Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 iulie - Ziua suisurilor si coborasurilor

Adesea, cei nascuti pe 20 iulie traiesc perioade de ascensiune, ca apoi sa coboare pana in profunzimi. Aceasta metafora de a fi alternativ in urcare si coborare poate fi centrala in viata lor profesionala, sentimentala, familiala si sociala, cat si in starea lor de visare si in cadrul hobby-ului pe care il au. Astfel de activitati ascendente si descendente fac parte din personalitatea lor asa cum fac parte din natura schimbarile de sezon.

Pentru a-i intelege pe deplin pe cei nascuti astazi, trebuie sa-i observam in faza lor de tranzitie deoarece ei sunt adesea in tranzit de la o stare la alta. O persoana nascuta pe 20 iulie nu este neaparat definita de o urcare sau o coborare, un castig sau o pierdere, ci de miscarea in sine – faptul ca ei tintesc undeva. Astfel, devenirea este mult mai importanta pentru nativii zilei de 20 iulie decat fapul in sine si ei se vor afirma mai degraba ca niste persoane dinamice si nu statice. Deoarece isi schimba atat de des starea, cei nascuti astazi risca sa devina personalitati extrem de instabile, ce pot fi comparate cu un element radioactiv. Tocmai in acest proces continuu de schimbare consta stabilitatea si repausul nativilor mai evoluati. Ei sunt dovada vie a faptului ca centrul uraganului poate reprezenta zona cea mai calma.

Desi nativii cei mai evoluati ai zilei de 20 iulie au acest centru calm in ei insisi, trebuie sa se fereasca de complezenta si stagnare, in special daca sunt sedusi de pozitiile sociale sau recompensele financiare. Daca vor reusi sa se motiveze pe ei insisi pentru a cauta provocarile si in acelasi timp sa-si mentina echilibrul, ei vor ramane productivi. Comportamentul lor excesiv si complezenta sunt foarte periculoase si trebuie ancorate in realitate.

Colegii nativilor zilei de 20 iulie sau cei implicati cu ei in orice fel de parteneriat vor fi norocosi sa traiasca sau sa lucreze cu niste coechipieri de incredere. Ei trebuie sa fie foarte intelegatori si destul de rabdatori cu persoanele nascute pe 20 iulie deoarece va trece ceva vreme pana ce nativii isi vor atinge obiectivele in viata.

Destul de ciudat, nativii zilei de 20 iulie pot fi nefericiti dupa ce vor realiza doar o parte din ceea ce si-au propus. Ei vor avea nevoie de esecuri minore si frustrari care ii vor motiva sa faca schimbari fundamentale in vietile lor. Din nou, cel mai mare pericol al unei astfel de personalitati este sa devina prea "confortabili" sau prea "multumiti" de eforturile lor sau de situatiile ce apar in viata lor. Poate fi destul de dificil, in special pentru cei apropiati lor (prieteni, colegi, iubiti, copii), sa inteleaga nevoia celor nascuti pe 20 iulie de a fi intr-o continua lupta. Partenerii lor de viata nu sunt mereu de acord cu acest proces de crestere pentru ca pare sa le puna piedici in calea fericirii. Cei nascuti astazi nu se vor multumiti niciodata cu o existenta mediocra. Daca vor gasi agitatia si provocarea de care au nevoie in viata profesionala si in viata de zi cu zi, este posibil ca ei sa poata ajunge la un echilibru intre cautare si atingerea acopului. Daca nu, ei pot fi expusi pericolului de a se sufoca de atata "multumire".

SFATURI: Nu te bloca intr-un compromis, indiferent cat de confortabil este. Pastreaza-ti luciditatea si asculta-ti vocea interioara. Cultiva-ti simtul calmului si ramai asa. In cazul in care nu indraznesti sa indraznesti, atunci incearca sa fii fericit cu ceea ce ai.

PUNCTE FORTE:

- Aventurier
- Activ
- Practic

PUNCTE SLABE:

- Neobosit
- Nemultumit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 21 iulie - Ziua controversei tragi-comice

Oricat ar incerca, cei nascuti pe 21 iulie nu se pot feri de probleme pentru mult timp. De cele mai multe ori, ei se afla in mijlocul furtunii, adesea avand implicatii tragi-comice. Desi cei nascuti astazi pot fi considerati oameni linistiti, ei pot fi de asemenea foarte agitati si predispusi la evenimente imprevizibile. O persoana mai vioaie din randul celor nascuti pe 21 iulie este posibil sa fie partial responsabila pentru crearea acestor agitatii.

Punctele de vedere contradictorii sunt specialitatea celor nascuti pe 21 iulie si cel mai adesea ei le vor exprima cu intelepciune. Sunt buni in ceea ce priveste dezbaterile aprinse, dar pot fi gasiti la fel de bine in pozitia de mediatori, arbitri sau impaciuitori. Deoarece le place sa joace rolul avocatului diavolului, ei pot vedea cu usurinta ambele parti ale unei probleme. Deoarece sunt destul de obisnuiti cu situatiile conflictuale, ei se pot comporta corect acasa, chiar si in situatii de stres. Altii ar putea fi foarte usor deranjati in astfel de conditii. Cei nascuti astazi au un simt al umorului bine dezvoltat, care ii reprezinta foarte bine. Nativii zilei de 21 iulie pot avea toane foarte schimbatoare, dar pot ramane remarcabil de calmi si de neafectati de tulburarile emotionale ale celorlalti. Fara indoiala, situatiile explozive ii atrag si le starnesc interesul.

Nativii zilei de 21 iulie, care sunt actori, iubesc agitatia aparitiilor in public si sunt in mod special exibitionisti. Jocul lor este de obicei extrem de fizic si robust. Persoanele mult mai evoluate nascute astazi pot abandona in cele din urma latura fizica in favoarea celei spirituale. Nativii mai putin evoluati vor risca sa se lase in voia placerilor carnii si vor completa aceste excese cu bautura si droguri, pierzandu-se in activitati evazioniste sau preocupari extrem de depresive. In cazurile extreme, cei nascuti astazi pot cauta agitatia, fiind chiar dispusi sa moara sau chiar sa se sinucida.

Agitatia de toate felurile ii atrage pe cei nascuti pe 21 iulie si in special agitatia ce implica o anumita stare de conflict. Astfel, razboiul si jocurile de razboi, controversele, investigatiile, povestile cu spioni, detectivii in actiune, filmele de groaza, sau calatoriile ce implica aventuri reprezinta adesea o fascinatie deosebita pentru cei nascuti astazi.

Un mare pericol pentru cei nascuti pe 21 iulie este ca ei vor permite o astfel de agitatie sa le intrerupa vietile si in acelasi timp si vietile celor din jurul lor. In cateva cazuri extreme, acestea pot duce la ostracism social. Cel mai adesea insa, ii vor face pe cei nascuti astazi mai populari in cercul lor social, deoarece doar prin prezenta lor ei garanteaza un timp petrecut in mod interesant. Nativii zilei de 21 iulie trebuie, totusi, sa se fereasca sa fie mereu in dezacord total cu "deciziile morale" ale familiei si prietenilor. Aceasta pentru ca ei sunt adeptii argumentarii si conflictului, doar de dragul de a fi in dezacord.

SFATURI: Incearca sa-ti stapanesti inclinatia spre asumarea riscului. Mai degraba ia in considerare argumentele si punctele de vedere contradictorii, decat sa le respingi. Intareste-ti centrul si invata cum sa ajungi la el atunci cand doresti acest lucru. Pe masura ce imbatranesti, fa o trecere graduala de la latura fizica la cea spirituala.

PUNCTE FORTE:

- Indraznet
- Interesant
- Fizic

PUNCTE SLABE:

- Obsesiv
- Autodistructiv
- Comentator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 22 iulie - Ziua carierei oscilante

Persoanele nascute pe data de 22 iulie se afla, aproape tot timpul, in situatia de a nu-si putea mentine constant cursul carierei. Uneori, aceste persoane pot fi binecuvantate cu un noroc iesit din comun, iar alteori pot fi coplesiti de o teribila nesansa. Chiar daca au succes pe o perioada indelungata, la un moment dat pot deveni martori ai distrugerii muncii lor de o viata. In unele siituatii, nativii sufera din cauza lipsei de apreciere, insa, dupa un timp, atunci cand se vor bucura de reusita, ei vor fi adevarate stele stralucind pe firmament. Destul de frecvent, aprecierea venita din partea celorlalti va fi postuma.

Aceste fluctuatii nu sunt intalnite numai in cariera nativilor. Ele isi fac simtita prezenta si in viata lor emotionala. Cei nascuti in aceasta zi au parte in viata de povesti de dragoste, casatorii, divorturi, separari si tot felul de dificultati in acest domeniu. Dorinta acestor persoane de a reusi este atat de puternica incat, nu se vor gandi foarte usor sa renunte la ceva. Atunci cand persoanele nascute pe data de 22 iulie detin controlul asupra situatiei, ele par a fi invincibile. Cu toate acestea, chiar si cei mai puternici dintre nativi pot cadea prada nenorocului. Acesta ii va lovi chiar in cel mai puternic punct al lor si astfel ii va dobori.

Unul dintre punctele slabe ale nativilor zilei de 22 iulie este reprezentat de faptul ca sunt aproape inconstienti de propriile slabiciuni. Acest lucru ii va impiedica sa faca unele schimbari foarte imprortante in atitudinea lor. Sunt ferm convinsi ca tot ceea ce fac este bine si corect. Din aceasta cauza, cei nascuti in aceasta zi vor ignora orice semn care i-ar putea avertiza in legatura cu esecul ce urmeaza. In consecinta, sunt oarecum incapabili sa impiedice un dezastru inainte de a fi prea tarziu. Un alt punct slab este reprezentat de faptul ca intampina greutati in controlarea propriei agresivitati. In unele situatii pot fi directi, chiar agresivi in comportamentul lor, iar in alte situatii pot fi lipsiti in totalitate de hotarare in ceea ce priveste o anumita problema. Tot ce vor putea face va fi sa amane rezolvarea problemei. Reprimarea laturii lor mai puternice si agresive poate duce la iesiri neasteptate si explozive. Aceste iesiri par sa aiba loc numai in cele mai nepotrivite momente. In unele situatii, persoanele nascute pe data de 22 iulie cer prea mult de la colegii, prietenii si familia lor atunci cand pretind sa le tolereze astfel de comportamente.

Cei nascuti in aceasta zi sunt in general oameni curajosi. Ei nu se dau inapoi de la nimic si sunt dispusi sa intre in competitie indiferent care ar fi conditiile jocului, dar, la fel de bine, pot fi lipsiti de precautie, incapatanati si nerealisti. Daca actiunile lor imping o persoana spre esec, este foarte important sa isi recunoasca greselile. La fel de important este sa invete din propriile greseli si apoi sa treaca peste ele. Daca o persoana nascuta pe data de 22 iulie neglijeaza aceste etape, daca incerca sa treaca peste ele si incepe sa faca altceva, va face o impresie absolut negativa in ochii celorlalti. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi isi rezerva o perioada relativ scurta de timp pentru a-si reveni in urma unei nereusite si pentru a se recupera complet. Se vor intoarce sa lupte din nou dupa aceasta perioada si poate ca vor fi raniti, dar in mod sigur vor deveni si mai intelepti. Desigur, toata lumea trebuie sa invete sa se cunoasca cat mai bine. Trebuie cunoscute punctele forte, punctele slabe, limitele, insa pentru cei nascuti in aceasta zi, cunoasterea de sine ar trebui sa aiba o importanta deosebita. Sansele de a reusi in viata sunt direct proportionale cu intelegerea propriilor calitati si defecte, cu experientele castigate in urma unor piedici obiective.

SFATURI: Incearca sa aduci stabilitate in viata ta, pe toate planurile. Relaxeaza-te si incearca sa te simti bine cu tot ceea ce faci, chiar si atunci cand, de fapt nu faci mai nimic. Acorda mai mult timp refacerii. Invata sa te descarci. Nu exagera in privinta succesului pentru ca, oricum eforturile tale sustinute isi vor primi intr-un final rasplata.

PUNCTE FORTE:

- Dinamic
- Curajos
- Orientat spre succes

PUNCTE SLABE:

- Lipsit de noroc
- Stresat
- Lipsit de precautie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 23 iulie - Ziua rezolvarii incertitudinilor

Persoanele nascute pe data de 23 iulie duc o viata care, dupa parerea lor, este plina de incertitudini. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi reusesc in cele din urma cu succes sa isi lamureasca aceste incertiudini. Le rezolva in mod personal pentru ei insisi sau, in mod profesional, pentru ceilalti. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acasta zi sufera in mod periodic de crize de identitate. Au mari indoieli in privinta lor insisi si au o atitudine extrem de autocritica la adresa propriilor actiuni.

Cei nascuti in aceasta zi sunt de fapt indivizi traditionalisti. Oricat de largi ar parea unele dintre vederile lor, ele vor avea la baza, in mod sigur, principii conservatoare. Indiferent de aria de interes, fie ca este vorba de profesie, de hobby sau de arta, nativii zilei de 23 iulie vor cauta sa afle cat mai multe lucruri despre istoria acelui subiect pentru a-si inlatura incertitudinile. Intr-adevar, aceste persoane vor investiga orice domeniu despre care care au indoieli, in cel mai profund mod posibil. Aceste investigatii pot fi foarte variate. Nativii pot avea chiar meserii legate de cercetare. Ei activeaza in institutii foarte diferite, incepand cu politia sau agentiile de detectivi si terminand cu cele din domeniul cercetarii stiintifice sau sociale.

Nativii zilei de 23 iulie au o modalitate foarte cerebrala de a aborda lumea. In mod frecvent, viata lor emotionala ramane lipsita de expresie si intr-o umbra totala. De fapt, ei sufera uneori chiar de dereglari psihosomatice din cauza acestor sentimente reprimate. In loc sa isi petreaca atat de mult timp rezolvand probleme cotidiene sau intelectuale, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa acorde mai multa atentie propriei stari emotionale. Din moment ce, in mod frecvent, nativii sunt orientati spre spiritualitate si religie, cultivarea practicilor meditative poate fi de mare ajutor pentru ei. In orice caz, daca vor insista sa se ocupe de problemele legate de exterior in detrimentul celor legate de viata lor interioara, aceste persoane vor deveni din ce in ce mai stresate si nervoase.

Cu toate acestea, a te retrage si a te proteja intr-o cochilie nu este solutia. Persoanele nascute pe data de 23 iulie trebuie sa faca eforturi constante si sustinute pentru a integra in viata si preocuparile lor sociale si propria viata sentimentala. Deseori, fapul ca exista o relatie pozitiva si de lunga durata cu iubitul, prietenul sau colegul poate fi o foarte importanta punte de legatura cu lumea inconjuratoare. Pericolul ca acesti nativi sa devina dependenti de persoana de langa ei este evident. Exceptand acest lucru, persoanele nascute pe data de 23 iulie au foarte multe de oferit atunci cand sunt implicati intr-o relatie. Simtul lor de a rezolva problemele, compasiunea de care dau dovada, intelegerea de care sunt capabili si abilitatea de a recunoaste calitatile oamenilor sunt de nepretuit.

Indiferent cat de evoluati ar fi nativii, ei se vor confrunta si vor fi asaltati periodic de indoieli. De fiecare data cand persoanele nascute pe data de 23 iulie isi vor rezolva dificultatile prin care trec, vor deveni mai puternice. Astfel, vor mai inainta cu un pas pe drumul realizarii personale. Nativii care sunt capabili sa isi impartaseasca bogatele lor ganduri si fantezii cu ceilalti vor avea numai de castigat. Din aceasta cauza, vor fi foarte apreciati. Sunt demni de multe laude atunci cand lucreaza in calitate de asistenti sociali, psihologi, avocati sau doctori. Nativii care au avut parte de serioase probleme emotionale au o anumita patrundere psihologica in legatura cu bolile, dar si cu vindecarea lor. Au atata putere in aceasta privinta, incat sunt capabili sa ii ajute si pe ceilalti in timp ce se trateaza ei insisi. Prin marea lor putere de a se darui si prin atitudinea lor pozitiva, nativii isi vor primi negresit rasplata. Acesti oameni sunt complecsi din punct de vedere emotional. Datorita caldurii si altruismului nativilor, relatiile celorlalti cu ei sunt foarte frumoase si placute.

