Calendar astrologic

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 31 mai - Ziua lamei taioase

Adesea, cei nascuti pe 31 mai exprima imaginea unor persoane dure si reci. In realitate, ei sunt mult mai draguti odata ce incepi sa ii cunosti. Uneori, ei pot fi perceputi ca persoane sentimentale, chiar sufletiste. Persoana exterioara sau masca pe care si-o prezinta in contact cu lumea este adesea purtata pentru a-si ascunde nesiguranta sau chiar o trauma suferita in anii copilariei. Cei nascuti astazi actioneaza ca tragatori de elita si ca persoane ce detesta stupizeniile. Capabili si eficienti pana la extreme, ei cred in abordarea cu grija a detaliilor vietii. Nativii zilei de 31 mai au tendinta sa se repete intruna. Totusi, prin faptul ca incearca sa-si impuna mesajul acasa, pot deveni enervanti pentru cei cu care locuiesc. O alta trasatura negativa a lor este tendinta permanenta de a comenta orice.

Activitatea si energia abunda in tot ceea ce fac nativii zilei de 31 mai. Apartenenti ai zodiei Gemeni, ei sunt orientati spre latura intelectuala, dar si latura lor fizica este la fel de prezenta. Uneori, ei pot depasi latura mentala. Chiar si atunci cand cei nascuti astazi iau o decizie care nu ii caracterizeaza, ei isi schimba foarte rar parerea. Poate doar in conditiile in care fac apel la latura lor sentimentala. Dar acest lucru este foarte greu de atins pentru ca nu este prea usor sa ajungi la sufletul lor. Chiar si cei apropiati lor pot lupta luni sau chiar ani pana sa ajunga la sufletul lor. Este insa posibil sa fie cuceriti mai usor in plan sentimental atunci cand detin argumente temeinice ce implica onoare si incredere. Atat din punct de vedere sexual cat si emotional, nativii zilei de 31 mai sunt atrasi ca un magnet de indivizii pasionali.

Prin felul lor de a gandi si prin metodele pe care le abordeaza ei pot avansa. Nativii care sunt in vizorul publicului, in general incearca sa aiba un auditoriu variat, decat sa se prezinte ca elitisti ale caror idei sunt accesibile doar unor anumite categorii sociale. Exprimand acest mesaj, persoanele nascute pe 31 mai sunt extem de sigure pe ele. Crezul lor este ca increderea favorizeaza succesul. Cealalta parte a monedei este aceea ca ei pot fi nepregatiti pentru esec, fapt care ii va tulbura in totalitate. Din fericire, puterile lor recuperatorii sunt puternice, astfel incat ei isi vor reveni curand.

Personalitatea celor nascuti pe 31 mai are si parti lipsite de forma, chiar haotice. Nativii acestei zile sunt caracterizati de o predispozitie pentru schimbarea rapida si sunt inzestrati cu talentul de a se adapta. Uneori, cei nascuti astazi incearca sa contracareze asemenea tendinte aderand la structuri rigide. Nativii zilei de 31 mai sunt adesea pe punctul de plecare. Ei fac anumite lucruri, se deplaseaza in anumite locuri, repara, demareaza noi proiecte. De cele mai multe ori, cei nascuti pe 31 mai sunt foarte priceputi din punct de vedere tehnic si vor sa atraga atentia cu acest lucru. In cazul in care sunt inzestrati cu mai multe talente, ar fi bine sa se concentreze asupra unui singur domeniu.

Nativii cei mai de succes invata sa aduca extremele personalitatilor lor in armonie, adesea prin intermediul muncii lor, al familiei sau in relatiile sociale. In cazul in care nu obtin nici un succes in acest sens, ei vor aparea ca niste suflete chinuite, intr-o permanenta lupta cu frustrarile si nefericirea. Nici macar uitarea ce vine odata cu activitatea continua, nici evadarea temporara din sfera problemelor nu le da sansa sa se linisteasca. Majoritatea celor nascuti pe 31 mai isi gasesc foarte greu linistea sufleteasca.

SFATURI: Abordeaza direct problemele emotionale. Actioneaza la fel ca in cazul problemelor externe. Din cand in cand, nu mai fi atat de taios. Evita comentariile. Acestea reprezinta doar o pierdere de timp si energie. Gaseste-ti pacea interioara.

PUNCTE FORTE:

- Anti-prostie
- Capabil
- Adaptabil

PUNCTE SLABE:

- Agitat
- Extremist
- Evazionist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 1 iunie - Ziua persoanelor publice

Persoanele nascute pe 1 iunie se afla foarte adesea in atentia publicului sau analizeaza ultimele mode si tendinte din societate. In ambele situatii sunt preocupati sa vada sau sa fie vazuti intr-un context social. Este foarte posibil ca cei nascuti in aceasta zi sa manifeste interes pentru istorie, dar interesul lor se indreapta mai ales catre modul in care aceasta influenteaza prezentul. Intradevar, nativii acestei zile isi mobilizeaza toate fortele pentru a fi la curent cu tot ce este de ultima ora: imbracaminte, conversatie, lectura si studiu in diferite domenii.

Aceasta nu inseamna ca nativii zilei de 1 iunie sunt persoane sociabile. Uneori, la un prim contact, ei pot parea indivizi extrovertiti, chiar exhibitionisti. Aceasta atitudine exteriorizata este de fapt in foarte multe cazuri doar o masca a unei personalitati izolate si singuratice. Ca atare, este foarte greu pentru oricine sa reuseasca sa cunoasca intradevar bine acesti oameni neobisnuiti, desi multi ar putea crede ca ii cunosc. De asemenea, cei nascuti pe 1 iunie sunt adevarati maestri cand este vorba sa-si ascunda sentimentele si faptele. Intradevar, putin sunt admisi in lumea privata a unui individ nascut la 1 iunie.

Nativii, barbati sau femei, traiesc rareori fara partener pentru ca urasc sa fie singuri. Pentru a evita singuratatea, unii nativi ai zilei de 1 iunie se arunca in activitati sociale si reusesc sa se inconjoare de grupuri intregi de prieteni si cunostinte. Rareori persoanele nascute in aceasta zi vor tolera ignoranta. Ei se mandresc cu vastele lor cunostinte despre o mare varietate de subiecte, desi cunostintele din domeiul lor de specializare s-ar putea sa nu fie chiar atat de profunde. Oricum, in domeniul care ii intereseaza cel mai mult, ei depun eforturi foarte mari pentru a acumula o cantitate impresionanta de informatii. Deseori, persoanele nascute in aceasta zi au o usurinta deosebita in asimilarea limbilor straine si chiar aptitudini pentru sarcini care presupun dexteritate manuala. Nativii zilei de 1 iunie au si un fler aparte in ceea ce priveste cunoasterea oamenilor, a nevoilor si dorintelor acestora. Datorita acesti caracteristici, ei pot fi agenti de vanzari excelenti pentru ca au un ochi bun in a "lua masura" unui posibil client. De asemenea, oamenii nascuti la aceasta data ar putea fi detectivi extraordinari in cazul in care au energia si rabdarea de a suporta plictiseala si asteptarea pe care le presupune aceasta profesie solicitanta. Imbunatatirea puterii de concentrare, care nu este punctul lor forte, si cultivarea capacitatii de a se amuza singuri fara sa apeleze la stimuli externi sunt cruciale pentru dezvoltarea personalitatii lor.

Nativii au simtul valorii lucrurilor, fiind foarte buni cumparatori. In general, sunt foarte agili in manevrarea banilor. Datorita deosebitei aprecieri pe care o arata fata de produsele altora si talentului de a imita, nativii intampina adesea dificultati in constientizarea propriului potential creativ. Increderea in individualitatea lor este esentiala pentru evolutie. Fara ea, chiar si cea mai mare capacitate de creatie se poate atrofia. In plus, oamenii nascuti pe 1 iunie trebuie sa gaseasca curajul de a face investigatii profunde asupra lor insisi. Cand descopera cine sunt si ce vor cu adevarat, nativii trebuie sa isi continue drumul indiferent de ceea ce gandesc partenerii sau prietenii.

SFATURI: Incearca sa te detasezi uneori de valorile societatii si de ceea ce asteapta altii de la tine. Ai curajul sa fii tu insuti intr-un mod cat mai profund si accepta-te asa cum esti. Descopera-ti punctele forte si pune-le in practica in ciuda adversitatilor.

PUNCTE FORTE:

- Perceptie vizuala
- Agil
- Amuzant

PUNCTE SLABE:

- Temperamental
- Distras
- Nerabdator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 2 iunie - Ziua finalizatorilor

Pentru cei care s-au nascut pe 2 iunie, problemele si greutatile abunda. Aceasta nu este chiar atat de rau. Nativii considera incercarea de a depasi aceste piedici un adevarat mod de viata. De fapt, atunci cand lucrurile merg prea usor, nativii zilei de 2 iunie pot cauta sau chiar isi pot crea probleme noi de care sa se ocupe. Persoanele nascute in aceasta zi isi aleg adesea profesii in care sa ii ajute pe ceilalti sa isi rezolve greutatile. In acest sens, ei pot privi obiectiv problemele personale cu care acestia s-au confruntat toata viata lor. Rareori, femeile nascute in aceasta zi se vor casatori cu o persoana simpla, necomplicata. Intr-adevar, casatoria cu o persoana cu un caracter complicat le furnizeaza provocari permanente, dar presupune si o implicare plina de interes. Din pacate, acele femei care au o astfel de relatie pot ajunge sa sufere profunde frustrari emotionale, luptandu-se cu limitarile si cu negarea propriilor nevoi, cat si ale partenerilor lor.

Vietile indivizilor nascuti in 2 iunie sunt rareori sau chiar niciodata sterse. Intr-adevar, varietatea este necesara pentru a satisface nevoile si pornirile complicate ale celor nascuti in aceasta zi si astfel apar din abundenta proiecte si incercari noi. Un esec nu slabeste in nici un fel entuziasmul acestor suflete cutezatoare. De fapt, persoanele nascute pe 2 iunie devin din ce in ce mai de neclintit cu fiecare zi ce trece. Ei invata sa supravietuiasca aproape oricaror intemperii, de la esecuri personale la calamitati de toate felurile. In cele din urma, nimic nu este privit ca o catastrofa coplesitoare intr-o viata plina de mici dezastre. Nativii acestei zile sunt oameni de nadejde, capabili sa manevreze aproape orice situatie de criza care poate aparea. Ei sunt extrem de valorosi atat acasa, cat si la serviciu, dar trebuie sa isi controleze tendinta de a oferi sfaturi nedorite.

Viata emotionala a nativilor zilei de 2 iunie este tumultoasa. Sentimentele lor sunt foarte complexe si greu de caracterizat. Desi persoanele nascute pe 2 iunie fac fata situatiilor de criza, in viata personala acestea par sa le depaseasca puterea de rezolvare. Aceasta pentru ca nativii zilei de 2 iunie trec prin schimbari periodice. Mai mult de atat, impulsurile lor nu ii conduc spre siguranta, confort si fericire, ci mai degraba spre situatii dificile si precare.

Desi pun mare pret pe libertate, nativii se simt atrasi de angajamente. In nenumarate randuri, acestia renunta in esenta la libertatea lor pentru a se lega de o alta persoana. In acest fel, pot contribui la nefericirea altei persoane sau la cea personala, dar ei considera ca tot raul este spre bine. De foarte putine ori persoanele nascute pe 2 iunie constientizeaza natura neobisnuita a realtiilor lor si nici nu sunt interesati in mod deosebit de "cantarirea" problemelor proprii. Totusi, cu toate greutatile lor, extraordinarii organizatori nascuti astazi reusesc sa ajunga la o anumita stabilitate in viata lor si pe masura ce inainteaza in varsta dau impresia ca nu exista nimic ce ei sa nu poata rezolva.

SFATURI: Nu duce lumea intreaga pe umerii tai. Gandeste-te la tine mai des si cultiva-ti independenta. Nu implica tot timpul alte persoane in planurile tale. Incearca sa faci lucrurile si de unul singur. Cauta in mod constant si activ fericirea si multumirea. Fii mai retinut cu sfaturile pentru ceilalti.

PUNCTE FORTE:

- Inventiv
- Adaptabil
- Rezolva probleme

PUNCTE SLABE:

- Bagacios
- Generator de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 3 iunie - Ziua oratorilor

Persoanele nascute pe 3 iunie simt o mare nevoie de a-si comunica ideile si de obicei reusesc acest lucru prin discursuri. Limbajul lor, fie scris sau oral, este foarte original, iar uneori este atat de subtil sau ironic incat unora le este greu sa inteleaga mesajul. Pe de alta parte, atunci cand nativii acestei zile se implica emotional, ceilalti nu ii pot intelege foarte bine si chiar le poate displacea franchetea acestora. Cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie mai lucizi si mai diplomati.

Atat continutul cat si volumul discursurilor pe care le pot compune cei nascuti in 3 iunie este impresionant. Oamenii nascuti in aceasta zi au capacitatea de a vorbi in continuu daca sunt foarte interesati de un anume subiect, iar uneori interesul lor continua mult timp dupa ce auditoriul s-a plictisit. Atunci cand cei care ii asculta sunt profund implicati, nativii din aceasta zi au energia necesara pentru a le mentine atentia.

In general, persoanele nascute pe 3 iunie nu lasa prea mult loc pentru compromisuri si, indiferent daca sunt pro sau contra, vocifereaza la fel de mult pentru a-si apara sau promova punctele de vedere. Indivizii nascuti in aceasta zi sunt astfel usor de atras intr-o dezbatere sau discutie si deseori se intampla sa isi faca cunoscute parerile intr-un mod foarte indraznet, chiar si atunci cand nu sunt solicitati. Sunt foarte putine cazurile in care nativii acestei zile cedeaza intr-o disputa.

Indivizii nascuti pe 3 iunie sunt persoane rationale si foarte agere, dar nu mai presus de folosirea prezentei fizice atunci cand vor sa isi atinga scopul. Oricum, atat barbatii cat si femeile sunt de obicei persoane seducatoare, dar nu neaparat intimidante. Un individ nascut pe 3 iunie poate cere inclusiv ca argumentele sale sa fie luate in considerare avand o baza logica. Atunci cand este intr-o alta dispozitie, nativul de poate rezuma sa dea ordine scurte. Intradevar, se pot dovedi a fi destul de tiranici atunci cand este atins un subiect mai sensibil pentru ei. In acest caz, este mai bine sa fie lasati sa se calmeze.

Daca exista un lucru pe care cei nascuti in aceaasta zi il respecta, atunci acela este un argument verbal bine gandit si expus, indiferent daca sunt de acord sau nu cu acesta. Cei care doresc sa le intre in gratii ar trebui sa retina acest amanunt. In realitate, cei nascuti pe 3 iunie reactioneza mai bine la o atingere voalata, decat la un pumn cu manusa si pot fi chiar mituiti cu o anumita placere daca abordarea este cea potrivita.

Oamenii nascuti pe 3 iunie pot fi reprezentati de orice tip de combinatie de istetime, ironie sau sarcasm. In special atunci cand sunt agasati, cuvintele lor taie precum un cutit si pot fi devastatoare pentru sentimentele celor din apropierea lor. S-ar putea ca ei sa nu isi dea seama de adevarata dimensiune a puterii pe care o exercita in acest domeniu si, ca atare, trebuie sa fie mai atenti la reactiile celor dragi in astfel de situatii.

Cea mai mare pedeapsa pentru nativii acestei zile este sa nu fie bagati in seama. Tacerea si inchiderea oricarui canal de comunicare pot fi folosite cu mare eficienta impotriva persoanelor nascute pe 3 iunie. Aceasta arma trebuie folosita in mod cumpatat. Atunci cand cineva incearca sa obtina o simpla reactie din partea lor, poate avea surpriza unui raspuns mai violent decat cel asteptat. Nativii acestei zile nu suporta prea bine sa fie desconsiderati, iar reactiile lor pot fi biciuitoare.

SFATURI: Nu fii prea increzator. Nu poti iesi din orice situatie prezentand argumente verbale. Controleaza-ti temperamentul prea incisiv si permite celorlalti sa aiba propriile pareri. Cuvintele pot rani. Arata mai multa intelegere si compasiune.

PUNCTE FORTE:

- Verbal
- Convingator
- Inteligent

PUNCTE SLABE:

- Dominator
- Uituc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 4 iunie - Ziua expertizei critice

Din cauza mintii lor agere si a usurintei de exprimare, oamenii nascuti pe 4 iunie atrag in general atentia atunci cand se vorbeste pe marginea unui subiect care ii poate inspira pozitiv. In schimb, atunci cand isi exprima dezacordul, rareori reusesc sa fie diplomati sau subtili. Desi nu sunt neaparat inzestrati cu calitati de lider, cei nascuti in aceasta zi ar putea totusi sa descopere ca au ajuns in pozitii inalte. S-ar putea sa se simta nesiguri in aceste pozitii si, ca urmare, trebuie sa se fereasca de un comportament autocratic. Ei sunt mult mai fericiti atunci cand lucreaza ca membri imputerniciti ai unei echipe.

Persoanele nascute pe 4 iunie trebuie sa aiba grija sa nu isi ingradeasca nepretuita flexibilitate in favoarea unor reguli stricte, dogme sau obligatii dubioase. Nativii acestei zile nu se simt niciodata mai bine decat atunci cand se afla in stadiile de cunoastere a unei profesii sau a unui lucru de interes, jucand rolul unui student sau invatacel si lucrand la propria perfectionare. Este foarte important ca ei sa aiba mereu proiecte noi la orizont pentru ca se pot simti foarte repede nesatisfacuti de orice tip de activitate care ii constange si care le limiteaza dezvoltarea. In cel mai rau dintre cazuri, ei isi pot descarca aceste frustrari asupra membrilor familiei, asupra prietenilor sau colaboratorilor pe linie de serviciu.

Indivizii nascuti in aceasta zi trebuie sa-si foloseasca abilitatile oratorice intr-un mod constructiv. Observatiile lor critice, oricat de intuitive, pot starni situatii antagonice. Ei trebuie sa se concentreze mai putin asupra adevarului obiectiv si mai mult asupra relatiilor interumane. Cultivarea unui simt al umorului relativ lipsit de sarcasm poate reprezenta o contributie extraordinara in realizarea acestui scop.

Nu se pot nega abilitatile tehnice ale celor nascuti in aceasta zi. Adesea, ei devin experti in domeniul lor si sunt apreciati la locul de munca. Multi dintre cei nascuti pe data de 4 iunie nu numai ca exceleaza in ceea ce fac, dar sunt si capabili sa aduca o doza sanatoasa in structura mediului lor. Desi s-ar putea sa aiba sentimente amestecate, contradictorii, atunci cand trebuie sa ia decizii pentru altii, talentul lor organizatoric este impresionant si sunt capabili sa transforme indivizi diferiti intr-o unitate efectiva.

De obicei, persoanele nascute la 4 iunie acorda o mare importanta intuitiei lor. N-ar trebui sa faca niciodata greseala de a gandi prea mult si de a permite partii lor rationale sa submineze puterea intuitiva. Adeseori, sunt exagerati in ceea ce priveste munca depusa. Ei risca sa piarda viata emotionala daca se arunca in prea multe activitati solicitante. Nevoile fizice, atat de recreere cat si de sex, nu trebuie suprimate, ci exprimate. Cei nascuti in aceasta zi trebuie sa isi faca timp pentru a-si demonstra afectiunea fata de cei pe care ii iubesc si sa se implice in activitati zilnice simple. Acceptarea afectiunii nu este o problema pentru cei nascuti pe 4 iunie, dar acceptarea ajutorului ar putea fi. Sa invete sa dea, dar si sa primeasca este un pas important in dezvoltarea lor ca fiinte umane.

SFATURI: Analizeaza-ti cu atentie propria persoana. Cauta puncte de ghidare in calea pe care o parcurgi. Nu te teme sa ceri ajutor. Accepta-te asa cum esti si de asemenea fi mai afectuos si mai iertator cu ceilalti. Ia-ti concedii frecvente de la locul de munca. Din cand in cand invata sa te relaxezi. Goleste-ti mintea uneori.

PUNCTE FORTE:

- Rational
- Verbal
- Intuitiv

PUNCTE SLABE:

- Exigent
- Prea critic
- Stresat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 5 iunie - Ziua drumului luminos

Cei nascuti in data de 5 iunie sunt adesea uimiti atunci cand ceilalti nu reusesc sa ii inteleaga. Limbajul pe care il folosesc este cat se poate de clar si simplu, bazat pe fapte, pragmatic. Totusi, ideile lor pot fi destul de incalcite, incurcate si uneori fara nici o legatura cu realitatea. Cei care ii asculta ar putea sa le urmareasca sirul gandurilor, dar nu vor reusi totusi sa prinda intelesul sau intentiile ascunse in spatele lor. Unii oameni nascuti pe 5 iunie pun prea mult accent pe dezvoltarea ideilor si a sistemelor de gandire si prea putin pe activitatile firesti din viata de zi cu zi.

Este adevarat ca multi dintre nativii acestei zile par sa traiasca in propria lor lume. Totusi, comunicarea este atat de importanta pentru ei, incat se vor simti foarte frustrati atunci cand nu vor fi intelesi sau vor fi intelesi gresit. Persoanele de succes nascute in aceasta zi invata sa ridice stacheta si in acelasi timp sa le acorde oamenilor timpul si spatiul necesar pentru a asimila ceea ce spun ei. Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 5 iunie sunt foarte grabiti, asteptandu-se ca ceilalti sa le anticipeze urmatorul gand. In loc sa spuna clar ceea ce au de gand, ei trebuie sa invete sa isi analizeze ideile si sa le exprime intr-un mod accesibil si cumpatat. De exemplu, in loc sa foloseasca o multime de argumente pentru a sustine o pozitie, expunerea unui singur argument convingator ar putea fi mult mai eficienta.

Pe masura ce inainteaza in varsta, majoritatea celor nascuti pe 5 iunie devin mai rezervati, mai cumpatati si mai meditativi. Daca isi pot controla energia, metodele lor sistematice le vor da posibilitatea sa isi ordoneze viata foarte bine. Daca nu, haosul va domni in viata lor. Nativii zilei de 5 iunie nu ar trebui sa isi piarda entuziasmul niciodata. Ei trebuie sa invete sa il tina in frau, sa accepte dezamagirile si esecurile fara sa clinteasca si sa le abordeze cu stapanire de sine.

Persoanele nascute pe 5 iunie au o puternica latura impulsiva care ii obliga sa faca lucrurile bine. Unele femei nascute in aceasta zi nu sunt luate in serios in primii ani de viata, dar se pot transforma in persoane foarte capabile, dovedindu-le celor care le-au subapreciat ca s-au inselat. Multi dintre nativii zilei de 5 iunie sunt predispusi sa se ingrijoreze daca nu sunt pregatiti pana la ultimul amanunt si pentru orice eventualitate. "Si daca...?" este o intrebare pe care si-o pun in mod constant, atat lor, cat si celorlalti. Aceasta ingrijorare apare de obicei din teama de a nu fi criticati sever pentru greselile facute sau de a nu parea ridicoli. Daca ar putea sa se mai destinda si ocazional sa faca haz de necaz, ar fi mai fericiti si mai sanatosi.

Majoritatea persoanelor nascute pe 5 iunie sunt foarte competitive si le place sa castige. Desi nu sunt perfectionisti prin natura firii lor, nativii acestei zile se forteaza fara mila in acest sens, gandindu-se ca o astfel de atitudine ii va ajuta sa reuseasca. Adesea, cel mai mare dusman al lor si-l creeaza singuri. Ei au darul de a le creea si altora greutati care nu exista. Conflictele mentale ii atrag in mod deosebit, dar cel mai adesea provocarile fizice sunt cele carora trebuie sa le faca fata. Starile de anxietate pot fi evitate daca gasesc satisfactie in activitati care combina efortul intelectual cu cel fizic.

SFATURI: Unele forme de antrenament mintal sunt esentiale pentru succesul tau. Simplifica-ti gandurile. Expune-ti clar intentiile. Asigura-te ca toata lumea te sustine in continuare.

PUNCTE FORTE:

- Energic
- Sistematic
- Ager

PUNCTE SLABE:

- Anxios
- Haotic
- Dezorientat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 6 iunie - Ziua vizionarului

Nativii zilei de 6 iunie poseda o viziune caracteristica care se poate manifesta in cadrul profesiei, in afacerile de familie si in domeniul lor de studiu si va influenta fiecare aspect al vietii lor. Pentru ei este foarte important sa isi duca la bun sfarsit planurile de anvergura pe care le incep. Astfel, cei nascuti astazi pot fi singuratici sau incapabili sa se deschida in profunzime in fata celor apropiati. Ei au impresia ca si-au exprimat deja sentimentele ce stau de fapt ascunse in sufletul lor.

Cel mai mare pericol pentru cei nascuti pe 6 iunie este ca viziunea lor ii va duce la extreme, atat in ceea ce priveste oamenii, cat si faptele. Rezultatele negative ale unui asemenea extremism pot implica atat vatamari personale cat si esecuri si chiar deces. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie protejati atunci cand fac uz de energii neobisnuite.

Polaritatile de toate felurile ii captiveaza pe cei nascuti pe 6 iunie. Nativii acestei zile nu au prea mult timp pentru a face compromisuri sau pentru a cauta sensul vietii. De obicei, ei vor cauta sa isi implineasca obiectivele si dorintele. Anumite persoane nascute pe 6 iunie par sa fie moderate sau chiar conservatoare in comportament. In spatele unei asemenea fatade se ascunde insa o fiinta cu o fire mult mai radicala. In cazul in care cei nascuti pe 6 iunie sunt obligati de catre societate sau circumstante sa duca vieti mult mai previzibile, latura lor salbatica se manifesta sub forma unor vise si fantezii.

Femeile nascute pe 6 iunie pot avea calitati neobisnuite, chiar bizare. In general, insa, barbatii nascuti astazi vor fi cei ciudati. Persoanele mai putin evoluate nascute astazi vor avea un comportament excentric si o viziune prea slaba asupra lumii. Acesti nativi mai putin inzestrati sau mai putin avansati trebuie sa invete sa-si accepte rolul in viata. In caz de dezechilibru mintal extrem, nativii acestei zile se pot manifesta distructiv si chiar criminal.

Cei mai evoluati nativi ai zilei de 6 iunie vor face inevitabil uz de abilitatile lor vizionare pentru a-i edifica si avansa pe cei din jurul lor. Adesea, ei vor folosi o modalitate de comunicare unica. Ideile unor asemenea nativi servesc ca sursa de inspiratie pentru cei capabili sa ii inteleaga. Pentru a ajunge sa aiba o audienta mai mare, nativii zilei de 6 iunie trebuie sa se asigure ca mesajul lor este foarte bine inteles. Ei trebuie sa fie siguri ca nu intervine nici un fel de blocaj intre ei si auditoriu.

Cei nascuti pe 6 iunie poseda un zel revolutionar, o dorinta de a reface structurile sociale existente dupa propria perceptie in scopul de a le imbunatati. Mai presus de toate, libertatea este o conditie de baza pentru nativi.

SFATURI: Invata sa impartasesti mai mult celorlalti. Atentie la efectul pe care il ai asupra celorlalti. Nu neglija lucrarile mici de intretinere. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE:

- Vizionar
- Expresiv
- Artistic

PUNCTE SLABE:

- Neinteles
- Extremist
- Aerian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 7 iunie - Ziua animatorului

Persoanele nascute pe 7 iunie stiu sa simta pulsul publicului, dar adesea ele vor stabili cum stau lucrurile in cadrul societatii sau familiei. Nativii pot fi visatori, nerealisti sau pot fi persoane pe care nu te poti baza. Prin felul lor de a fi, ei stiu cum sa traga foloase de pe urma dorintelor si gandurilor celorlalti. Intradevar, increderea si carisma lor pot cauza dezamagire in cazul in care vor fi desemnati sa preia un rol de conducere si nu vor face fata. Fara indoiala, ei trebuie sa se aventureze pentru a atrage cat mai multe aprecieri din partea societatii. Cei nascuti astazi sunt inzestrati cu un sarm seducator care ii captiveaza pe ceilalti. Adesea, acest talent este folosit intr-o maniera facila, inconstienta, fara vreun calcul prealabil.

In cazul in care doresc sa aiba un succes durabil, pentru nativii zilei de 7 iunie este foarte important sa se ancoreze profund in realitate si sa nu se multumeasca cu aparentele. Adesea, fiind considerati superficiali, ei trebuie sa-si extinda orizonturile dincolo de aspectul material al vietii (haine, masina, casa, bani etc.). Acest lucru va fi factorul cheie in determinarea abilitatii lor de a pune bazele unor prietenii stranse si de a-si lua angajamente profunde. In cazul in care trebuie sa-si stabileasca baze mai profunde pentru viata lor, in general, ei vor esua in mod repetat in relatiile lor personale. Uneori, cei nascuti astazi nu sunt constienti de propriile deficiente, dar la un moment dat, exista posibilitatea ca o persoana la care tin cu adevarat sa le deschida ochii.

De obicei, "limbajul" in care exceleaza nativii zilei de 7 iunie este cu desavarsire cel non-verbal. Pentru ei, limbajul vizual, al corpului si limbajul dragostei sunt firesti. Dorinta lor de a-i seduce pe ceilalti, fie la propriu, fie la figurat, este proportionala cu aptitudinea lor de a face acest lucru. Aceasta seductie poate lua o forma fizica, dar si una verbala. Din nefericire, ceea ce poate insemna foarte mult pentru nativii zilei de 7 iunie poate fi doar o impresie trecatoare. Astfel, ei sunt foarte in masura sa ii dezamageasca pe ceilalti.

Din cand in cand, cei nascuti pe 7 iunie pot manifesta tendinta de a se comporta aparent bizar. Pentru majoritatea, acest lucru reprezinta o diversiune inofensiva. Este posibil ca ei sa incerce doar o noua activitate sau o noua modalitate de exprimare, asa cum altii, de exemplu, ar putea incerca o noua palarie. Intradevar, persoanele nascute pe 7 iunie sunt cele mai distractive persoane ale anului. Acest lucru se observa pe deplin atunci cand ei joaca rolul de gazde.

Nativii zilei de 7 iunie reprezinta in mod categoric tipul de senzuali si atletici carora le place orice forma de miscare si orice contact fizic. In plus, ei delecteaza prin faptul ca ii socheaza pe ceilalti si fac glume. Mai presus de toate, ei dispretuiesc tipul de oameni pretentiosi, plini de aere si ifose. Chiar si cand au foarte mult succes, nativii zilei de 7 iunie se mandresc cu ei insisi prin faptul ca stiu sa isi parteze bunul simt si sunt la zi cu noutatile. Amuzamentul este probabil cel care le ofera cea mai mare satisfactie, mai ales in cazul in care ei sunt pusi in situatia de a aprecia o piesa sau joaca chiar ei in aceasta.

SFATURI: Controleaza-ti puterea de seductie. Ii poti induce pe ceilalti in eroare si vei regreta mai tarziu. Incearca sa te simti bine (nu mai fi atat de dependent de audienta). Studiaza-ti temeinic subiectele si expune-le cu seriozitate.

PUNCTE FORTE:

- Amuzant
- Caraghios
- Fermecator

PUNCTE SLABE:

- Nu te poti baza pe el
- Preocupat
- Insensibil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 8 iunie - Ziua individualismului influent

Majoritatea celor nascuti pe 8 iunie demonstreaza abilitati mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse in aplicare in domeniul stiintific, in sectorul umanist sau in arta. In calitate de conducatori de familie (acest lucru este valabil in special pentru femei) ei demonstreaza un sentiment puternic al responsabilitatii. Ei demonstreaza ca sunt persoane de caracter si stabile in momentul in care apar conflicte. Totusi, nativii mai talentati se manifesta cat mai excentric si mai iesit din comun cu putinta. Echilibrul lor mental poate fi destul de precar datorita ego-ului lor sensibil si grupului social restrans in care convietuiesc.

Nativii zilei de 8 iunie sunt cunoscuti ca persoane care nu iau in considerare consecintele actiunilor lor. Ei nu execleaza nici in ceea ce priveste diplomatia. Astfel, o singura greseala ii poate ruina sau poate anula ani intregi de munca. In astfel de cazuri, planificarea temeinica si obiectivitatea sunt cruciale pentru finalizarea cu succes a proiectelor. Nativii foarte talentati sau creativi simt uneori nevoia sa se retraga din tumultul vietii de zi cu zi. Insa, in timpul acestor perioade de reincarcare a bateriilor sau de recapatare a inspiratiei, ei trebuie sa mentina legatura cu lumea si evenimentele mondene. Oricum, nativii acestei zile nu sunt cele mai sociabile persoane (chiar daca studiul oamenilor este pasiunea lor arzatoare). Nativii zilei de 8 iunie se vor simti confortabil si recompensati in prezenta celorlalti atunci cand vor face parte din cluburi, se vor ocupa de lucrari sociale sau isi vor practica activitatile preferate.

In tentativa lor de a fi corecti, cei nascuti astazi pot deveni moralisti. Din dorinta de a fi curajosi ei isi pot dezvolta tendintele agresive. De asemenea, oamenii nascuti pe 8 iunie, chiar si cei nonconformisti, pot deveni predicatori sau exagerat de moralizatori. Ei solicita celorlalti o toleranta pe care ei insisi nu o acorda. Pe de alta parte, nativii asteapta loialitate de la ceilalti, dar in acelasi timp dau si ei dovada de aceasta (in special in ceea ce priveste familia si prietenii). Totusi, pentru a progresa in dezvoltarea lor personala, cei nascuti astazi trebuie sa-si controleze sentimentele de vinovatie asociate unui simt exagerat al datoriei.

