|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 loryi1974
membru matur

Myanmar (Burma)
2701 Mesaje
1 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
Trimis la: - 08/02/2011 : 16:50:19
|
Noi la mate facem exercitii 100-1000, la romana "Mostenirea urmasilor", la cunoasterea mediului animale domestice si salbatice. Apropo de ascultat, la noi nu exista asa ceva. La romana si mate doar teste, fise si note pe lucru in clasa sau acasa, iar la cunoasterea mediului lucru pe caiet/fise/teste. Nu inteleg din ce sa ii "asculte"...Ce animale domestice cunosc? La noi se lucreaza dupa principii mai moderne,foarte mult in echipa de exemplu, la toate disciplinele. Ai nostri nu au inceput chiar asa de in forta , adica au scris doar 2 pagini la romana si 2 la mate, fata de 3-4 cate scriu de obicei, iar temele sunt de 2 exercitii la romana si 3 exercitii la mate, deci foarte ok, zic eu. Fara note azi!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 10/02/2011 : 16:38:55
|
| Noi suntem la numere 100-1000, exercitii diverse, inca nu adunari/scaderi, iar la romana la linia de dialog. Eu nu stiu exact cum le pune notele, probabil aduna note de pe fise/teste/munca independenta/raspunsuri la ora.Adica nu da azi test si apare maine nota in catalog. Temele sunt tot scurte, 2-3 exercitii la mate si 2-3 la romana, maxim o jumatate de ora in fiecare zi, daca se concentreaza. Asa are timp si de citit si de o dictare scurta, eventual ceva la mate, dar toata operatiunea dureaza maxim o ora, o ora jumatate cu plimbat la baie si baut apa.Cand ii aud pe altii ca stau cate 3 ore la teme ma ia cu ameteli, sper sa nu fie si la noi asa vreodata...
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|