SFATURI: Nu mai incerca sa fii tu cel care rezolva problemele tuturor. Acorda-ti mai multa atentie (fara a deveni obsesiv in aceasta privinta). Invata sa lasi de la tine in anumite privinte. Evita sa iti faci griji atunci cand nu este necesar. Lasa deoparte, macar pentru o vreme, criticile si judecatile.

PUNCTE FORTE:

- Intelegator
- Altruist
- Omenos

PUNCTE SLABE:

- Depresiv
- Predispus la crize
- Prea vulnerabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 24 iulie - Ziua instabilitatii incitante

Persoanele nascute pe data de 24 iulie sunt atrase in mod inconstient de situatiile, persoanele si locurile incitante si instabile. De asemenea, pentru nativi este foarte incianta ideea de a face schimbari dinamice. In mod frecvent, nativii devin usor plictisiti de banalitatea existentei zilnice. Cele mai multe dintre persoanele nascute in aceasta zi au o flexibilitate admirabila. Se pot adapta usor la nevoile si situatiile aflate intr-o continua schimbare. Din nefericire, colegii sau iubitii vor fi pusi in dificultate atunci cand o persoana nascuta in aceasta zi se va hotari brusc sa faca o schimbare de directie.

Indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi pot fi considerati instabili. Indivizii mai evoluati reusesc sa isi domine instabilitatea. Aceasta instabilitate va fi transformata intr-o forma de energie. Ea va evidentia cat de magnetica este personalitatea unui asemenea individ si ii va ajuta pe acestia in eforturile pe care le fac. Indiferent de situatie, daca nativii vor face parte dintr-o organizatie excentrica, cu o conduita iesita din tipare sau daca vor avea preocupari la fel de excentrice, ei nu le vor abandona. La fel se va intampla si in cazul locurilor mai ciudate. Persoanele nascute pe data de 24 iulie care se bucura de un mare succes vor putea transforma aceasta fascinatie pentru neobisnuit intr-o munca creativa.

Nativii zilei de 24 iulie sunt de cele mai multe ori constienti de impresia pe care o fac celorlalti. In mod paradoxal, tot timpul ei par a fi plictisitori in tot ceea ce fac. Persoanele care sunt mai conservatoare vor incerca deseori sa adopte o imagine avangardista sau pur si simplu sa aiba o imagine mai neobisnuita. Daca cei nascuti in aceasta zi au o natura excentrica sau stranie, nu vor incerca in nici un fel sa o ascunda. Din aceasta cauza pot fi considerati exibitionisti. De fapt, nativilor acestei zile le este frica sa nu fie prinsi intr-o rutina cotidiana si sa nu aiba acel neplacut sentiment de limitare.

In special femeile nascute pe data de 24 iulie au o mare energie nervoasa. Aceasta energie trebuie sa fie tinuta sub control sau cultivata. In caz contrar, va aparea riscul stresarii. Problemele barbatilor nascuti in aceasta zi, care trebuie neaparat rezolvate, sunt probleme legate de ego-ul lor. Ambii trebuie sa invete sa se comporte in asa fel incat sa nu mai atraga atat de mult atentia asupra lor. Va trebui sa invete, de asemenea, sa faca totul intr-un mod increzator, dar nu lipsit de modestie. Persoanele nascute pe data de 24 iulie trebuie sa incerce sa scape de acea nevoie imperioasa de a demonstra celorlalti de ce sunt capabili. Este esential pentru nativi sa invete sa faca lucrurile incet, pas cu pas si sa ia lucrurile ca atare.

Binenteles ca trasaturile dramatice ale caracterului persoanelor nascute pe data de 24 iulie sunt foarte importante. Exista marele pericol ca eruptiile nervoase periodice pe care le au nativii sa ingreuneze mult traiul familiei si pe cel al asociatilor. Aceste iesiri ii pot face pe acestia sa se indeparteze. Situatiile de acest gen sunt foarte nefavorabile. Pentru cei nascuti in aceasta zi, echilibrul pe plan emotional este esential pentru a avea o cariera stabila si viceversa. Nativii trebuie sa invete sa aiba mai multa incredere in ei insisi si sa nu mai depinda atat de mult de aprobarea celorlalti. Este important sa isi stabileasca prioritatile. A sti ceea ce isi doresc de la viata inseamna implicit reducerea factorului de nesiguranta si reducerea riscului de a se rani pe ei insisi sau de a-i rani pe ceilalti implicati. Foarte posibil este ca, datorita sanselor nefavorabile, nativii sa simta nevoia sa rupa destul de brusc o relatie. Nativii vor gasi cea mai buna cale sa faca acest lucru. Vor parasi relatia intr-un mod gratios, atenti si la sentimentele celorlalti. In acest fel, vor parea mai putin vinovati in ochii celor care sunt interesati.

SFATURI: Mai devreme sau mai tarziu va trebui sa iti temperezi energia. Ia in considerare si esecul. Poate ca dorintele tale nu vor avea parte de succesul pe care il presupui tu. Invata sa stai si singur. Incearca sa faci acest lucru cu placere. Fii mai atent cu ceilalti.

PUNCTE FORTE:

- Indraznet
- Entuziast
- Magnetic

PUNCTE SLABE:

- Instabil
- Nestatornic
- Obsedat sexual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 25 iulie - Ziua faptelor utopice

Persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt coplesiti de dorinta romantica de a avea vederi cat mai largi si de a realiza fapte imaginare. Din nefericire, visurile acestor persoane sunt greu de realizat. Nativii nu sunt deloc practici. Vor actiona dupa cum cred ei ca este mai bine. Astfel, vor avea parte de un succes surprinzator sau de o previzibila confuzie. In general, idealismul lor este mult mai puternic decat factorul de realitate.

Chiar si atunci cand dau gres intr-o anumita privinta, nativii zilei de 25 iulie cred ca experienta capatata in urma faptului ca au incercat sa faca ceva le va fi de folos. Multi dintre acesti nativi se ghideaza in viata dupa principiul: "Nu conteaza daca pierzi sau castigi, ci conteaza mai ales felul in care joci". Pentru ei acesta pare a fi lucrul cel mai important. Asadar, persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt interesate in special de motivatiile ce determina o actiune. In loc sa fie atenti la succesul pe care il are o persoana, cei nascuti in aceasta zi vor fi mai degraba preocupati sa afle cat de bune sunt intentiile acelei persoane. Fiind destul de corecti, nativii vor gandi in acelasi mod si in ceea ce ii priveste pe ei insisi. Parintii nascuti pe data de 25 iulie nu vor fi foarte interesati de notele copiilor. Mai repede se vor interesa de eforturile pe care le-au depus copiii, de seriozitatea cu care acestia si-au indeplinit indatoririle.

Pericolul ii poate atrage pe nativii acestei zile. Atunci cand se vor confrunta cu orice tip de pericol, ei nu vor da niciodata inapoi. A se confrunta in mod direct cu orice problema este o atitudine tipica pentru aceste persoane. Prefera sa primeasca criticile la adresa lor in cel mai direct mod posibil. Nu le plac abaterile de la subiect sau interventiile unei terte parti. Daca persoanele nascute pe data de 25 iulie simt in adancul sufletului lor ca au dreptate, atunci vor suporta aproape orice tip de abuz, chiar si tortura pentru a-si sustine punctul de vedere.

Nativii zilei de 25 iulie au un cod al onoarei la care tin foarte mult. Cu toate acestea, in general, ei se vor stapani sa le ceara celorlalti sa adere la aceleasi principii. Cei nascuti in aceasta zi au o adevarata filosofie de viata. Ei vor incerca sa ilustreze aceasta filosofie atat prin vorbe, cat si prin fapte. Onoarea este foarte importanta pentru aceste persoane. Vor prefera, mai degraba, sa aiba parte de suferinte decat sa isi incalce cuvantul. Acest tip de atitudine este foarte admirabil, dar, in aceasta lume imperfecta, poate provoca multa suferinta. Uneori, nativii vor fi puternic dezavantajati din aceasta cauza. Va trebui sa invete sa fie la fel de iertatori cu ei insisi, pe cat de iertatori sunt si cu ceilalti.

Persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt deseori protagonistele unor schimbari de stare foarte ciudate. Cu toate acestea, datorita firii lor puternice, vor fi capabile sa isi tina in frau temperamentul, cu multa fermitate. Intradevar, cultivarea autocontrolului poate deveni o obsesie pentru cei nascuti in aceasta zi. Felul in care abordeaza viata nu este cu mult diferit de cel al unui samurai. Nativii vor apara fara frica tot ceea ce tine de onoare, fara a acorda atentie partii financiare sau propriului ego.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi au calitati extraordinare. Ei au puterea de a constientiza si invata ceea ce este important pentru momentul prezent. Vor cauta esentialul in orice experienta obisnuita si il vor pretui. Nativii zilei de 25 iulie pot avea nevoie, uneori, de ani intregi de experiente pentru a se putea maturiza. De fapt, este vorba despre acea maturizare care le va permite nativilor sa nu isi mai concentreze energiile in confruntari imaginare cu morile de vant. Odata cu atingerea acestui obiectiv, si anume maturizarea din acest punct de vedere, persoanele nascute pe data de 25 iulie vor fi capabile sa fie obiective si sa vada ceea ce sa intampla in jurul lor. Cu toate acestea, nu isi vor pierde (si nici nu ar trebui sa o faca) dragostea pentru aventura si inclinatia romantica de a realiza lucruri marete. Din acest punct de vedere, persoanele nascute azi vor fi o adevarata sursa de inspiratie pentru familie, prieteni si copii.

SFATURI: Concentreaza-te mai mult asupra prezentului. Incearca sa fii, mai degraba, "aici" in loc sa fii "acolo". Fii atent la ceea ce fac si spun cei din jurul tau. Fii mai ingaduitor cu tine insuti. Continua sa visezi, dar incearca sa pastrezi contactul cu realitatea in tot acest timp.

PUNCTE FORTE:

- Cu multa imaginatie
- Idealist
- Mandru

PUNCTE SLABE:

- Critic
- Prea implicat
- Nerealist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 26 iulie - Ziua vestitorului simbolic

Nativii zilei de 26 iulie au o personalitate foarte dominanta. In orice caz, autoritatea cu care domina este rareori de natura fizica sau financiara. In cele mai multe dintre cazuri, aceasta autoritate consta in puterea de a intelege marile adevaruri ale vremii lor. In plus, nativii au puterea de a da glas acestor adevaruri prin ceea ce fac. Atunci cand cei nascuti in aceasta zi vorbesc despre un lucru, de cele mai multe ori sunt in cunostinta de cauza. Acest lucru se intampla pentru ca autoritatea de care vorbesc este bazata pe numeroasele experiente anterioare (de cele mai multe ori se bazeaza si pe cunostinte profunde in acel domeniu). Indivizii exceptionali nascuti in aceasta zi pot fi considerati un fel de profeti. Ei isi vor transmite mesajul tuturor celor care vor dori sa le acorde atentie.

Persoanele nascute pe data de 26 iulie pot parea ca sunt directionate intr-un singur sens. Acest lucru se va intampla pentru ca, in loc sa caute forme cat mai variate de experimentare, cei nascuti in aceasta zi se limiteaza, de obicei, la un singur domeniu de activitate. In aria lor de interes, ajung sa foloseasca toate experientele capatate de-a lungul vietii. In timp, cei mai multi dintre nativi vor avea o mare influenta asupra familiei lor, cercului social din care fac parte si in general asupra societatii. Motivul pentru care se intampla astfel il reprezinta faptul ca, nativii acestei zile au capacitatea de a intelege si de a exprima ceea ce persoanele din jurul lor simt si gandesc. Poate ca ei, nativii, vor deveni la un moment dat chiar simboluri vii ale atitudinilor sociale neexprimate. Din aceasta cauza, se poate ajunge si la situatia in care cei nascuti in aceasta zi vor deveni incapabili sa mai comunice cu ei insisi. Nu vor mai putea sa fie atenti la dorintele si sentimentele lor mai profunde, lucru care este foarte necesar pentru a avea o personalitate complexa. La un moment dat in viata, vor fi nevoiti sa ia o decizie ferma si sa renunte la pozitia pe care o au. Din acel moment vor refuza orice incercare a celorlalti de a-i repune in acea pozitie.

Despre cei nascuti in aceasta zi se poate spune orice, dar nu faptul ca sunt conservatori in gandire. Deseori ei expun puncte de vedere revoltatoare. Acestea vor atrage, in mod aproape sigur, opozitia celor care sustin puncte de vedere mai conservatoare. Din fericire, nativii dau dovada de o inceredere in sine care, in ciuda adversarilor, rareori se clatina.

Nativii zilei de 26 iulie sunt jucatori de noroc prin natura lor. Deseori sunt atrasi in mod fatal de situatii dificile si chiar periculoase. Au tendinta de a-si continua drumul chiar si atunci cand acesta devine greu si de a persista pana cand obtin rezultatul sau concluzia care ii va multumi. Atunci cand incep sa faca ceva sunt bine echipati cu multa putere si cu multa energie.

Persoanele nascute pe data de 26 iulie nu fac eforturi pentru a indulci latura dura a adevarului. Il vor prezenta exact asa cum este, in mod direct si necizelat. Uneori sunt mai preocupati de "siguranta" adevarului, decat de sentimentele proprii si cele ale semenilor. In orice caz, nativii care isi vor acorda timpul si vor face eforturile necesare de a se cunoaste pe ei insisi vor capata reale calitati empatice. Tot astfel vor reusi sa isi imblanzeasca latura agresiva. Mai mult decat oricine vor fi capabili sa exprime ceea ce simt.

SFATURI: Odihneste-te din cand in cand si permite-le si celorlalti sa faca la fel. Nu uita ca esti doar o "bucatica" din ceea ce reprezinta "intregul". Cultiva-ti umanitatea si modestia.

PUNCTE FORTE:

- Dinamic
- Influent
- Atragator

PUNCTE SLABE:

- Provocator
- Necizelat
- Dificil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 27 iulie - Ziua celor care iau decizii

Persoanele nascute pe data de 27 iulie sunt puse de multe ori in postura de a lua decizii in numele celorlalti. Nativii pot fi pusi in situatia de a crea noi structuri teoretice, de a lua hotarari atunci cand lucreaza in cadrul organizatiilor sau in cadrul grupurilor sociale sau atunci cand se ocupa de conducerea familiei. Cei nascuti in aceasta zi devin treptat adepti foarte priceputi ai orarelor, ai termenelor limita si ai acordurilor personale de orice tip.

Persoanele nascute pe data de 27 iulie intampina dificultati in cazul in care vor fi puse in situatia de a lua singure decizii in planul personal sau in cel emotional. Nativii acestei zile sunt indivizi foarte devotati organizatiei din care fac parte, carierei sau afacerii lor. De aceea, ei acorda foarte putina atentie vietii lor personale. Situatia nu este cu mult diferita de cea a unui instalator care face totul perfect in casele altora, dar care in casa lui nu face nimic in afara de mici improvizatii.

Uneori, singura problema si cea mai dificila a nativilor zilei de 27 iulie este legata de parasirea pozitiei in care se descurca atat de bine in ceea ce priveste organizarea si deservirea. O problema nu mai putin imporanta pentru acesti nativi este legata de succesul personal (conform standardelor societatii) in domeniul in care activeaza. Se vor simti foarte bine atunci cand o alta organizatie sau companie, recunoscandu-le valoarea, ii va curta. De cele mai multe ori, situatia de criza va aparea atunci cand o activitate secundara va incepe sa ocupe un loc din ce in ce mai important in viata acestor persoane. Destul de frecvent, aceasta noua activitate va cere un puternic aport emotional, deseori aceasta noua preocupare necesitand o daruire pasionala. In acest moment al existentei lor, persoanele nascute pe data de 27 iulie se confrunta cu o nehotarare neobisnuita sau chiar cu un fel de paralizie in legatura cu luarea unei decizii. Acestor persoane le este frica sa renunte la activitatea ce primeaza sau sa aiba ceva de pierdut in aceasta privinta. Au indoieli privitoare la indeplinirea celei de-a doua preocupari. Aceste temeri vor impiedica nativi sa ia decizii intelepte si sa dea randament in ceea ce fac.

