Palatoschizis si formele sale (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamiron spune:

Cellia multa bafta la operatie,sa va ajute doamne doamne sa trece-ti cu bine acest hop.
Flori spor cu mutatul sa va bucurati de casuta voastra si sa fiti fericiti
La botez nu l-a bagat cu totul in apa,a vorbit sotul cu preotul si i-a explicat despre problema lui Robert.O data cu el au mai fost botezati doi copii amandoi baieti,dar Robert a fost primul,dupa cum a zis preotul va fi primul si in viata.
Va rog sa ne treceti si pe noi pe lista:Maria mami de Robert Stefan nascut pe 6.10.2010 cu cheilopalotoschizis unilateral(palat tare si moale).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Maria

Cecilia sper sa rezolv cu netul si la casa mea....maine vin astia sa instaleze, dar am inteles ca dureaza cam o sapt pana merge...nush de ce. ... Dar....io te sun pana raspunzi . Cu siguranta te va suna si Corina si celelalte fete care au nr tau de tel. Raman la indemnul...fii barbata (inclusiv miercuri-joi ).

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Maria, imi pare rau, momentan eu nu te pot adauga in lista; am rugat pe mamagiuliei, pt ca ea a deschis de data asta noul capitol; sunt sigura ca te va adauga; ca am rugat-o deja sa va adauge pe tine si pe Gandacel. Sper sa nu te superi pe mine; si sa ramai la noi!

Flori, inteles care e treaba cu netul...
De telefon.........sper sa raman ok cu mintile in cap si sa nu.....
Hai sa spun acum ce am facut eu anul trecut, cand am stat cu Frusi in spital; pe scurt, am refuzat sa raspund la telefoane; efectiv singura mea obsesie devenise puiul! La modul ca nici sotului nu-i mai raspundeam si mi-a zis dupa-aia ca era terminat, facea ture pe sub geamuri (eram la etajul 2 noi doua), terminat; apoi a dat bani la infirmiere sau asistente sa afle cate ceva; imi amintesc ca, in ziua nenorocita in care, in mai putin de doua ore puiul a trecut pe langa 3 stopuri, a fost crunt! Nu am raspuns la telfon, asta era chestie minora; dar am inlemnit langa ea, doar priveam ba copilul, ba aparatele si clipeam; colega de salon s-a speriat ca cica eram alba toata si nu stia dc respiram; apoi a venit criza mea, manifestata cu bocete si urlete, apoi injectia cu calmant intra-muscular; sincer, nu am habar cand a intrat substanta aia in mine, stiu doar intepatura si faptul ca eram tinuta si toti erau atenti la mine, iar eu le strigam sa aiba grija de copil; asa ca, eram numai "buna" de telefon! Bine, de atunci mi-am revenit, cu altfel de ganduri si ochi privesc ce va urma; atunci era perioada de soc dupa soc, pornita din sarcina, cand a plecat tata; mint, a pornit din saptamana 5 de sarcina cand ni s-a spus ca sarcina nu e deloc in regula, nici ca prindere, nici ca formare, nici ca dezvoltare; apoi, saptamana 6, cand ni s-a spus ca nu are nici cea mai slaba bataie de cord si nici nu va avea; si ca sacul embrionar este gol; si ca mai stam doua saptamani sa vedem dc o va lua din loc; dc nu, era de intrerupt; plus ca era cu mare risc de avort spontan; apoi a venit intamplarea cu tata; dupa, la cateva zile, sigura fiind in sinea mea ca am pierdut sarcina (ca aveam tratament, neurmat nici o zi...), am mers la control; toti medicii de pe sectie stiau povestea si care afost acolo la ora controlului meu, au venit, au vazut si s-au inchinat; in saptamana aproape 7 se vedea dezvoltare echivalenta cu saptamana 11 (!!!!) si batai de cord ca lumea, de parca nu avusese nici o problema inainte; iar controalele de dinainte au fost facute la clinici private de medici cu nume si renume.

Acum, punand cap la cap, zona cu malformatia Adelinei se dezvolta intra-uterin exact in acea perioada! Si ma intreb: ce anume oare s-a intamplat acolo zilele alea? Unde s-a decis asa? Cine a vrut asa?

