Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

cu riscul ca ma repet si va plictisesc

eu la sarcina cu Maria ash fi dormit toata ziua,acum nimik,la Maria ash fi mancat din 5 in 5 minute,acum n-am pofta de mancare si daca pap ceva apoi 2-3 ore am o greatza suportabila,la Maria am pus 6kg in 3 luni acum n-am luat nimik ,multumesc lui DD

si cum au spus mamicile de bb2 sau bb3 atentie la kg ca nu se dau atat de ushor jos pe cat se zice,eu intentionez sa iau maxim 10kg si nu am sa iau vitamine ,am sa incerc sa mananc putzin si variat nu uitati ca trebuie sa mancam doar cu 200calorii mai mult decat o femeie neinsarcinata asta inseamna de exemplu un iaurt activia cu cereale(asta am acum la indemana)
eu am fost mereu slaba si la Maria am luat 13kg si m-am chinuit groaznic sa le dau jos,abia dupa 3 enterocolite in care m-am super deshidratat am reushit sa-mi revin si apoi 4 luni de sala zilnica
asha ca revin ATENTIE la cat mancati,bb nu are nevoie de mancare el ia de la voi din rezervele voastre



Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 7+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata de la un somnorici

Cred ca a fost ceva in aer ca suntem cam multe care am avut insomnii azi noapte
sdcristian, pe la 4 jumate si eu eram cu ochii in tavan, il ascultam pe sotul cum doarme si pe alocuri sforaie. Cand e foarte obosit ca sforaie, dar nu foarte urat, asa mai mult can un fashait si ma enerveaza rau la urechi, dar numai daca il ating si ii spun sa se intoarca imediat se excuta dar mi-e mila de el sa il tot trezesc si sa il intorc, dar el adoarme imediat la loc

Mie imi este un pic mai bine azi fara greturi inca si sper sa nu ma mai apuce deloc de azi inainte

Multumesc fetelor de incurajari, m-am mai lnistit ieri dupa portia zdravana de plans, foarte frustrant sa vezi si sa auzi de la multe mamici ca si-au vazut si auzit puiutii ca sunt bine si eu nu inca.. dar acum m-am obisnuit cu ideea, plus ca aseara la party am stat de vorba cu o prietena de familie si ea m-a calmat mult. Mai am de asteptat cam o luna dar o sa treaca, toata luna august cam e plina pentru noi cu fel de fel de party-uri, sarbatoriti, plecari si mutari si o nu o sa bag de seama ce repede trece timpul.

Am de facut curat azi, deja am pus o masina la spalat, astept musafiri maine... sper sa nu ma pocneasca greata si sa pot termina curatenia.

Va pup si o zi frumoasa!

BB on board 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Dragele mele, astazi am implinit 6 saptamini...si surpriza!!! (pentru mine) au inceput sensatiile de voma, noaptea insomnii (ca dehh dorm ziua), insa ieri...o facusem "lata".
Fireste ca nu aveam pofta de mincare, si m-am ginsit sa ma apuc de curatenie, ...dat cu aspiratorul, mutat canapele, sters parchetul in pozitia "patru labe", sters geamuri...cind mai aveam unul singur de curatat...usor usor mi s-a pus o ceata pe ochi, nu mai vedeam, auzeam, ... mirosul solutiei de curatat geamuri din ce in ce mai deranjant (in mintea mea zic...hai ca mai ai un pic)...si nu am reusit , m-am lasat usor pe vine, apoi m-am intins pe covor...au inceput sa curga apele pe mine (transpiratie abundenta)...stateam cu chii inchisi, slabita ma simteam... cind simteam ca imi revin dupa maxim 3 minute m-a cuprins un frig de mi sa facut pielea gaina . Simteam nevoia sa beau apa, ... am baut 2 cani una dupa alta...si m-am dus usor, usor in pat unde am stat ceva mai mult. Praful nu am mai reusit sa-l sterg, ... imi este si frica sa folosesc solutia cu pricina, ...
Ce sa spun?urita experienta, ... Starea de voma inca exista, de gatit pt al meu sot si cei 2 nepoti (veniti in vacanta de vara timp de 1 luna) inca mai gatesc...
hmmm ce sa mai?! imi doresc si eu sa nu iau f multe kilograme, insa sunt convinsa ca si de nu reusesc, le dau apoi cu multa perseverenta. Trebuie!!!
Va pup si va doresc o zi minunata!
p.s. unde este vas???


Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank ai grija la solutiile de curatat prea puternice ca nu fac bine.
mandreeac si eu beam lapte cu nessquik dar acum nici ala nu mai merge. o sa mai incerc sa-l beau. ca si mie asa tare imi placea.
abia astept sa merg si eu la eco. de azi in 2 saptamani
mandreeac tie ti-a zis ceva de dublu test?

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu sarcina trecuta am luat 16kg si dupa nastere am dat jos doar 6, am ramas cu cele 10+ mai bine de 1 an jumate si am reusit sa dau inca 6 din ele jos , dupa 2 luni de sala cu munca la greu.
Acum am pornit cu cele 4kg plus fata de sarcina trecuta, am dat aproape3 jos din cauza raului, dar sunt sigura ca o sa se puna la loc spre sfarsitul sarcinii.
Nu am un target impus la kg, ca mi se pare cam independent de mine, insa clar nu o sa ma fac cat casa ca nu sunt genul si nici pofticioasa nu sunt sa maninc orice.


Mamica fluturasului Andrei si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ma bag sa fac capitol nou.


Mamica fluturasului Andrei si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitolul 9!


Mergi la inceput