Face febra.De la ce?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui countesa

Buna ziua.Am 2 fetite una de 2 ani si sapte luni si o fetita de 9 luni jumatate si de o saptamana a inceput sa faca febra 38-39.Ii apar dintii de sus si acum am vazut ca au erupt.saptamana trecuta a facut febra 38 in 2 zile si seara 39.I-am dat nurofen si supozitoare si a fost doctorita pe la noi.S-a uitat la ea a consultat-o si a spus ca face febra de la dinti si de la rosu in gat.I-a dat Nurofen 4 ml la 8h si augumentin.Dupa cateva zile tot s facut febra si am sunat-o pe doctorita si a spus sa ii dau injectii 1/2 fiola gentamicina de 250 ml si un flacon de ampicilina de 250 la 12h.Duminica i-a aparut bubite pe ea de la injectii si am fosdt cu ea la pediatrie si i-a facut o injectie pt.bubite si i-au facut analizele si i-a iesit ca are valorile la ficat putin marite si anemie.Am uitat sa spun ca in zilele dinainte sa facem injectii a fost foarte linistita si nu s-a prea jucat,a stat mai mult in pat.Am fost luni cu ea la doctorita de familie sa vada analizele si ne-a dat tratament Liv52 1.5 ml dimineata si 1.5ml seara si fier 2*3 picaturi 5 zile.Azi am fost cu ea sa ii repetam analizele,si dupa ce a dormit de amiaza cand s-a trezit am vazut ca este calda si i-am luat febra si avea 38.Nu stiu de la ce a facut febra ,iara?Sa fie de la dinti sau are altceva?
Multumesc.


...poate fi o infectie in corp sau citeste http://www.desprecopii.com/info.asp?id=501 , eu zic ca trebuie sa o duci la un medic specialist dupa ce a vazut-o un medic pediatru....da, poate avea febra daca-i cresc dintii dar dupa cum spui tu , asta nu este o febra ,,linistitoare". In general cand le apar dintii ,gingiile sunt umflate si rosii,mai plang unii dintre ei, sa nu crezi ca-i foarte dureros pentru ei, este numai jenant. Au tendinta de a roade tot dar o asa febra....pe mine una m-ar ingrijora... al meu fiu nu a facut febra decat rar in aceste perioade de eruptii ale dintilor si aceea nu a fost de 38-39 de grade...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda_lili spune:

I-a dat Nurofen 4 ml



Nurofenul se da doar 2,5 mililitri la copii 0-12. Luni deci 4 mililitri e prea mult pt noua luni sa zicem cel mult 3 dar in nici un caz 4. Socoteste daca ai dai la 8ore cat nurofen pe zi ii dai la copil in plus iar febra trece foarte repede cu supozitore Incearca si dai supozitoare si o sa treaca mai repede asa am facut eu cu baietelul meu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria.bh spune:

eu iti zic sa i faci fetitei si o urocultura, sa nu fie vorba de o inf urinara, de obicei astea ataca violent.

Mergi la inceput