Nu mai spun, las pe alta data povestile "ciudate" din perioada sarcinii mele.

Ca v-am spus enorm! Nu de alta dar m-am intiiins!!!!
Nah, io am zis ca revin!

Somn usor tuturor!






www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna dimineata!

Eu inchid, eu deschid!

Ziceam sa va ofer niscai ceai de tei cu lamaie (a se observa ca am intrat pe ceai de tei, calmant, de azi ) sau cafea cu lapte.
A! Si tort de biscuiti, ca langa astea merge ceva dulce.

Va las, se trezeste sefa. O sa incerc mai tarziu, cand va sforai ea, sa pun niste poze.

Sa aveti zi frumoasa!




www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacel08 spune:

Cecilia vei primi putere de la puiul tau. Eu cand o priveam pe Iulia cata putere emana dupa operatie imi spuneam ca trebuie sa fim mai puternica. Sange nu vezi dupa operatie nu ai de unde, si multe fete au trecut prin clipele operatiei asa ca putem si noi. Nu plange in timpul operatie agiti fetita fi bucuroasa ca Dumnezeu ti-a dat un astfel de copil. Te asteptam sa ne ceri sfaturi pentru perioada de dupa. Curaj Celi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Buna dimi....moama abia astept ziua de joi Ceci!!Si sa aud in sfarsit k s-a terminat cu operatia...Doamne dar ai avut rabdare nu gluma....
Multumim pt ceai....de fapt dau yo ceaiul si il faci tu ,da?:)))va dau si cereale:)))))
Aaaaa ieri m-am intalnit cu Ralu si cu sotul ei si cu dulceatza lor mik si neastamparata ....erau la cofetarie...nu imi venea sa cred k erau acolo si imi faceau cu mana si yo stateam si ma gandeam de unde o stiu pe Ralu:))))park eram amnezik:)))))
Va pop sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Gandacel, merci! Io nu-s de-aia de plange usor; io-s de-aia care inghite si primeste si aduna si le strange; si nu e bine, ca si cand dau pe-afaraaaaa......... Anul trecut in spital cu ea nu am plans, am tacut si am inghitit pana la faza urata cand mi-a fost copila pusa la monitorizat inima; si pana au facut aparatele urat si avertizau; si atunci am tacut o vreme; apoi nu am plans, am urlat, ca la carte cu bocete; adunasem inca din sarcina multe, fara macar o lacrima; la tata nu am putut plange, am refuzat sa-l vad "asa"; la nastere am primit toate vestile fara o lacrima; si tot asa; ei.......in ziua in care am facut urat, in creierii mei ceva a..."pocnit"; ma rog!
Nu am de gand sa plang! Nu pot, oricum! Nu atunci!
Sa stii ca sunt bucuroasa si-I multumesc zilnic cel putin o data Domnului pt copilul pe care nu-l meritam, dar l-am primit! Nici o secunda nu am regretat ca a avut probleme (decat din prisma suferintei ei), nu mi-a fost o secunda rusine cu ea (Doamne fereste!); regret insa si azi ca asa a fost sa fie si sa se chinuie inca de la nastere. Altfel, mi-a dat lectii de viata deseori, cat a fost si cat e ea de mititica! Stiu, avem copii deosebiti!

Roxa, merci de ceai, bre! Si ce mai face Raluca? E bine David?




www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna dimi!

A doua zi in care eu inchid, eu deschid!

Am vorbit ieri cu Ralushka; nu i-a mai oprit in spital vineri, le-a zis sa revina luni; asa ca ieri i-au internat, i-au cazat si au luat sange puiului pt analize; i s-a spus ca, dc analizele sunt ok, azi il opereaza; inca nu am sunat-o; peste vreo jumate de ora, maxim o ora o sun sa vad ce face si cum e puiul.

Sa aveti zi mai frumoasa decat afara!




www.ajutopedenisa.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna dimineata!

Am net!

Cecilia ce faci?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ralushka ma gandesc la voi!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput