Medici/spitale pentru copii - din toata Romania

Medici/spitale pentru copii - din toata Romania | Autor: Julie

Link direct la acest mesaj

Imi puteti recomanda si mie un pediatru in Bucuresti de care ati fost supermultumita?
Postat de Delia


Garofitza
Membru matur

Delia, eu nu mai stiu daca Dr. Anastase Ghe, mai practica, stiu ca a fost medicul nostru favorit.


ALEXANDRA MUTU
Membru nou

Delia, la Medicover este doctora Jianu...mi se pare o doctora cum multi si-ar dori....dar te va costa ceva...


Sabina
Membru matur

Ana Culcer, Municipal.E buna ,da costa...Cu noi e super bine.

Dana M.
Membru junior

De recomandat ti-o recomand pe pediatra Ralucai, dr. MARCU MIHAELA, are o policlinica pe str. Ing. Zablovschi nr. 76, parca, din Ion Mihalache. Vine la orice ora, in orice colt al orasului, pe bune !

Pe de alta parte, dr. Ana Culcer e si ea foarte buna ! (Municipal)

Cat despre dr. Jianu, daca e aceeasi cu cea de la Municipal, mai bine tac sa nu ma enervez rau de tot, ca la ce fel de om e, pardon!


Bobita
Membru senior

Delia, am vazut ca stai pe linga Gloria, la Dipensarul de copii Baba [/purple]Novac (la 3 statii de troleibuz, spre Centru), dl. doctor Papatulica.
E un medic cu experienta, foarte bun, verisorii mei au fost la el, iar acum Maria Andreea.

claudiap
Membru matur

Dana, te referi cumva la Jianu Elena, medic neonatolog de la Municipal??? Daca da, sa stii ca as vrea mai multe detalii (daca nu te enerveaza prea tare si nu te deranjeaza). Nu de alta, dar si eu am oarecare retineri vizavi de ea, si as vrea sa aflu si parerea altora, ca sa nu zic ca am eu ceva personal cu ea.


danis
Membru matur

dr. Preda Cornelia, de la Filantropia. s-a ocupat de anduta cand s-a nascut si am ramas in legatura. am sunat-o oricand am avut ceva de intrebat (chiar sambata, de pasti sau de craciun) si a fost mereu draguta; ne-am mai dus la controale, iar de curand ne-a facut bine dupa o diaree crunta;pana acum nu am solicitat-o sa vina acasa, deci aici nu stiu cum sta treaba; desi este tanara, are experienta, isi stie bine meseria si e mereu la curent cu noutatile (are si copil); daca vrei un medic de familie destul de bun, noi suntem inscrisi la dr. Matei Adriana, de la policlinica baba novac; este medic primar pediatru, dar senzatia mea este ca medicii de familie cam dau rasol, fiindca sunt prea aglomerati, chiar cand isi stiu bine meseria.


ralu
Membru matur

Alexandra Mutu vorbea de doctora Jianu Nina de la policlinica privata Medicover. Este o doctora pediatra extraordinara. Si eu cand eram in tara, ma duceam la ea. Intr-adevar platesti, dar merita.*


coryna
Membru junior

Doctorita Jianu Nina de la Medicover Plevnei este o doctorita in virsta, foarte buna, dar nu cred ca se potriveste la toti copiii sau poate eu n-am avut suficent de multa rabdare cu ea. E foarte draguta, se poarta extraordinar cu bebicii, dar are standarde inalte.
Dragos nu bea laptele din canita de la 1 an, nu mesteca la 1 an, nu facea kk la olita de la 6 luni, nu vorbea la 1 an, nu se trezea la 7 dimineata sa bea lapticul,nu se culca seara la ora 8,nu reusea sa manince tot ce i se recomanda, drept pentru care, dupa citeva vizite in care dinsa se mira ca nu se conformeaza programului, am renuntat la dinsa si mergem la dr. Denis Stanescu, tot la Medicover, dar la Grozovici. Doctorita Stanescu este mult mai tinara, cu mare drag de copii, intelege preferintele culinare ale copiilor, nu recomanda pusul la oala mai devreme de 1 an si 3 luni, intelege angoasele mele de mama cu un baiat mai putin interesat de vorbit si ma incurajeaza de cite ori merg, fara sa-mi spuna cite ar fi trebuit sa faca baiatul meu pina acum. In ceea ce priveste vaccinarile optionale s-a declarat deschisa tuturor parerilor, iar racelile le trateaza cu mai putine medicamente si cu mai multe plimbari in aer liber.


claudiap
Membru matur

Povestea este urmatoarea: dr Jianu a fost cea care a avut grija de Laura inca de la nastere.
(Nu stiam nici un pediatru si decizia s-a luat simplu, e medic pediatru, a fost la indemana la spital, am intrebat-o, a zis da, asa ca am batut palma cu toata ca ne ia....600.000 lei pe vizita acasa, in conditiile in care ne ducem si o luam cu masina si o ducem inapoi)
Buun...a venit vara si am vrut s-o sun ca sa vina la Laura sa o vada (slava cerului n-avea nimic, doar asa ca sa o vada). Madam Jianu avea telefonul inchis. Sun acasa, intr-un tarziu ne raspunde o duduie care ne spune suav ca madam Jianu este in concediu si vine peste o luna. Moment in care am simtit ca nervii mei iau liftul. In conditiile in care eu cotizez cat cotizez la ea doar ca sa socializeze cu noi si sa cantareasca copilul (ca altcxeva nu face), apai, nici macar sa nu ma anunte ca pleaca in concediu si sa-mi lase eventual pe altcineva care sa se ocupe de copil in caz de vreo urgenta???!!!

