili sa obtina cu numai cateva cuvinte tot ceea ce vor de la cei pe care ii au in subordine sau de la colegii lor.

Nativii zilei de 11 septembrie iubesc in mod deosebit copiii si vor fi parinti extraordinari. Trebuie sa evite insa lipsa de consecventa in comportament si, de asemenea trebuie sa evite sa fie in unele situatii prea severi si prea critici, iar in alte situatii prea indulgenti si prea liberali. Atunci cand nu sunt interesati de sentimentele altora nu au un comportament prea placut. Nativii ar trebui sa isi controleze mai bine aceste atitudini schimbatoare.

SFATURI: Nu mai fi atat de serios in ceea ce te priveste. Fii mai iertator. Incearca sa intelegi ce ii determina pe oameni sa actioneze intr-un anume mod. Nu este nevoie sa fii un adept prea infocat al secretelor. Dezvolta-ti talentele cu care ai fost inzestrat. Accepta ca poti avea parte si de esecuri.

PUNCTE FORTE:

- Liberal
- Afectuos
- Dramatic

PUNCTE SLABE:

- Prea usor de plictisit
- Manipulator
- Critic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 12 septembrie - Ziua cruciatului neinfricat

Persoanele nascute pe data de 12 septembrie sunt interesate de cuvinte, de limbaj si de comunicare in cele mai diverse forme ale acestora. Nativilor le place foarte mult sa aiba o audienta care sa le acorde toata atentia. Acest lucru nu inseamna ca sunt genul de oameni care se exteriorizeaza in totalitate. Ei stiu foarte bine ca este important sa stie sa se stapaneasca in anumite momente. Intr-adevar, multi dintre nativii acestei zile sunt oameni linistiti si tacuti. Sunt persoane active si harnice. Prefera sa astepte pana se iveste ocazia sa poata lasa faptele sa vorbeasca de la sine. Pretuiesc prea mult cuvintele pentru a le folosi pentru laude.

Problemele legate de etica sunt foarte importante pentru nativii zilei de 12 septembrie. Cei care vor avea cariere publice sau administrative vor fi foarte capabili in aceasta pozitie, vor organiza intr-un mod optim un grup social si il vor conduce pe o cale dreapta si eficienta. Daca este necesar, cei nascuti in aceasta zi vor infrunta fara frica provocarile si dificultatile de orice fel. Sunt convinsi ca in cele din urma adevarul va triumfa. Pentru ei adevarul reprezinta binele, insa nu sunt in nici un caz idealisti visatori. Dimpotriva, nativii sunt indivizi duri cu o atitudine critica, greu de inselat sau corupt. Sunt extrem de cinstiti si opun foarte mare rezistenta atunci cand este vorba de mita sau de orice alt fel de influenta. Prefera sa ramana obiectivi in aproape orice disputa. Cu toate acestea, atunci cand le sunt starnite pasiunile, cei nascuti in aceasta zi se vor implica in lupta in felul in care cred ei ca este cel mai bine.

Persoanele nascute pe data de 12 septembrie nu sunt intodeauna usor de sensibilizat. Atat la locul de munca cat si acasa sunt destul de retrasi. Se inconjoara cu tot felul de mecanisme de aparare. Aceste mecanisme ingreuneaza initierea si mentinerea unei relatii cu acesti nativi. Ei simt uneori nevoia de a se izola pentru a se putea concentra. Pastrarea echilibrului mental este un obiectiv de maxima importanta pentru cei nascuti in aceasta zi. Sunt sensibili la stres si predispusi la caderi nervoase in cazul in care le este compromisa intimitatea.

Sunt destul de expansivi atunci cand este vorba de proiectele si planurile lor, dar, in ciuda acestui fapt, nativii sunt prea pragmatici si realisti. Ei nu vor deveni niciodata optimisti incurabili. Sunt animati de o atitudine calculata, chiar cinica atunci cand se confrunta cu un comportament prea entuziast, isteric sau prea fantezist. Nativii cred ca fiecare om ar trebui sa fie natural si sa isi arate adevarata fire. Persoanelor nascute pe data de 12 septembrie le place sa isi coloreze limbajul cu doze substantiale de ironie si umor sec. Trebuie sa fie atenti sa nu isi faca prea multi dusmani in acest fel si mai ales sa se fereasca de persoanele ce provin din lumea interlopa sau din cercuri politice si sociale importante.

Cheia succesului nativilor acestei zile consta in puterea lor de a-si echilibra latura fizica si intelectuala, in abilitatea de a-si stapani energiile nervoase si critice. Cei nascuti in aceasta zi sunt avantajati si de faptul ca se pot retrage din viata activa atunci cand au nevoie de o perioada de odihna. Aceste persoane foarte energice vor avea parte de cateva provocari in viata. Va fi destul de dificil sa isi organizeze viata privata. Vor fi nevoiti sa faca ordine, incepand cu prietenii apropiati si familia si terminand cu relatia intima in care sunt implicati. Trebuie sa invete sa impartaseasca lucrurile insemnate si sa invete sa faca compromisuri atunci cand este vorba de propria fericire.

SFATURI: Incearca sa ai o viata personala decenta. Tempereaza-ti pornirea de a munci continuu daca vrei sa traiesti mai mult. Intinde-te cat iti ajunge patura. Altfel spus, nu mai face promisiuni pe care nu le poti respecta. Ai grija de sanatatea ta, macar din consideratie pentru cei apropiati.

PUNCTE FORTE:

- Cinstit
- Spiritual
- Curajos

PUNCTE SLABE:

- Sec
- Cinic
- Inchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 13 septembrie - Ziua preocuparilor pasionale

Persoanele nascute pe data de 13 septembrie isi investesc toata energia pentru a reusi sa aiba succes in ceea ce fac. Acesti nativi sunt binecuvantati cu o putere de concentrare remarcabila si cu o vointa iesita din comun. Este posibil sa aiba parte de multe piedici in drumul lor spre succes, dar nimic nu va reusi sa ii faca sa aleaga alta cale. Intradevar, unii dintre cei nascuti in aceasta zi considera ca au o putere magica de a depasi orice obstacol intalnit. Nu sunt persoane superstitioase. Abordeaza lucrurile direct si fara complicatii inutile. Nativii dotati cu calitati exceptionale sunt capabili sa treaca peste orice dificultate. Ei vor indeplini sarcini complexe si variate. Reusita in aceasta privinta va fi evidenta, iar cei din jur vor fi surprinsi de felul in care nativii vor finaliza aceste indatoriri.

Deseori, nativii zilei de 13 septembrie sustin cu tarie anumite idei sau cauze, dar, intr-un tarziu, realizeaza ca au fost putin deplasati in aceste privinte. Datorita sinceritatii si devotamentului de care dau dovada, cei nascuti in aceasta zi castiga foarte repede respectul celorlalti. Ii vor cuceri chiar si pe cei care sunt opozanti vehementi. La un moment dat, viata celor nascuti in aceasta zi s-ar putea sa ia o intorsatura dramatica. Nativii vor avea parte de o lovitura care le va schimba radical orizonturile. Odata ce au inceput sa mearga pe acest nou drum, il vor parcurge pana la capat indiferent daca vor avea sau nu parte de fericire in final. Nimeni nu va putea sa ii convinga sa se razgandeasca daca au luat deja o hotarare. Nativii vor da impresia ca sunt deschisi la orice propunere, dar este ceva inselator. Ei dau dovada de diplomatie si nu doresc sa supere pe nimeni. In ciuda atitudinii tolerante isi vor pastra cu fermitate convingerile.

In cadrul familiei sau in grupul social din care fac parte, nativii zilei de 13 septembrie au un comportament inflexibil, aproape tiranic. In general, vor pune inainte de toate interesele profesionale, iar familiile acestor persoane vor suferi din cauza lipsei de atentie. Cu toate acestea, nu se poate spune in nici un caz ca nativii acestei zile sunt iresponsabili. Persoanele nascute pe data de 13 septembrie se considera indreptatite sa mearga pe drumul lor atata timp cat stiu ca sanatatea fizica a familiei si prietenilor nu este in pericol.

Nativii zilei de 13 septembrie trebuie sa se fereasca de tendinta de a-si neglija familia implicandu-se prea mult in proiectele lor, concentrandu-si toata atentia asupra activitatii desfasurate. Nu vor arata nici un fel de remuscari atunci cand trebuie sa compromita o responsabilitate particulara sau sa renunte definitiv la ea.

Persoanele nascute pe data de 13 septembrie au o vointa puternica si o mare capacitate de concentrare Pe de alta parte, au si dorinte fizice intense care trebuie satisfacute. Simt dorinta puternica de a-si imparti viata cu un partener sau prieten intelegator. Cel care va trai alaturi de acesti nativi va trebui sa ii accepte asa cum sunt, cu toate slabiciunile lor. Sunt capabili sa isi satisfaca partenerul de viata, dar, deseori, vor fi impartiti intre nevoia de a-si satisface propriile nevoi si devotamentul pe care il ofera celuilalt. Dupa o despartire, un divort sau un deces, nativii zilei de 13 septembrie (in special femeile) vor porni pe un nou drum cu o energie mult mai mare.

SFATURI: Fii mai sensibil la nevoile celor din jurul tau. Nu iti neglija latura spirituala. Incearca sa nu iti mai ascunzi sentimentele. Lupta impotriva tendintei de a alege drumul cel mai greu. Fii mai tolerant si accepta compromisul, insa nu si atunci cand este vorba de probleme cruciale.

PUNCTE FORTE:

- Intens
- Devotat
- Perseverent

PUNCTE SLABE:

- Deplasat
- Dur
- Neglijent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 14 septembrie - Ziua criticului receptiv

Persoanele nascute pe data de 14 septembrie sunt foarte preocupate de societatea in care traiesc. Nativii sunt atat aparatori cat si critici ai tarii, societatii si timpului in care traiesc. Simt uneori nevoia sa se implice in anumite activitati concrete. Considera ca trebuie sa sa implice in mod activ in proiecte care pot imbunatati conditia umana. Rolul lor este de a deschide ochii oamenilor, de a le face cunoscut adevarul si de a-i determina sa actioneze in consecinta.

Nativii acestei zile sunt indivizi orientati spre latura vizibila a lucrurilor. Ei pot descrie ceea ce vad cu mare usurinta si in termeni destul de accesibili. Atunci cand vor evalua munca altora se vor ghida dupa principiul "cel mai important loc din lume este ocupat de imbunatatiri". Asadar, nu vor fi deloc timizi atunci cand va fi nevoie sa faca sugestii concrete referitoare la felul in care poate fi imbunatatit un anume lucru. Uneori, insa, pot fi prea conservatori, refuzand anumite puncte de vedere.

In general, ca membri ai unei familii, nativii zilei de 13 septembrie sunt fideli si dedicati, dar sunt in aceasi masura foarte critici in evaluarea vietii de zi cu zi. Pentru cei nascuti in aceasta zi sunt foarte importante performantele. Toate discutiile din lume nu vor reusi sa inlocuiasca nevoia lor de a-si indeplini responsabilitatile zilnice intr-un mod eficient. Nativii vor insista ca persoanele alaturi de care traiesc sa isi asume si ele un rol activ. Rareori, cei nascuti in aceasta zi se vor sacrifica sa faca un lucru singuri. O problema o reprezinta faptul ca nativii cred ca orice nevoie trebuie satisfacuta imediat. Deseori, persoanele nascute pe data de 14 septembrie se vor impacienta atunci cand cei din jur nu vor reactiona la fel de promt ca si ele.

Eficienta este un lucru foarte important pentru cei nascuti in aceasta zi. Au o aversiune clara fata de orice forma de haos sau piedica. Nativii acestei zile vor fi convinsi ca aceste piedici vor fi cauza unor rezultate nedorite sau cel putin nu la fel de precise. Desi uneori, persoanele nascute in aceasta zi vor ignora pentru un timp anumite probleme, in mod sigur nu le vor lasa nerezolvate. Totul va fi pus intr-o ordine desavarsita. Orarele, planurile si punctualitatea ii caracterizeaza foarte bine pe acesti nativi.

S-ar parea ca, persoanele nascute pe data de 14 septembrie au o parere proprie referitoare la orice subiect. De obicei, indiferent de cat de serioasa este o discutie, nativii acestei zile vor face numai comentarii referitoare la subiectele pe care le stapanesc foarte bine. In general, vor vorbi mai ales despre domeniul in care sunt experti. Deci, cei nascuti in aceasta zi dispretuiesc foarte tare oamenii superficiali care pretind ca stiu despre ce vorbesc dar de fapt nu au nici o legatura cu acel subiect. Nativii manifesta o atitudine foarte ostila fata de acest tip de indivizi. De fapt, agresivitatea intelectuala de care dau dovada cei nascuti in aceasta zi poate fi cauza multor probleme.

Din punct de vedere fizic, nativii zilei de 14 septembrie sunt indivizi comozi cu obiceiuri zilnice obisnuite. Le place mancarea, sexul si odihna. Au nevoie sa isi echilibreze puternica orientare psihica cu preocupari zilnice sanatoase. Ar fi mai bine sa accepte sa aiba o viata senzuala normala, in loc sa isi nege aceasta latura. Astfel, isi vor asigura stabilitatea de care au atata nevoie in plan profesional. Vor fi capabili sa isi duca la bun sfarsit proiectele marete.

SFATURI: Uneori, pastreaza-ti parerile pentru tine - nu sunt intotdeauna apreciate. Invata sa lucrezi si in umbra. Incearca sa nu starnesti resentimentele celor din jur atunci cand ii soliciti prea mult. Lasa lucrurile sa isi urmeze cursul. Nimeni nu poate detine controlul asupra inteligentei.

PUNCTE FORTE:

- Cu spirit de observatie
- Eficient
- Capabil

PUNCTE SLABE:

- Critic
- Dificil
- Nerabdator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 15 septembrie - Ziua priceperii

Persoanele nascute pe 15 septembrie isi doresc foarte mult sa aiba o pozitie foarte bine definita. Indiferent daca aceasta pozitie este una modesta sau una expansiva, nativii vor folosi la maxim posibilitatile pe care le ofera. Au extraordinara calitate de a se putea concentra si specializa pe un anume domeniu. In acelasi timp, sunt capabili sa vada ideea principala si imaginea de ansamblu in tot ceea ce fac. Cei nascuti in aceasta zi cauta sa stapaneasca cat mai bine ceea ce fac fara a fi stresati si fara a se lasa influentati. Vor adopta aceasta atitudine indiferent daca sunt profesionisti, artisti, parinti sau muncitori de rand. Intradevar, pentru ei specializarea este un mod facil si flexibil de a detine controlul intr-o anume privinta. Vor evita sa aiba acea atitudine de perfectionisti incapatanati atat de caracteristica celor nascuti sub semnul Fecioarei.

De cele mai multe ori, in adolescenta si chiar pana in jurul varstei de 30 de ani, nativii zilei de 15 septembrie pot fi considerati a fi timizi si retrasi. Vor ascunde ambitii si dorinte care in cele din urma vor fi dezvaluite. In general, timpul este de partea nativilor. Sunt capabili sa astepte ani intregi perfectionandu-si talentele, strangand informatii si dezvoltandu-si ideile. Intr-un final, atunci cand vor simti ei ca este momentul, se vor lansa in domeniul in care s-au pregatit.

