Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 20 iunie - Ziua atractiei extaziante

Nativii zilei de 20 iunie au o modalitate aparte prin care starnesc sentimentele puternice ale celorlalti. Persoanele exceptionale nascute astazi pot chiar experimenta sau permite altora sa experimenteze o pierdere a orientarii rationale sau o stare de inaltare. O astfel de stare in cazuri extreme poate fi transanta, extazianta si chiar isterica. Puterile ESP, abilitatile psihice si previzionale nu sunt ceva neobisnuit pentru nativii zilei de 20 iunie.

Intradevar, cei nascuti astazi trebuie sa isi pastreze rationalitatea, ei trebuie, din cand in cand, sa isi examineze logica, deoarece atunci cand este folosita pentru a servi doar in sfera pur emotionala poate sa ii faca sa nu fie deloc rezonabili. Sa-i convinga pe ceilalti, atat cat ii priveste sau nu pe ei, este extrem de atractiv multora dintre cei nascuti pe 20 iunie. Din nefericire, ei nu sunt intotdeauna toleranti cu ideile diferite de ale lor si le pot considera o amenintare. De fapt, nativii zilei de 20 iunie isi doresc sa fie mereu in consens cu mediul lor social care ii sprijina si simpatizeaza, in ciuda punctelor de vedere adesea extreme.

Indiferent cat de sensibili sau rationali par sa fie cei nascuti pe 20 iunie, de obicei ei dispun de o rationalitate implicita in ceea ce fac. Datorita acestei caracteristici, emotivitatea si sentimentalismul par sa formeze vartejuri in jurul lor. Nici ei insisi si nici cei cu care sunt implicati nu pot recunoaste faptul ca prea multa agitatie, instabilitate sau aventura pot fi rezultatul fortelor ce izvorasc din strafundul nativilor zilei de 20 iunie. Acest lucru nu sugereaza ca vietile celor nascuti pe 20 iunie trebuie sa fie neaparat haotice sau inconsistente. Intradevar, in ceea ce priveste puterilor lor "magice", nativii acestei zile nu numai ca sunt capabili sa starneasca sentimente, cat sa si le controleze si directioneze.

In ciuda faptului ca au o un loc aparte pentru ceea ce simt pentru parinti, prieteni, copii si alte persoane apropiate lor, cei nascuti aproape de solstitiul de vara sunt adesea inconstienti de amploarea influentei lor. Datorita acestui lucru, sugestiile, preferintele si dorintele pot fi schimbate la nivel pur inconstient. Asadar, este de datoria persoanele nascute pe 20 iunie, indiferent de cat de mult ar prefera sa nege acest lucru, sa fie constiente de puterea impactului lor asupra celorlalti, si sa o indeparteze pentru a nu crea probleme.

Desi nativii zilei de 20 iunie sunt foarte sensibili la sentimente, din cand in cand ei pot fi insensibili la problemele celorlalti. Astfel este important pentru ei sa ia masuri in ceea ce priveste insusirea atributelor umane simple de bunatate, consideratie si acceptare si sa diminueze cauzele ce nasc gelozie, manie si invidie. Totusi, nativii zilei de 20 iunie trebuie sa invete sa isi exprime sentimentele intr-un mod liber si intr-o maniera moderata. Ei trebuie sa isi cultive calmul, atat in interior, cat si in exterior.

SFATURI: Fii constient de sentimentele tale profunde si de efectul pe care il poti avea asupra celorlalti. Pastreaza-ti capul limpede. Foloseste-ti inteligenta si exprima-ti sentimentele. Nu incerca sa-ti innabusi sentimentele.

PUNCTE FORTE:

- Excitant
- Fermecator

PUNCTE SLABE:

- Extrem de emotional
- Reprimat
- Distructiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 21 iunie - Ziua incantarii lumesti

Cei nascuti pe data de 21 iunie sunt obsedati de viata din toate punctele de vedere. Indiferent daca sunt intelectuali sau sentimentali, aristocrati sau oameni de rand, nativii sunt insetati de noi experiente lumesti. Cei care traiesc in tari dezvoltate ajung sa simbolizeze tot ceea ce este bun sau rau in aceste societati. Uneori, sunt foarte priceputi in ceea ce priveste afacerile banesti. Atunci cand lucreaza sau sunt implicati in afacerile familiei pot fi chiar stralucitori. Sunt in mod extraordinar orientati spre succes. Nativii au tendinta de a deveni tiranici, dar tousi tolereaza propriile abateri de la codul etic. Faptul ca data de 21 iunie este ziua solstitiului de vara (cea mai lunga zi si cea mai scurta noapte a anului) simbolizeaza puternica legatura a nativilor cu lumea.

Toti cei nascuti in aceasta zi, chiar si intelectualii, au latura senzuala foarte accentuata. Idiferent cat de cinice, ironice sau logice sunt persoanele nascute pe data de 21 iunie, ele pot deveni cu usurinta sclave ale vietii private sau ale unei legaturi amoroase. Multi dintre cei mai evoluati nativi ai acestei zile traiesc o viata plina de entuziasm, ceea ce demonstreza cat de bine pot imbina placerile mintii cu cele trupesti. Intradevar, gandurile lor sunt pasionale, iar tacticile de a cuceri sunt pline de viclenie si chiar foarte bine gandite. Aceste persoane fac parte din acea categorie restransa a oamenilor pentru care partea fizica si partea psihica comunica cu adevarat bine. Nativii urmaresc neobositi sa ajunga la aceasta comuniune intre fizic si psihic.