Asa ca i-am dat ignore o buna bucata de vreme, dar din pacate nici nu am gasit alt medic pediatru care sa ne placa.

La Medicover am nimerit la madam Ioana Anca, care este o mare catastrofa din toate punctele de vedere. daca vreti va dau cateva exemple ca sa vedeti ce fel de oameni sunt marii specialisti de la Medicover:(

Asta e povestea mea....nu e dramatica (din fericire), dar pe mine m-a deranjat comportamentul cucoanei! Eram curioasa sa aflu ce alte ispravi a mai facut!


diana904
Membru matur

Claudia, ai dreptate, urita faza...Cred ca in locul tau si eu ma crizam rau. Te-am intrebat din curiozitate pentru ca dr. Jianu e medicul copiilor mei de la nasterea Catincai (noiembrie 98, adica), cind am ramas cu ea pentru ca mi-a placut cum a tratat-o pe cea mica in spital cind a facut o infectie la buricel. Probabil s-a mai schimbat intre timp, dar atunci cind pleca in concedii mie imi lasa alte nr. de telefon ale altor medici pe care sa-i sun in caz de urgente (slava domnului nu a fost cazul!)
Eu despre dr. Jianu nu am decit cuvinte bune ca sa fiu sincera, de aceea eram curioasa sa stiu ce nu v-a placut voua la ea. Se pare ca eu am fost mai norocoasa si n-am avut probleme cit ea era in vacanta.
Poate imi raspunde si Dana...o parere in plus nu strica niciodata.


Delia
Membru matur

Va multumesc mult fetelor pentru raspunsuri si va pup dulce!
Eu sunt cam disperata, nici nu va spun cate pareri cer cand are Codrin ceva pentru ca mi-ati spune ca sunt paranoica.
Despre Elena Jianu de la Municipal, mie mi l-a vazut pe bebe la nastere si in afara de faptul ca a fost o idee cam distanta, mi s-a parut foarte bine pregatita profesional.


Dana M.
Membru junior

Pe scurt: eram la spital, Raluca avea 2 zile, facuse febra de-atata plans si deshidratare (ca nu pricepeau ca n-am lapte si nu voiau sa-i dea lapte praf, si-a aparut madam Jianu, cu-n aer net superior (dom'le, nu zic, am auzit ca e foarte buna profesional, da' nu suntem gandaci de bucatarie sa ne calce-n picioare!) si dupa ce ma priveste de parca tocmai imi omorasem copilu' pen'ca n-aveam lapte (Aaaa, e clar, uita-te la tine, n-ai deloc, ce sa-i dai....zice pe un ton....nu va spun de care, ca iar ma enervez, si doar stiti cu toate ce stresate suntem mai ales la primul copil, si dupa operatie....), se-ntampla o faza de necrezut:
- tocmai intrase la mine soacra-mea, si o aud pe madam doctor zicandu-i soacra-mii exact asa: DA' DA-TE LA O PARTE, NU VEZI CA N-AM LOC SA TREC?

Mai fetelor, cat eram de stresata si cat de frica mi-era pentru bebe, si tot imi venea sa-i lipesc o palma, sa se trezeasca, ca nu eram pe camp intre prieteni sau la o bere....

Intelegeti-mi reticenta uriasa fata de ea, cu comportamentul asta mitocanesc pur si simplu !
Si ca o completare, am auzit prin spital multe pareri similare, inclusiv legate de bani (de genul..." ce vrei sa fac de banii astia?" - am uita sa va spun ca nu-i dadusem nici un ban, iar dupa faza respectiva, dupa ce soacra mea, femeie simtita, s-a rusinat de jena ei si n-a zis nimic, chiar m-am bucurat ca nu contribuisem la cresterea gradului de magarie al unor medici !!!!!!!)


Iertati-mi tonul, poate intamplarea (sigur, de fapt) nu-i atat de grava, dar eu nu pot recomanda un om pe care-l dispretuiesc (repet, daca vorbim de aceeasi persoana, neonatolog la Municipal - Jianu)


Postat de Dana M.

Delia, iti recomand cu caldura fie pe dr. Ana Culcer (Municipal), fie dr. Marcu Mihaela (policlinica Med-Life)


Delia
Membru matur

Saru-mana mult Dana, este adevarat insa ca omenia conteaza enorm de mult la un doctor.
Oricat de bine ai fi pregatita profesional daca nu reusesti sa fii Om nu ai sa poti fii niciodata apreciat.


Lidia
Membru matur

Si eu votez pentru doamna Culcer. Este un om deosebit... pacat ca este foarte aglomerata... dar chiar si asa, intotdeauna ii acorda toata atentia bebeului.


diana904
Membru matur

Va multumesc si eu pentru raspunsuri.Mi-am amintit si eu ca la nastere nu prea aveam lapte (eram cu cezariana, vai capu' meu) si imi era cam frica de dr. Jianu...exact cum spunea si Dana..Intre timp mi-am dat seama ca ea insista f mult pe alaptat...Apoi a fost povestea cu infectia la buricel a Catincai si, asa cum v-am spus, am fost multumita de cum a tratat-o. La asta s-a adaugat si recomadarea ginecologului meu, adica a dr. Constantiescu, care m-a sfatuit sa ramin cu dumneai ca pediatru. Intre timp m-am obisnuit si cu stilul ei "abrupt" de a se purta, si nu ma mai deranjeaza deloc. CA sa va dau un exemplu imi spune direct in fata ca nu-i place culoarea in care mi-am vopsit parul, sau ca, Catincai nu-i sta bine in rosu etc.Apoi, cind l-am nascut pe Tudor si au venit colegele de la birou sa-l vada, le-a dat afara din salon...ce-i drept era f cald, salonul mic.
Insa, din punct de vedere profesional, eu nu am ce sa-i reprosez. Din contra, am sunat-o la oricind aveam nevoie si am primit sfaturi.Intimplare sau nu, cu mine nu s-a purtat niciodata "nashpa".
Cit despre bani...ce-i drept e cam "scumpa".


edwardpetriu
Nou venit

Va sustin in ceea ce ati afirmat despre [purple]Dr. Jianu (o tipa mai in virsta) de la Municipal.
Sotia mea a nascut acum o saptamina, iar puiuta noastra a avut nesansa sa vina pe lume in garda dinsei. Nu am cunoscut-o personal decit la iesirea din spital cind a facut-o pe sotia mea (eu lipsind din salon) ,,albie de porci" in sensul ca am avut neobrazarea sa nici nu trecem pe la dinsa. Doamna dr. de fapt venise in salon sa examineze copilul in vederea externarii dar nici vorba sa se uite la copil ci mai mult sa isi exprime revolta ca ,,nu am trecut pe la dinsa sa ne interesam de copil".Cu toate ca rezultatele sint trecute in foaia de observatie deobicei.


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Raducu al meu are 7 ani, e la scoala si e cel mai mic si mai slab din clasa lui.Stiu ca trebuie sa ocupe cineva si ultimul loc, dar diferenta dintre el si ceilalti copii e destul de mare.Are 19 kg , prag de care nu mai trecem , indiferent cat ne-am chinui.
Toti medicii la care am fost mi-au spus ca nu sunt probleme, ca are calcemia cam mica si e putin anemic , dar nici unul nu a fost consecvent in medicatia prescrisa.
Cunoasteti aresa unui cabinet particular in Bucuresti(noi locuim in Ploiesti) unde sa fie un medic bun , pe care sa-l intereseze pacientii sai( si nu numai banii pe consultatie)si unde sa se faca si analize?
Am citit mai devreme ceva despre o d-na dr. Culcer Ana.A fost cineva la dansa?
MIssiday

Andrada
Moderator

Eu ti-as recomanda doctoritza Mertl din Ploiesti. Cind am fost in Rom, baietelul nostru a racit si am fost la cabinetul ei. Trebuie sa-ti spun ca am fost super incintati. Noi nu gasim asa ceva aici in USA! Sta de vorba cu tine, te asculta, face controlul temeinic etc. Eu ti-o recomand din inima.

missiday
Membru junior


Andrada, multumesc mult!
Am mai auzit pe la scoala lucruri bune despre d-na dr.Mertl, insa am inteles ca nu mai profeseaza(e foarte batrana).
O sa incerc sa o gasesc totusi.


izu
Membru nou

Pediatra mea se cheama Sersea Florentina si o poti gasi la policlinica "Pescarus".Acolo se fac si analize.


madishor
Membru junior

Pediatra Anei este Dna Dr. Marcu, de la Policlinica Medlife: www.medlife.ro, 021/666.20.66. Este cam repezita, asa ca s-ar putea sa nu stea sa iti explice prea multe, dar este un medic bun si chiar ii pasa de pacienti.


jade
Membru nou

noi suntem foarte multumiti de doctorita Calapod de la Medicover Grozovici. o poti gasi acolo luni, miercuri si vineri cu programare la tel. 021/2122155.
specialisti f. buni mai sunt la Institutul pentru ocrotirea mamei si copiluli - sectia de pediatrie din b/dul Lacul Tei nr.120, sect.2. tel.021/2422710, 11, 12, 13. mi se pare ca au regim de spital, dar cel mai bine e sa suni. indiferent de alegere ... succes!


Sabina
Membru matur

D-na Culcer vine la noi acasa, dar Sofia are doar 6 luni.Ti-l recomand pe doctorul Chiriac , de la Fundeni, care e pt. copii mai maricei, ca Raducu.


ENYA
Membru junior

Pot sa ti-l recomand cu caldura pe dr.baietelului meu(2 ani si 8 luni), este in grija lui de la 3 sapt. si pina acum a fost racit o singura data (acum 3 luni)si asta ptr ca a luat-o din spital unde am stat 2 zile ptr analize.El este medic la dispensar (str.Avrig)dar vine si acasa daca-l soliciti.Eu am aflat de el de la o prietena,inainte de a sti ca este chiar la dispensarul din zona in care locuim.Eu am mare incredere in el.

liviu`s
Moderator

Tot doamna doctor Culcer. Este medic la Spitalul Municipal, are si cabinet particular undeva pe langa Bucur Obor. Se ocupa nu numai de nou nascuti, ci si de copii mai mari.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Posted - 09/01/2003 de catre Monique

Cunoasteti vreun pediatru bun in Cluj ? Nu vreau neaparat nume "sonore"; de fapt vreau un medic bun pe care sa-l pot suna oricand ... Ar fi si mai bine daca face si vizite la domiciliu atunci cand situatia o cere ...


