Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 29 august - Ziua activitatii organizate

Persoanele nascute pe data de 29 august urasc haosul si dezordinea mai mult decat orice. Ele vor cauta ca tot ceea ce fac sa fie clar si foarte bine structurat. Acest lucru nu inseamna in nici un caz ca aceste persoane sunt rigide sau plictisitoare. Dimpotriva, nativii sunt foarte atrasi de actiune. Sunt animati de o puternica energie pe care o folosesc intr-un mod organizat si ordonat.

Nativii zilei de 29 august improvizeaza cu usurinta si gasesc solutii noi si inspirate pentru rezolvarea problemelor. Ei gandesc si actioneaza pozitiv. Intotdeauna, nativii vor cauta solutia cea mai eficienta, cea mai eleganta si cea mai potrivita.

Nativii acestei zile nu isi stapanesc foarte bine sentimentele. Sunt persoane emotionale, care rareori isi pot pastra ordine in viata sentimentala. Vor incerca in mod constant sa isi separe viata publica (care este de cele mai multe ori plina de succes) de viata intima (care este deseori plina de evenimente nedorite). Cu toate acestea, vor pierde in mod inevitabil controlul asupra sentimentelor. Daca ajung in aceasta situatie, nativii vor avea parte de tot felul de necazuri. S-ar putea spune ca persoanele nascute pe 29 august ar trebui sa se concentreze asupra muncii si sa renunte la viata privata. Totusi, nativii simt nevoia imperioasa de a primi afectiune din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor. Nefiind persoane prea sociabile, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa incerce sa isi exprime dragostea fata de cei dragi intr-un mod mai intim. La un moment dat, in viata lor va aparea un conflict. Nativii vor fi prinsi intre munca lor si nevoia de a se implini in plan personal.

Cei care sunt casatoriti cu o persoana nascuta pe data de 29 august pot avea probleme sau se vor simti singuri si neglijati. Cei care incearca sa ii impresioneze pe plan emotional pe nativi pot intampina multe greutati. Persoanele nascute pe data de 29 august sunt foarte preocupate de latura fizica a vietii. Pentru ele este foarte importanta viata sexuala si orice alta forma fizica de expresie. Datorita mobilitatii emotive sunt parteneri foarte interesanti. Din pacate nu sunt demni de incredere.

Uneori, unele persoane nascute pe 29 august nu fac fata foarte bine dificultatilor vietii. Acesti nativi sunt predispusi sa caute refugiul in alcool sau in droguri. Alti nativi ai acestei zile se refugiaza in hobby-uri bizare si fanteziste. De asemenea, se pot alatura unor oameni ciudati pentru ca astfel sa isi poata elibera frustrarile. Prinsi la mijloc intre dorintele manifestate pe plan social si cele din plan personal, nativii zilei de 29 august vor alege sa mearga pe un al treilea drum. Aceasta a treia solutie va ajunge sa joace un rol foarte important in viata lor. In cele din urma, calea aleasa ii va conduce spre tragedie si dezastru. Este posibil ca, intr-un final, nativii sa reuseasca sa impace cele doua laturi ale vietii. Daca vor reusi sa isi satisfaca dorintele intime, dar si pe cele publice intr-un mod creativ, cei nascuti in aceasta zi vor fi oameni fericiti si plini de succes. In cazul lor, improvizatia si adaptabilitatea sunt cheile reusitei.

SFATURI: Destinde-te. Invata sa te cunosti si sa te placi. Incearca sa faci mai usor tranzitia de la viata privata la cea publica. Evita sa iti impui lucruri imposibile. Mergi mai des in vacanta cu cei pe care ii iubesti.

PUNCTE FORTE:

- Adaptabil
- Inventiv
- Organizat

PUNCTE SLABE:

- Cu prea multe nevoi
- Instabil
- Evazionist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 30 august - Ziua hotararii

Persoanele nascute pe 30 august sunt foarte puternice si stiu sa-si foloseasca punctele forte. Sunt foarte pricepute in manuirea banilor si le place sa lucreze in domenii legate de finante. Sunt extrem de mandre de rezultatele pe care le obtin atunci cand se ocupa de managementul fondurilor personale, ale familiei sau ale companiei. Indiferent de domeniul in care activeaza, nativii vor cauta sa obtina rezultate concrete prin munca lor. Ei prefera sa nu se aventureze in domeniile speculative sau nerealiste. In general, caminul unei persoane nascute pe 30 august este confortabil si atent organizat astfe incat sa satisfaca cat mai multe necesitati si dorinte materiale.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile au foarte mare incredere in puterea lor de a infrunta aproape orice situatie, dar uneori exagereaza in aceasta privinta. Persoanele nascute pe data de 30 august ii impresioneaza pe cei din jurul lor prin stabilitatea de care dau dovada. Din aceasta cauza, multi oameni vor deveni dependenti de ei, ceea ce se dovedeste apasator. Chiar daca sunt capabili sa isi asume mari responsabilitati, nativii acestei zile au si ei o limita. Simt nevoia de a se detasa de cei care sunt dependenti de ei, insa se vor simti vinovati atunci cand vor face acest lucru. Asadar, desi cei nascuti in aceasta zi se simt flatati de faptul ca multe persoane depind de ei, in cele din urma vor sfarsi prin a regreta ca au incurajat acest lucru. Daca nativii zilei de 30 august reusesc sa realizeze care este modul optim de a actiona si implicatiile pe care le au faptele lor, vor face un pas important in evolutia personala.

