Prozac(Floxetina)

Prozac(Floxetina) | Autor: stefan1994

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.Ma numesc Stefan si am 16 ani...
acum 1 luna am facut un atac de panica , peste care am treucut mai greu,da in fine,ma simteam mai bine pana acum 2 saptamani cand a inceput sa ma doara capu` si ma simteam prost, si am mers la psihiatru de adulti care mi-a dat fluoxetina...am luat`o 5 seri dupa care am intrerupt medicamentul deoarece ma simt foarte ciudat , parca am fumat iarba,parca as fi beat,am inteles k se numeste tulburari de depersonalizare...luam cate o jumatate de pastila,era capsula din aia trebuia sa impart praful sa il pun in suc sa il beau etc...
Floxetina am inceput sa o iau acum o saptamana..si marti seara am decis sa nu o mai iau...
Ce ma intereseaza pe mine,daca este vre o problema grava ca am aceste simptome,daca o sa imi revin...nush eu ma gadesc si ca poate mor din aceasta cauza...lamuriti-ma si pe mine va rog...
am fost si la psiholog pana sa am aceste simptome,si la spital ,tot mi-a iesit bine,dar de cand iau floxetina parca nu mai sunt eu.Eu n-as mai vrea sa iau pastile ca de cand cu atacul de panica am luat o gramada pastile care nu sunt bune pt ficat , pt creier...si floxetina asta.....Lamuriti-ma si pe mine , va rog...
Poate nu o sa intelegeti ce am scris,am scris in mare,ca povestea mea este foarte lunga.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Ma indoiesc sincer ca o sa mori de la acele cateva pastile de Fluoxetina, mai ales daca ai intrerupt tratamentul cand ai vazut ca nu se potriveste prea bine organismului tau. Substanta activa a medicamentului va disparea din organismul tau in cateva zile si te vei simti mai bine. Discuta cu un medic despre simptome si repeta analizele daca vrei sa te asiguri ca e ok. In ceea ce priveste ficatul, nu se va imbolnavi de la numai cateva pastile luate conform prescriptiei medicului. Exista oameni (printre care si eu) care iau pastile zilnic pt tot restul vietii pentru boli cronice. Si ficatul e ok. In cazul in care vrei sa previi eventuale probleme ale ficatului exista suplimente excelente pentru acest lucru (Silimarina de exemplu este un bun hepato-protector).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Ce vroiam sa stiu este daca imi trece aceasta stare de vis,park as fi beat(Tulburari de depersonalizare)....Ma simt foarte aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Banuiesc ca ti-a fost prescrisa de un medic... In cazul asta mergi si spune-i cum te simti, in mod sigur ori iti schimba medicamentul, ori iti mai ajusteaza doza. Exista si alte pastile pt atacuri de panica, eu de exemplu iau Cipralex, mi-a fost un pic rau in primele zile dar acum sunt ok. Intreaba medicul. De murit nu se moare, dar e neplacut sa stai cu senzatiile astea de rau

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2


bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Da.Mi-a zis sa iau jumatate de pastila,si de cand am luat jumatatea de pastila parca traiesc in vis.Dar psihiatru e de adulti,si am auzit ca nu prea se da fluxotina la copii...De cand am aceste simptome,am intrerupt medicamentul.Si nu imi este rau,decat ca am tulburarile astea de depersonalizare ce este foarte enervant,si care nu imi mai trece...sau nustiu daca asa ii zice...dar am senzatia k sunt in vis,ca sunt beat...nush,drogat...si asta vroiam sa stiu daca imi trece sau daca e grav..
si nu mai vreau sa iau niciun medicament , ca de cand iau medicamente mai rau imi face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Stefan, eu am un baiat cam de varsta ta. Daca nu ai incredere in tratamentul dat de doctor si te simti rau, cel mai bine e sa mergi cu parintii la un alt medic si sa spui si ce simptome ai de la medicamentul respectiv. Sigur exista un tratament potrivit. Si poate ar fi cazul sa cautati si un psiholog. Multa sanatate iti doresc!

Pene colorate... cate putin din toate!

album
gradina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cea mai buna idee este sa vorbesti cu un medic bun specialist psihiatru despre asta. Nu insinuez ca al tau nu este suficient de bun, dar in mod evident nu ai o relatie de incredere cu el, daca tu hotarasti cand si cum opresti si ajustezi medicamentul. Prozacul nu se desface si nu se imparte in niciun fel,ma indoiesc profund ca medicul ti-a recomandat sa il desfaci si sa il bei cu suc. Exista pe piata doze diferite, inclusiv cea minima, asa cum exista destula experienta in administrarea fluoxetinei la copii si adolescenti. De asemenea nu are efect decat dupa minumum 14 zile de la inceperea tratamentului, asa ca da-mi voie sa ma indoiesc ca tulburarile pe care le acuzi au vreo legatura cu acest medicament si/sau cu intreruperea lui.
Daca te intereseaza o recomandare a unui excelent psihiatru cu experienta inclusiv pe adolescenti si probleme cu consumul de substante (ceea ce banuiesc ca este si cazul tau), atunci da-mi un pm.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stefan - hai sa o luam cu inceputul. Spui ca ai o poveste lunga. Cat de lunga? De cand ai inceput sa ai probleme? De durut te mai doare ceva?
Hai incet. Bine?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Stefan, imi pare rau din suflet pentru situatia ta. Esti un copil si te confrunti deja cu aceste probleme...
Marius are dreptate: ce s-a intamplat de ai ajuns la aceste crize?
Eu iti doresc din inima sa te refaci. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

Nu stiu ce m-a adus in aceste crize.Pe mine pur si simpu ma durea capu si el mi-a dat floxetina.de cand am inceput sa iau pastila aceea,de atunci am aceste simptome care mai m-au lasat cateva zile,dar le am si pana in prezent.nu stiu ce sa mai fac .Mi-e teama tot timpul de moarte.
De ce nu mai merg la alt psihiatru?Pentru ca mama a vazut la holter,la rmn ca nu am nimic,si imi spune tot timpul sa nu mai citescc pe net,sa ma controlez singur...si nu cred ca ar mai vrea sa mearga cu mine.
O persoana de pe site mi-a spus ca poate fi din cauza ca s-a dereglat serotetina,hormonul fericirii..sau nu stiu cum....cum pot regla aceasta serotetnia??
Vreau sa spun ca eu de la 6 ani incoace,am avut 8 interventii chirurgicale.1 la un ousor la varsta de 6 ani.4 de hipospadias penian.2 la mana dreapta,pentru ca am rupt-o,si de apendicita...Poate dauna si acele anestezii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefan1994 spune:

serotonina nu serotetina...scuze.

Mergi la inceput