Raluca
Membru matur

draga monique, inteleg ca esti din Cluj, si eu...In ceea ce priveste dr. pediatri eu am schimbat trei intr-un an...dar buna stiu ca este domnisoara Condor, consulta la policlinica grogorescu si face vizite si acasa. Eu nu sunt f. multumita de cei pe care i-am avut asa ca nu tii pot recomanda, eventual sa nu apelezi la ei.


Monique
Nou venit

Multumesc pt. raspuns ! D-ra Condor de la Grigorescu este de fapt medicul care ne-a "vazut" cand am avut nevoie. Nu am crezut ca face si vizite acasa intrucat are o agenda foarte incarcata (drept e ca nu am intrebat-o !). Este intr-adevar f.buna ! Si se poarta asa frumos cu Vladutz !
Problema e ca daca ai nevoie de un sfat URGENT nu cred ca poti ajunge la ea !... De ex. azi ne-am facut programare pentru ... 28 Ian ! Bine ca nu avem probleme, dar ... medicul de familie poate fi deranjat doar in timpul programului de lucru, iar d-ra Condor e atat de ocupata !...


romana
Membru matur

Eu zic sa cauti un medic de la Interservisan. De regula acolo sint medici buni. Daca gasesti unul care sa-ti faca o impresie buna intreaba-l daca poate face vizite la domiciliu in caz de urgente.


Monique
Nou venit

Nu-mi plac cei de la Interservisan : sunt 3 medici acolo, unul dintre ei ne-a prescris in perioada colicilor ... Triferment ( ?!!).


Raluca
Membru matur

Momentan pe Ilinca o vede un dr. de la pediatrie III dar nu sunt f. incantata de el dar e al treilea intr-un an asa ca ...il acceptam asa cum e!


ale
Nou venit

Informatiile mele nu mai sunt de prea mare actualitate, dar acum vreo 3 ani la Interservisan consulta dr. Avram care pentru noi a fost foarte bun - dar este specialist in boli ale aparatului respirator. Adica, nu prea are sens sa te duci la el cu boli digestive ...
Era disponibil si in afara orele de consultatie la Interservisan, se purta foarte frumos cu copii ... In plus, medicul nostru de familie mereu facea vizite la domiciliu, daca situatia o cerea.


arghirmonica
Nou venit

Draga Monique
La intrebarea ta referitor la pediatru bun nu stiu zau ce sa iti spun.Iti zic ca si noi eu si bebeul Daniel (azi 14 ian face 10 luni)am tot umblat dupa pediatrii buni.Pana acum cea mai buna a fost dr. Butnariu de la Pedi 3 ( str.Horea).Ea ne-a rezolvat de multe ori.Este o tipa de treaba si nu stiu daca face vizite acasa.Noi am fost la cabinetul ei de la spital.Zic sa incerci ca nu strica important e sa se faca copilul bine si nu numele sau faima doctorului.
Eu de Intreservisan nu sunt multumita deloc.Pe la 3 luni copilul a facut ceva infectie la ochi adica avea secretii.Am ajuns prin recomandari acolo si i-au facut un sondaj sa vada daca nu are caile lacrimale infundate.Rezultatul a fost negativ asa ca mi-au prescris o solutie scumpa cu care l-am chiniut pe copil vreo 3 luni.Nici vorba sa-i treaca .Un medic umil dintr-un oras mic mi-a prescris o solutie preparata la comnda in farmacie de fabuloasa suma de 20000 lei si in 6 zile copilul a scapat definitiv de asa zisele udori care dupa unii sunt foarte normale.Asa ca apeleaza cu incredere la batranii medici care sunt mai eficace nu neaparat modernisti.te pup si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Dragelor, am nevoie de numele unui ortoped foarte bun, din Bucuresti.Astazi am foat cu bebe la doctorul pediatru care ne-a spus ca bebe are un defect la mers si sa ne ducem urgent la un ortoped, caci sa-ar putea sa fie nevoie sa ii puna picioarele in ghips. Va dati seama ce este in sufletul meu...
postat de irinai


Alexandra
Nou venit

Profesorul Jianu de la Medicover (pe Berzei) este un doctor foarte bun. El se ocupa de ceea ce inseamna ortopedie pediatrica in tara. Este un om cald, iti explica, are rabdare.


Ralusan
Nou venit

Clinica Medicover
Stirbei Voda 26-28
tel 314 07 40
sau
Str. Dr. Grozovici (langa Policlinica RATB-ului sau spitalul Ghe. Lupu fost Colentina)
Tel. 212 2155.
Sanatate multa si nu te impacienta, doctorita noastra de la policlinica ne-a spus ca fetita mea are luxatie/displazie de sold si i-am facut ecografie puiului meu(avea atunci doar 1 luna)si s-au dovedit eronate presupunerile d-nei doctor.
Am uitat... vezi si la www.medicover.ro


ralu
Membru matur

Jianu de la Medicover. FFFFFFFF bun!


bubi
Membru matur

Dl. Dr. Stefan Cristea de la Spitalul Foisor . Si noi am fost suspecte de displazie de sold si ne a fost recomandat dl. dr. Era o coada de bebei la el la cabinet........Noua ne-a placut si ne-a inspirat incredere.


msbadea
Nou venit

dr.burnei de la budimex
trebuie sa ai rabdare cu el si sa-l faci sa te inteleaga
eu merg cu baietelul meu la recuperare din cauza mersului


irinai
Membru junior
Am facut o programare pentru saptamana viitoare la Centrul medical Unirea, la Dr. Alex Ulici. Il cunoaste cineva?


mumulina
Membru matur

Din pacate, dr. Cristea nu e pediatru. Si noi ne-am "tratat" la el, dar in final tot la Dr. Jianu am ajuns.


manuela
Membru nou

Noi am facut programare la dr. Jianu, la Medicover (Plevnei)pt. 7 mai. Vom vedea ce diagnotic ne va da. Si eu cred ca marita sa mergi la el. Nu-ti trebuie trimitere scrisa pt. Medicover, in acest caz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Caut un medic pediatru competent pentru un control amanuntit (consultatie cu plata) si in acelasi timp sa poate sa-mi recomande si un set complet de analize pentru un bebe de 1 an si o luna.
Va rog sa ma ajutati. Nu conteaza zona din Bucuresti unde este situat cabinetul.
Postat de Daria

madadum
Membru junior

noi mergem cu mara la Denis Stanescu (medicover grozovici). desi este destul de tanara, pana acum (bb are 1 an si 10 luni) mi s-a parut ok. pe mara o vede de la 6 saptamani. am mai avut si ceva probleme cu pitica si intodeauna am verificat diagnosticul si cu alti medici (mai mult de gura bunicelor) si am picat pe acelasi. mie imi place foarte mult de ea. mai lucreaza si la budimex. cumnata mea si cateva colege de la servici merg cu bbii tot la ea, asa ca am verificat-o si ras-verificat-o de 2 ani incoace. ti-o recomand cu caldura


lala
Membru matur

votez si eu pentru Denis; stie sa se poarte si cu copiii si cu parintii.


madishor
Membru junior

Noi mergem la Dr. Marcu, la Policlinica Medlife (www.medlife.ro, tel 666.20.66) de cand avea Ana 3 saptamani (acum are 2 ani si 8 luni). Nu e o tipa simpatica (prea repezita si impetuoasa pentru gustul meu), dar e un medic bun si stie sa se poarte cu copiii. Daca nu-i place ceva la copil, oricat de mica ar fi indoiala, te trimite la specialist. Tot acolo au si laborator de analize si chiar unul bun. Fac si analize gratuite (cu trimitere de la medicul de familie).


bubi
Membru matur

si noi mergem de putin timp la Denis Stanescu, la Medicover. I-am facut Marutei un abonament acolo. Ne-a placut si noua de ea, dar este foarte solicitata. Trebuie sa fac programare cu o saptamana inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Cunoaste cineva un ortoped pt. bebei, care sa lucreze la un cabinet particular? Nu putem sa stam cu bebelusul la usile doctorilor prin spitale. Avem trimitere la Spit. Grigore Alexandrescu, dar e departe de noi si nu stim daca nimerim un dr. bun...
Postat de Manuela


qsar
Membru matur

Dr. Katonna (parca) - cabinetele Puls


bebesofia1
Nou venit

Stiu eu la Marie Curie (Budimex) o doctorita ortoped, cea mai buna, mi s-a spus, o cheama Bratu Niculina si are garda si consultatii la policlinica miercurea (dati telefon la spital - am pierdut nr., dar ti-l da la informatii la 931.


Marina
Moderator

Dl Doctor Jianu in Medicover Plevnei. Cu noi a fost foarte dragut


Crismaria
Nou venit

Ti-l recomand pe dr. Albert Stanciu de la Grigore Alexandrescu. are si cabinet pe str. Viitorului 116. E un super doctor.

iuliana_2002
Membru junior

Doamna Dr Bratu Niculina-medic chirurg ortoped Spit Budimex


Emilia
Membru junior

Daca il vrei pe cel mai bun, eu ti-l recomand pe dr. Pesamosca de la spitalul Marie Curie (Budimex). Nu mai stiu programul, dar fiind din Bucuresti cred ca nu iti va fi greu sa-l afli.
Daca vrei un diagnostic corect, sigur si un tratament pe masura eu iti spun sa te duci la dr. Pesamosca. Este foarte de treaba, dar nu are cabinet propriu, pentru ca este destul de in varsta si spitalul este viata lui. Am vazut la usa dumnealui multi copii care isi gasisera rezolvarea dupa ce alti doctori au facut interventii gresite. Erau veniti din toata tara. Noi avem multi medici in familie si de la ei stiu ca este cel mai bun din tara, cu rezultate recunoscute si peste hotare.


teo1970
Membru junior

toti medicii despre care am citit in mesajele de mai sus sunt buni
(eu sunt tot medic, nu practic, dar cunosc lumea medicala; si in plus am mai avut si o luxatie de sold medie cu bebe cel mic).
Dr. Bratu Niculina este f. buna, dar nu este ortoped.
Dl. Dr. Burnei este foarte bun, la Budimex, el chiar este ortoped.
Cit despre Prof. Pesamosca - este cam in virsta astazi! Dr. stanciu mai e f. bun ( de la Grigore Alexandrescu).