Marea incredere si consideratie pe care o au nativii fata de ei insisi nu are un impact pozitiv asupra copiilor si colegilor. Cei care traiesc alaturi de un nativ al acestei zile se vor simti aproape tot timpul in inferioritate. Acest lucru se va intampla mai ales in plan material. Existenta unui parinte nascut in aceasta zi se poate dovedi sufocanta pentru copii. In principal, datorita atitudinii organizatorice pe care o au acesti parinti, copii pot deveni foarte nehotarati. Nativii acestei zile ar trebui sa le atribuie copiilor lor responsabilitati fara a exagera. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa ii invete pe copii si pe prieteni cum sa-si foloseasca aptitudinile, cum sa le imbunatateasca si cum sa aiba incredere in propriile forte. Deseori, persoanele nascute pe data de 30 august isi doresc sa impuna reguli stricte in ceea ce priveste propria casa si organizarea ei. Ele ar trebui sa lupte impotriva tendintei de a fi prea autoritari, inflexibili, intoleranti si nedrepti.

Din cand in cand, persoanele nascute pe data de 30 august pot fi acuzate ca sunt prea preocupate de partea materiala a lucrurilor. Nativii nu simt nevoia de a detine ceva, de a fi proprietari. De fapt, ei cauta sa isi faca ordine in gandire si sa isi organizeze modul de lucru. Chiar si nativii care nu sunt preocupati de partea materiala a lucrurilor se dovedesc a fi foarte buni organizatori. Vor sti cum sa directioneze aproape orice activitate, incepand cu treburile casnice si terminand cu proiectele de amploare. Acesti indivizi pragmatici sunt persoanele potrivite atunci cand se urmareste realizarea efectiva a unor idealuri.

SFATURI: Incearca sa nu ii mai faci pe cei din jurul tau sa depinda de tine. Invata-i pe copiii tai sa fie mandri de ei insisi. Fii mai flexibil in privinta regulilor. Nu te mai simti responsabil de rezolvarea oricarei probleme. Cultiva-ti latura spirituala. Priveste dincolo de latura materiala a lucrurilor.

PUNCTE FORTE:

- Importante aptitudini financiare
- Organizat
- Demn de incredere

PUNCTE SLABE:

- Autoritar
- Inflexibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 31 august - Ziua aparitiei publice

Persoanele nascute pe 31 august sunt preocupate sa fie in atentia publica sau sa ii ajute pe altii sa isi gaseasca rolul in societate. Acesti nativi sunt genul de persoane preocupate de problemele altora, fara a avea legatura directa cu aceste probleme. Sunt atrasi in mod inevitabil de problemele cotidiene si sunt preocupati sa ii sustina pe ceilalti, chiar daca o fac in mod tacit. Unii dintre nativi considera ca este amuzant, chiar distractiv sa fie prezenti atunci cand se intampla ceva. Cei mai seriosi dintre nativii zilei sunt preocupati de felul in care pot imbunatati soarta celor din jurul lor (mai ales atunci cand este vorba de copii). Tipul mai amuzant va face orice pentru a ridica moralul familiei si prietenilor. Cei mai seriosi vor fi interesati in mod deosebit de felul in care ii pot educa pe ceilalti. Vor face acest lucru prin exemplu propriu, promovandu-si in mod activ principiile si cunostintele. Indiferent de felul in care se exprima pe plan social, nativii lucreaza deseori in folosul semenilor lor. Vor incerca sa imbunatateasca starea generala a lucrurilor prin eforturi proprii.

In general, persoanele nascute pe data de 31 august stiu cum sa ii sensibilizeze pe cei din jurul lor in legatura cu un anumit subiect. Din punct de vedere psihologic, sunt capabili sa inteleaga, sa influenteze gandurile si starile de spirit ale celorlalti si poate chiar sa convinga in legatura cu un anumit lucru. Nativii au parte de reusita in aceasta privinta indiferent daca sunt parinti, profesori, actori sau sefi. Oricum, la un moment dat, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa se intrebe daca nu au devenit dependenti de atentia primita. Daca au atins acest punct, vor avea parte de cele mai multe ori de o criza de personalitate. Aceasta criza va avea loc in jurul varstei de 42 de ani (atunci cand Saturn se va afla in opozitie cu Uranus). Dupa acest moment dificil, este posibil ca nativii acestei zile sa devina mai interesati de evolutia propriei personalitati. Se vor orienta mai mult spre ei insisi si vor renunta la o parte din preocuparile sociale.