Nativii zilei de 15 septembrie au o personalitate efervescenta. Ei iubesc cu adevarat placerile pe care le ofera viata. Cu toate acestea, in anumite situatii, vor dori sa ascunda ceea ce fac familiei, partenerilor de viata si chiar colegilor. In alte cazuri, isi vor marturisi chiar si secretele cele mai intime. De cele mai multe ori, aceasta tendinta de a avea secrete este in stransa legatura cu dorinta nativilor de a-si pastra o anumita imagine in ochii celorlalti. De exemplu, atunci cand cei nascuti in aceasta zi au parte de o lovitura sau de suferinta in plan sentimental, ei vor prefera sa treaca singuri peste acest moment. In nici un caz, nu vor permite acestui eveniment sa le afecteze viata sociala.

In general, persoanele nascute pe data de 15 septembrie manifesta dorinta puternica de a castiga cat mai multi bani. Nu averea in sine ii motiveaza pe acesti nativi. Sunt interesati mai ales de recunoasterea sociala si succesul pe care le aduce averea. Niciodata cei nascuti in aceasta zi nu vor evita sa isi ceara drepturile sau sa ceara o rasplata proportionala cu eforturile lor. Implinirea in viata, respectul pe care il ofera o pozitie importanta si posibilitatea de a avea libertate sociala sunt cateva dintre lucrurile cele mai importante pentru nativii acestei zile.

Materialismul si toate formele lui reprezinta o atractie foarte mare pentru toti cei nascuti in aceasta zi. Indivizii mai evoluati sunt capabili sa traiasca o viata spirituala frumoasa. Ei isi vor pastra bunatatea si omenia, fiind capabili sa recunoasca momentul cand vor avea tot ceea ce au nevoie. Pentru a duce o viata echilibrata si multumitoare, nativii zilei de 15 septembrie vor fi nevoiti sa faca cateva schimbari de atitudine. Va trebui sa mai renunte la tendinta defensiva, sa isi pastreze si sa isi cultive latura idealista si sa ramana receptivi la influentele spirituale. Persoanele care nu reusesc sa se maturizeze este posibil sa fie atrase de tot ceea ce reprezinta luxul. Confortul si placerile fizice de orice fel vor avea o importanta deosebita. Nativii care vor fi adeptii unor principii solide vor avea parte de implinire in viata.

SFATURI: Pastreaza-ti intacte principiile legate de etica. Fara aceste principii vei fi ca o frunza in bataia vantului. Rabdarea si capacitatea de a astepta pana la momentul potrivit te vor ajuta mult in viata. Nu face compromisuri pentru a obtine recompense financiare. Tempereaza-ti dorintele fizice.

PUNCTE FORTE:

- Motivat
- Expansiv

PUNCTE SLABE:

- Materialist
- Prea ambitios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 16 septembrie - Ziua energiilor pline de entuziasm

Persoanele nascute pe data de 16 septembrie manifesta un entuziasm care va fi infranat cu greu. Dorintele lor sunt foarte puternice. Vor incerca sa depaseasca tot ceea ce a fost facut, indiferent de domeniu. Nativii sunt destul de rabdatori si asteapta sa cunoasca in amanunt toate aspectele tehnice ale meseriei lor. Nu sunt egoisti si nici nu sunt vanatori inflacarati ai celebritatii. Energia emotionala a celor nascuti in aceasta zi este foarte puternica. Toate actiunile lor vor fi pornite din inima. Totusi, trebuie sa evite sa depaseasca anumite limite.

Nativili zilei de 16 septembrie nu se tem sa se confrunte cu situatii limita. Stabilitatea si curajul de care dau dovada in momentele de criza sunt calitati admirabile. Intr-o confruntare rareori vor da inapoi sau vor renunta. Insa, din aceste cauze vor fi nevoiti sa aiba conflicte cu autoritatile sau cu cei care detin puterea in societatea din care fac parte. Mai mult, prin natura lor, cei nascuti in aceasta zi sunt dispusi sa isi asume cat mai multe riscuri. Astfel, ei trebuie sa fie atenti sa nu cada prada senzatiilor tari oferite de pericole, doar de dragul de a trai momente de suspans. La un moment dat, vor fi nevoiti sa isi stapaneasca latura rebela.

Incercarea de a tempera persoanele nascute pe data de 16 septembrie este in mod sigur o greseala. Spiritul lor este atat de dinamic incat sigur nu se va lasa dominat. Daca cineva va incerca sa disciplineze sau sa impuna anumite limite unui copil nascut in aceasta zi nu va avea succes. De cele mai multe ori, aceste incercari vor avea consecinte neplacute asupra tuturor celor implicati. Ar fi mai bine ca parintii acestor copii sa incerce sa fie intelegatori. Vor avea parte de mai multe reusite daca isi vor ingriji si isi vor indruma copii spre activitati creatoare independente. Trebuie stabilita cu atentie o limita intre ordine si sfaturi, intre a forta si a indruma, intre a impune si a propune, intre a spune si a sugera.

Nativii zilei de 16 septembrie sunt plini de chef de viata. Latura lor competitiva este foarte pronuntata. Cu toate acestea, simtul lor innascut pentru dreptate va domina de cele mai multe ori orice atitudine necinstita sau de genul "vreau sa castig cu orice pret". Persoanele nascute pe data de 16 septembrie ar trebui sa invete cum sa se poarte intr-o echipa. Capacitatea de a coopera nu se numara printre punctele lor forte. De cele mai multe ori, au mai multe de invatat in aceasta privinta in urma unor experiente. Drept urmare, isi vor dezvolta calitatile de lideri. Dupa ce trec de perioada de maturizare, nativii devin foarte buni profesori. Vor avea parte de multe succese pentru ca au incredere in ceea ce stiu si pentru ca au puterea de a convinge datorita entuziasmului lor. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie mai apropiati de elevii lor si ar trebui sa incerce sa fie mai receptivi la sentimentele acestora.

O mare problema pentru acesti nativi poate fi faptul ca uneori se lasa prea usor furati de visuri si fantezii. Cu toate acestea, cele mai multe dintre persoanele nascute pe data de 16 septembrie au ganduri si dorinte ce implica rezultate tangibile. Intradevar, dorinta lor de a vedea efectele actiunilor lor este foarte bine definita. In acelasi timp, cei nascuti in aceasta zi au pretentia ca munca lor sa fie respectata.

SFATURI: Invata sa-ti directionezi pozitiv energia extraordinara pe care o ai. Nu scapa din vedere obiectivul pe care il urmaresti. Incearca sa le explici celor care nu inteleg. Nu depasi prea des limitele si nu subestima pericolul. Concentreaza-te mai mult asupra aspectelor vietii normale.

PUNCTE FORTE:

- Inimos
- Curajos
- Cinstit

PUNCTE SLABE:

- Amator de senzatii tari
- Rebel
- Distrugator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 17 septembrie - Ziua perseverentei

Persoanele nascute pe data de 17 septembrie sunt recunoscute pentru perseverenta de care dau dovada atunci cand este vorba de realizarea unui ideal. Uneori pot trece multi ani pana cand isi indeplinesc visul, dar se pare ca sunt multumiti cu aceasta situatie. Nativii sunt capabili sa isi construiasca o cariera si o reputatie demne de invidiat. De asemenea, au puterea ca odata ce au avut parte de succes sa il si pastreze. Cei nascuti in aceasta zi sunt persoane dure, greu de evitat si de stapanit. Odata ce au pornit spre obtinerea unui obiectiv, indiferent cat de greu si solicitant ar fi drumul, nativii sunt de neoprit, cel putin teoretic. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte entuziasti in ceea ce fac, dar dau dovada in acelasi timp de seriozitate si dedicatie.

Infruntarea obstacolelor si depasirea lor este o constanta a vietii nativilor zilei de 17 septembrie. Acesti nativi nu sunt genul de oameni care sa isi striveasca pur si simplu adversarii. Vor prefera sa isi inlature oponentii facand presiuni insuportabile asupra lor. Cei nascuti in aceasta zi, reactioneaza foarte bine la orice tip de presiune. Rareori, in situatiile de criza, sunt victimele caderilor nervoase sau ale lipsei de incredere in sine. In concluzie, este evident ca sunt persoane pe care se poate conta in orice perioada dificila.

Uneori, persoanele nascute pe data de 17 septembrie sunt foarte creative. De cele mai multe ori, insa, aceste persoane sunt dure, incapatanate intr-un mod admirabil, inclinate foarte mult spre gandirea logica si cerebrala. Nativii acestei zile sunt in permanenta atenti sa isi pastreze ordinea in gandire. Intr-o disputa, au foarte bine dezvoltat simtul dreptatii si cel al corectitudinii. Cei nascuti in aceasta zi vor insista intotdeauna sa fie tratati corect. In afara de acest lucru, ei vor dori sa primeasca o rasplata cinstita pentru actiunile lor, indiferent daca sunt bune sau nu. Aceste persoane au sanse sa obtina rezultate remarcabile in calitate de avocati sau arbitri.

In general, persoanele nascute pe data de 17 septembrie sunt adeptele conservatorismului. Cu toate acestea, vor incerca sa faca schimbari pentru a imbunatati anumite institutii. Chiar si cei mai radicali nativii ai acestei zile vor reusi in cele din urma sa isi gaseasca un loc in sistemul social. Acest lucru se va intampla probabil si datorita preferintei lor pentru organizare, pentru expresiile concrete si datorita respingerii evidente a dezordinii si anarhiei. Cei nascuti in aceasta zi sunt deseori intalniti de partea conservatorilor pretuind pastrarea valorilor umane si a traditiilor populare.

In ciuda conservatorismului, nativii zilei de 17 septembrie au un simt al umorului foarte dezvoltat. Sunt capabili sa faca cel mai normal lucru in modul cel mai excentric. De obicei, nu sunt chiar atat de seriosi pe cat par. In cadrul unui anturaj mai destins pot fi chiar foarte amuzanti. Insa, nu isi dezvaluie aceasta latura foarte usor si in fata oricui. De exemplu, colegii s-ar putea sa nu le vada niciodata aceasta latura a caracterului.

Rareori persoanele nascute pe data de 17 septembrie isi vor schimba atitudinea si felul de a fi doar pentru a impresiona, pentru a soca sau pentru a atrage atentia celorlalti. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte mandri de ei inisisi. Au prea putina nevoie de adoratia si atentia celorlalti. Ei considera ca in acest fel vor fi protejati de capriciile si sentimentele oamenilor. Pentru nativii acestei zile sentimentele sunt un lucru cat se poate de serios. Din aceasta cauza ei considera ca nu trebuie exprimate la voia intamplarii. Asadar, atunci cand o persoana nascuta pe data de 17 septembrie va spune "te iubesc" cuvintele acestea vor avea o valoare foarte mare.

SFATURI: Sa ii critici pe cei din jurul tau s-ar putea sa fie cel mai mare defect al tau. Incearca sa fii mai tolerant. Distreaza-te. Nu trebuie sa iti fie frica sa te joci si sa te strambi. Fii mai deschis si incearca sa ii lasi pe cei din jurul tau sa vada acest lucru.

PUNCTE FORTE:

- Perseverent
- Tenace
- Neinfricat

PUNCTE SLABE:

- Conservator
- Dur
- Neschimbator

Mergi la inceput