Multe dintre persoanele nascute pe data de 27 iulie, indiferent daca sunt femei sau barbati, au probleme in legatura cu controlarea furiei si a agresiunii. De obicei au un fizic impresionant, chiar intimidant. In cazul in care nativii vor reusi sa isi canalizeze puterea spre ceea ce fac, vor putea ajunge la noi culmi de succes datorita eforturilor personale sau de grup. Daca nativii isi vor reprima impulsurile agresive, acestea vor erupe in mod violent. In mod curios, dincolo de siguranta de sine a celor nascuti in aceasta zi se ascunde o timiditate secreta. Pe langa timiditate, ei manifesta si o impotrivire de a-si dezvalui cele mai adanci temeri.

Cele mai importante decizii pe care trebuie sa le ia o persoana nascuta pe data de 27 iulie sunt in legatura cu ele insele si nu in legatura cu ceilalti. Nativii sunt nevoiti sa ia decizii realiste in ceea ce priveste cariera pentru ca mai tarziu sa poata avea parte de succes si de fericire. Ei trebuie sa fie onesti si corecti in ceea ce priveste alegerea anturajului si a persoanei cu care doresc sa isi petreaca viata. Va trece timp pana cand cei nascuti in aceasta zi isi vor cunoaste adevaratele pasiuni in viata, atat in privinta vietii particulare cat si in privinta celei publice. Ei vor fi nevoiti sa consume multa energie si sa faca alegeri dure in aceste privinte. Pana in momentul in care vor fi capabili de asemenea eforturi, nativii vor fi condamnati sa aiba o ocupatie sau o viata monotona, lipsita de interes pentru ei. Vor amana ceea ce au de facut, se vor gandi la acest lucru incercand sa il faca sa mearga bine, visand in secret sa faca altceva. Intradevar, va fi nevoie de energii colosale din partea nativilor pentru a se mobiliza si pentru a-si face curaj sa isi urmeze visul si in acelasi timp sa fie onesti in legatura cu ei insisi. In cazul in care vor fi capabili de toate acestea, rasplata va fi pe masura eforturilor.

SFATURI: Constientizeaza care sunt adevaratele tale dorinte si nevoi. Nu starui prea mult asupra deciziilor personale. Incearca sa fii sincer cu tine insuti. Atentie sa nu iti reprimi adevaratele sentimente. Controlul asupra propriei gandiri nu poate decat sa te ajute. Invata sa cedezi.

PUNCTE FORTE:

- Puternic
- Hotarat
- Disciplinat

PUNCTE SLABE:

- Opus schimbarilor
- Neatent cu sine
- Delasator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 28 iulie - Ziua castigatorului

Persoanele nascute pe data de 28 iulie manifesta dorinta puternica de a fi primii in sfera lor sociala sau in cea ocupationala. Autoritatea este practic calitatea definitorie a acestor persoane. Mai important decat ceea ce spun sau gandesc este felul de a fi al nativilor. Cei care vor intra in contact chiar si cu cea mai blanda dintre persoanele nascute in aceasta zi vor realiza ca a ocupa un loc secundar nu este in nici un caz dorinta nativului zilei de 28 iulie. Acesti nativi sunt adevarati supravietuitori care nu se multumesc sa treaca cu bine peste o furtuna ci doresc sa o si invinga.

In orice domeniu al vietii, incepand cu terenul de joc si terminand cu dormitorul sau cu interiorul sacru al salii comisiei de conducere, nativii zilei de 28 iulie vor incerca sa invinga. Sigur ca, asemenea personalitati hotarate se confrunta cu mari provocari emotionale. Alte persoane ii pot acuza pe nativi ca sunt iresponsabili sau insensibili atunci cand isi urmaresc cu orice risc scopul. Mai mult de atat, cei nascuti in aceasta zi sunt capabili sa atraga o puternica opozitie din partea celor care vor realiza ca nimic nu poate sta in calea reusitei lor.

Anumite "calitati" ar trebui cultivate de persoanele nascute pe data de 28 iulie, pentru ca ele pot usura foarte mult drumul spre reusita. Printre trasaturile importante care ar trebui cultivate se numara diplomatia, rabdarea si intelegerea. In cazul in care nativii vor face parte dintr-un grup si vor realiza ca interesele lor sunt in stransa legatura cu cele ale grupului, ei vor incerca sa treaca spre o pozitie mai avantajoasa. Uneori, cei nascuti in aceasta zi nu sunt de acord sa fie parte integranta a unui grup, ei continuand sa isi urmareasca scopul singuri. In acest caz, ii vor indeparta chiar si cei mai apropiati prieteni.

A invata sa piarda cu gratie si demnitate este o alta lectie foarte importanta pentru persoanele nascute in aceasta zi. Acesti nativi ar trebui sa realizeze ca dorinta de a castiga cu orice pret ajunge sa devina neproductiva pentru aproape orice tip de activitate. Uneori, este nevoie de o serie de infrangeri pentru ca nativii sa isi dea seama de acest lucru. Fiind persoane dinamice, este posibil sa nu inteleaga niciodata situatia prezentata mai sus.

