Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 19 august - Ziua surprizelor neasteptate

Cei nascuti pe data de 19 august sunt adesea preocupati de temele vietii privitoare la ascunderea sau dezvaluirea informatiilor, nu numai in ceea ce ii priveste pe ei, ci si pe ceilalti. Uneori, aceste informatii nu sunt personale, ci privesc domenii stiintifice obiective, interese naturale sau filozofice. Dupa ce a pastrat ceva in secret pentru o perioada mare de timp, un nativ al zilei de 19 august il va dezvalui adesea in public.

Cei nascuti pe 19 august sunt dificil de stapanit. Tocmai cand cineva considera ca si-a dat seama cum sunt, ei nu se vor incadra in parametrii stabiliti de acestia. Astfel, nativii zilei de 19 august pot suferi pe nedrept de o reputatie proasta din cauza neseriozitatii si neincrederii. Cheia pentru a-i intelege consta in faptul ca ei au o mare nevoie sa ramana obscuri in anumite ocazii si sa nu se dezvaluie pe deplin celorlalti. Acei nativi ai zilei de 19 august care au o ambitie mare sunt atenti in a-si construi carierele, incet si sigur si a ascunde orice urma de slabiciune sau indiscretie ce ii poate darama. Lupta pentru mentinerea unei astfel de imagini este de fapt una personala, dar ii poate duce de la zonele cele mai joase ale societatii pana pe culmi.

De asemenea, nativii zilei de 19 august stiu cum sa foloseasca un secret legat de ceilalti in avantajul lor, in sensul ca stiu cand sa il dezvaluie si cand sa pastreze tacerea. Ei sunt in legatura cu timpurile in care traiesc, atat de mult incat nu numai ca inteleg ce se intampla in jurul lor, ci chiar este posibil sa genereze o parte din ele. Cei nascuti astazi sunt adesea creativi fie din punct de vedere social, fie tehnic. Descoperirile lor pot deschide noi universuri de interes de care ceilalti se vor bucura. Combinatia acestor calitati poate produce nu numai adepti ai noilor tendinte, ci si adevarati investitori si arhitecti ai viitorului.

Nativii mai evoluati pretuiesc adevarul extrem de mult, insa este posibil ca ei sa creada ca ceilalti nu sunt pregatiti sa-l auda sau sa-l infrunte. Astfel, ei vor pastra pentru ei insisi acest adevar, uneori chiar pentru multi ani. Cand simt ca oamenii sunt pregatiti pentru ceea ce au de spus, ei vor spune aceste lucruri, de cele mai multe ori intr-o maniera extrem de directa. Ascultatorii lor nu pot intelege de ce acestia pastreaza atat de mult tacearea in anumite privinte.

Este important de retinut ca persoanele nascute pe data de 19 august nu isi schimba atitudinea din cauza unor complexe de inferioritate. Ei stiu exact care le este valoarea si au o incredere imensa in ei insisi, dar nu prea agreeaza sa faca o miscare pana nu sunt pe deplin pregatiti. Astfel, ei se expun pericolului de a tot amana si de a pierde anumite oportunitati ce apar. Este posibil chiar sa traiasca intr-o lume de vis proprie unde stiu sa se fereasca de invidii si jigniri.

Colaboratorii, asociatii si chiar prietenii confunda adesea exteriorul senin al unui nativ al zilei de 19 august cu o personalitate deschisa, sincera si vor face tot felul de presupuneri in legatura cu caracterul si abilitatile lor. Persoanele mai putin conventionale nascute pe 19 august se vor conforma foarte rar sau chiar deloc ideilor celorlalti despre ei. Ei nu vor indeplini in mod direct asteptarile acestora pentru ca sunt personalitati complexe cu un mod indirect de operare.

SFATURI: Nu mai amana. De ce sa te ascunzi atat de mult? Invata sa fii mai deschis si sa impartasesti mai mult. Esti sigur ca poti infrunta adevarul? Fereste-te sa pari prea moale. Ramai concentrat. Nu te mai pierde in amanunte.

PUNCTE FORTE:

- Rabdator
- Increzator in sine
- Cu influenta

PUNCTE SLABE:

- Extrem de increzator
- Secretos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 august - Ziua secretului criptic

Persoanele nascute pe 20 august pot fi conduse, chiar dominate in cea mai mare parte a vietii lor de intamplarile din trecut care au fost tinute in secret. Cei mai curajosi dintre nativii zilei de 20 august trebuie sa rezolve acest mister personal. Ei se vor confrunta cu acest lucru peste ani si se vor stradui sa-l rezolve. Totusi, cu exceptia celor mai apropiati confidenti, multi dintre cei nascuti astazi nu vor fi devotati decat celor care nu stiu adevarul despre ei. Ei sunt adesea persoane destul de singuratice, in ciuda oricarui mare succes pe care il realizeaza in viata lor.

Uneori, secretele pot ramane ascunse chiar si nativilor acestei zile. Desi isi dau seama ca s-a intamplat ceva deranjant, ei nu stiu intotdeauna cu exactitate ce s-a intamplat. In asemenea cazuri, o introspectie in cotloanele ascunse ale memoriei este esentiala pentru a-i face indivizi mai puternici si mai increzatori.

Persoanele nascute pe 20 august pot fi active si iubitoare de divertisment, dar exista o aura de nepasare care ii inconjoara chiar si in momentele cele mai fericite. Constienti de dificultatile pe care le rezerva viata pentru fiecare individ in parte, ei nu vor reactiona prea usor la emotii.

Deoarece imaginatia nativilor zilei de 20 august este atat de puternica, cei nascuti astazi trebuie sa o foloseasca constructiv sau risca sa fie coplesiti de aceasta. Acest aspect al personalitatii lor poate fi atat de complex incat va fi dificil pentru ei sa-l impartaseasca cu ceilalti. Totusi, fantasmele celor nascuti pe 20 august nu se manifesta intotdeauna sub forma de vise si fantezii, dar pot lua in realitate forma umana, ca individualitati neobisnuite sau uneori intunecate, chiar distructive. De fapt, persoanele nascute pe 20 august sunt adesea solicitate de persoanele aflate in nevoie sau de cele ce sufera, datorita intelegerii lor imense si compasiunii pe care o dovedesc atunci cand este vorba de suferinta. Multi dintre cei nascuti astazi sunt mai puternici decat o persoana medie prin faptul ca s-au confruntat pe deplin si au invins nu numai temerile personale, dar si cele prezentate de ceilalti.

Nativii zilei de 20 august sunt in mod special atrasi de starile de extaz in care pot uita pur si simplu de ei insusi. Starile de euforie, fie naturale sau induse pe cale artificiala, sunt experimentate la un moment dat de catre cei nascuti astazi. Daca asemenea experiente fericite sunt mentinute in anumite limite, daca sunt un mijloc de exprimare emotionala si nu o evadare, ele pot fi destul de semnificative si de benefice. Totusi, aspectele mult mai periculoase ale experientei intense de lunga durata trebuie recunoscute in acest caz. De asemenea, cei nascuti astazi trebuie sa-si dea seama ca participarea la astfel de cautari ii poate exclude pe prietenii lor si pe cei dragi.

Ca o regula, nativii zilei de 20 august sunt linistiti si domoli, prefera sa nu atraga atentia nedorita asupra lor insisi. Totusi, cei nascuti astazi pot fi foarte naturali, chiar lipsiti de inhibitie cand se afla in intimitate si in situatii in care simt ca pot avea parte de incredere si caldura.

SFATURI: Odata ce a fost recunoscut si inteles, trecutul poate fi uitat. Renunta la el. Nu mai insista atat asupra anumitor lucruri. Azi poate fi un nou inceput. Cauta in mod activ bucuria. Permite-ti tot ceea ce este mai bun.

PUNCTE FORTE:

- Imaginativ
- Intelegator
- Curajos

PUNCTE SLABE:

- Tulburat
- Singuratic
- Evazionist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 21 august - Ziua persoanei iesite in evidenta

Persoanele nascute pe data de 21 august lupta impotriva pierderii bataliei pentru a se proteja pe ei insisi de judecatii lumii. Indivizi foarte interiorizati, ei doresc sa fie lasati in pace, dar rareori isi permit acest lux. Multi dintre cei nascuti pe 21 august considera ca este normal sa ascunda de ceilalti sentimentele, gandurile si ideile profunde, cu exceptia celor in care pot avea incredere deplina. Pentru cei care nu sunt incadrati din punct de vedere profesional, nu este prea confortabil sa fie scosi in evidenta. Totusi, cu cat incearca sa se ascunda mai mult, cu atat par sa atraga mai mult atentia asupra lor insisi. Astfel, doua forte opuse sunt in razboi in vietile lor: dorinta de a se ascunde si cerintele lumesti care ii preseaza sa iasa la lumina.

Uneori, prin infatisarea lor extrem de atletica si prin caracterul lor, nativii zilei de 21 august atrag involuntar interesul celorlalti. Daca isi pot accepta destinul si isi vor cauta locul potrivit in societate, ei vor invata eventual sa imparta doar atat cat trebuie din viata lor privata, fara sa cauzeze durere inutila si stinghereala. De asemenea, ei vor simti mai putin nevoia de a dezvolta o personalitate extroverta neobisnuita. Cand incearca sa fuga de cerintele lumesti, nativii cauta alinare in relatii extravagante, chiar bizare. Este posibil ca acest lucru sa fie in detrimentul lor si al familiilor lor.

