Colostru cu probiotice

Colostru cu probiotice | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

Pentru ca suntem in primul an de gradinita medicul ne-a recomandat acest colostru pentru imunitate. ce parere aveti despre acest produs? Ati obtinut rezultate bune?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Buna eu i-am dat si vad ca ii merge mai bine,sincer nu stiu daca este strict de la el pentru ca dupa o perioada in toamna trecuta,i-am dat si bronhovaxom,sincer dupa colostrum mai imi racea dar nu asa de grav cum o facea inainte cu internare cu tot tacamul,varsaturi si febra de 39 aprooape.UN lucru care l-am obs dupa colostrum a fost ca manca in exces,acum nu mai raceste asa des,dar i-am repetat de doua ori cura cu colostrum,i-am dat si bronhovaxom,am dus-o la mare,si la bai saline,vara asta,si acum vad ca e mult mai bine,toata lumea e racita de o luna pe langa ea,ea nu a racit,mi-a mai facut un rosu in gat minor,dar l-am tratat doar cu tantum verde pt copii sray,ultima internare pe baza racelii a fost in decembrie chiar de craciun,deci pot sa spun ca puse toate cap la cap au dat rezulate,dar doar strict colostrumul nu stiu ce sa zic ca la noi nu a dat rezulatul asteptat,si e si foarte scump,eu sincer daca as mai luao de la capat si as stii ce stiu acum nu i-as mai da,decat bronhovaxomul,si i-as face vaccinul acela "prevenar"ca am auzit ca e scump dar chiar da roade,dar mai depinde si de copil,la unii a mers colostrumul,la unii nu.Iti urez bafta si urmeaza-ti si instinctul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Ma intereseaza si pe mine cum se da si de unde cumpar?
Cat dureaza o cura?
Pana se termina tubul? Cat pe zi si cum?
Noi avem ceva probl si cu burtica si am inteles ca e foarte bun.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarmai spune:

Ii dadeam doza care scria pe cutie,dr mi-a zis sa-i dau un sfert de lingurita,si sa o pun intr-un lichid caldut pe care il bea,de preferat apa sau ceai,sau intr-o mancare pe care o mananca,eu ii dau cu un pic de ceai cald intr-o canuta si ii spun ca e cafea ca a lui mami,si o bea de numa ,numa.Are 2 ani si o luna deci are varsta cand ii place sa o imite pe mami.Se da tot tubul,mi-e mi-a luat o luna prima data pana am terminat tubul,dar rau nu are ce sa-i fac,nu exista contraindicatii la tratament pe termen indelungat si dr mi-a zis sa-i dau pana termin tubul,e mult dar trebuie,si foarte important tinut numai la frigider.De gasit gasesti la farmaciile mai de fite,gen sensi blu,noi am fost la sensi blu in pitesti ca la noi in oras nu e,dar acum vad ca au bagat si la farmacia nostra saracacioasa din oras.te pup si sper ca te-am ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

exista un site unde puteti afla mai multe informatii despre acest produs (mod de administrare, de pastrare, durata unei cure, etc), si nu numai; se numeste secom.ro, nu fac reclama, nu lucrez pentru ei, pediatra mi-a dat numele site-ului ca sa citesc despre acest produs.

si mie mi l-a recomandat pediatra fetitei mele, ca fiind un bun imunostimulator, creste pofta de mancare, dezvolta capacitatile intelectuale ale copilului, etc. a spus ca are in evidenta un baietel cu autism, care a inceput sa interactioneze mai bine si sa vorbeasca dupa o cura cu acest supliment

eu nu i-am dat inca fetitei mele acest produs, costa aprox 140 ron flaconul, se gaseste in marile lanturi de farmacii sau poate fi adus pe comanda la orice farmacie mai micuta. acum mi-a recomandat altceva pentru imunitate, aller care, tot de la aceasta firma, o sa ma interesez ce si cum

eu imi pun o intrebare logica: de unde strange producatorul atata colostru, pentru a-l introduce in formula preparatului ?!? sau e o abureala de marketing ?!?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu i-am dat anul trecut (si acum ii dau din nou) doar probiotice, desi exista la farmacie si varianta colostru cu probiotice. Personal i-as pupa si picioarele pediatrei care ni le-a recomandat, am pus de fiecare data, si anul trecut si anul asta, copilul pe picioare dupa suferinte mari. Anul trecut a facut una dupa alta porcina si o amigdalita pultacee cu streptococ, ajunsese copilul (1 ani si 6 luni atunci) o umbra, dupa 30 de zile de probiotice (Jarro Dophilus Baby in cazul nostru) plus cate o lingurita pe zi de sirop Propolis C cu echinaceea, aveam iar copilul sanatos si pus pe shotii. Rezultate s-au vazut dupa primele 48 de ore de la prima administrare.

Anul asta am inceput in septembrie cu o gripa nasoala de sezon, dar nasoala rau, am fost rapuse amandoua, pe mine ziceai ca m-a batut cineva centimetru cu centimetru si sunt convinsa ca nici fi'mea nu se simtea mai bine , apoi am facut analizele pt gradi si am descoperit giardia, care nu a trecut cu Zentel, am luat si Flagyl, care a pus copilul pe chituci, a facut kk apa 5 zile incontinuu, nici Smecta, nici Bitotics, nici Ercefuryl nu au ajutat.