In cele din urma, nativii se vor confrunta cu probleme ce implica increderea, aceptarea si dragostea. In acest ultim domeniu, persoanele nascute pe data de 28 iulie se intalnesc cu cele mai mari probleme si tot in acest domeniu trebuie sa faca cele mai mari eforturi. Rezultatele vor fi insa pe masura. A invata sa ofere dragoste neconditionat si sa o accepte pe cea venita din partea altora cu cat mai putine rezeve reprezinta un pas important in procesul de maturizare al celor nascuti in aceasta zi. Va fi nevoie de o reorientare a modului de a gandi, pentru ca nativii sa fie capabili sa nu mai perceapa o relatie ca pe o competitie. Ei trebuie sa renunte la conceptia conform careia o relatie este o lupta pentru control si putere intre sexe. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa puna accentul pe construirea unor relatii de durata, bazate pe o atitudine pragmatica si lipsita de egoism. Dupa ce au reusit sa faca asemenea schimbari pozitive, urmatorul pas este gasirea partenerului potrivit, demn de incredere si devotament.

SFATURI: Invata sa daruiesti neconditionat. Cultiva afectiunea si bunatatea. Interesul celorlalti poate fi la fel de bine si interesul tau. "A castiga" inseamna uneori sa pierzi.

PUNCTE FORTE:

- Pozitiv
- Dinamic
- Puternic

PUNCTE SLABE:

- Insensibil
- Izolat
- Potrivnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 29 iulie - Ziua evaluarii culturale

Persoanele nascute pe data de 29 iulie sunt adepte ale evaluarii caracteristicilor, potentialului, moralitatii si realizarilor oamenilor din jurul lor. In plus, nativii sunt capabili sa faca previziuni impresionante referitoare la cursul dinamic al evenimentelor din cadrul familiei, societatii sau din cadrul unei organizatii. Nativii care lucreaza in domenii competitive, cum ar fi cele legate de armata, guvern, afaceri si politica, au tendinta de a fi evaluatori foarte abili ai entitatilor straine si/sau ale fortelor opozante.

Nativii intampina dificultati in ceea ce priveste evaluarile observatiilor referitoare la cultura, etnie si nationalitate. Intr-un fel, cei nascuti in aceasta zi pot contribui la evolutia gandirii stereotipe si pline de prejudecati. Multi dintre nativii zilei incalca limitele fine ale acestor domenii. Uneori, au dezvoltata o fixatie in legatura cu un anume grup fata de care manifesta credinta. De cele mai multe ori, sunt mai corecti in evaluarea altor grupuri, decat in cazul evaluarii propriului grup. Se pare ca patriotismul le poate umbri ratiunea, obiectivitatea.

Metafora "patriotism" se poate referi, desigur si la loialitatea fata de alte lucruri cum ar fi echipele sportive, compania sau cea fata de anturajul social. In domeniul lor de activitate, persoanele nascute pe data de 29 iulie obtin rezultate bune in calitate de organizatori sau planificatori de evenimente. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte mandri in ceea ce priveste copiii, prietenii sau rudele lor. Nativii vor plasa familia printre cele mai importante preocupari sociale. Ei au tendinta de a deveni foarte protectori cu tot ceea ce este in legatura cu propriul cerc familial. Cei nascuti in aceasta zi vor indeparta orice pericol care va ameninta integritatea sau siguranta materiala a familiei.

Pentru ca sunt bune cunoscatoare a caracterului si relatiilor umane, persoanele nascute pe data de 29 iulie, se pot dovedi extraordinare in calitate de mediatori ai unor conflicte. Intelegand atitudinea reprezentantilor si a partilor negociante, nativii sunt capabili sa ofere imediat o privire de ansamblu asupra partilor combatante. In calitate de profesori, asistenti sociali, lideri sindicali sau adepti ai unui partid, cei nascuti in aceasta zi sunt foarte priceputi. Ei vor obtine rezultate remarcabile in aceste arii de activitate.

Nativii zilei de 29 iulie au tendinta de a raporta individul la un grup sau la o anume categorie. Desigur, din acest motiv ei pot scapa din vedere importante diferente intre indivizi. In calitate de parinti, persoanele nascute pe data de 29 iulie trebuie sa se asigure ca isi trateaza copiii in mod individual si trebuie sa incurajeze individualismul in general. Datorita faptului ca aceste persoane sunt extraordinar de loiale fata de un grup, ele vor uita uneori ca au nevoi individuale si ca trebuie sa aiba o viata personala proprie. De prea multe ori, acesti nativi evita sa isi asume responsabilitatea si efectele propriilor greseli. Cu toate acestea, isi vor asuma creditele pentru succesele grupului din care fac parte. Abordand aceasta atitudine, probabil ca persoanele nascute in aceasta zi vor pierde din vedere idealurile personale. Astfel, vor fi oarecum incapabile sa isi dezvolte o ideologie proprie.

SFATURI: Nu mai incerca sa organizezi tu totul. Aminteste-ti ca orice persoana este un individ in sine. Nu neglija propriile sentimente. Fii mandru de mostenirea pe care ai primit-o, dar nu exagera in aceasta privinta.

PUNCTE FORTE:

- Cu spirit de observatie
- Loial
- Cu principii

PUNCTE SLABE:

- Incapatanat
- Prea devotat unui grup
- Limitat

Mergi la inceput