Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neataaaa

Ruxi, ma bucur ca vii cu cele mai bune vesti despre bebe! Nisipul, bata-l vina, la cata apa bem cred ca e normal sa porneasca pe traseu... Si eu am niste oxalati dragalasi, sper sa nu plece la vale...

Aristica, Gabi, ce ati facut la Uschi? Cred ca a fost revolutie de fete dragute la usa ei...

Aristica, bafta multa! Sa dea DD sa fim multe gravidute la subiectul asta, sa demonstram ca nu e atat de complicata trombofilia asta si ca tratamentul adecvat ne poate ajuta sa avem bebici in burta si apoi in brate!

Anna, eu iau o parte de pilule seara la culcare, le am puse pe noptiera. Asa nu uit niciodata sa le inghit.

Tamy, Mady, atunci nu are importanta greutatea? Probabil numai analizele sunt luate in calcul... Stie ea Uschi ce face daca merg bebeii bine.

Deci asa spuneti voi, e cumva normal sa ma imparosez de la "industria" de progesteron. Las ca-i bine, la iarna tine de cald. La impletit nu m-am gandit dar pe caldurile astea e o idee buna

Felix 10 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Si acum ghidul corectat, Floricicademac , daca si fetele sunt de acord si ai timp, poti pune trimitere la pagina asta la inceputul subiectului.

Cum se ajunge la Fundeni (Sos. Fundeni nr.258, sector 2, Bucuresti)

- cu GPS-ul
- cu troleibuzul 66 de la Universitate pana la statia "Spitalul Fundeni"
- cu metroul pana la statia Costin Georgian si apoi cu masina 253 pana la statia "Spitalul Fundeni".
Nota: troleibuzul 66 se poate lua de la Obor sau de la Vasile Parvan(acolo are capatul celalalt), Kogalniceanu, Universitate...

Prima data ii veti scrie pe mail problemele voastre (puteti face rost de adresa trimitand PM la ID-ul trombofilia), istoricul de cuplu, veti detalia analizele, veti cere programare. Cand Dr. Uscatescu va raspunde la mail, o anuntati ca puteti veni in ziua "x". Dumneaei isi noteaza pe o foaie separata de a asistentei datele despre voi si VOI AVETI PRIORITATE LA CONTROL. Cand ajungeti in cabinet ii spuneti atat Doctoritei, cat si Asistentei cum va numiti si ca ati corespondat pe mail, pentru a nu se crea confuzii!

La poarta intrebati incotro sa mergeti, inclusiv gardienii va pot indruma catre d-na dr. Laboratorul este in cadrul institutului C. Iliescu, la etajul 1. Cladirea are mai multe intrari, eu am intrat pe intrarea principala (cea cu multe scari unde sta lumea la fumat ) si la etajul 1 am intrat pe coridorul lung, pe stanga este laboratorul, dupa mai multe usi.

Pentru consultatie, ca sa nu bateti drumul degeaba, sunati la LABORATORUL DE HEMOSTAZA si intrebati daca este d-na dr. Uscatescu. NU TREBUIE PROGRAMARE, va duceti dimineata la laborator (se poate manca ceva usor, fara grasimi inainte de recoltare), intre 6:30-7:30, intrebati de d-na. asistenta Viorica Taru (Tzaru se citeste) si asteptati la coada (vor fi multe gravidute acolo) sa fiti preluate si intepate pentru analize (probele pentru analizele de coagulare le va recolta asistenta chiar de la prima consultatie si nu sunt contra-cost).

Daca aveti analize de sange facute altundeva (de ex. profilul trombofilie ereditara II si sindrom antifosfolipidic de la Synevo) este bine sa le aveti intr-un dosar la voi. De asemenea, in dosar puteti scrie tratamentul pe care il urmati la momentul actual. Trimitere de la medicul de familie eu am avut dar nu s-a uitat peste ea, mi-a dat-o inapoi acasa. Dosarul va fi oprit de asistenta ca sa fie citit de dr. Uscatescu si, in functie de rezultatele din dosar si rezultatele analizelor facute la Fundeni, veti primi tratament si indrumare. Dosarul il primiti inapoi la plecare.