Daca ar fi persoane mai putin neobisnuite sau mai putin implicate, cu mai putine probleme si cu cariere mai putin controversate, nativii zilei de 21 august ar simti mai putin conflictul intre aspectele publice si personale ale vietii lor. Adesea, persoanele nascute pe data de 21 august impresioneaza prin faptul ca sunt niste indivizi necomunicativi. Intr-adevar, ei nu se remarca ca fiind persoane de care te poti apropia foarte usor pentru ca rareori fac primul pas. Mai mult, ei nu stau la dispozitia celorlalti pentru a le face pe plac si par destul de distanti. Adesea, motivul pentru acest comportament este ca ar prefera sa ramana impartiali, posibil chiar neimplicati. Atitudinea evaziva pe care multi dintre nativii zilei de 21 august o prezinta lumii ascunde o persoana destul de neobisnuita ale carei idei si personalitate reala, in cazul in care sunt cunoscute, pot starni admiratia unor persoane mult mai extrovertite.
Persoanele nacute pe 21 august se comporta bine in familie, in mod special femeile nascute astazi. Atat barbatii, cat si femeile pot fi considerate o piatra de temelie, insa, ei vor ezita sa-si faca simtita prezenta si sa-si expuna viziunile. Anumite persoane nascute pe 21 august isi pot suprima propriile nevoi de dragul celorlalti, dar nu vor tolera niciodata ca cineva sa ii forteze sa faca acest lucru. Cei nascuti astazi dispretuiesc tirania sau linguseala sociala. Greu de inselat, foarte priceputi in ceea ce priveste latura financiara, ei sunt fara indoiala extrem de darnici daca nu sunt fortati prea tare sa faca acest lucru.

Expresiile sexuale si senzuale sunt importante pentru nativii zilei de 21 august, dar ei trebuie sa se fereasca de un comportament excesiv pentru ca ei insisi sunt adesea extrem de atractivi si seducatori. In privinta nevoilor emotionale si spirituale, familia si munca sociala ii ajuta sa isi implineasca scopurile.

SFATURI: Incearca sa impaci toate cerintele tale sociale. Gaseste-ti echilibrul intre viata publica si cea personala. Fii mult mai increzator, mai deschis. Nu ii mai judeca pe ceilalti atat de repede. Fereste-te de dorinta de a dovedi ceva tot timpul.

PUNCTE FORTE:

- Controlat
- Saritor
- Protector

PUNCTE SLABE:

- Extrem de protector
- Distant
- Evaziv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 22 august - Ziua experientei condimentate

Indiferent cat de departe ajung in cautarile lor imaginare, fanteziste si creative, persoanele nascute pe 22 august nu vor pierde niciodata legatura cu baza experientei care a adus laolalta cele mai comune sarcini si activitati zilnice. Nativii zilei de 22 august nu-si uita radacinile si sunt extrem de realisti cu privire la propriile lor abilitati. In consecinta, cei nascuti astazi dispretuiesc pretentiile si mila celor care se expun pe ei insisi sau pe ceilalti la situatii periculoase prin aroganta si prea multa incredere. Construind pe o baza de cunostinte sigure si vazand cum functioneaza, nativii zilei de 22 august actioneaza in mod logic, chiar daca actioneaza in plan fizic sau au de-a face cu concepte abstracte si cunostinte sofisticate.

Nu este surprinzator ca toate tipurile de colectionari sunt nascuti in ziua de 22 august. Cei nascuti astazi arata adesea o apreciere pronuntata pentru obiectele obisnuite si ochiul lor format recunoaste frumusetea in articolele practice bine facute pe care ceilalti ar putea sa le treaca cu vederea.

Majoritatea nativilor zilei de 22 august sunt extrem de rabdatori, nu doresc sa se grabeasca de frica sa nu strice planurile bine stabilite deja. In general, ei isi proiecteaza viitorul, isi cultiva aptitudinile, sau invata teorie in particular si apoi, la momentul oportun, actioneaza extrem de hotarati avand ani buni de pregatire in urma. Adesea, originalitatea manifestata la un nivel profesional inalt le marcheaza activitatea.

Persoanele nascute pe 22 august sunt neinfricate atunci cand trebuie sa-si duca la bun sfarsit ideile. Indiferent de masura talentului lor natural, ei il exploateaza la maxim. Rareori sunt gelosi pe ceilalti in acest sens pentru ca "geniul este un procent inspiratie si nouazeci si noua procente transpiratie". Echilibrul nativilor nu va fi afectat de indoielile celorlalti referitoare la abilitatile lor. In general, raspunsul lor consta in faptul ca vor face o treaba excelenta si vor lasa rezultatele sa vorbeasca de la sine.

Nativii zilei de 22 august sunt foarte loiali prietenilor, familiei, asociatilor si colaboratorilor. Totusi, ei pot fi extrem de incapatanati si pot refuza sa fie condusi de sefi si sa fie tratati de sus. In timp ce afiseaza un exterior sincer, dur si direct, ei vor permite rareori celorlalti sa aiba acces la latura lor interioara sensibila.

Sa faca descoperiri, sa rezolve mistere si sa dezvaluie secrete sunt aspecte ce se pot adauga curiozitatii nativilor acestei zile. De asemenea, multi dintre cei nascuti pe 22 august sunt fascinati de antichitati. Pentru ei istoria este o aventura extrem de incitanta ce abia asteapta sa fie explorata. Totusi, cand aprofundeaza aceste activitati preferate si lucruri care ii intereseaza, ei pot risca sa-si neglijeze prietenii si familia.

De asemenea, persoanele nascute pe 22 august trebuie sa se fereasca de tendinta lor de a se promova intr-o postura atotputernica. In loc sa afiseze un simt al infailibilitatii, este posibil ca ei sa beneficieze mai mult prin recunoasterea faptului ca au gresit, prin constientizarea erorilor si examinarea motivatiilor. Nativii mai evoluati ai zilei de 22 august se descurca bine in rolurile de conducere, dar si de colaboratori, participanti si parteneri pentru ca sunt capabili sa-si modereze pornirile autoritare.

SFATURI: Ramai deschis sfaturilor si sugestiilor. Nu ii supraincarca pe cei dragi sau pe asociati. Recunoaste ca ai slabiciuni umane si ceilalti te vor placea mai mult. Nu este cazul sa fii intotdeauna atat de dur.

PUNCTE FORTE:

- Imaginativ
- Rabdator
- Incitant

PUNCTE SLABE:

- Increzator
- Egoist
- Inflexibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 23 august - Ziua preciziei

Nativii zilei de 23 august se distanteza adesea in viata si astfel par detasati si reci. Datorita dezinteresului pentru afacerile cotidiene sau preocuparea pentru propriile nevoi si dorinte, ei pot parea egoisti. In realitate, ei nu sunt egoisti, dar sunt implicati si extrem de preocupati de interesele lor si de ceea ce vor sa realizeze in viata.

Multi dintre cei nascuti pe 23 august sunt adeptii castigurilor banesti si acumularii de posesiuni materiale. Totusi, este vorba si de nevoia lor de a-i conduce sau a-i ghida pe cei din jurul lor, fapt ce este mult mai important pentru ei. Cei nascuti astazi tind sa aiba personalitati compacte, energice, in totalitate concentrate pe obiectivele lor. Mijloacele de care fac uz pentru a-si realiza obiectivele sunt de cele mai multe ori directe si deschise. Majoritatea celor care le stau in cale se vor retrage, dar binenteles ca nu toti. Astfel, nativii zilei de 23 august pot starni antagonism puternic.

Acest lucru nu inseamna, totusi, ca cei nascuti astazi sunt neaparat personalitati extrovertite. Din contra, ei prefera sa fie lasati in pace, sa-ti vada de munca si de proicetele lor in cea mai mare parte a timpului. Desi in relatiile interpersonale si in cadrul serviciului solicita autonomie, ei vor fi agresivi in indeplinirea nevoilor lor. Atitudinea pe care o afiseaza in general este: sa traiasca si sa lase si pe altii sa traiasca, atata timp cat ei insisi nu sunt deranjati.

Nativii zilei de 23 august sunt adesea inzestrati cu aptitudini tehnice. Ei sunt dornici sa descopere cum functioneaza lucrurile, sunt de cele mai multe ori foarte indemanatici in treburile de pe langa casa si, in general, isi vor pune amprenta pe astfel de lucruri si vor prelua comanda in profesia pe care si-au ales-o. Ei sunt capabili sa-si concentreze puterile mentale incisive asupra lumii materiale in care sunt implicati. Totusi, ei au tendinta de a fi mai degraba posesivi, atat in ceea ce priveste obiectele, cat si oamenii. Ei trebuie sa invete sa fie mai putin autoritari. Nevoile lor de a-si exprima blandetea si dragostea gasesc o iesire in actele altruiste, mai ales ca le place sa fie saritori in majoritatea situatiilor.

Nativii zilei de 23 august sunt inzestrati o energie impresionanta si cu un remarcabil simt combativ. Rareori ei se vor da la o parte de la confruntari. Adesea, nativii se considera aparatori ai persoanelor slabe si dezavantajate, dar nu trebuie sa abordeze cu prea mult entuziasm un astfel de comportament protector. Este esential ca cei nascuti pe 23 august sa invete sa controleze si sa isi directioneze in mod constructiv energiile, in speranta ca acest lucru se va intampla in perioada adolescentei. Este posibil ca pornirile lor extrem de competitive si agresive sa poata fi inlocuite cu activitati sportive si exercitii fizice de toate tipurile. O atractie pentru agitatie ii poate face pe nativii zilei de 23 august sa se asocieze cu persoane interesante, fie ca este vorba de spirite libere ce scot la iveala latura lor salbatica sau indivizi solizi cu care sa isi poata petrece timpul relaxandu-se.

SFATURI: Incearca sa ramai sensibil la sentimentele celorlalti dar, mult mai important, fii in tema cu propriile tale nevoi, la un nivel mai profund. Tine pornirile agresive sub control in timp ce ramai lipsit de inhibitii. Fa un efort sustinut sa oferi neconditionat. Nu te mai pierde in activitati materiale.