Daria
Membru junior

Program Policlinica Budimex
Dr Pesamosca: de luni pina joi 15.00 - 17.00
Dr Burnei: marti 15.00 - 18.00
tel: 4603026, 4604260


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:


Sunt insarcinata in 39 sapt,deci pot sa nasc oricand si inca nu stiu un pediatru bun pt in zona 13 septembrie,Sebastian,piata rahova.Va rog mult daca stiti un pediatru bun sa-mi spuneti si mie numele si nr de telefon sa pot lua legatura.
Postat de Lya


Marianar
Moderator

Dr. Neamtu Gelu, are cabinet pe strada Focsani (aceasta strada este aproape de str. Barca).
Eu nu prea am avut probleme cu bebe (are 11 luni), dar pentru vaccin si de cate ori a fost vreo urgenta a venit acasa. Eu am avut trimitere de la medicul de familie de cand eram insarcinata, i-am dus-o medicului pediatru si la o zi dupa ce am venit acasa de la maternitate a venit sa vada bebele.
Iti dau nr. de telefon de la cabinet ca sa iei legatura cu dumnealui 423.40.64. La acest cabinet mai sunt si alti medici, asa ca poti alege. Eu sunt multumita de el.
Asistenta nu vine mereu, doar la vaccin. Nu stiu cam cat se da, dar cred ca e multumit, a venit de cate ori l-am chemat, nu ne-a refuzat niciodata. La cabinet e aglomeratie mereu si prefer sa vina acasa. Program cu sugarii are miercurea de la 8 la 12.


ilinca
Membru nou

Si eu stau prin zona cu tine si iti pot spune despre ce medici se vorbeste prin Parcul Sebastian.
Deci mamicile sunt multumite de dl.dr. Furtuna,care are cabinetul pe langa P-ta Rahova si care vine acasa pentru consultatie, dl. dr. Santimbreanu pe care il gasesti la Policlinica din str. Eforie, si dansul vine acasa. Apoi ar mai fi d-na dr. Sosin de la dispensarul de langa Lira.
Eu ti-am spus ce am auzit in parc si noi inca mai cautam un pediatru bun.


Lya
Membru nou

Am mai auzit de Furtuna si probabil o sa merg la el,dar o sa studiez si celelalte oferte si apoi ma hotarasc.


Luizax
Membru de baza

Eu stau pe petre ispirescu si fac prezentza in parcu sebastian, dar Alex are pediatru din dr. taberei......Mihai Georgescu de la policlinica sperantza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Un pediatru in Bucuresti?
Postat de zizee on 02/06/2003


maryam
Membru junior

Eu ti-as recomanda-o pe pediatra noastra , dar inca de la inceput te avertizez :
Sa ai rabdare , pt. ca acolo e uneori o mare nebunie si asta se reflecta asupra ...tuturor, in rest , parerile difera de la caz la caz, nu stiu ce sa zic, eu am mare incredere in ea de cca.9 ani , desi cateodata...Alegerea este a ta!Clinica se numesteMedlife, Dr.Marcu/224.35.73 sau 666.20.66, zilnic dela 10-13 , 17-21.


Dana M.
Membru junior

subscriu: d-na dr. Marcu e o foarte buna pediatra, chiar daca uneori are un stil mai.......in fine, hai sa zicem doar ca la chestii marunte sau de rutina mi se pare uneori exagerata, in schimb daca Doamne-fereste ai o problema pot sa spun cu mana pe inima: She's the one !
....si sa mai adaug ceva ....desi are cam 60 si ceva de ani, nu-i arata.....mi-a fost si mie pediatru cand eram pitica, si la 3 ani m-a salvat sa nu dau coltu' de la o "aprindere de plamani" sau cum i-o fi zicand. Acum "i-am dat-o pe mana" pe Raluca si sunt multumita !


lala
Membru matur

denise stanescu sau liliana calapod - medicover grozovici tel 212 2155


mirela.mustaciosu
Membru matur

Dr. Zapucioiu sau Dr. Orasanu - la Spit. Grigore Alexandrescu. Daca te intereseaza o sa intreb daca au ore si la o clinica particulara.


bubi
Membru matur

si noi mergem la Denis Stanescu, la Medicover Grozovici, doar ca trebuie sa te programezi din timp,ia-ti o marja de 1 saptamana ca sa fii sigura.


acs
Membru nou

Denis Stanescu - nota 10


bubi
Membru matur

MEDICOVER GROZOVICI BUCURESTI:
Str. Dr. Grozovici nr. 6, sector2, tel:212 21 55

MEDICOVER PLEVNEI BUCURESTI:
Cal. Plevnei nr. 96, sector 1, tel: 310 44 10

MEDICOVER FOCSANI
Bd. Bucuresti nr. 12 tel: 0237 206 944

MEDICOVER CLUJ
Str. Gh. Bilascu nr. 34-36, TEL 0264 430 450

poti sa suni si sa intrebi de tarife la ce te intereseaza. Exista si posibilitatea de a face abonament/card. Noi platim in jur de 500.000 lei/luna si avem in acesti bani consultatii si analize gratuite. Vezi ca exista mai multe tipuri de abonamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Posted - 13/06/2003 de catre adi65
Fetita mea care are 2 luni a facut kk cu singe. Pediatrul a zis sa mergem imediat la camera de garda de la spitalul Victor Babes.
Cind am ajuns acolo au internat-o pe sotie si fetita.
A mai fost cineva internata acolo cu probleme similare?
Daca da, ce puteti sa-mi spuneti despre doctorii de acolo, si cam care este parerea voastra despre spital?
Ce pot sa va spun eu este ca in camera lor este o caldura sufocanta si mi se rupe inima cind ma gindesc la ele, mai ales la cea mica.
Multumesc pentru orice info.