Datorita cresterii continue a cererilor ce insotesc ascensiunea pe scara succesului si datorita rezistentei lor scazute la stress, multi dintre cei nascuti pe 8 iunie sunt cei mai fericiti atunci cand ajung la un nivel de performanta la care ei opereaza satisfacator si unde stageneaza de obicei. Pe de alta parte, cei destinati sa ocupe pozitii superioare in firme sau in afacerile proprii trebuie sa fie pregatiti sa faca fata singuratatii si dificultatilor ce insotesc inevitabil o urcare in varful piramidei. De asemenea, ei sunt foarte constienti de realitatea vietii acolo sus. Cand ocupa posturi de raspundere sau care implica autoritate, persoanele nascute pe 8 iunie trebuie sa pastreze viu in minte faptul ca orice lipsa de comunicare intre ei si angajatii lor sau public nu va face altceva decat sa le intensifice stresul. Asadar, ei trebuie sa pastreze canale de comunicare deschise ce vor permite un schimb usor de informatii si discutarea problemelor. Daca aceste cateva cerinte sunt indeplinite, mintile lor vor ramane libere sa isi ia zborul, sa inoveze, sa puna in practica teoriile si planurile cu rezultate extraordinare ce vor constitui un avantaj si pentru ceilalti.

SFATURI: Tine sub control aspectele moraliste si critice in ceea ce te priveste. Ia in consideratie cu grija standardele pe care le stabilesti (in cazul tau si al celorlalti). Relaxeaza-te. Multumeste-te cu locul in care te afli, cel putin pentru moment. Nu lasa ambitia sa-ti conduca viata.

PUNCTE FORTE:

- Respectuos
- Priceput din punct de vedere tehnic
- Individualist

PUNCTE SLABE:

- Stresat
- Extrem de zelos
- Predispus la greseala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:


* 9 iunie - Ziua insistentei mentale

Persoanele nascute pe 9 iunie afiseaza o dualitate permanenta. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de alta parte, pot fi indivizi pasivi. De obicei, in anumite domenii nativii demonstreaza calitati puternice si hotarate. In cazul altor domenii, in mod surprinzator, ei sunt refractari tocmai atunci cand este cazul sa actioneze. Este posibil ca ei sa fie hotarati si puternici la locul de munca, dar timizi in relatiile personale (in special in faza de initiere a acestor relatii). Alteori, din contra, ei vor demonstra mai putina ambitie si atractie in cazul carierei lor si vor fi mult mai dominanti acasa. Acesta dualitate poate exista chiar si in cadrul unui domeniu ce ii intereseaza si este in mod evident povocator pentru ei. Astfel, in special in sfera emotionala, ceilalti nu stiu intotdeauna la ce sa se astepte de la un nativ al zilei de 9 iunie. Persoanele apropiate vor fi intradevar surprinse de reactiile nativilor in cazul serviciului.

De obicei, in privinta ideilor, persoanele nascute pe 9 iunie sunt foarte predispuse sa greseasca. Ei nu renunta la ideile lor prea usor. Sunt sinceri, chiar brutali atunci cand critica punctele de vedere ale celorlalti. Intradevar, din cand in cand, ei pot parea exagerat de critici cu cei care sunt de partea lor (cei nascuti astazi nu considera loialitatea o virtute). Nativii zilei de 9 iunie pot deveni adevarati fanatici atunci cand vor sa se asigure ca ei si prietenii lor, familia lor sau asociatii lor sunt in totatlitate de acord.

Persoanele nascute pe 9 iunie au minti puerile si o orientare logica. Destul de des, ei se vor manifesta intr-o maniera imatura din punct de veder emotional. Din fericire, calitatile pozitive vor cantari mai greu decat asemenea copilarii. Cei nascuti astazi au un fel anume de a se comporta cu copiii. Daca nu au ei insisi copii, adesea lucreaza cu persoane tinere intr-o scoala profesionala sau ca voluntari si vor iubi copiii altor membrii ai familiei.

Nativii acestei zile trebuie sa se fereasca de expresia necontrolata a emotiilor primitive, in mod special cand este vorba de gelozie, manie, adoratie sau alte forme negative de manifestare. Pregatirea intelectuala este cheia in acest caz. Cultivarea obiectivitatii in locul haosului, imbunatatirea unor aspecte ale vietii, desfiintarea legaturilor artificiale si locurilor inchise pe care si le-au creat reprezinta provocari importante si in acelasi timp multumitoare. Integrarea este tema principala in acest caz, cat si transformarea intr-o persoana completa. Cand persoanele nascute pe 9 iunie reusesc sa aduca aspecte variate ale vietii lor la un loc, ei vor fi capabili sa obtina fericirea maxima si succesul in tot ceea ce fac. In caz ca nu reusesc acest lucru, ei raman compartimentati si inconsecventi – extraordinari in anumite domenii si teribil de deficienti in altele.

SFATURI: Incearca sa-ti stabilesti punctele forte drept standarde in cazul punctelor slabe. Intelegerea de sine si examinarea sunt cruciale. Retrage-te din tumultul vietii din cand in cand si mediteaza la anumite lucruri. Sporeste-ti creativitatea cand vrei sa te exprimi.

PUNCTE FORTE:

- Sincer
- Dotat
- Logic

PUNCTE SLABE:

- Imatur emotional
- Inconsecvent
- Neintegrat

Mergi la inceput