Mancare pentru caini?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ce fel de ulei de peste?? Pentru oameni? Sau special de catei???

Eu am incercat multe :)...tot din cauza alergiilor...
Acum ii dau Blue de somon care se pare ca ii prieste, si nici parul nu ii mai cade ca pana acum...
Am incercat Innova...nu i-a mers bine, am incercat Diamond (de fapt cu asta il hranea breeder-ul de unde l-am cumparat...) a fost ok, dar l-am schimbat pentru ca mi-a sugerat vanzatorul de la pet shop ca ar fi avut niste review proaste dupa un lot cu probleme, Natural Choice a mers o vreme apoi iar a inceput sa ii cada parul, purina e groaznica, Nutro Natural e ok...dar nu am gasit varianta cu somon....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

sanzi_ana, Ulei de peste sunt capsule pt uzul uman,nu am auzit sa fie special ulei de peste pt caini, dar sa fie din somon ori macrou, astea doua sunt cele bune.
Catelusa JRT nici nu o puteam lua in brate, lasa par pe noi cat sa mai faci un caine din ala miniatura, ei....de cand i-am dat ulei de macrou(din asta am gasit aici) nu-i mai cade parul asa mult, plus ca are o blana moale si luceoasa, inainte parca avea sarma.
Oana_B, eu le hranesc raw food, mai ales cand si vet-ul de aici din Japan a zis ca si el isi hraneste cainii si pisicile lui cu raw food, si arata excelent animalutele lui.
Daca alegi sa mergi pe boabe, incearca free grain si sa nu fie carnea byproduct, sa zica meal from chiken, lamb...etc
Ce bine era de noi daca eram in America, sunt co-op cu livrare carne cruda, de toate neamurile, ieftin,super.....aici in Japan am gasit o macelarie de unde cumpar gat de pui, spate de pui, pork ribs, tripe,rinichi,o groaza de resturi pe care ei nu le pun la vanzare.
Altfel sa cumpar din supermarket,pe langa ca nu gasesc unele produse, mai sunt si scumpe.
Imi si imaginez ce era la gura ei cu uleiul ala de peste in boabe

Eu una dupa ce am vazut pe youtube si alte interviuri,opinii de la specialisti in nutritia canina, cam ce baga companiile de dog food in boabele alea m-am lipsit total, never ever boabe again.
Nu pot sa fiu 100% sigura ca nu toate companiile fac acelasi lucru, ca doar nu stau sa supraveghez procesul preparii boabelor.

Produsele nemtesti parca Bosh ori ceva de genul asta, am inteles ca sunt ok pt caini,cel putin asa ziceau unii stapani de caini.

E multe si e grele cu alegerea mancarii pt un animalut.
Eu una am scapat de un stres, totul crud, variat,sunt pline de energie, nu au probleme de sanatate, analizele le-au iesit bune, macar daca fac ceva nasol fac cu mana mea.
Acum ca ne mutam in casa noua, o sa cumparam un congelator cu vreo 4 sertare,sa am unde sa depozitez carnea,pana acum am folosit congelatorul de la frigider.

Sanatate maxima!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sinzi, i-am dat de-al meu, uleiul de care zisei mai devreme ca iau de obicei, Carlson.

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Formalhauti, eu am 3 caini... si tot din motive de timp nu mai gatesc.

Boxerita e mai pretentioasa, plimbata prin expozitii.. ea mananca super-premium, Purina Pro Plan somon cu orez, ca sa arate bine

La ceilalti doi le dau Bewi-Dog si vad ca le merge bine cu el si nici nu costa asa de mult ca Pro Plan.

la noi se mananca in total cam 1 kg mancare pe zi.

Mancarea aceea ieftina din supermarketuri am inteles ca nu e buna deloc pentru ei, asa zic crescatorii... are putina carne si multe "adausuri".



Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput