Fizioterapeut (particular) in BUZAU

Fizioterapeut (particular) in BUZAU | Autor: Burtocika

Link direct la acest mesaj

Dragilor, am nevoie urgenta de o informatie, dupa care puteti muta subiectul unde credeti ca ii este locul (probabil la Clinica virtuala):

Stiti cumva un fizioterapeut / specialist in recuperare motorie dupa accidente cardiovasculare in BUZAU, dispus sa vina la dopmiciliul pacientului ?

Concret, este vorba de bunica sotului meu, care are 92 de ani si a suferit un AVC; este in prezent internata in spitalul din Buzau de circa 16 zile, dar recuperarea este foarte lenta si starea ei stationara. Medicii de-acolo i-au spus ca nu o mai pot tine prea mult in spital si vor s-o trimita acasa ; i-au sugerat sa faca fizioterapie si recuperare la Bucuresti, la spitalul Filantropia, dar este extrem de greu sa fie transportata pana acolo in starea in care este, plus ca nu exista garantia ca cei de-acolo o vor primi, data fiind varsta foarte inaintata ... Stiti si voi ca in Romania, de la o anumita varsta auzi foarte des remarca "ce vreti, are si ea o varsta" Si 92 de ani chiar este o varsta care face orice tratament mult mai dificil ...

Orice informatie este bine-venita !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Eu cunosc un kinetoterapeut, se ocupa cu gimnastica medicala, are cabinet in spital, lucreaza si la domiciliu, mai mult cu copii. O pot intreba, daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Te rog, Alma, intreaba ! Vad ca nu prea stie lumea, ca n-am primit raspunsuri ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna@lo spune:

eu am avut nevoie pentru copil si am dsunat in ziarul local ,in sansa dar nimeni nu se ocupa de copii,doar pentru adulti ,asda ca poate te ajuta cu ceva ....SANSA BUZOIANA

Mergi la inceput