Asa ca am muscat portofelul, scos meleonu' si am reluat tratamentul cu probiotice si in 24 de ore aveam copilul cu burtica reglata. Acum continuam administrarea, suntem in a treia saptamana de gradi si nu s-a lipit de copil nici macar un muc.

Concluzie: am fost fooooarte sceptica asta iarna cand mi-au fost recomandate prima oara, am crezut ca vrea doamna doctor sa faca bani pe spinarea mea amarata recomandandu-mi produse de se vand in sistem gen Oriflame , dar am zis sa-i acord credit ca totusi auzisem ca-i o pediatra f buna si acum imi scot palaria , a avut dreptate...

Scuze ca m-am lungit dar simt ca nu mi-am exprimat indeajuns de des inca extazul in fata acestor prafuri magice



Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

eu imi pun o intrebare logica: de unde strange producatorul atata colostru, pentru a-l introduce in formula preparatului ?!? sau e o abureala de marketing ?!?


Am citit si eu in catalogul secom (l-am smuls de pe tejghea din farmacie) ca e colostru bovin, iar vacutele secreta colostru timp de doua saptamani cam 10-12 litri de zi, deci nu e chiar asa greu de gasit [;-)]



Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

hm-hm, dupa cum scrie pe site, nu se intelege deloc asta, presupui prin extrapolare ca e vorba despre colostru uman

"Colostrul, considerat un "miracol al naturii", este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Colostrul contine: imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, lactoferina, factori de crestere, angiogenin, PRP (polipeptida bogata din proteine), lactalbumine, vitaminele A si E, sulf organic, citokine, acid orotic, oligozaharide si glicoconjugate, lizozomi, glicoproteine, care îi confera capacitati curative enorme"

daca spui ca in catalog este mentionat "colostru bovin", inseamna ca adevarul este pe undeva pe la mijloc

oricum, revenind, pediatra fetitei mele este un medic in care am incredere cu ochii inchisi, pana acum tot ce mi-a spus/recomandat este ok, si ea este adepta preparatelor cat mai naturale, nu administreaza antibiotic decat daca nu mai exista alta cale, prefera sustinerea si stimularea imunitatii organismului, decat indoparea cu medicamente si vitamine

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

si eu ii dau baiatului (4 ani) meu ptr imunitate, astfel: acum, octombrie si noiembrie:
-Colostrum cu Probiotice, pudra de la Child Life (1/2 lingurita dimineata pe stomac gol. poti sa o pui in ceai, lapte, apa, iaurt. al meu o vrea ca atare si apoi bea apa). i-am dat si anul trecut si a fost OK. lui nu i-a crescut pofta de mancare...as fi vrut eu...
-BronchoVaxom ptr copii: 1 cps/dimineata pe stomac gol, 10 zile, 3 luni consecutiv
-am gasit si ceva ursuleti cu Echinaceea si Vit.C

anul trecut cu aceasta cura a fost OK. a mai luat de pe la gradi diverse, dar in 1-2 zile este refacut (fata de mine, care iau de la el toate alea si ma tin cate 2-3 saptamani). anul asta am inceput si eu o data cu el Bronchovaxomul.

plus ca prin primavara la niste diareei virale i-am dat Colostrum si alt produs tot de la Child Life "First Difense" si in 3 zile era refacut.

noi cumparam toate aceste produse de la un plafar (Planteea, parca...) din Cora-Lujerului si sunt mult mai ieftine. De ex Colostrum cu Probiotice este 120 Ron, adica mult mai ieftin decat la Farmacii.

stiam ca Aller Care este ptr alergii.
Secom este firma care il aduce in Romania, dar noi de la Cora le luam mai ieftin:
http://www.secom.ro/produseaz-0






----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
----------------------------------------------

http://www.pediatrics.org/cgi/content/full/115/5/1360
http://www.fabresearch.org/view_item.aspx?item_id=103

http://www.omega3forchildren.co.uk/default/default.aspx
http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=266
http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=250

http://www.equazen.co.uk/default.aspx?pid=116


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

M-ai facut curioasa si m-am uitat si eu pe site si intradevar nu se specifica "bovin", dar eu imi aduc clar aminte ca am citit asta undeva, probabil chiar pe cutie in farmacie pentru ca mi le-a dat doamna farmacista pe toate sa le citesc...



Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inaf78 spune:

este bovin (colostru recoltat din laptele vacilor, in primele 12 ore de la fatare si este liofilizat la temperatura scazuta).





----------------------------------------------
O mamica fericita!
(M.A. 21.06.2006)
----------------------------------------------

http://www.pediatrics.org/cgi/content/full/115/5/1360
http://www.fabresearch.org/view_item.aspx?item_id=103

http://www.omega3forchildren.co.uk/default/default.aspx
http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=266
http://www.omega3forchildren.co.uk/articles/article_details.aspx?id=250

http://www.equazen.co.uk/default.aspx?pid=116


Mergi la inceput