PUNCTE FORTE:

- Intens
- Echilibrat
- Tehnic

PUNCTE SLABE:

- Implicat
- Detasat
- Blocat emotional

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 24 august - Ziua examinarii temeinice

Cei nascuti pe 24 august au o dorinta arzatoare de a deslusi misterele ce ii intereseaza. Zonele mai intunecate, neintelese si nedeslusite ale cunoasterii umane ii atrag. In calitate de invatacei ai conditiei umane, cei nascuti astazi isi insusesc adesea cunostinte obiective doar de dragul de a face acest lucru, fie ca este vorba de planul filozofic sau stiintific, material sau teoretic. Cautarea lor interminabila pentru a-si insusi cat mai multe informatii si detalii ii poate ajuta sa simta ca au un rost in viata si sa-si imbogateasca universul. Astfel, ei pot ajunge departe in viata.

Complexitatea indiscutabila vine de la sine pentru nativii zilei de 24 august. Toate tipurile de puzzle, paradoxurile si ghicitorile sunt punctele lor forte. Ei insisi sunt uneori dificil de urmarit. Practic, ei pot dispare intr-un labirint al ganduilor, o retea a ideilor complexe. Desi cei nascuti pe 24 august pot fi dificil de urmarit si inteles, ei insisi se simt rareori pierduti.

Din nefericire, adesea persoanele nascute pe 24 august nu sunt constiente de faptul ca, in realitate, sunt la fel de complecsi ca si cerintele activitatii lor profesionale, domeniile de investigare sau creatie. In general, ei se considera simpli si directi. Acest lucru poate crea probleme pentru cei implicati din punct de vedere emotional. Membrii familiei, prietenii sau iubitii pot simti adesea ca nu inteleg motivatiile lor, emotiile si nevoile reale. Cand sunt acuzati de obstructionare, complicand o problema sau evitand intrebarile, persoanele nascute pe data de 24 august reactioneaza adesea confuz si respingator.

Pentru a descoperi adevarul, nativii zilei de 24 august vor sapa adanc in carti si in caracterul uman. De asemenea, ei vor face sapaturi si la propriu, in pamant, vor examina padurile, vor cerceta cerul si vor investiga adancimile marilor, pentru a explora minunile naturii. In vacante, majoritatea persoanelor nascute pe 24 august agreeaza foarte mult sa exploreze ceva in totalitate nou pentru ei. Activitatile lor preferate si posibil carierele lor reflecta dorinta de a descoperi.

Nativii zilei de 24 august pot deveni parinti foarte buni, intotdeauna demonstrand un mare interes fata de dezvoltarea copiilor lor. Totusi, ei trebuie sa faca un efort pentru a permite fiecaruia sa aiba coltisorul lor privat si spatiul de care toti avem nevoie. Acest lucru inseamna ca ei trebuie sa-si mai tempereze tendintele de a supra-analiza comportamentul copiilor lor si chiar de a exagera cu organizarea vietilor lor. Nativii zilei de 24 august ar face bine sa-si simplifice propriile vieti cat mai mult posibil. Ei trebuie sa evite multe dintre elementele complexitatii lor. De asemenea, trebuie sa faca un efort pentru a diminua interferentele din viata lor. Relatiile lor se vor imbunatatii simtitor daca isi vor aduce aminte ca, uneori, sa ii lase pe prieteni si pe cei dragi sa-si vada de treburile lor.

SFATURI: Nu mai face din tantar armasar. Ocazional permite lucrurilor sa isi urmeze propriul curs. Observatiile tale nu sunt intotdeauna apreciate. Urmeaza-ti inima mult mai des, dar respecta si dorintele altora.

PUNCTE FORTE:

- Observator
- Investigator
- Temeinic

PUNCTE SLABE:

- Superanalitic
- Agitat
- Obscur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 25 august - Ziua extrovertitului mandru

Persoanele nascute pe data de 25 august simt nevoia imperioasa de a se face remarcate, atat in public cat si in particular. Cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa pastreze foarte mult timp un secret doar pentru placerea de a-l deconspira mai tarziu in public. Cei mai multi dintre nativii acestei zile sunt exibitionisti in adevaratul sens al cuvantului. Cu toate acestea, daca este necesar, ei pot juca cu usurinta rolul unei persoane care tine foarte mult la intimitatea ei.

In general, nativii zilei de 25 august sunt binecuvantati cu minti active si cu o inteligenta remarcabila. In ciuda acestui fapt, ei sunt foarte preocupati de latura fizica, chiar surprinzator de deschisi din punct de vedere emotional si sexual. Persoanele nascute in aceasta zi nu se tem sa isi exprime dorintele in cel mai dramatic mod posibil. In special femeile nascute pe data de 25 august adopta aceasta atitudine. Daca se simt atrase de un barbat, nu vor ascunde si nu vor nega niciodata acest lucru. Atat femeile cat si barbatii stiu cum sa isi foloseasca atuurile pentru a cuceri pe cineva. Vor face acest lucru cu ajutorul inteligentei, frumusetii sau cu ajutorul personalitatii.

Unii dintre cei nascuti in aceasta zi au un complex de inferioritate ascuns. Acest complex apare din cauza unor probleme legate de educatia intelectuala sau sociala de care au avut parte in trecut. Ei vor exagera in privinta atractivitatii si puterilor lor pentru a-si ascunde in acest fel deficitul imaginar din planul intelectual. Din acest motiv, nu este surprinzator ca in aceasta zi sunt nascute multe prostituate si multi gigolo.

