Folositi produse naturiste pentru copii?

dragi parinti: avem o intrebare importanta:
Folositi produse naturiste pentru copii? - impotriva racelii
asteptam raspunsurile voastre.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Raspunsuri

abramburika spune:
De care? De mancare, cosmetice, jucarii, medicamente ...
Noi, da. Nu numai prod. bio, nu sunt o impatimita bio pt. ca nu-i posibil, dar un pic de atentie, da.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

desprecopii spune:
abrambu: mersi mult- e vorba despre produse impotriva racelii si gripei.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

abramburika spune:
Anul acesta (trecut, de fapt) a fost primul an de colectivitate al Silviei, deci ... muuulti crocobauri adusi acasa, muci si tuse la discretie. Multumesc totusi lui D-zeu ca n-am avut probleme mari cu ea. Dar inainte de a trece la medicamente daca era o forma usoara, am bagat citrice, miere, sirop de muguri de brad etc. Deci, da, folosim remediile naturiste.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Laura25 spune:
Noi am facut in noiembrie-decembrie o cura de Imunogrip Juior si la fiecare raceala insotita de tuse folosim Platusin, Sirop de pin sau Sirop de pin cu miere si propolis.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me

kid spune:
Jr ia in fiecare dimineata bomboane (polen) cu miere, propolis cu echinacea, sirop de caline(mai greu caci e f amar insa si f bogat in vitamica C).
Multa sanatate tuturor!

irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii dragi parinti: avem o intrebare importanta: Folositi produse naturiste pentru copii? - impotriva racelii asteptam raspunsurile voastre. ![]() ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Imunogrip Junior si Sirop cu miere de Manuka+propolis (Manuka honey& propolis with elderberry, marshmallow & mullein syrup ) si echinaceea ( concentrated extract, 500 mg), e groasa ca o tinctura.
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

diannaalex spune:
Si Alex ia muguri de brad, de pin, propolis
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

olim spune:
si noi folosim , mai ales pentru Alex.
in Franta un sirop Bio am luat cu 12 euro, aici de 50 mi-am luat o plasa cu vreo 15 sticle de produse bio pentru imunitate , raceli, probleme respiratorii in general.
si isi fac mult mai bine efectul decat un nurofen su un ibupofen.
sanatate tuturor

crialex06 spune:
Noi folosim sirop de catina pt imunitate,sirop de ridiche neagra sau de patlagina pt tuse(cand e nevoie) si cred ca vom incepe si o cura cu Imunogrip Junior,despre care am auzit numai lucruri bune.

cristoiu spune:
Si noi folosim metode naturiste. Adica lasam natura si sistemul imunitar sa se lupte cu virusii. Cita vreme maninca sanatos, vitamine din fructe si legume, totul proaspat si pe cit se poate bio, consider ca n-are nevoie de suplimente. O raceala la ea tine 2 zile. Pe urma mi-o da mie si o duc eu inca 2 saptamini. Concluzia: eu ar trebui sa iau muguri de brad :)