In mod evident, persoanele nascute pe data de 21 iunie sunt pasionale. Nativii zilei sunt in mod frecvent confruntati cu doua situatii: sunt considerati de altii persoane frumoase si atragatoare sau sunt ei insisi atrasi de frumusetea fizica. Indiferent de caz, in mod frecvent, situatia va fi asemanatoare celei din "Frumoasa si bestia".

Datorita entuziasmului si puternicei dorinte de a reusi, persoanele nascute pe data de 21 vor inlatura orice obstacol care le sta in cale. Personalitatea acestor nativi pare a avea o anumita influenta magica asupra celor din jur. In mod frecvent, ei vor ocupa pozitia cheie in familie, in cadrul cercurilor sociale sau in viata profesionala. Cei nascuti in aceasta zi pot avea succes daca vor alege o cariera politica. Daca nu vor fi implicati in politica, in mod sigur ei vor lua parte, chiar si din intamplare, la construirea unui sistem social triumfator.

Persoanele nascute pe data de 21 iunie trebuie sa fie atente sa nu depaseasca limitele in privinta propriilor pasiuni - indiferent daca este vorba de critici, idei, sex sau de relatiile sociale. Uneori acesti nativi cred ca fac parte dintr-o lume in care totul este permis. Din aceasta cauza vor fi macinati de egoism, distrusi de propriile pasiuni sau vor deveni prea obsedati de interesele personale.

Acesti nativi sunt tipul de persoane care devin foarte usor dependente. Unii dintre cei nascuti in aceasta zi de 21 iunie sunt dependenti de munca si din aceasta cauza le poate fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa intemeieze o relatie personala. Pot fi foarte pretentiosi. Din acest motiv, relatiile profesionale, de prietenie sau de familie cu acesti nativii sunt destul de dificile. Descoperirea propriei spiritualitati poate fi singura cale prin care se pot indeparta de grijile zilnice.

SFATURI: Nu lasa propriul ego sa te domine. Daca tu iti permiti libertatea totala, ceilalti ce ar trebui sa faca? Permite-le celorlalti sa aiba propriile indatoriri. Nu mai fi atat de stapan pe ceilalti si nu ii mai controla atat de mult pe cei din jurul tau. Pastreaza-ti apetitul pentru placeri si pentru distractii in momentele potrivite.

PUNCTE FORTE:

- Pasionali
- Critici
- Senzuali

PUNCTE SLABE:

- Necontrolati
- Dependenti
- Dictatoriali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 22 iunie - Ziua exaltarii romantice

Persoanele nascute pe data de 22 iunie sunt introvertite sau extrovertite. Viata este privita de aceste persoane ca un roman sau ca o aventura. Nativii sunt atrasi de dramele vietii. De aceea, le este foarte greu sa reziste tentatiei unei experiente interesante, unei situatii intrigante sau unei relatii amoroase ascunse. In ceea ce priveste romantismul, unele dintre persoanele nascute in aceasta zi sunt extrovertite. Spiritul lor aventuros se manifesta cu precadere in situatiile publice. Nativii introvertiti cred ca pastrarea unui secret este cel mai romantic si cel mai special gest dintre toate. Deseori, acesti oameni sunt tacuti si timizi, cu un comportament foarte placut celorlalti. "Nimeni, in afara de mine, nu va sti ce simt" pare a fi motto-ul lor.

Cei nascuti in aceasta zi ridica la un nivel foarte inalt pasiunea si experienta. Atunci cand sunt indragostite sau in cautarea unei noi aventuri, aceste persoane par sa piarda contactul direct cu lumea inconjuratoare. Atunci cand nu se afla intr-o asemenea stare, aceste persoane sunt extraordinar de practice mai ales in ceea ce priveste problemele zilnice. De exemplu, atat femeile cat si barbatii pot avea un comportament excelent in postura de persoane casnice. In cele mai deosebite cazuri, nativii sunt la fel de intensi atat in ceea ce priveste religia, cat si in ceea ce priveste experientele cu droguri. Din nefericire, in cele mai proaste momente, nativii pot avea sentimente apasatoare si intunecate si din aceste cauze pot suferi in mod frecvent de anxietate si depresii. Dupa ce vor avea parte de cateva dezamagiri, persoanele nascute pe data de 22 iunie vor incepe sa devina mai retrase fata de societate. Aceste persoane vor deveni mai inchise si fata de cei pe care ii iubesc, ascunzandu-si tot mai mult trairile si chiar faptele. Exista pericolul ca, odata cu trecerea anilor, izolarea acestor nativi sa creasca tot mai mult. Ei se vor retrage intr-o lume a viselor unde isi vor retrai amintirile cu o intensitate mai mare chiar decat cea pe care au avut-o evenimentele din viata reala.

Persoane nascute pe data de 22 iunie realizeaza foarte rar cat de puternica este dorinta lor de a detine controlul pe plan emotional. Nativi sunt sclavii propriilor sentimente. Daca nativii isi vor marturisi dragostea pentru o anumita persoana, isi vor exercita apoi asupra acesteia dominatia si pretentiile.

Multi dintre cei nascuti in aceasta zi manifesta dorinta de a incerca sa isi traiasca propriile vise sau fantezii. Intotdeauna ei se vor afla in cautarea unei noi situatii extraordinare (situatii aproape de limita, uneori). Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi au dorinta de a se cunoaste cat mai bine pe ei insisi si de aceea vor ajunge la un grad mai avansat de intelepciune. Numai printr-o buna cunoastere de sine in relatia cu cei din jur si avand o atentie sporita la ceea ce se intampla cu ei si in jurul lor, acesti nativi vor fi capabili sa nu se mai repete la nesfarsit.

Dupa cum am mai spus, in general, emotiile si sentimentele celor nascuti in aceasta zi de 22 iunie sunt clar facute cunoscute celor din jur. Din acest motiv, cunoscutii vor sti cu siguranta la ce sa se astepte din partea acestor nativi si ce este interzis sa faca in prezenta lor. In ceea ce priveste stabilirea unor legaturi invizibile si in ceea ce priveste lasarea unor punti de acces libere in situatii dificile, cei nascuti in aceasta zi au o putere deosebita asupra celor iubiti.

SFATURI: Recunoaste puterea de a-ti proiecta visele in realitate. Fereste-te sa fii gelos si posesiv. Invata sa mai cedezi din cand in cand. Atunci cand pierzi, accepta cu eleganta infrangerea si apoi mergi mai departe. Invata din experiente.

PUNCTE FORTE:

- Romantic
- Expert in planul emotional
- Imaginativ

PUNCTE SLABE:

- Naiv
- Nerealist
- Manipulator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 23 iunie - Ziua rezolvarii incertitudinilor

Persoanele nascute pe data de 23 iunie duc o viata care, dupa parerea lor, este plina de incertitudini. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi reusesc in cele din urma cu succes sa isi lamureasca aceste incertiudini. Le rezolva in mod personal pentru ei insisi sau, in mod profesional, pentru ceilalti. Indivizii mai putin evoluati nascuti in acasta zi sufera in mod periodic de crize de identitate. Au mari indoieli in privinta lor insisi si au o atitudine extrem de autocritica la adresa propriilor actiuni.

Cei nascuti in aceasta zi sunt de fapt indivizi traditionalisti. Oricat de largi ar parea unele dintre vederile lor, ele vor avea la baza, in mod sigur, principii conservatoare. Indiferent de aria de interes, fie ca este vorba de profesie, de hobby sau de arta, nativii zilei de 23 iunie vor cauta sa afle cat mai multe lucruri despre istoria acelui subiect pentru a-si inlatura incertitudinile. Intr-adevar, aceste persoane vor investiga orice domeniu despre care care au indoieli, in cel mai profund mod posibil. Aceste investigatii pot fi foarte variate. Nativii pot avea chiar meserii legate de cercetare. Ei activeaza in institutii foarte diferite, incepand cu politia sau agentiile de detectivi si terminand cu cele din domeniul cercetarii stiintifice sau sociale.

Nativii zilei de 23 iunie au o modalitate foarte cerebrala de a aborda lumea. In mod frecvent, viata lor emotionala ramane lipsita de expresie si intr-o umbra totala. De fapt, ei sufera uneori chiar de dereglari psihosomatice din cauza acestor sentimente reprimate. In loc sa isi petreaca atat de mult timp rezolvand probleme cotidiene sau intelectuale, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa acorde mai multa atentie propriei stari emotionale. Din moment ce, in mod frecvent, nativii sunt orientati spre spiritualitate si religie, cultivarea practicilor meditative poate fi de mare ajutor pentru ei. In orice caz, daca vor insista sa se ocupe de problemele legate de exterior in detrimentul celor legate de viata lor interioara, aceste persoane vor deveni din ce in ce mai stresate si nervoase.

De multe ori, nativii se vor surprinde in situatii grele si solicitante. Se va intampla astfel pentru ca sunt atrasi magnetic de aventuri si de provocari. Deseori, isi vor asuma rolul de eroi si vor sari in ajutor in cele mai imposibile situatii. Chiar si cei mai calmi dintre cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa se fereasca de instabilitatea si chiar de dezastrele din jurul lor. Accidentele de tot felul sunt un subiect obisnuit pentru ei. Nativii care vor avea parte de succes vor fi in mod sigur adeptii confruntarilor cu situatiile de criza.

Persoanele nascute in aceasta zi vor avea parte mai degraba de vieti active decat de vieti linistite. Sunt inclinati spre schimbari, chiar daca uneori aceste schimbari vor insemna instabilitate. Din aceste motive, posibilitatile de maturizare si evolutie rapida sunt mari. La nivel personal si spiritual, nativii sunt capabili sa faca foarte multe progrese de-a lungul vietii. Daca nu vor reusi, vor deveni pur si simplu amatori de senzatii tari, indivizi care vor trece usor de la o experienta la alta. Cel mai important obiectiv pe care ar trebui sa il urmareasca ar fi pastrarea drumului ales fara a se abate de la el. In general, este important sa-si gaseasca linistea interioara.

SFATURI: Cauta stabilitatea, pacea si armonia. Nu exagera in privinta controlului. Lucrurile ar putea merge bine si fara interventia ta. Profita de ocazie, asculta-ti adversarii si chiar dusmanii. Invata de la ei. Evita situatiile in care nu ai nici o sansa sa castigi.

PUNCTE FORTE:

- Energic
- Rapid
- Pasional

PUNCTE SLABE:

- Depresiv
- Irascibil
- Posesiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 24 iunie - Ziua vrajitorului fericit

Persoanele nascute pe data de 24 iunie sunt puternic absorbite de activitatile care ii intereseaza, indiferent daca este vorba de profesie, arta sau afaceri. Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi se dedica unor proiecte creative si pozitive. Cei mai putin evoluati isi concentreaza energia in activitati suprasolicitante intr-un mod negativ sau distructiv. Ambele tipuri de indivizi se implica la fel de mult in ceea ce fac. Cei nascuti in aceasta zi si-au dezvoltat calitatea de a aborda orice activitate pana la cel mai mic detaliu. Din aceasta cauza, nativii rezolva foarte bine problemele din punct de vedere tehnic. Pentru aceste persoane tehnica nu este pur si simplu un obiect de studiu usor de abordat pentru oricine. Este mai degraba un ansamblu personal de instrumente care permit exprimarea nestanjenita si punerea in valoare a celor mai valoroase aptitudini.

De obicei, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi sunt atrasi de idealuri spirituale. Aceste idealuri sunt privite de acesti nativi ca fiind manifestari ale Dragostei Divine. Aceste persoane vor alege ca drum principal in viata cultivarea puritatii, a constiintei, a sensibilitatii, a aptitudinilor psihologice. Nativii militeaza de asemenea si pentru inflacararea religioasa si pentru respectul pentru orice fiinta vie. Din pacate, indivizii mai putin evoluati sunt, desigur, orientati in directia opusa. Ei prefera conflictele, lupta, durerea, suferinta si dominatia. Este putin probabil, dar nu imposibil, ca de-a lungul vietii, indivizii mai putin evoluati sa isi schimbe sistemul de valori si stilul de viata. Atitudinea nativilor de acest tip este scuzabila avand in vedere ca marea majoritate a oamenilor isi petrec viata ratand sanse importante. Aceste sanse sunt oferite de astre timp de 84 de ani (timp in care planeta Uranus face o rotatie completa). Viata ofera tot felul de oportunitati favorabile schimbarilor majore. Aceste schimbari pot fi facute de catre persoanele nascute pe data de 24 iunie prin studiu, printr-o foarte buna cunoastere de sine si prin cultivarea unei constiinte puternice. De asemenea, nativii pot invata foarte bine din experientele altora. La baza acestei schimbari trebuie sa stea o foarte puternica dorinta a nativilor de a evolua.

Persoanele nascute pe data de 24 iunie pot fi caracterizate printr-o puternica pasiune si credinta in tot ceea ce fac. Ele se straduiesc sa fie foarte bine autodisciplinate. Acasta autodisciplina le confera nativilor o putere de concentrare extaordinara. Ei pun foarte mare pret pe o metoda de lucru simpla si naturala. De asemenea, apreciaza spiritul intuitiv si spontaneitatea. Cu toate acestea, sunt de parere ca trebuie sa existe o baza foarte solida pentru orice fel de actiune. Chiar si indivizii mai putin evoluati nascuti in aceasta zi ajung la un moment dat sa constientizeze ca ceea ce intreprind ei are un mare potential, indiferent daca finalitatea acestui fapt este buna sau rea. Marea majoritate a celor nascuti in aceasta zi sunt confruntati cu o criza de personalitate, putin dupa implinirea varstei de 40 de ani. Aceasta criza, in cele mai multe dintre cazuri, este de natura etica.

Mai mult decat orice, persoanele nascute pe data de 24 iunie isi doresc sa fi lasate in pace sa isi vada de ceea ce le place sa faca cel mai mult. Din aceasta cauza, familiile si prietenii trebuie sa fie foarte intelegatori in ceea ce priveste nevoia de intimitate a nativilor. In mod ocazional, cei nascuti in aceasta zi se aventureaza sa lucreze inconjurati de multa lume. Cu toate acestea, cea mai importanta parte a lucrarilor o vor realiza luandu-si masuri de siguranta sau vor desfasura aceste lucrari chiar acasa, la baza lor secreta. Persoanele nascute pe data de 24 iunie care lureaza in birouri mari avand contact direct cu publicul vor pretui mult mai mult viata de familie decat pe cea profesionala. De asemenea, acesti nativi vor rezerva cea mai mare parte a energiei lor intereselor personale.

SFATURI: Evalueaza-ti obiectiv munca si ia in considerare efectele pe care le are aceasta. Priveste aceste efecte si din punct de vedere etic. Ia in considerare principiile pe care le are societatea, desigur, in cazul in care stii care sunt aceste principii. Fii atent sa nu te retragi prea mult in tine si sa sa nu devii prea izolat.

PUNCTE FORTE:

- Inventiv
- Abil
- Magic

PUNCTE SLABE:

- Framantat
- Distructiv
- Uituc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 25 iunie -Ziua receptorului sensibil

Persoanele nascute pe data de 25 iunie au o capacitate foarte rara de a-si transpune visurile in realitate. Aceste persoane au succes pentru ca sunt bune cunoscatoare ale mediului din care fac parte si de asemenea cunosc foarte bine caracteristicile perioadei in care traiesc. Nativii au un simt deosebit care le spune daca un lucru este posibil sau nu. Ei sunt intr-o stransa legatura cu oamenii si evenimentele din jurul lor si sunt capabili sa recunoasca toate oportunitatile care apar. Nativii pot avea parte de mari succese pe plan financiar daca isi vor pune in actiune puterile empatice. Pana sa realizeze care le este potentialul, acesti nativi pot cunoaste numeroase depresii din motive financiare sau pot suferi chiar din cauza saraciei.

Uneori, in mod constient sau inconstient, persoanele nascute pe data de 25 iunie au pretentia ca cei din jurul lor sa aiba incredere in ele. Acesti nativi au nevoie deosebita de acesta incredere pentru ca ceea ce spun sau fac ei este un lucru de perspectiva, vizionar. Aceasta recunoastere, venita din partea celorlalti, este esentiala pentru increderea in sine a persoanelor nascute in aceasta zi. Recunoasterea este de asemenea importanta pentru munca si creatia nativilor. Suportul de baza pentru ei trebuie sa vina din partea familiei. Datorita acestui ajutor se vor putea lansa si afirma in cariera. Fara aceasta incredere si credinta, persoanele nascute pe data de 25 iunie isi vor consuma energia pana la epuizare sfarsind printr-un inevitabil colaps. In unele cazuri, nativii se vor consuma datorita pornirilor senzuale si hedoniste.

Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa fie atenti si sa invete sa filtreze impulsurile emotionale venite din partea celorlalti. Ei trebuie sa fie atenti pentru ca sunt influentabili si aceste influente pot fi foarte bune, dar si foarte rele. Unele influente au un impact atat de puternic asupra nativilor incat acestia ajung sa aiba falsa impresie ca aceste pareri si ganduri sunt de fapt si de drept rodul gandirii lor. Treptat, nici macar nu vor mai constientiza existenta si influenta unei surse exterioare. Asadar, cultivarea obiectvitatii si a discernamantului este esentiala pentru bunastarea psihologica a nativilor.

Persoanele nascute pe data de 25 iunie se implica foarte mult intr-o relatie, manifestandu-si dragostea si dorintele sexuale. In mod normal insa, nativii isi tin ascunse sentimentele. In public, au tendinta de a lansa critici acide si de a-si manifesta mania si negativismul. Uneori folosesc un limbaj agresiv. Fiind stiute starile schimbatoare ale celor nascuti in aceasta zi, ei trebuie sa fie atenti sa nu devina dictatoriali prin incercarea de a impune si celorlalti punctul lor de vedere. Acest tip de comportament ii va indeparta pe cei care au incredere in persoanele nascute pe data de 25 iunie si de care aceste persoane au atata nevoie.

SFATURI: Straduieste-te sa pastrezi un anumit grad de obiectivitate in ceea ce priveste sentimentele. Protejeaza-te atunci cand este nevoie, dar ramai deschis la influentele pozitive. Cultiva-ti abilitatea de a diferentia lucrurile. Atentie sa nu confunzi sentimentele altora cu propriile sentimente.

PUNCTE FORTE:

- Empatic
- Receptiv
- Original

PUNCTE SLABE:

- Hipersensibil
- Capricios
- Nesigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 26 iunie - Ziua vigorii

Persoanele nascute pe data de 26 iunie sunt de cele mai multe ori un punct de sprijin pentru familie si prieteni. Acest lucru se intampla mai ales pentru ca nativii sunt persoane pe care te poti baza si din cauza puterii pe care o au acestia. Fizicul acestor persoane este uneori de o sensibilitate excesiva si alteori de o putere impresionanta. Exceptand profesia, privesc viata mai ales prin prisma sentimentelor. Atunci cand sunt acasa, nativii pot fi surprinsi in ipostaze pur casnice - intretinandu-si sau imbunatatindu-si caminul, distrandu-se cu familia, etc.

Copiii care au unul din parinti nascuti in aceasta zi sunt foarte norocosi. Casa lor va fi un rai, mai ales din punct de vedere al securitatii si al protectiei de latura dura a vietii. In orice caz, parintii nascuti pe data de 26 iunie exagereaza cu protectia oferita. Nativii isi vor indeparta copiii de experientele care uneori pot fi dure, dar care ofera lectii de viata foarte educative. In general, cei nascuti in aceasta zi inteleg foarte bine lumea si au destul de multe cunostite in aceasta privinta. Cu toate acestea, firea omului nu este totdeauna corect evaluata de catre nativi. Acesta reprezinta motivul pentru care nu le este foarte usor celorlalti sa se implice in viata personala a nativilor. In general, persoanele nascute pe data de 26 insista ca lucrurile sa fie facute in felul lor. Cei care traiesc alaturi de acesti nativi vor ajunge, din aceasta cauza, sa considere ca nu mai au autoritate si ca le sunt neglijate opiniile.

Comportamentul extraordinar in timpul activitatilor fizice si sportive este foarte important pentru persoanele nascute pe data de 26 iunie. Chiar si la varste inaintate nativii sunt preocupati de conditia lor fizica. Daca nu sunt genul de oameni sportivi, ei isi vor consuma energia in alte domenii. Poate fi vorba de orice fel de activitati incepand cu cele de natura psihologica si terminand cu cele de natura sexuala. Intr-adevar, latura senzuala si sexuala a acestor persoane este foarte accentuata. Prefera placerile revigorante si relaxante cum ar fi: masajele, sauna, jacuzzi si activitatile ce implica marea.

In mod aproape invariabil, persoanele nascute pe data de 26 inunie sunt adeptele preocuparilor ce implica banii. Le place in mod deosebit sa ii cheltuiasca. Avand in vedere ca au gusturi destul de scumpe, nativii trebuie sa fie atenti ca valoarea banilor cheltuiti sa nu depaseasca valoarea banilor castigati. Economisirea banilor nu ii preocupa in mod deosebit, dar ii intereseaza investitiile. Bunastarea materiala a acestor persoane este dovada aptitudinilor deosebite in acest domeniu. Nativii nu isi fac din imbogatire pincipalul scop in viata, dar isi doresc sa traiasca bine.

Cei nascuti in aceasta zi sunt genul de oameni carora nu le poti impune ceva si care nu sunt usor de intimidat. Ei evita confruntarile directe si conflictele, considerandu-le nefolositoare. Cu toate acestea, nu vor ezita sa lupte in cazul in care sunt provocati. Din acest punct de vedere sunt de temut. Exceptand starile conflictuale, nativii pot manifesta diferite tipuri de anxietati irationale care mai tarziu pot deveni stari nevrotice. Aceste manifestari pot fi provocate de lucruri simple cum ar fi schimbarea locului unui obiect, dar pot fi la fel de bine provocate de superstitii excentrice sau de fobii. Persoanele nascute pe data de 26 iunie imbina in mod ciudat repulsia si atractia fata de propriile temeri. Se vor confrunta in mod continuu cu aceste temeri (de exemplu chiar daca le este frica de inaltime, vor incerca in mod frecvent sa calatoreasca cu avionul, sa faca alpinism sau chiar planorism). Desigur, cei nascuti in aceasta zi sunt atrasi de competitie, dar foarte rar vor avea ceva de obiectat atunci cand le va fi asigurata o viata confortabila.

SFATURI: Cedeaza atunci cand este vorba de copiii si de familia ta. Ai mai multa incredere in puterea lor de a-si purta singuri de grija. Nu te mai supune atat de des incercarilor. Stai linistit.

PUNCTE FORTE:

- Curajos
- Protector
- Atletic

PUNCTE SLABE:

- Prea preocupat de fizic
- Predispus la fobii
- Grijuliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 27 iunie - Ziua defensivei

Persoanele nascute pe data de 27 iunie cred cu tarie ca cea mai buna ofensiva are la baza o buna defensiva. Nativii sunt extrem de protectori in domeniile in care sunt implicati (indiferent daca este vorba de familie sau de afaceri). Ei se vor aventura in lume cu precautie si numai dupa ce s-au asigurat ca au acasa un refugiu ferit de orice pericole. Din momentul in care si-au pus la punct sistemul de ghidare, ei vor porni la drum pentru a-si atinge scopul, rareori abatandu-se de la acest drum. Cei nascuti in aceasta zi sunt incredibil de hotarati din momentul in care si-au pus in gand sa obtina ceva. Ei isi vor urma calea indiferent de ce se intampla.

In general, in spatele acestei hotarari si conduite a nativilor stau o serie de principii morale solide. Din cauza tariei acestor principii morale, cei nascuti in aceasta zi sunt convinsi ca tot ceea ce fac este normal si corect. Rareori isi pun propriile conceptii sub semnul intebarii. Vorbind la modul general, persoanele nascute pe data de 27 iunie sunt mai degraba preocupate sa se realizeze in plan particular decat sa se realizeze in plan public. Nativii au insa si o puternica pornire competitiva care ii face sa ii indeparteze pe toti potentialii combatanti sau rivali. Din acest motiv, nativii isi pot face multi dusmani care se pot interpune in drumul lor. Cu toate acestea, dusmanii ii pot infrange cu greu pe cei nascuti in aceasta zi.

In atitudinea si psihologia nativilor zilei de 27 iunie se intalnesc foarte rar semne care sa indice ca au capacitatea de a accepta o infrangere. Beneficiile unei asemenea statornicii sunt evidente. Aceasta stabilitate, insa, poate fi si semnul unei personalitati inflexibile care nu este in stare sa accepte adevaruri dure si care demonstreaza, intr-un fel, existenta unor vederi limitate. Atunci cand cei din jur sunt revoltati de o asemenea atitudine sau, mai rau, ataca verbal o persoana nascuta pe data de 27 iunie, aceasta persoana se va zapaci, se va retrage si se va inchide in sine, protejandu-se astfel.

Una din principalele caracteristici ale celor nascuti in aceasta zi este dorinta puternica de a se proteja pe ei insisi si de a-si proteja familia, prietenii sau grupul social din care fac parte. Nativii pot parea excesiv de agresivi cu cei care nu fac parte din aceste categorii. Intradevar sunt specialisti in alternarea atacului cu apararea.

Pentru ca au atata tarie in convingerile lor, persoanele nascute pe data de 27 iunie pot avea parte de cariere stralucite daca vor lucra in domeniul vanzarilor. Ar putea sa vanda gheata eschimosilor si spaghete italienilor. Nativii se vor stradui sa-si defineasca ideologia, sa-si consolideze credintele si sa-si stabileasca un sistem de valori. Dupa ce vor trece de toate aceste stadii, ei nu numai ca vor incerca sa le spuna si altora parerile lor, ci vor incerca sa ii si convinga ca au dreptate si sa ii faca sa devina si ei adeptii acestor teorii.

Datorita evidentelor calitati empatice, celor nascuti in aceasta zi le va fi foarte usor sa receptioneze si sa inteleaga sentimentele celorlalti. In ciuda acestui fapt, ei nu vor avea parte de prea multe manifestari de simpatie din partea celor alaturi de care traiesc si muncesc. Acest lucru se va datora in special atitudinii lor, care pare a fi tot timpul in opozitie cu restul lumii. Intradevar, celorlalti li se poate parea ca nativii sunt puternici si invulnerabili si ca intr-un fel sunt lipsiti de compasiune si bunatate.

Drumul spiritual pe care il parcurg persoanele nascute pe data de 27 iunie este lung si plin de greutati. Poate ca, numai dupa ce au castigat cateva batalii si au obtinut intr-o oarecare masura succesul, sunt capabili sa-si acorde putin timp pentru a se analiza. Din fericire, vor mai avea timp sa faca anumite schimbari si sa se maturizeze.

SFATURI: Analizeaza-te periodic. Pune-ti intrebari referitoare la propriile puncte de vedere. Asculta-i si pe cei din jurul tau. Fii mai relaxat. Nu-ti subestima niciodata adversarul. Admite infrangerea atunci cand este cazul. Mai presus de orice, cauta-ti calea spirituala si urmeaz-o.

PUNCTE FORTE:

- Convingator
- Hotarat
- Protector

PUNCTE SLABE:

- Rigid
- Introvertit
- Izolat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 28 iunie - Ziua stimularii emotionale

Persoanele nascute pe data de 28 iunie pun de obicei emotiile inaintea ratiunii. Aceste persoane abordeaza problemele in mod imediat si direct. Au un farmec aparte care atrage in mod invariabil simpatia colegilor si a familiei. O mare parte a acestui farmec este datorata umorului si naturaletii cu care sunt inzestrati. Din moment ce umorul este considerat cel mai sigur drum pentru a ajunge la sufletul cuiva, nativii au foarte multe sanse de a face o impresie buna.

Cei nascuti in aceasta zi au un talent deosebit de a-i face pe ceilalti sa reactioneze din punct de vedere emotional. Nativii isi pun in valoare intentionat acest talent pentru a beneficia de atentia celor din jur. Capacitatea acestor persoane de a uimi este considerabila. Din aceasta cauza, cei care ajung sa-i cunoasca, mai devreme sau mai tarziu pe acesti nativi, stiu ca se pot asteapta la orice din partea lor. In ciuda spontaneitatii, persoanele nascute pe data de 28 iunie gandesc totul inainte de a face ceva. Nativii zilei sunt foarte priceputi in a anticipa efectul actiunilor lor.

In general, persoanele nascute pe data de 28 iunie prefera sa abordeze o problema cu calm si rabdare. Prefera sa duca o munca de convingere subtila decat sa atace frontal. Sunt foarte convingatori in tot ceea ce fac, planifica si calculeaza totul pana la cel mai mic detaliu. Din acest motiv, rareori se intampla sa evalueze in mod gresit o situatie sau sa isi formeze o impresie eronata despre un grup. Cei nascuti in aceasta zi au tendinta de a fi mai mult extovertiti decat de a fi introvertiti. Acest lucru nu inseamna ca sunt indivizi lipsiti de profunzime. Au o personalitate complexa si din aceasta cauza nu sunt usor de inteles.

In mod frecvent, nativii zilei de 28 iunie ocupa pozitii de conducere atat in cadrul cercurilor de familie cat si in cadrul grupurilor sociale. Ca angajati, se pot retrage pentru catva timp intr-un loc linistit, prestand o munca care nu implica prea multe responsabilitati. Chiar si in acest caz, daca se va ivi ocazia, cei nascuti in aceasta zi nu o vor pierde si vor spune o povestire haioasa sau vor face o remarca acida. In mod logic, munca, etica si intuitia ii vor face sa devina buni angajati. Cu toata acestea pentru acesti oameni devotamentul fata de munca nu inseamna neaparat si ordine acasa. Aspectele particulare ale vietii lor (dragostea, munca in casa, educatia copiilor, respectarea responsabilitatilor, etc.) pot fi haotice, uneori chiar scapand de sub control.

Probabil ca cea mai mare pedeapsa pe care o poate primi un nativ al acestei zile este sa fie ignorat si lipsit de aprecierea celorlalti. Unii dintre nativi oscileaza permanent intre nevoia de a fi in centrul actunii, de a beneficia de atentie si nevoia de a fi singuri cu excentricitatile lor. Pentru colegii si copiii nascuti pe 28 iunie trebuie sa ai un deosebit simt al umorului si foarte multa rabdare sau sa fii capabili sa oferi exraordinar de multa dragoste.

Persoanele nascute pe data de 28 iunie au un interes deosebit de a cunoaste oamenii. Pentru ca sunt fascinati de natura umana (mai ales de copii), nativii pot fi foarte atrasi de domeniile care studiaza comportamentul, isoria, limbajul sau antropologia. Din acest punct de vedere, cei nascuti in aceasta zi au cariere stralucite ca psihologi. In mod sigur, ei vor fi capabili sa recunoasca motivatiile si gandurile oamenilor si sa explice actiunile acestora. In cercurile din care fac parte sunt in mod frecvent consultati atunci cand este vorba de o asemenea problema. Totusi, nu vor fi luati de toata lumea in serios, din cauza umorului lor. Dincolo de aceasta fatada joviala, cei nascuti in aceasta zi sunt persoane hipersensibile si serioase.

SFATURI: Sa fii centrul atentiei poate fi amuzant, dar mai devreme sau mai tarziu toata lumea trebuie sa se maturizeze. Gaseste o modalitate de a renunta la comentariile acide. Abordeaza un umor fin.

PUNCTE FORTE:

- Jovial
- Interesant
- Amuzant

PUNCTE SLABE:

- Nesigur
- Uituc
- Enervant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 29 iunie - Ziua visatorilor

Persoanele nascute pe data de 29 iunie au foarte multe visuri. Se poate spune ca principalul lor scop in vata este transpunerea acestor visuri in realitate. Aceste persoane au un talent ciudat de a gasi aplicatii practice ale fanteziilor lor. Punand in practica aceste fanantezii, nativii fac cunoscute lumii intregi aptitudinile lor creative. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte atenti la dorintele celor din jur, incercand sa le indeplineasca. Ei sunt in acelasi timp persoane responsabile si visatoare.

Din fericire, cei nascuti in aceasta zi au si capacitatea de a-si procura mijloacele necesare punerii in aplicare a proiectelor lor asfel incat acestea sa aiba succes. Persoanele nascute pe data de 29 iunie beneficiaza de aptitudinile necesare pentru a asimila si pune in valoare toate cunostintele tehnice in domeniul in care lucreaza. Din pacate, nu sunt persoane foarte comunicative. Desi le displace aceasta stare, nativii nu reusc sa isi faca cunoscute gandurile. Calitatea produselor pe care le fac este evidenta pentru toata lumea. La fel de evidenta este si usurinta cu care duc la indeplinire orice angajament pe care si-l iau. Astfel, in ochii colegilor, ai sefilor si ai angajatilor isi creeaza o reputatie de adevarati magicieni.

Mai mult decat orice, nativii sunt cautatori ai adevarului. Din aceasta cauza, ei vor demasca orice fals, vor sfida falsa autoritate si vor face cunoscute scopurile ascunse ale unora. Persoanele nascute pe data de 29 iunie spera ca, intr-un final, aceste actiuni sa serveasca cuiva. Odata ce a fost scos la iveala adevarul, nativii se asteapta ca lumea sa priveasca fata reala a lucrurilor. In aceasta privinta, ei manifesta o foarte mare integritate. In mod foarte rar se vor gasi printre nativii acestei zile fanatici religiosi. Acest lucru se intampla pentru ca acesti indivizi pun un pret foarte mic pe ceea ce vad. Ei cred doar in rezultatul cercetarilor lor.

Aerul, adierea, zborul, dansul si cantecul par a fi singurele lucruri importante in viata unei persoanele nascute pe data de 29 iunie. Multi dintre cei nascuti azi sunt animati de o vivacitate extraordinara, sunt usor de indragit si au o personalitate amuzanta. Uneori, sunt acuzati pe nedrept de superficialitate pentru ca nu toata lumea cunoaste codul lor moral. Atunci cand indivizii mai putin evoluati pun in pericol libertatea de exprimare si de miscare a celorlalti, o fac doar din egoism. Mesajul pe care il transmit nativii prin aceasta atitudine este ca ei au voie sa zboare, iar ceilalti nu.

Cei nascuti in aceasta zi arata lumii, in mod frecvent, latura copilareasca a personalitatii lor. Pastrandu-si permanent spiritul tineresc, nativii sunt caracterizati de o anumita inocenta, farmec si deschidere. In ciuda acestui profil, persoanele nascute pe data de 29 iunie sunt adepte ale meseriilor banoase (dar sunt de asemenea si adepte ale cheltuirii banilor). Din acest motiv vor cauta sa aiba un loc cat mai competitiv pe piata. Nu ar trebui sa mearga prea departe in aceasta directie pentru ca risca sa devina obositori sau cinici. Datorita competitivitatii lor, nativii sunt parteneri si colegi foarte buni. Ei prefera ca, in loc sa lucreze singuri si sa puna pe primul plan succesul personal, sa lucreze in echipa si sa imparta totul cu ceilalti. Sunt foarte generosi si se bucura atunci cand beneficiaza si altii de succesul lor.

SFATURI: Nu te lega atat de mult de sperantele celorlalti. Incearca sa te evidentiezi. Ai incredere in calitatea ta de a fi autonom. Oamenii foarte seriosi se simt inhibati in preajma ta. Fii mai receptiv la problemele acestora.

PUNCTE FORTE:

- Vivace
- Simpatic
- Copilaros

PUNCTE SLABE:

- Pasiv
- Delasator

Mergi la inceput