De fapt, marea putere a nativilor zilei de 25 august sta in inteligenta lor. Cu cat realizeaza mai repede acest lucru, cu atat mai bine. Ar trebui sa renunte la preocuparile legate de fizic in favoarea celor legate de intelect. Astfel, vor reusi sa faca o alegere realista a carierei si sa-si formeze o impresie mai buna despre ei insisi. Conflictul dintre partea fizica si cea psihica este o problema care ii va preocupa in mod constant pe cei nascuti in aceasta zi. De exemplu, manifesta dorinta puternica de a fi admirati atat pentru atributele fizice cat si pentru cele intelectuale. Acest tip de admiratie este foarte greu de castigat din cauza prejudecatilor societatii. Este cunoscut faptul ca un om frumos nu este considerat si destept si viceversa.

Persoanele nascute pe 25 august sunt capabile sa isi foloseasca farmecul pentru a atrage admiratia celorlalti. Cu toate acestea, nativii ar trebui sa aiba mai multa consideratie fata de ei insisi. De asemenea, daca isi doresc sa evolueze, ei nu ar trebui sa mai depinda atat de mult de aprobarea celorlalti. Daca nu vor incerca sa faca acest lucru, este posibil sa aiba parte de povesti nesfarsite de dragoste, de relatii instabile si de tot felul de probleme emotionale.

Persoanele nascute pe 25 august ar trebui sa isi descopere talentele, sa le cultive si sa aiba curajul sa le foloseasca. Pentru acesti nativi, a se indragosti pare a fi ceva autodistructiv. Din acest motiv, ar trebui sa invete din experienta si sa nu-si mai faca iluzii false.

SFATURI: Esti un om valoros. Nu mai depune atatea eforturi pentru a cuceri si atrage aprobarea celorlalti. Incearca sa te cunosti mai bine. Daca nu esti multumit de tine, ia masuri in aceasta privinta.

PUNCTE FORTE:

- Extravagant
- Sexi
- Energic

PUNCTE SLABE:

- Cu prea multe nevoi
- Nesigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 26 august - Ziua partenerului sustinator

Persoanele nascute pe data de 26 august isi asuma foarte rar rolul cel mai important in cadrul unei afaceri sau in cadrul familiei. In general, prefera sa lucreze in echipa si sa urmareasca implinirea unui tel comun. Deseori, multi dintre nativii acestei zile sunt legati, din punct de vedere emotional, de un individ mai puternic si mai influent, de un prieten sau coleg care stie sa castige atentia. Din acest motiv, cei nascuti in aceasta zi trebuie sa se lupte pentru a le fi recunoscute calitatile. Ei isi cunosc adevarata valoare, dar este mai greu pentru ceilalti sa recunoasca acest lucru. Daca nativii acestei zile se vor multumi cu rolul de sustinator sau daca vor astepta momentul potrivit pentru a deveni lideri, vor fi foarte fericiti si multumiti de ei insisi. In caz contrar, nativii vor deveni frustrati si lipsiti de productivitate.

In cazul in care lucreaza singuri, nativii zilei de 26 august pot parea singuratici si izolati. Este adevarat ca unele dintre persoanele nascute in aceasta zi sunt dominate de sentimente de autocompatimire. Din aceasta cauza, vor deveni hipersenibili la orice forma de negativism sau de respingere. In orice caz, acesti oameni singuratici au o vointa puternica. Ei vor continua sa mearga pe drumul pe care l-au ales, indiferent daca vor avea sau nu ceva de castigat. Vor merge inainte, se vor lupta si vor infrunta greutatile fara a se plange.

In general, cei nascuti in aceasta zi sunt parinti extraordinari. Ei inteleg foarte bine necesitatea de a ordona si organiza viata copiilor. Nativii care nu au prea multa ambitie vor fi mai relaxati in ceea ce priveste pretentiile pe care le au de la copiii lor. Se poate intampla ca persoanele nascute pe 26 august sa nu fie talentate sau sa nu aiba parte de recunoasterea meritelor pe plan profesional. In acest caz, trebuie sa evite sa isi impovareze copiii cu visurile lor si sa ii forteze pe acestia sa le indeplineasca.

Multi dintre nativii acestei zile prefera sa lucreze in spatele scenei. Uneori, ei vor fi forta ascunsa ce mobilizeaza un grup cunoscut. In afara faptului ca sunt jucatori de echipa, cei nascuti in aceasta zi se bucura atunci cand raman anonimi si neobservati. Persoanele nascute pe data de 26 august considera ca in loc sa se lupte pentru a obtine atentia celorlalti este mai bine sa profite de libertatea de a lucra singuri si fara a fi intrerupti de altcineva. Asemenea oameni devotati valoreaza greutatea lor in aur pentru familie sau pentru afacerile in care sunt implicati.