Nativii zilei de 31 august au un aer foarte atragator si din aceasta cauza sunt placuti de marea majoritate a oamenilor. Au un farmec puternic care ii atrage in mod invariabil pe cei din jur. Desi se comporta foarte bine ca membri ai unei echipe, nativii au tendinta de a deveni lideri. O asemenea pozitie de conducere se potriveste foarte bine cu talentul oraganizatoric al nativilor si cu usurinta lor de a lua decizii. Pe de alta parte, aceasta pozitie importanta se poate dovedi stresanta pentru cei nascuti in aceasta zi. In general, ei manifesta aversiune fata de tot ceea ce este ostentativ.

Atunci cand se confrunta cu oameni pretentiosi si ipocriti, persoanele nascute pe data de 31 august sunt foarte critice. Remarcile si comentariile pe care le fac sunt pline de ironie si chiar de rautate. In mod sigur, cuvintele lor isi vor atinge tinta. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa invete sa aiba mai mult tact si sa foloseasca un vocabular mai putin dur.

In general, nativii zilei de 31 august nu intampina greutati atunci cand este vorba de alegerea drumului in viata. Principala lor atentie va fi indreptata atat spre indeplinirea responsabilitatilor publice cat si spre satisfacerea propriilor nevoi si dorinte. Nativii vor avea nevoie de un refugiu pentru a se mentine psihic. Acest refugiu poate fi reprezentat de un loc mai retras, de un hobby sau de un rol pe care nativii il vor juca in secret. Intradevar, lupta pentru a se imparti intre chestiunile pubilce si cele private poate ocaziona aranjamente interesante in viata nativilor.

SFATURI: Urmeaza-ti instinctul. Incearca sa petreci mai mult timp cu tine insuti. Nu mai cauta atat de mult atentia si aprobarea celorlalti. Incearca sa gasesti un echilibru intre amuzament si responsabilitate. Invata sa ii apreciezi pe cei din jurul tau.

PUNCTE FORTE:

- Dinamic
- Influent
- Amuzant

PUNCTE SLABE:

- Dependent de societate
- Caustic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 1 septembrie - Ziua intelepciunii

Persoanele nascute pe 1 septembrie sunt dure si capabile sa rezolve dificultatile rezervate de soarta. Ei au tendinta de a fi pragmatici, practici, dar si fermecatori. Ei abordeaza viata intr-o maniera directa si corecta. Cei nascuti astazi au adesea fantezii spectaculoase, dar demonstreaza ca sunt inzestrati cu talentul de a le pune in practica. Avantajul lor este ca reusesc sa obtina succese financiare de pe urma acestor idei.

Nativii zilei de 1 septembrie acorda muncii lor o importanta deosebita. Ei detesta interventiile celorlalti in ceea ce intreprind sau tentativele de a le investiga eforturile. Sunt, totusi, capabili sa asculte critici constructive, fiind intotdeauna interesati sa cunoasca modul in care ar putea face un lucru mult mai bine. Pot fi considerati oarecum perfectionisti si astfel vor fi deschisi sugestiilor de imbunatatire.

Desi persoanele nascute pe 1 septembrie sunt orientate spre latura intelectuala, latura lor fizica este de asemenea extrem de bine dezvoltata. In cazul in care nevoile laturii lor fizice nu sunt indeplinite, atat prin apreciere, cat si prin stimulare, ei vor fi nefericiti si frustrati. Tipi combatanti, ei sunt intotdeauna pregatiti sa isi demontreze spusele cu fapte. In general, nu vor pregeta sa intre in lupta. Trebuie sa fie atenti sa nu ii afecteze prin atacurile lor prea directe pe cei prea sensibili. Nativii zilei de 1 septembrie sunt atat de convinsi de nevoia unei persoane de a se apara incat ei isi vor incuraja copiii sau pe cei dragi sa invete arte martiale sau alte forme de autoaparare. In fiecare aspect al vietii lor, nativii zilei de 1 septembrie vor cauta o uniune a intelectului cu latura fizica. Daca, de exemplu, planuiesc o petrecere sau un picnic, le place sa isi suflece manecile si sa se apuce ei insisi de gatit sau de curatenie. Daca in cadrul activitatii profesionale le vine o idee sau descopera un sistem aparte, nu vor fi fericiti pana ce nu il vor implementa si chiar mentine in functiune.

Satisfactia sexuala este importanta pentru nativii zilei de 1 septembrie, dar au nevoie de parteneri a caror minte sa fie cel putin la fel de interesanta ca si corpul acestora. Persoanele nascute pe data de 1 septembrie trebuie sa invete sa accepte faptul ca nu toti gandesc la fel ca ei in anumite privinte. Exista si nativi care vor considera ca este mult mai confortabil sa pastrezi o distictie clara intre activitatile intelectuale si cele fizice. Aceasta diferenta poate cauza neintelegeri cu parteneri lor in dragoste. In plus, nativii zilei de 1 septembrie trebuie sa invete sa fie mai putin implicati in carierele lor si sa nu se rezume doar la vacante cand este vorba de distractie.

Cei nascuti astazi vor avea de infruntat multe conflicte. Ei sunt niste supravietuitori dar, asemeni tuturor, au anumite limite. In unele cazuri, nu trebuie sa-si forteze norocul ci, mai degraba sa se multumeasca cu ceea ce au, sa accepte inclusiv pierderile si sa stie sa se opreasca la momentul oportun. Deoarece tendinta lor de a nu renunta niciodata este destul de puternica, vor fi nevoiti sa invete aceasta lectie in conditii mai putin prielnice.

SFATURI: Invata sa renunti si sa te retragi la momentul potrivit sau chiar sa te feresti de anumite lucruri. Este posibil sa nu fii atat de puternic pe cat te consideri. Fii retinut atunci cand dai sfaturi. Incearca sa nu pari excesiv de serios si sobru. Cerceteaza permanent si invata de la altii.

PUNCTE FORTE:

- Constiincios
- Fizic
- Neinfricat

PUNCTE SLABE:

- Insistent
- Neinduplecat
- Decis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 2 septembrie - Ziua atitudinii profesioniste

Nativii zilei de 2 septembrie nu sunt impunatori sau prezentabili. Ei urasc ipocrizia si dispretuiesc orice fel de pretentii. Rareori vor cauta scuze pentru munca sau comportamentul lor. De asemenea, au putin timp la dispozitie pentru a demonstra analitic explicatiile si motivele lor, preferand sa lase faptele sa vorbeasca de la sine. Nativii zilei de 2 septembrie nu doresc decat sa isi vada de treaba lor si pot deveni dependenti de munca.

Din nefericire, in cazul unui esec sau a unei caderi nervoase, cei nascuti astazi nu au intotdeauna resursele interioare necesare pentru a face fata evenimentelor sau pentru a schimba cursul lucrurilor. De asemenea, au tendinta de a reactiona exploziv cand sunt criticati in mod nejustificat. In general, datorita acestor slabiciuni ei devin dependenti de un asociat de incredere sau de un membru al familie a carui opinie o respecta.

Majoritatea nativilor zilei de 2 septembrie prezinta un exterior modest si nu vor renunta la felul lor de a fi doar pentru a atrage atentia celorlalti. In cazul in care sunt dotati cu anumite talente, in general, in cariera lor vor alege o cale deja testata, cu un factor de risc scazut. Cei mai neobisnuiti dintre nativii zilei de 2 septembrie cauta situatii cu un anumit grad de periculozitate si agitatie. De obicei, insa, prefera sa le genereze ei insisi in loc sa se multumeasca doar cu experimentarea celor existente.

Viziunea despre lume a nativilor zilei de 2 septembrie tinde spre egalitatea oamenilor in societate. Cei nascuti astazi pot actiona rapid pentru a apara drepturile unei persoane obisnuite. Cand isi prezinta opiniile, ei vorbesc pe intelesul tuturor, urmarind sa fie intelesi de catre toti si evita orice urma de simulare. Nativii sunt impotriva egocentrismului, complicatiilor inutile sau limbajului prea sofisticat.

Nativii zilei de 2 septembrie afiseaza o mare simpatie pentru cei care au cu adevarat nevoie de ajutor sau sunt afectati de ghinion sau calamitati. In schimb, din nefericire, ei refuza de multe ori ajutorul celorlalti chiar daca au nevoie de el. De obicei isi suprima temerile si nesiguranta, iar acestea se vor acumula si, mai tarziu, vor iesi la iveala prin manifestari neasteptat de temperamentale.

Persoanele nascute pe data de 2 septembrie sunt destul de pricepute in domeniul finantelor, administrand in special proprii bani, care de obicei nu sunt prea multi. Orientati spre latura materiala, multi dintre cei nascuti pe 2 septembrie reprezinta tipul extrem de fizic. Ei sunt intr-o adevarata armonie cu obiectele si materialele folositoare si frumoase, recunoscandu-le valoarea si actionand ca atare. In chestiunile sentimentale, persoanele nascute pe 2 septembrie pot fi destul de speciale atunci cand este vorba de dorintele lor. Ei vor prefera sa nu ajunga la nici un rezultat decat sa faca compromisuri in privinta asteptarilor lor. Se poate spune ca sunt chiar solicitanti cu partenerii si iubitii lor, ceea ce poate fi destul de nefast pentru ambele parti.

Indiferent de situatiile aparute in viata lor, nativii zilei de 2 septembrie se vor ghida dupa un cod al onoarei destul de rigid. Atunci cand se incheie o afacere si si-au dat cuvantul de onoare, nu exita nici o urma de ezitare, inselaciune sau incalcare a promisiunilor. In acest sens, ei sunt persoane pe care te poti baza, desi strictetea si lipsa lor de simpatie sau subtilitate ii poate descumpani uneori pe ceilalti. Ei trebuie sa isi aminteasca sa ramana deschisi, sa se distreze si sa se bucure de viata.

SFATURI: Invata sa iti echilibrezi sentimentele. Nu te multumi cu locul doi. Daca tu consideri ca o poti face, nu sta pe ganduri. Totusi, tine cont si de inspiratie. Nu munci doar de dragul de a munci. Impartaseste afectiunea celorlati.

PUNCTE FORTE:

- Corect
- Cinstit
- Nepretentios

PUNCTE SLABE:

- Decis
- Temperamental
- Exploziv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 3 septembrie - Ziua fluxului special

Persoanele nascute pe data de 3 septembrie nu sunt intotdeauna asa cum par a fi. Adesea, ceilalti nu reusesc sa le descopere adevarata natura sau adevaratul potential. Cei nascuti astazi pot fi obligati sa joace diferite roluri in viata lor. Acestea nu sunt intotdeauna dezagreabile, dar nu reprezinta cu exactitate ceea ce isi doresc ei in realitate. Desi nativii zilei de 3 septembrie sunt in general multitalentati, adesea una dintre calitatile lor este apreciata in detrimentul celorlalte. Frumusetea fizica a nativelor zilei de 3 septembrie este de necontestat. Datorita aspectului lor placut, celelalte calitati fine ale acestora pot fi mai putin recunoscute. Barbatii nascuti astazi pot fi intelesi gresit de catre ceilalti si judecati la cea mai mica scapare in cursul carierei lor sau in cadrul familial. Desi ii impresioneaza pe ceilalti prin firea lor tacuta si prin tactul de care dau dovada, nici una dintre persoanele care au incercat sa profite de un nativ al zilei de 3 septembrie nu va uita rezultatul incercarii sale. Cei nascuti astazi sunt inzestrati cu o armura de otel ce ii izoleaza de toate formele de linguseala si vampirism. Ei par blanzi, chiar foarte fini, dar insista sa fie tratati in mod onorabil, corect si vor rezista temeinic eforturilor de a-i indeparta pe ceilalti.

Deoarece munca lor are adeasea o natura vizionara, persoanele exceptionale nascute astazi pot fi foarte avansate pentru varsta lor. Ei trebuie sa inteleaga faptul ca ceilalti ezita uneori sa le aprobe metodele. Din fericire, multi dintre acesti nativi inzestrati dau dovada de multa rabdare si incredere in valoarea muncii lor. Astfel, ei sunt bine dotati pentru a indura anii in care nu le sunt recunoscute meritele, dar in acelati timp vor continua incercarile si eforturile lor sustinute. Calea lor pentru o ajunge sa-i faca pe ceilalti sa ii accepte poate fi un pic mai domoala. Totusi, reusesc sa atinga acest obiectiv daca isi acorda putin timp pentru a le explica celorlalti, folosind un limbaj cat mai simplu, care sunt obiectivele lor si cum intentioneaza sa le puna in practica.

Nativii zilei de 3 septembrie inzestrati cu toate aceste calitati sunt atrasi de actiune si controversa. Sunt adesea destul de revoltati impotriva sistemelor in care trebuie sa opereze. Acest lucru se manifesta in special cand se simt neintelesi. Atat optimismul lor exuberant, cat si natura lor temperamentala trebuie sa fie tinute sub control. Dezvolatarea consistentei emotionale si vointei mai puternice este esentiala pentru succesul vietii lor.

In ceea ce priveste problemele sentimentale, persoanele nascute pe data de 3 septembrie afiseaza adesea o atitudine stoica extrem de pronuntata. In acest caz ei se expun la doua pericole. In primul rand vor da celor apropiati impresia ca nu le pasa de ei, iar in al doilea rand, vor amana sa ia deciziile necesare atunci cand este momentul potrivit. Prin faptul ca sunt prea permisivi ei se pot compromite pe ei insisi in legaturi amoroase si pot rata anumite momente importante din viata lor.

Cea mai mare provocare pentru nativii zilei de 3 septembrie este reprezentata de incercarea de a fi mult mai deschisi cu ceilalti si de a se confrunta fara frica cu propriile indoieli. Ei ar trebui sa-si foloseasca codul moral cel mai elevat si simtul dreptatii in folosul apararii celor ce au intradevar nevoie de ajutorul lor si sa nu ia pozitia de aparare atunci cand simt ca sunt bombardati cu critici. Daca cei nascuti astazi pot descoperi si cultiva ce este mai bun in ei insisi si in mod diplomatic, dar in acelati timp foarte ferm, vor insista ca lumea sa ia la cunostinta aceste lucruri, ei vor fi mai capabili sa castige acceptarea eforturilor si ideilor lor fanteziste.

SFATURI: Cauta permanent sa faci ceea ce iti doresti cu adevarat. Dezvolta-ti increderea in tine si curajul. Nu-ti fie teama sa gresesti. Nu incerca sa cultivi prea mult mister in ceea ce intreprinzi. Fa-ti timp sa le explici celorlalti metodele si motivele tale.

PUNCTE FORTE:

- Extrem de talentat
- Sociabil
- Rabdator

PUNCTE SLABE:

- Tendinta de a amana
- Exagerat de stoic
- Productiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 4 septembrie - Ziua fauritorului

Tema dominanta din vietile persoanelor nascute pe 4 septembrie este aceea de a construi. Indiferent de cariera pe care au ales-o, situatia familiala sau cercul social pe care si l-au creat, ei sunt preocupati de chestiuni de structura, forma, oraganizare si de asamblare a lucrurilor pentru a le face productive. Desi multi dintre nativii zilei de 4 septembrie poseda aptitudini tehnice, ei se vor remarca mai ales in domeniul prognozarii si planificarii. De exemplu, sistemele de constructie care produc bunuri si furnizeaza servicii sunt punctul lor forte. Pragmatici pana la extreme, nativii zilei de 4 septembrie considera ca masura reala a metodelor consta in rezultate.