In aceeasi zi, dupa-amiaza, va va spune asistenta sa va intoarceti sa primiti rezultatul si comentariile d-nei dr. Daca sunteti din provincie, puteti sa-i spuneti acest lucru asistentei si e posibil sa va cheme mai devreme pentru rezultate.

Daca aveti nevoie de scrisoare medicala pentru ca medicul de familie sa va dea tratamentul compensat, mentionati acest lucru asistentei deoarece scrisoarea medicala nu se face la laborator ci undeva la subsol iar doamna care scrie scrisorile, e posibil sa nu o mai gasiti dupa-masa, cand va intoarceti pentru rezultate.

Nu este neaparat nevoie de “atentii”, fetele sunt tratate la fel de bine indiferent daca dau ceva sau nu.

Felix 10 fix


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Neata, fetele! Daca nu mai aveti momentan adaugiri, promit ca deseara pun link pe prima pagina. Oricum, daca vor mai aparea modificari, felix76 () poate edita mesajul ei in orice moment. Bineinteles, oricine este doritor sa se implice in editarea primei pagini este binevenit. Si eu astept cu sufletul la gura impresiile fetelor care au fost azi (daca am retinut eu bine) la dr U., sper ca a fost totul ok. Sa aveti o zi frumoasa! Felix, multumiri pentru efortul tau!


FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Gataaa, am venit de la Fundeni, doar ca am intarziat, adica am ajuns pe la 8 si n-am reusit sa ma intalnesc cu dangabriela si m-am uitat in ochii tuturor gravidutelor satene, de cred ca se intrebau sarmanele daca nu-s cumva deviata, dar niciuna n-avea ochii verzi. Spre surprinderea mea, D-na. Dr. Uscatescu isi notase pe o foaie datele despre mine, iar D-na asistenta ma avea trecuta in capul unei liste. Am fost cu un dosar in care am pus copiile analizelor mele, mi s-a luat sange, a ramas sa ma intorc la ora 17:00 astazi, sa discut direct cu Uscateasca. Pana acum mi s-a spus doar sa-mi procur fie Medyn Forte, fie Femibion (1-initial, apoi 2, in functie de evolutia sarcinii). In functie de ce gasesc sa cumpar, voi incepe administrarea acestui medicament inainte de fiv, caci ma ajuta si aceste vitamine.
Am sa va zic dupa intalnirea din seara aceasta ce imi va spune Uscateasca. M-am dus la analize cu 3 guri de pepsi si un sfert de covrig in stomac. Am sa va zic dupa ce primesc rezultatele daca mancarea astea le-a influentat in vreun fel, dar si progesteronul de ziua 21 l-am recoltat la 10 minute dupa ce am mancat o mare bucata de carne de porc si rezultatul a iesit o.k (ca doar n-avea porcul ala progesteron in el)

Tin neaparat sa ma laud: o pacienta a doamnei doctor a venit cu baiatul de 6 luni. Baiatul a fost "obtinut" cu clexane (ca am intrebat daca acest clexane afecteaza fatul, iar "rezultatul" era in fata mea). Copilul avea niste ochi giganti, chiar am stat cateva minute cu mainile pe el, pana i s-a recoltat sange mamei si era numai un zambet si se concentra la ceasul meu. A fost MI-NU-NAT! Sa ti o astfel de minune in brate merita fiecare vanataie lasata de injectii, fiecare operatie, fiecare pastila ce ne provoaca greata, somnolenta, ne ingrasa si, mai nou ne "impadureste" burtile!