Mai devreme sau mai tarziu, nativii acestei zile isi vor schimba modul de a privi lucrurile. Atunci cand vor ajunge in jurul varstei de 50-60 de ani, isi vor pune in mod frecvent intrebari de genul "Eu ce am de castigat?" sau "Ce am facut cu viata mea?". Atunci cand vor ajunge in aceasta situatie vor fi capabili sa renunte la altruismul care ii caracteriza si se vor orienta spre un drum total diferit. Persoanele nascute pe 26 august se vor simti indreptatite sa profite de aceasta noua viziune asupra vietii si nu se vor invinovati pentru aceasta schimbare radicala a atitudinii. Oricum, pentru cei din jurul lor aceasta schimbare poate fi socanta.

SFATURI: Uneori nu este bine sa fii prea tolerant. Invata sa lupti pentru tine insuti. Fii mai hotarat, mai ales atunci cand iti ceri drepturile si rasplata muncii tale. Nu ii lasa pe altii sa traiasca in locul tau. Incearca sa iei singur decizii.

PUNCTE FORTE:

- Stapanit
- Tolerant
- Cooperant

PUNCTE SLABE:

- Pasiv
- Represiv
- Se sacrifica prea usor pentru altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 27 august - Ziua idealurilor sociale

Indiferent de statutul pe care il au, persoanele nascute pe 27 august au tendinta de a se identifica cu omul comun, asuprit si umilit. Constientizeaza indurerati ca lumea este plina de nedreptati. Din aceasta cauza, sunt preocupati in mod constant de felul in care ar putea fi imbunatatita viata de zi cu zi. Idealurile lor in viata pot fi lipsite de egoism. Cu toate acestea, nativii sunt foarte interesati sa castige admiratia si chiar adulatia celor pe care ii protejeaza sau ii apara.

Persoanele nascute pe data de 27 august au o tipologie destul de variata. Unii dintre nativii zilei sunt intelectuali sau idealisti, oameni care isi pretuiesc in mod deosebit principiile. Altii sunt pragmatici, indivizi a caror atentie este atrasa de evenimentele vietii cotidiene si de impactul pe care il au aceste evenimente. Ambele tipuri de persoane sunt preocupate de nevoile materiale si spirituale ale omului. De asemenea, ambele tipuri de nativi pot avea aceeasi mare problema. Fiind confruntati in mod frecvent cu greutatile vietii, cei nascuti in aceasta zi se pot simti frustati sau pot deveni negativisti.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi considera ca sunt indispensabili pentru familia sau pentru grupul social din care fac parte. De asemenea, ei cred ca stiu ce este cel mai bine pentru cei din jurul lor. Intr-adevar, nativii nu pot suporta ideea ca lucrurile pot merge bine fara interventia lor. Cei mai evoluati dintre indivizii nascuti in aceasta zi isi vor dezvolta treptat capacitatea de a darui neconditionat. Acestia vor cere foarte putin in schimbul ajutorului lor.

Persoanele nascute pe data de 27 august sunt atat de legate de viata in societate incat vor avea rareori succes daca vor incerca sa isi cladeasca o cariera izolata, sa aiba multa putere si sa acumuleze o mare avere. De obicei, puterea excesiva ii conduce pe cei nascuti in aceasta zi la caderi nervoase si la zadarnicirea planurilor. Este important pentru nativii acestei zile sa realizeze ca viata lor este in stransa legatura cu cea a semenilor lor. Cu cat vor realiza acest lucru mai curand, cu atat mai repede vor reusi sa isi valorifice talentele sociale.

Exista unii nativi care sunt confruntati inca din tinerete cu realitatile dure ale vietii. Acestia isi vor suprima treptat sau chiar isi vor elimina latura idealista. Intradevar, nimeni nu va putea spune despre aceste persoane ca sunt idealiste. O asemenea persoana nu isi va face niciodata iluzii despre bunatatea oamenilor. Opinia despre oameni va fi destul de cinica. Cei nascuti in aceasta zi considera ca fiecare om ar trebui sa isi poarte singur de grija. Cu toate acestea, ei vor contribui la imbunatatirea vietii celor din jur.

Persoanele nascute in aceasta zi promit foarte mult din punct de vedere al evolutiei spiritulale si al maturizarii. In aceeasi masura, insa, nativii pot cadea in ispita tentatiilor egoiste. Alegerea drumului corect depinde numai de ei. Nativii acestei zile sunt predispusi la depresii si negativism. Ei se vor autointitula realisti, dar de fapt sunt doar pesimisti. Ei isi vor oferi foarte usor ajutorul atunci cand familia sau prietenii vor avea nevoie de el. Cei nascuti pe data de 27 august ar trebui sa devina constienti de propriul potential si sa-l puna cat mai repede in valoare. Cea mai buna metoda de a-si valorifica calitatile este sa lucreze intr-un grup social sau intr-o institutie care se ocupa cu imbunatatirea societatii.