Deoarece inteleg cum functioneaza aceste sisteme, cei nascuti astazi sunt capabili sa critice, sa analizeze si uneori chiar sa distruga anumite concepte pentru a demonstra cand si unde nu functioneaza. In plus, persoanele nascute pe data de 4 septembrie pot sugera adesea solutii practice sau imbunatatiri ce se vor dovedi intradevar foarte vizibile. Persoanele mai putin evoluate nascute pe 4 septembrie care nu doresc sa contribuie la binele societatii pot deveni infractori sau oameni care stiu sa insele sistemul, deoarece cunostintele lor referitoare la functionarea acestor sisteme sunt in general destul de temeinice.

Nativii zilei de 4 septembrie adopta de obicei varianta cea mai de durata atunci cand intreprind ceva pentru ca sunt mult mai preocupati de eficienta. In cazul unei activitati profesionale in cadrul careia vor furniza produse sau servicii, ei ii vor asigura pe clienti ca marfa lor merita toti banii. Pentru ei este destul de important ca viata sa fie prospera si plina de succes deoarece considera ca o intreprindere care functioneaza in pierdere este un adevarat dezastru.
Desigur, nu toti nativii zilei de 4 septembrie sunt implicati in construirea structurilor sau entitatilor tangibile. Totusi, majoritatea persoanelor nascute astazi vor avea tendinta de a acumula sau cultiva ceva in cadrul locului de munca. Daca nativii zilei de 4 septembrie isi construiesc o cariera, o reputatie sau o "dinastie" in familie, stabilesc aceste lucruri incet, actionand cu grija si construind totul pas cu pas.

Cei nascuti astazi considera ca cei mai in varsta trebuie sa se retraga pentru a face loc generatiei tinere. Daca sunt pusi fata in fata cu o structura bazata pe o fundatie mai putin trainica, in general, impulsul lor este sa-l distruga si sa il cladeasca din nou, nu doar sa carpeasca si sa repare. Este posibil ca ceilalti sa nu le inteleaga atitudinea, preferand sa lase lucrurile asa cum sunt, indiferent cat de depreciate ar fi. Dar gurile rele, prietenii rai, casatoriile nereusite, cladirile prost facute, ideile proaste, chiar masinile defecte vor avea aceeasi soarta in mainile unui nativ al zilei de 4 septembrie. Intradevar cei nascuti in aceasta zi sunt nemilosi cand taie de la radacina ceea ce considera nesanatos pentru intregul organism, chiar daca acel organism este reprezentat de un obiect, un corp omenesc, o familie sau o companie.

SFATURI: Incearca sa iti pui cunostintele in slujba unor chestiuni morale. Urmeaza-ti dorinta de a actiona, dar nu-ti neglija nevoile. Fii mai putin pretentios, insa mentine-ti standardele la un nivel inalt.

PUNCTE FORTE:

- Metodic
- Capabil
- Constructiv

PUNCTE SLABE:

- Inflexibil
- Exigent
- Exagerat de precis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 5 septembrie - Ziua regatului imaginar

Celor nascuti pe 5 septembrie le place sa-si foloseasca mintile agere si active pentru a ticlui cele mai imaginare si mai romantice planuri si de a pune in practica notiuni ideale. Din nefericire, insa, ei pot fi extrem de nerealisti in privinta aprecierii succesului pe care il obtin. Predispusi la o indulgenta si o mandrie excesiva, ei pot pierde legatura cu realitatea si in consecinta pot fi afectati de diferite situatii atunci cand se asteapta mai putin.

Din tendinta permanenta si exagerata de auto aparare, o parte dintre nativii zilei de 5 septembrie actioneaza uneori impotriva lor insisi. Ei se pot lasa dominati de ego-urile lor si se pot ingropa in ceea ce intreprind. In consecinta, pierd din vedere ceea ce simt ceilalti sau ceea ce gandesc despre ei.

Pe de alta parte, nativii zilei de 5 septembrie sunt capabili de tot felul de fantezii minunate. Desi vietile lor personale pot parea destul de obisnuite, ei incearca sa stranga in jurul lor lucruri si persoane cu adevarat incredibile. Astfel, ei se pot simti ca niste regi sau regine intr-un palat din povesti. Aceasta lume magica pe care si-o creaza poate insemna extrem de mult pentru ei. Din nefericire, valorile lor umane persoanle se pot pierde in acest labirint. Din cand in cand, se pare ca nimeni nu stie cum este in realitae un nativ al zilei de 5 septembrie, in afara acestor imagini romantice pe care si le-au creat. Acest lucru este valabil in cazul majoritatii nativilor zilei de 5 septembrie.

Este totusi evident ca ei fac distinctie intre realitate si fantezie, mai ales daca intentioneaza sa evolueze pe plan psihologic si spiritual. Totusi, ar fi preferabil sa investeasca mai mult in ei insisi si sa sa se gandeasca serios la starea vietilor lor. Poate fi dureros pentru ei faptul ca trebuie sa renunte la ceea ce sunt si sa devina mult mai realisti.

Nativii zilei de 5 septembrie isi pot face prieteni cu care sa vor distra si se vor simti bine. Desi au si o latura extrem de serioasa, distractia este foarte importanta pentru ei. Au tendinta de a face orice cu mult entuziasm. Ei sunt adesea inzestrati cu o natura destul de darnica si grijulie, dar uneori se pot retrage dintr-o relatie sentimentala fara nici un avertisment. Astfel, motivatiile lor pot fi adesea intelese gresit. Una dintre criticile aduse nativilor zilei de 5 septembrie este ca ei se asociaza numai cu anumit tip de indivizi, doar pentru ca la un moment dat le-au parut atragatori. In realitate, doar nativii mai putin evoluati sunt atat de superficiali.

Majoritatea nativilor zilei de 5 septembrie sunt inocenti si copilarosi si de aceea sunt atrasi de cei ce vor manifesta grija fata de ei si le vor oferi o prietenie adevarata.

SFATURI: Fara sa pierzi acea sclipire romantica, pastreaza o legatura ferma cu realitatea. Nu poti scapa la nesfarsit daca incalci regulile. Mai devreme sau mai tarziu vei fi depistat. Incearca sa te cunosti mai bine si sa te apreciezi mai mult.

PUNCTE FORTE:

- Imaginativ
- Romantic
- Vesel

PUNCTE SLABE:

- Autodistructiv
- Inconstient
- Excesiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 6 septembrie - Ziua destinului implacabil

Persoanele nascute pe data de 6 septembrie sunt foarte vulnerabile atunci cand este vorba de influenta destinului asupra vietii lor. Mai mult decat oricine altcineva, nativii isi lasa viata in seama norocului. Pana la un moment dat, pentru multi dintre cei nascuti in aceasta zi viata isi poate urma cursul stabilit. In mod sigur insa, la un moment dat va interveni o schimbare neasteptata care va rasturna orice plan.

Atunci cand nativii zilei de 6 septembrie vor incerca sa isi directioneze viata si sa ii controleze cursul, va exista totdeauna ceva care sa nu mearga conform planului. Isi pot face planuri detaliate, pregatindu-se pentru orice surpriza, dar vor observa ca evenimentele nu se vor desfasura, in nici un caz, dupa planurile facute. Asemenea intamplari pot fi foarte solicitante pentru nativi. Cei care nu sunt destul de puternici pot deveni frustrati din aceasta cauza.

Uneori, cei nascuti in aceasta zi ii impresioneaza pe ceilalti prin modul lor oarecum limitat de a vedea lucrurile. Nativii par a fi foarte implicati in trairea momentului, indiferent daca este vorba de succes sau nu. Cei din jur se vor intreba daca acesti nativi isi pastreaza energie si pentru viitor sau pentru alte evenimente. Acest mod de a gandi este destul de nedrept. Probabil ca, persoanele nascute pe data de 6 septembrie au invatat din experientele anterioare ca trebuie sa se concentreze asupra prezentului, asupra evenimentelor in desfasurare. Ele stiu ca trebuie sa faca totul treptat mergand in ritmul pe care il impune viata.

In ciuda faptului ca persoanele nascute pe data de 6 septembrie sunt foarte constante si fidele, viata lor poate fi destul de zbuciumata. Prietenii si familia sunt foarte importanti pentru ei. Indivizii apropiati acestor nativi pot fi folositi de acestia ca scut impotriva laturii dure a vietii. Atunci cand vor fi tradati, mai ales de catre cineva apropiat, cei nascuti in aceasta zi vor fi pur si simplu distrusi.

Nativii zilei de 6 septembrie sunt preocupati sa aiba o imagine atractiva in fata lumii si sunt foarte mandri de aspectul lor placut. Pentru ei are mare importanta frumusetea fizica si in egala masura romantismul si dragostea. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi isi fac uneori iluzii ca asemenea lucruri ar putea sa ii protejeze de loviturile dure pe care le vor primi in viata. Cei care vor descoperi ca nu acesta este adevarul vor avea o viziune mai filozofica asupra dragostei si asupra vietii in general.

Uneori, cei nascuti in aceasta zi vor avea parte de o viata linistita, chiar lipsita de evenimente pana in jurul varstei de 30 de ani. In aceasta perioada isi va face simtita prezenta destinul. Din momentul in care vor incepe sa se desfasoare evenimente neasteptate in viata lor, nativii pot deveni fatalisti. Acele persoane nascute pe data de 6 septembrie care s-au luptat ani de zile cu soarta vor ajunge, in cele din urma, sa se resemneze si sa isi accepte destinul cu inima deschisa. Prin aceasta atitudine vor lasa din nou intamplarea sa le conduca viata. In mod special asemenea persoane sunt predispuse sa faca previziuni asupra desfasurarii evenimentelor viitoare. Ele ar trebui sa tina cont de efectul pe care il pot avea cuvintele asupra lor insisi si asupra celor din jur.