Ce fac eu fetele cu pastilele? Am sanse sa le gasesc pe la farmacii, sau ma duc la Dona sau Sensiblu si dau un avans pentru a le procura? ce-mi recomandati sa cer dintre cele doua recomandate?Medyn Forte sau Femibion?

ruxi ma bucur ca esti bine si nu e ceva mai grav.
felix ghidul tau m-a ajutat enorm, am intrebat o singura data, ca sa fiu sigura, dar oricum eram pe drumul cel bun
floricica de mac neaparat trebuie pus link pe prima pagina, caci descrierea este perfecta.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

buna dimineata fetelor

sunt tare fericita...incep sa sa simt ca sunt pe drumul cel bun...incep sa am niste rezultate palpabile...pana acum eram ca in povestea aia cu "operatia reusita,pacientul mort"...toate erau bune si frumoase si totusi nu iesea ceva.
cu bucurie in suflet va spun ca dupa 3 luni de Vittex Fruit am reusit sa-mi aduc Progesteronul la valoarea de 14 in ziua 21...in conditiile in care eu n-am vazut PRG mai mare de 8 in viata mea.

va pup si va doresc o zi buna

samira! sa fie prima veste buna dintr-un lung sir de vesti bune!

si eu sunt multumita de vitex. l-am luat 3 luni, nu am mai facut analize, dar clar e ca e bun. dovada: mi s-a reglat ciclul...care mai ma nenorocea cu perioade de 40-45 de zile cand imi era lumea mai draga. acum e 31-35, in conditiile in care eu mereu fara AC aveam de furca cu el

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

aristica, esti mortala . de ce n-ai zis ca vrei sa tii in brate un copil de clexane? ti-l dau pe-al meu vreo juma' de zi. dupa aia mi-l dai tu singurica inapoi si zici ca-ti faci si tu unul .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aristica, ma bucur mult ca a fost usor sa ajungi la Fundeni! Intr-adevar, merita orice sacrificiu sa ne tinem puii in brate. Nu cred ca exista pe lumea asta pentru o femeie, mai mare satisfactie decat aceea de a fi mama. Bafta la ora 17! Sa stii ca, din pacate, femibionul nu-l gasesti in Ro, numai sa rogi fetele care-s acum in focuri in Ungaria sa ti-l aduca, e in jur de 54 lei cutia cu 30 de pastile (tratament pt o luna). Nu trebuie reteta, se gaseste la liber in farmaciile din Hu. De medyn nu stiu de unde l-ai putea procura, cred ca tot din import.

Floaredemac

Felix 10 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

madyriti primesc orice pui de clexane, doar-doar o fi contagios si s-o lua si la mine

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

felix pentru tine si pentru puiutul de 10 saptamani. FIX! Am sa sun la cele 2 farmacii, sa vad daca reusesc sa mi-l procur asa, altfel, o rog pe-o "unguroaica" draga mie ce se pregateste de fiv sa mi-l aduca.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Buna dimineata, dragele mele!
Felix, super prezentare, cu toate detaliile necesare.
Aristica, ma bucur ca ai reusit sa ajungi la doamna. te asteptam cu rezultatele, dupa-amiaza. Si mie mi-a zis initial sa procur Medyn si Femibion; primul l-am luat cu ajutorul unei fete care pleca la schi in Austria, a fost tare dragutza si parolista; Femibionul mi l-a adus o colega , profesoara de germana, care are o cunostinta in Germania ( din pacate, e cam dificil cu expediatul, fiindca majoritatea firmelor refuza transportul de medicamente). Dupa ce le-am procurat, i-am zis doamnei Uscatescu, dar dumneaei mi-a spus sa iau Femibionul in sarcina ( 1 - primele 12 saptamani, 2- din saptamana 13), iar Medyn-ul sa-l pastrez pentru perioada de alaptare. Asa incat daca e o urgenta, pot sa-ti imprumut o cutie de Medyn ( are 90 de comprimate), si mi-o returnezi anul viitor in martie, cand o sa incep ( Doamne-ajuta!) sa alaptez. Cand te hotarasti, imi spui.

R.
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc! 8+

Mergi la inceput