SFATURI: Nu te cufunda in problemele personale. Daca nu ii ajuti pe ceilalti, ar fi cazul sa incepi sa faci acest lucru. Energia pe care o vei acumula prin eforturile pe acest plan iti va fi de mare ajutor. Astfel, iti vei gasi mai usor drumul in viata si nu vei mai fi atat de stresat. Nu permite idealurilor fixiste sa iti umbreasca gandirea si creativitatea.

PUNCTE FORTE:

- Constient de realitatile sociale
- Grijuliu
- Idealist

PUNCTE SLABE:

- Prea implicat
- Depresiv
- Predispus la stress

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 28 august - Ziua limbajului

Persoanele nascute pe 28 august sunt experte in utilizarea limbajului si a tehnicii. In mod normal, cuvantul "limbaj" se refera la folosirea cuvintelor scrise sau vorbite. Intr-adevar, nativii sunt foarte priceputi in aceasta privinta. Totusi, folosind acest cuvant intr-un sens mai larg, ne putem referi la limbajul meseriei, la existenta unei anumite usurinte de a folosi o anumita tehnica. In mod frecvent, nativii care nu vorbesc prea mult stapanesc foarte bine datele tehnice ale meseriei pe care o au. Ei sunt preocupati de ceea ce fac pana la cel mai mic detaliu. In plus, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte convingatori. Ei stiu cum sa ii faca pe cei din jurul lor sa se gandeasca la un anume lucru, sa il admire si poate chiar sa fie de acord cu el.

Nativii zilei de 28 august sunt foarte buni negociatori. Pe langa faptul ca sunt adeptii discutiilor, ei stiu cum sa manipuleze anumite concepte. Argumentele lor pot fi comparate cu un sistem invulnerabil si, din aceasta cauza, pot fi foarte greu combatute. De obicei, cei nascuti in aceasta zi evita pe cat posibil folosirea unui limbaj elevat sau prea tehnic. Cei nascuti in aceasta zi considera ca aptitudinile tehnice sunt nefolositoare daca nu sunt puse in slujba unei idei sau a unui plan pe care ei il considera interesant. Asadar, nativii isi propun sa isi foloseasca talentele retorice pentru a-si face cunoscute ideile si pentru a-i convinge pe cei din jur de calitatea acestor idei.

Persoanele nascute pe data de 28 august pot fi foarte convingatoare. Ele ii vor cuceri pe ceilalti cu ajutorul unor idei si cunostinte vaste si foarte sigure. De asemenea, nativii pot retrage ceea ce au spus cu ajutorul unor argumente solide. De cele mai multe ori, cei nascuti in aceasta zi sunt atat de convinsi ca ceea ce spun si gandesc ei este cel mai bine, incat neglijeaza nevoile si dorintele auditoriului. Astfel, familia, prietenii si publicul s-ar putea sa fie de acord cu ceea ce spun nativii. Insa, vor face acest lucru doar in momentul discutiei pentru ca stiu ca, mai tarziu, nativii s-ar putea sa isi schimbe parerea sau chiar sa uite ceea ce au spus.

Exista persoane nascute pe data de 28 august care nu sunt constiente de puterea lor intelectuala. Acest lucru se datoreaza alegerii premature sau gresite a carierei. Cu ajutorul studiului si lecturii, nativii ar putea sa isi puna in valoare talentul legat de folosirea limbajului si a ideilor. Multi dintre cei nascuti in aceasta zi au o atractie deosebita pentru limbile straine.

Nativii acestei zile au un succes deosebit in calitate de consilieri, preoti, asistenti sociali, politicieni si in alte meserii asemanatoare cu acestea. In aceasta situatie, este normal ca familia si prietenii sa le ceara sfaturi. Pentru persoanele nascute pe 28 august, responsabilitatile sociale si familiale sunt foarte importante. Din aceasta cauza, ar trebui sa fie foarte atenti atunci cand ofera sfaturi pentru ca acestea ar putea influenta vietile celorlalti. Pe de cealalta parte, cei nascuti in aceasta zi pot fi indivizi lipsiti de scrupule. Vor fi foarte priceputi atunci cand va trebui sa minta, sa insele sau sa se prefaca. Deci, pot fi foarte convingatori si in mod distructiv.

Este important ca nativii zilei de 28 august sa aplice si ei sfaturile pe care le ofera altora. Ei trebuie sa fie atenti sa nu devina puritani. Nu trebuie sa condamne orice fel de distractie si placere din cauza unui sistem de valori rigid si intolerant. Persoanele nascute in aceasta zi ar trebui sa invete sa fie mai flexibile si mai receptive la sentimentele celorlalti.

SFATURI: Nu mai fi atat de sigur ca ceea ce spui si crezi tu este singurul raspuns bun si corect. Invata sa asculti si alte puncte de vedere. Incearca sa nu ii sufoci pe cei din jurul tau cu explicatii si cu exemple. Nu pierde din vedere imaginea de ansamblu. Incearca sa alegi drumul bun si sa il urmezi.

PUNCTE FORTE:

- Convingator
- Intelectual
- Distins

PUNCTE SLABE:

- Inflexibil
- Puritan
- Intolerant

Mergi la inceput