telarha- bebita de 9 luni

telarha- bebita de 9 luni | Autor: alecsandra27

Link direct la acest mesaj

buna,

scumpica are 9 luni si la baita am observat ca are sanii umflati...am fost la endocrinolog si am plecat mai nelamuriti decat ne-am dus, pe internet nu ma gasit mai nimic de aceea am zis sa apelez la ceilalti parinti.
micuta noastra nu este hranita cu produse din comert (carne de pasare, soia, lapte praf..) este alaptata si mi-a venit CM de 5 luni se pare ca acesta ar fi cauza... ii transmit acesti hormoni prin lapte.
specialista mi-a sugerat sa intrerup alaptarea, dar si asa nu este sigura ca sanii vor reveni. itarcatul mie imi pare un pas important si nu ma simt pregatita sa rup acesta legatura dar nici nu vreau sa afectez sanatatea ei. nu mi-a explicat ce s-ar intampla daca eu continuii sa o alaptez. as dori sa stiu daca mai sunt parinti ce au patit asa si ce au facut?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am avut si noi o perioada in care sanii fetitei erau umflati. Nu imi mai amintesc exact varsta, oricum la cateva luni dupa nastere. Am continuat alaptarea, nu am facut niciun tratament, s0au reglat lucrurile de la sine. Insa nu inseamna ca asta trebuie sa faceti si voi, poate ar trebui sa cereti parerea altui medic. Multa sanatate!

Endocrinologii oricum recomada intreruperea alaptatului dupa 9 luni, cel putin cei pe care i-am vazut eu.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 34+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsandra27 spune:

multumesc
sofia mea inca nu da semne ca ar renunta la titi si cred ca nici eu nu sunt pregatita ...insa voi cere si o a doua parere

Mergi la inceput