SFATURI: Invata sa iti accepti destinul. El nu iti este nici prieten, nici dusman. Il poti considera pur si simplu un tovaras de drum. Nu te teme sa preiei initiativa. Invata sa construiesti lucruri solide. Renunta la o parte din iluzii. Sa nu crezi ca tu ai parte numai de ghinion.

PUNCTE FORTE:

- Tolerant
- Intelegator
- Are bun gust

PUNCTE SLABE:

- Fatalist
- Represiv
- Prea implicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 7 septembrie - Ziua cautatorilor de succes

Persoanele nascute pe data de 7 septembrie se afla intr-o permanenta cautare a succesului. Despre viata acestor persoane si despre cautarile lor se pot scrie adevarate romane. Este adevarat ca, in drumul lor, pot intalni multe obstacole. In general, drumul spre succes este lung si se pot intampla multe evenimente dificile si periculoase. Cu toate acestea, acesti indivizi hotarati nu vor renunta pana cand nu vor obtine ceea ce si-au propus. Nu se vor opri chiar daca drumul pe care il au de parcurs le va cere si ultima suflare.

Lumea nu ii va intelege si nu ii va aprecia cu usurinta pe cei nascuti in aceasta zi, dar in cele din urma oamenii vor fi cuceriti de extraordinara vointa a nativilor si de credinta acestora in propriile idei. Unii dintre nativi au parte de o reusita mai usoara intr-un anume domeniu inca de la o varsta destul de frageda. Exact aceste persoane vor simti ca lupta lor pentru succes nu a fost recunoscuta. S-ar putea chiar ca unii dintre acesti nativi sa renunte la tot ceea ce au realizat. Spre consternarea familiei si a prietenilor, vor lua totul de la capat, intr-un domeniu total diferit.

Ceea ce ii atrage pe nativii zilei de 7 septembrie nu este succesul, privit ca pe un scop final. Ei sunt atrasi mai ales de lupta si de eforturile necesare pentru obtinerea acestui succes. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte hotarati atunci cand este vorba sa isi urmeze planurile spre succes. Isi vor inlatura toti potentialii dusmani, rivali sau defaimatori, sau cel putin pe cei pe care ii vor intalni de-a lungul drumului. Persoanele nascute pe data de 7 septembrie sunt dusmani foarte periculosi. Acest lucru se intampla pentru ca dorinta lor de a reusi indiferent de sacrificii este enorma si pentru ca puterea de a fi toleranti este indoielnica. Privind din alta perspectiva, cei nascuti in aceasta zi sunt extraordinari in calitate de aliati sau de prieteni. Ei le pot cere prietenilor sa li se alature, sa aiba acelasi ideal sau sa impartaseasca aceleasi opinii si principii.

Nativii care lucreaza intr-un domeniu tehnic sau intens specializat nu isi vor gasi odihna pana cand nu vor deveni experti in acel domeniu. Aceste persoane dau dovada de integritate in ceea ce priveste munca. Nativii care se vor afla in calitate de lideri sau de conducatori vor fi foarte fermi atunci cand se vor impune in fata angajatilor, urmasilor sau in fata oricaror alti indivizi. Vor conduce intr-un mod ferm si linistit insa fara a lasa sa se strecoare vreo incertitudine despre cine este seful si care este scopul urmarit de acesta. Atunci cand se vor ocupa de conducerea familiei, nativii vor oferi directie si inspiratie partenerilor si copiilor, dar nu vor tolera nici un fel de subordonare. Pot aparea anumite probleme atunci cand copiii celor nascuti in aceasta zi vor ajunge la varsta adolescentei. Nativii zilei de 7 septembrie isi vor educa copiii in spritul independentei si al individualitatii. In mod paradoxal, acesti nativi nu vor constientiza pericolele ce pot aparea in urma educatiei pe care o ofera.

Persoanele nascute pe data de 7 septembrie vor avea parte de mult mai mult succes daca vor invata sa fie mai temperate, sa imparta responsabilitatile cu cei din jur si sa accepte spiritul de echipa. Cei nascuti in aceasta zi pot deveni mai toleranti odata cu inaintarea in varsta, dar rareori isi vor pierde spiritul de competitie. Probabil ca, pentru ca existenta lor sa fie ideala ar trebui sa obtina succesul spre sfarsitul vietii. Daca nativii acestei zile simt ca visurile lor sunt compromise sau, mai rau, de nerealizat, nimic nu ii va consola.

SFATURI: Gaseste puterea de a fi tolerant. Lupta cu morile de vant nu este cel mai important lucru in viata. Invata sa te placi pe tine insuti si sa ii placi si pe cei din jurul tau. Nu mai fii atat de dur cu tine insuti si nici cu cei pe care ii indragesti. O atitudine inflexibila va duce in mod inevitabil la o disputa sau chiar la o revolta.

PUNCTE FORTE:

- Serios
- Orientat spre succes
- Hotarat

PUNCTE SLABE:

- Cu prea mult spirit de competitie
- Intens
- Neiertator

Mergi la inceput