anisia
Membru junior

tot ce pot sa-ti spun este sa aiba grija sa nu se imbolnaveasca de altceva.Este spital de infectioase si asta ar fi singura problema.Fratele meu a fost internat la Babes acum cativa ani buni,din cauza sanepidului de la bacau care credea ca are poliomelita...tatal meu luandu-l la cerere de acolo si aducandul urgent la spitalul de neuropsihiatrie deoarece el avea poliradiculonevrita.Dar birocratia si-a spus cuvantul si a stat si-n babes ceva saptamani de unde a plecat cu o tuse destul de nasoala care a cedat destul de greu...
Multa sanatate copilului si poate pleaca repede de acolo.Si noi am facut kk cu sange....nu stiu nici in ziua de azi de ce(eu cred ca de la fier-nu se administreaza fier pana la 2 luni sub nici o forma)si la fel ne spusese ca sa ne internam la Colentina-am refuzat categoric-am intins putin sforile si am facut tratamentul acasa.BB efoarte mic si mi-a fost tare frica sa nu ia vreo alta boala contagioasa.
Oricum daca i se aplica tratamentul corespunzator ar trebui sa i se dea drumul repede acasa.Noi intr-o saptamana ne-am pus pe picioare...am incercat fel si fel de solutii si pana la urma ne-am facut bine!!!


mirela.mustaciosu
Membru matur

N-am fost cu copilul, dar stiu persoane care au fost internate si tratate acolo (adulti) si care au fost multumiti. Cred ca, precum oriunde in alta parte, depinde de medicul care te trateaza. Conditii nasoale sunt cam in mai toate spitalele din tara. Cu exceptia catorva clinici private. Daca ai indoieli privind medicul care trateaza fetita poti sa iei legatura cu un pediatru bun de la Gr. Alexandrescu sau Budimex si sa ceri un sfat. Poate le transfera pe mami si pe bebe la unul din spitalele de pediatrie. Desi probabil ca si Babesul are sectie de pediatrie. Stiu ca in materie de analize de laborator sunt buni cei de la Babes, in orice caz.


niana1975
Nou venit

O sa-ti spun ce am patit noi si o sa judeci singur.
Cand baiatul meu avea trei luni jumate si a facut febra intr-o seara, eu constiincioasa i-am pus un supozitor cu paracetamol. A doua zi a avut un scaun cu firisoare de sange, scaun la care pediatra nici nu a vrut sa se uite si ne-a trimis de urgenta la Babes cu diagnosticul "suspect de dizenterie". Copil de trei luni jumate cu dizenterie!!! (la vremea aia nu vedea decat laptele meu).
Au urmat 24 ore de COSMAR!
S-au perindat prin salon 6 medici in doua ore, toti l-au dezbracat, l-au consultat, nenumarate asistente care s-au chinuit sa-i recolteze sange din VENA, si el nu mai avusese nici un scaun, nici macar sa ii poata recolta pentru analize.
Dupa 24 ore am cedat nervos si l-am luata acasa pe proprie respundere. Sa nu uit i-au administrat antibiotic pastile, pe care le pisau si i le bagau pe gat cu siringa.
Sfatul meu este sa NU ii lasi acolo decat daca intr-adevar se pare ca exista probleme mari. Incearca sa mituiesti doctorita ca sa stai intr-o rezerva cat mai goala si mai ales spune-i sotiei sa alapteze copilul in continuare. Nu exista greseala mai mare decat intreruptul alaptatului, care poate fi definitiv.
Ideea este ca a fost o decizie gresita aceea sa interneze un copil asa de mic cu un asemenea diagnostic. Firisoarele de sange pot fi o reactie normala dupa utilizarea supozitoarelor la copii foarte mici.


Bobita
Membru senior

despre V.Babes nu iti pot spune decit ca i-am facut Mariutzei tratament cu penicilina acolo, dar ambulatoriu, chiar in primavara asta am refuzat internarea acolo (avea amigdalita pultacee), pentru ca mi se pare infect ca orice spital din Romania
Eu te sfatuiesc sa iei copilul de acolo, sa nu te trezesti cu alta boala mai grava.


veras
Nou venit

Am sa-ti povestesc ce ni s-a intamplat noua, ca sa te linistesc cumva. Baietelul meu (atunci avea sase saptamani!!!) a avut scaun prost o zi, iar in aceeasi seara scaun cu cateva firisoare de sange. Am sunat pediatrul, care mi-a recomandat urgent sa merg la Sp. Colentina, sectia de copii. Era duminica seara, pe la ora 8. Ne-am urcat in masina, sperand ca cei de la spital ne vor trimite acasa, dar voiam totusi sa vada cineva copilul. El, micutul, era vioi, numai ca facea kk des (de 7-8 ori in acea zi). Speriati, ne-am prezentat la camera de garda, unde un medic cam fioros ne-a internat pe loc, după ce ne-a facut si un scandal ingrozitor (venimsem si cum pampersul cu pricina) cum ca nu-l intereseaza pe el sa vada nimic. In fine, ne-am internat, sotul a plecat acasa, iar eu m-am vazut singura cu bebe intr-un salon deplorant. In noaptea aia am facut o depresie. Copilului i-au administrat Colistin, iar diagnosticul a fost, cum e probabil si la voi, dizenterie. Uimirea mea, dar si a lor, a fost de unde? Copilul era alaptat la san, nu incepusem diversificarea, singura chestie suplimentara era Baby Drink pentru colici! A doua zi m-a preluat sefa sectiei de copii, am facut analize (eu si bebe), dar au iesit curate. Scaunele s-au modificat in vreo doua zile, in sensul ca au devenit normale. dar am tinut tratamentul cu Colistin si Smecta. In afara de laptele de san ii dadeam mucilagiu de orez, supa de morcovi si ceai de menta - toate facute in spital. Dupa patru zile, cand a doua serie de analize s-au dovedit a fi bune, ne-am externat, lasand, totusi, a treia proba in spital (rezultatele le-am luat prin telefon). Probelma este ca iti pui fel de fel de intrebari aflandu-te cu bb atat de mic la spital (odios), desi medicii si asistentele s-au comportat foarte bine (execeptand episodul din prima seara). Asa ca ar trebui sa stai linistit, copilul isi revine in cateva zile, iar sotia trebuie incurajata pentru a putea trece peste mizeria din spitale. Oricum, sa alapteze copilul in continuare si sa faca toate coproculturile recomandate.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Unde ii pot face (in Bucuresti) si eu fetitei mele de 6 luni jumate o ecografie abdominala ? Eventual sa ma pot duce si simbata ?
Postat de alssa


ralu
Membru matur

Eu ti-as spune Medicover Plevnei, dar nu cred ca fac ecografii sambata! Incearca si la Medsana!!!!
telefonul de la Medicover este 310.44.10 pentru programari. Incearca sa intrebi daca fac ecografii si sambata!!!


amik
Membru junior

mai e si policlinica cu plata de la Cutitul de Argint.pp ca preturile sunt mai accesibile iar conditiile mie mi-au suras.
"Policlinica cu plata nr. 3 CUTITUL DE ARGINT Calea
Serban Voda nr.211;Tel.: 336.55.03; Radioscopii Radiografii Radiografii ... "


DianaP
Nou venit

Iti recomand centrul madical SANADOR de pe B-UL Decebal, nr. 1,sect.3 ,care are program si sambata.Tel. sunt:322.27.42,322.46.74,327.75.80


mariana_flo
Membru junior

Si eu iti recomand tot centrul SANADOR. Au aparatura de inalta performanta.


petruta
Membru matur

Medicover in Plevnei, cu programare, fac si la bebei mici, aparatura f buna.


alexa
Membru junior

In primul rind eco trebuie sa o faca un pediatru la policlinicile private sunt medici generalisti pt. adulti.
Eu vorbesc in cunostinta de cauza. Am gasit un medic pediatru foarte bun al policlinica MED LIFE, care i-a facut eco si am fost multumita.
Sau mergi la un spital, "aranjezi" cu cine face eco, numai asa vei fi sigura de rezultat.


Marianar
Moderator

Si eu iti recomand tot Sanador, dar preturile sunt destul de mari aici!


madadum
Membru junior

MEDICOVER GROZOVICI 2122155. Au program la eco si sambata


mihuletu
Membru matur

si eu votez tot pentru sanador - Dl. Dr, Meclea - e medic superspecializat - cand am fost eu odata la ecografie, inauntru era un pusti caruia i-a facut eco la inimioara. si mie mi-a spus foarte multe despre pustiulica mea cand sarcina era abia de 14 saptamani. eu am mare incredere in el. nu fac reclama, ca nu mi-e ruda si nici cunostinta:))


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Voi ce medic recomandati (Timisoara) ca deja am auzit atatea multumiri si nemultumiri ca nu mai stiu unde sa apelez... Pana acum mergeam la Clonda dar...
Postat de mutti


mcrmiki
Membru nou

Noi mergem cu Bogdan inca de cand s-a nascut la Dr. Malai, care are cabinet pe str. Brasov si noi suntem multumiti de ea.


mutti
Nou venit

Multumesc Miha. De Dr. Malai am auzit atatea pareri pro si contra, ca de altfel despre orice medic... De asta e si asa de greu sa gasesti un medic bun pentru copilul tau.


anda
Membru junior

eu am schimbat o gramada de doctori pina am gasit unul sa fiu multumita. se numeste rodica luca si are cabinetul la novatim linga AEM (acolo, in sensul girator). sunt supermultumita.


sclara
Nou venit

Am auzit de o doctorita pe numele mic, Venera, care este asistenta pe la Psiho la U de Vest. Stiu ca are cabinet la piciorul podului din Calea Sagului, cum mergi inspre Metro. O colega are fetita cu 2 saptamini mai mica decit Andreea mea si este inscrisa cu toata familia la ea. Cred ca nu este specializata pe pediatrie, dar are copil de circa 3 ani si colega mea a inscris si fetita ei de 2,5 ani la Venera si e tare multumita.


cgabriela
Membru nou

Eu saunt o mamica mai nou, Briana are numai 1 an si 3 saptamani , eu sunt f. multumita de dr. Cristea Mariana, Poli Circumvalatiuni, am avut o sarcina cu risc si sunt obsedata de sanatatea Brianei, deci noi suntem multumiti, ce nu este de competenta ei te trimite mai departe , dar sa nu fie cazul, Briana este suspecta de rinita alergica (il mosteneste pe tata ei) si am fost si la alergolog si la ORL, dar am mai auzit de Dr. JURJ in Sagului, medic Homeopat !

Mergi la inceput